HABERLER>SEÇİM 2015
11 Şubat 2014 Salı - 12:20

Taşer’den EBSO mesajları: İzmir’in önünü CHP kesti, AKP geriletti!

Belediye Başkan Adayı Murat Taşer MHP İl Başkanı Necat Karataş ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ı ziyaret etti ve önemli mesajlar verdi.

Taşer’den EBSO mesajları: İzmir’in önünü CHP kesti, AKP geriletti!

İZMİR -  “Sanayicilerimiz ve ticaret erbabımız sayesinde İzmir tüm engellemelere rağmen üzerine düşeni yapıyor. Sanayicimiz çalışıyor, belediye ve bürokrasi yatıyor, biz bu çalışmaların önünü açmak için geliyoruz” diyen Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer MHP İl Başkanı Necat Karataş ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ı ziyaret etti.
 


Ziyaretlerinde İzmirliler’e nasıl bir kent hayal ettiklerini anlatmaya çalıştıklarını belirten Taşer, iş dünyasını temsil eden kurumların da bu süreçte önemli bir yeri olduğunu söyledi. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar’a İzmir’in geri kalmadığını belirten açıklamaları için teşekkür eden Taşer, “İzmirliler Çeşme’ye gitmesi eleştiriliyor ama İzmir’de nüfusun yüzde 32’si sanayide çalışıyor, yabancı yatırımların yüzde 23’ü İzmirli sanayici ve işadamları tarafından getirildi. Marka ve patent açısından da İzmir diğer kentlerden önde. Bunları rakamlarla ortaya koydunuz. Ancak 8 bin 500 yıllık tarihi boyunca ekonomide söz sahibi olan kentte 2012 yılında 32.6 milyar liralık vergi gelirine karşılık 7.2 milyar liralık yatırım var. İzmir’in Kayseri’den, Konya’dan geri kaldığı söylemleri bizi rencide ediyor” dedi.
Murat Taşer, Belediyelerdeki üst düzey yönetici olarak edindiği tecrübeleri İzmir için değerlendirmek istediğini belirtirken, “İzmir’de altyapıya 850 milyon dolar harcadık, bir yılda 11.7 kilometre metro yaptık. Evka projelerimizle binlerce İzmirli ev sahibi oldu. Bu hizmetlere devam etmeyi diliyoruz. İyi bir ekip olarak iddialıyız. İzmir, MHP’li başkanlara hazır olsun” diye konuştu.
 
HEDEFİMİZ DAHA İLERİ GÖTÜRMEK
Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ise 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde kazananın İzmir olması gerektiğini savundu. Yorgancılar, “İşimiz üretimle, ihracatla, istihdamla… Ülkemize bizim de hizmetimiz bu yönde. İzmir çok güzel bir yer ve yapacak çok şey var. 30 Mart’ta kazanan İzmir olsun” dedi.
 
Ankara ve İstanbul haricinde İzmir ile kıyaslanan illerin son 8-10 senede sıçrama yaptığını hatırlatan Yorgancılar, “Her ülkede öne çıkan kentler var. Türkiye’de başkent Ankara, İstanbul finans merkezi… İzmir de kendisiyle aynı düzeydeki kentlerle birlikte değerlendirilmeli. ‘İzmir’i İstanbul yaparız’ dersek yanlışın içine gireriz. İzmir 8 bin 500 yıllık tarihi ve cumhuriyetten bu yana baktığımızda ticaret, sanayi ve turizmin yanı sıra bir liman kenti olarak geniş bir mozaikte bugüne kadar gelmiş. Bizim de görevimiz daha ileri götürmek. İzmir sevdalısı olarak kentimizin kalkınması ve şehre olan borcumuzu ödemek için burada hizmet veriyoruz” dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tütüncüoğlu'ndan Kocaoğlu'na: Başbakan'dan...
Kocaoğlu'nun 'istifa resti"ni değerlendiren Başkan Tütüncüoğlu, "İddialar ...
Bornova Adayı Atila’dan ortak akıl ve birlik sözü!
Gelecek ay gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi birlik mesajı ...
Kocaoğlu protestoları çığ gibi: Büyükşehir'de eylem!
Aliağa’da yaşanan tatsız olayın ardından seçilmeyen başkanların yakınları ...
 
İP'li Şen'den Kocaoğlu'na sert eleştiri küskünlere çağrı!
İşçi Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tugay Şen ...
Ümit Yaldız yazdı: Kocaoğlu'nun listesi
"Sonunda İzmir’in listesi açıklandı. Bazıları için 7 bazıları için 5,5 ...
CHP Didim'de de kriz: Geldiğim insanlarla...
Yeniden aday gösterilmeyen CHP'li Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, ...
 
Sındır'dan ilk yorum: Üzüntü duyuyorum
Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır Genel Merkez tarafında Olgun ...
CHP İzmir’de isyan büyüyor: Üç ilçe ayaklandı
Bayraklı'da, Belediye Başkanı CHP'li Hasan Karabağ'ın yeniden aday gösterilmesine ...
Fahrettin Dokak yazdı: Sürecin galibi Kocaoğlu
Yönetim Kurulu Başkanımız Fahrettin Dokak büyük tartışmalar yaratan CHP'nin ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva