Ekipler yangının yerleşim alanlarına ulaşmaması için büyük bir gayretle mücadele ederken, sahada çok sayıda araç ve personel görev yapıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi, tüm birimleriyle bölgede koordineli bir şekilde çalışmaları sürdürüyor.
Yangının kontrol altına alınması için yoğun çaba gösterildiğini ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Olayın ilk anından itibaren tüm ekiplerimizi bölgeye yönlendirdik. Yangını kontrol altına almak ve daha fazla alanın zarar görmesini engellemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.
-
Gizlilik Politikası | Ege'de Son Söz Gizlilik Sözleşmesi İletişim Topluluk Kuralları | Ege'de Son Söz Yayın İlkeleri | Ege'de Son Söz Dünyadan EgeTeknoloji Yerel Politika Yerel Yönetimler Aliağa Haberleri Balçova Haberleri Bayındır Haberleri Bayraklı HaberleriBergama Haberleri Beydağ Haberleri Bornova Haberleri Buca Haberleri Çeşme Haberleri Çiğli Haberleri Dikili HaberleriFoça Haberleri Gaziemir Haberleri Güzelbahçe Haberleri Karabağlar Haberleri Karaburun Haberleri Karşıyaka Haberleri Kemalpaşa Haberleri





