HABERLER>POLİTİKA
26 Ekim 2018 Cuma - 16:15

Ve beklenen oldu: Başkan Batur resmen Büyükşehir’e talip!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 4 dönem sonrasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldu. İl Başkanı Yücel’e dosyasını teslim eden Batur, “Bu görev parti büyüklerimiz tarafından uygun görülürse il ve ilçe örgütlerimizle iç içe bu kenti en iyi şekilde yöneteceğimize inanıyorum. En iyi sonuç ve en yüksek oyla bu kenti yönetmeye talibiz” dedi.

Ve beklenen oldu: Başkan Batur resmen Büyükşehir’e talip!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2019 yılında gerçekleşecek yerel seçimler için hazırlıklarını sürdürürken aday adaylıkları noktasında hareketlilik yaşıyor. Genel merkezin oluşturduğu takvim çerçevesinde aday adaylıkları için sürenin dolmasına dakikalar kala (26 Ekim saat 17:00 itibariyle başvurular için verilen vakit doluyor) önemli gelişmeler meydana geliyor.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i makamında ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yeni dönemde ‘yokum’ kararı sonrasında hareketlenen kulisler sonucunda beklenen oldu! 4 dönemdir Narlıdere Belediye Başkanlığı görevini yürüten Batur, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını İl Başkanı Yücel’e teslim etti.BATUR’UN BİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİNE, PARTİMİZİ SÜRÜKLEYECEĞİNE İNANIYORUZ!
İlk olarak İl Başkanı Yücel konuştu ve “Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun aday adayı olmayacağını açıklamasının ardından Sayın Batur’un ismi kamuoyunda ve parti kamuoyunda geçiyordu. Bu göreve layık gösterilmesi bile onurdur. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi çok  değerli bir görevdir. Kocaoğlu’nun aday adayı olmayacağını açıklamasından sonra birçok birbirinden değerli isimler gündeme geldi. Sayın Batur da bunlardan birisidir. Kendisine görev verildiği takdirde bizi en iyi şekilde temsil edeceğine, partimizi sürükleyeceğine, bu bayrağı kaldığı yerden devam ettireceğine, toplumun her kesimini kucaklayarak belediyeyi yöneteceğine inanıyoruz. Çıktığı yolda kendisine başarılar diliyorum. Partimiz ve İzmir için hayırlı olsun” dedi.GÖREV VERİLİRSE EN YÜKSEK OYLA BU KENTİ YÖNETECEĞİZ!
Yücel’in ardından söz alan Batur ise net mesajlar verdi. Batur, “Geçtiğimiz günlerde Sayın Aziz Kocaoğlu’nun yeni dönemde aday olmayacağını açıklamasından sonra çeşitli görüş alışverişleri içinde bulunduk. Narlıdere Belediye Başkanı olarak 4 dönemdir belediyecilik deneyimimiz, ondan önceki 5 sene de İZBETON genel müdürlüğünden gelen tecrübemiz var. Doğduğumuz bu kente hizmet aşkıyla yola çıkarak aday adaylığımızı açıklıyoruz. Bu kente hizmet eden tüm belediye başkanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kente 15 yıl çok iyi hizmetler üreten özellikle İzmir modeli, kırsal kalkınma modeliyle Türkiye’ye örnek olan çalışmalarıyla hepimize de örnek teşkil eden Aziz Kocaoğlu’na da teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra eğer bize bu görev verilirse bu kenti büyük bir hizmet anlayışıyla, kentin her tarafına objektif ve eşit değerde hizmet götürerek halkımızla iç içe barış içinde yönetmeye talibiz. Bu görev parti büyüklerimiz tarafından uygun görülürse il ve ilçe örgütlerimizle iç içe bu kenti en iyi şekilde yöneteceğimize de inanıyorum. Yolumuz açık olsun diyorum. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğime görev verilirse en iyi sonuç ve en yüksek oyla bu kenti yönetmeye talibiz. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

 
Kaşıkçı'nın nişanlısından flaş açıklamalar!
 
"Cinayet aydınlanana kadar Suudilere silah yok!"
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Izmirli 27 Ekim 2018 Cumartesi 09:35

Hayirli olsun.Izmir''i tipki Aziz Baskan gibi koruyup kollayacaginiza eminiz.Bakin bugun belediyenin islettigi yerlerin tamami (gerek otopark,gerek cafe,gerek tesisler...vb) hem kalite yuksek hemde fiyat olarak uygun.Lutfen hicbir yeri ranta ve rantcilara teslim etmeyiniz.Belediye nezninde verilen tum hizmetler vatandas icin cok daha kaliteli ve ucuz.

Yorumu oyla      10      5  
Oğulcan Cengiz 27 Ekim 2018 Cumartesi 08:13

Yolunuz açık olsun başkanım

Yorumu oyla      10      5  
bahtiyar 26 Ekim 2018 Cuma 21:14

aday adayı değil aday, yazın bir kenara. kılıçdaroğlu'nun izmir programını son dakikada iptal etmesi bile batur'un adaylığı ile ilgilidir.

Yorumu oyla      10      5  
NİHAT BAŞARAN 26 Ekim 2018 Cuma 18:40

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK SİZİ GÖRMEK İSTERİZ.

Yorumu oyla      12      8  
antikapitalist 26 Ekim 2018 Cuma 18:37

Büyükşehire hem belediyecilik deneyimiyle, hem kırsal politikalar konusunda Prof. olmasıyla, hemde hitabet ve liderlik vasıflarıyla Kamil Okyay Sındır tek alternatiftir.İzmir onun döneminde uçuşa geçer dünya şehri olur çok eminim.

Yorumu oyla      11      9  
Kunt 26 Ekim 2018 Cuma 18:00

Yolun açık olsun abdül başkanım

Yorumu oyla      12      8  
Melis 26 Ekim 2018 Cuma 17:30

En uygun isim. İş bilir,yönetim tarzı mükemmel.Aziz Bey'e en iyi halef.

Yorumu oyla      12      8  
Özcan 26 Ekim 2018 Cuma 17:16

Başkanım hayırlı uğurlu olsun inşallah genel merkez aday gösterir izmirde her kesime hitap eden bir belediye baskanı narlıderede ne kadar basarılı oldugunu herkes biliyor valla cok ümitliyim insalla aday olarak gosterilir.

Yorumu oyla      12      8  
Filiz Makaracı ŞAHİN 26 Ekim 2018 Cuma 17:12

Hayırlı olsun başkanım,kentin tarafınızdan çok iyi yönetileceğinden hiç kuşkumuz yok çok sevindik olması gerekende buydu.Hem İzmir'imize hemde partimize hayırlı olsun.

Yorumu oyla      12      8  
KENDİRCİ 26 Ekim 2018 Cuma 17:07

Hayal kurmayalım izmire "İTHAL BAŞKAN" gelecek demedi demeyin....

Yorumu oyla      11      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baro eski Başkanı Özcan da resmen Büyükşehir’e talip!
İzmir Barosu eski Başkanı Aydın Özcan, Büyükşehir Belediye Başkan Aday ...
Bakanlık açıkladı: İşte öldürülen terörist sayısı...
Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada terörle mücadele operasyonlarında ...
AK Parti İzmir'den Cumhuriyet'e çok özel kutlama
AK Parti İzmir Teşkilatı Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yıldönümü dolayısıyla özel video hazırladı.
 
HDP'den ittifak açıklaması: CHP ile görüşüldü mü?
HDP Sözcüsü Hakkı Saruhan Oluç, "Bizim, CHP ile herhangi bir resmi görüşmemiz ...
Disipline verilen CHP'li Erol için karar!
CHP Yüksek Disiplin Kurulu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısında ...
Dosyalar verildi: Eski başkanlar Çiğli'yi istiyor!
Çiğli İlçe Örgütü’nde geçmiş dönemlerde başkanlık yapan Koçer ve Gümrükçü ...
 
Aydın, Konak’a hizmete hazır
Bir zamanlar İzmir’de yayımlanan Kamuoyu Gazetesi’nde muhabir olarak görev ...
CHP'li Sertel İzmir Modeli'ni meclise taşıdı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Türkiye ...
Erdoğan açıkladı: Pazar günü Türkiye'ye geliyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ekim ayı Genişletilmiş İl Başkanları ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva