HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
20 Mart 2014 Perşembe - 14:29

Şenol'un gurur günü: Gaziemir'de 30 yıllık rüya gerçek oldu

Belediye Yeni Hizmet Binası’nı vatandaşa tanıtan Gaziemir Belediye Başkanı ve CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Şenol, “30 yıldır herkesin yapacağım dediği belediye binasını ben yaptım. Artık Gaziemir’de 50 yıl kimse belediye binası konuşmayacak. Çalmazsanız, ayakkabı kutularını doldurmazsanız böyle projeler ortaya çıkar” diye konuştu.

Şenol un gurur günü: Gaziemir de 30 yıllık rüya gerçek oldu

İZMİR - Gaziemir Belediye Başkanı ve CHP Gaziemir Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Şenol, Belediye Yeni Hizmet Binası’nı düzenlenen törenle vatandaşa tanıttı. 30 yıldır herkesin vaat ettiği ancak başaramadığı bir rüyayı gerçeğe çeviren Başkan Şenol’un gurur projesinin tanıtımı miting alanlarını aratmadı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı gurur projesinin tanıtıma Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyeleri Hüseyin Saygılı, Berrin Gürçay Dilekçi, İl Başkanı Ali Engin, İlçe Başkanı Umut Tekin, meclis üyeleri ve adayları, STK ve derneklerin temsilcileri ve yöneticileri katıldı.
 
“BU GURUR BANA NASİP OLDU”
250 bin nüfusa hizmet verecek şekilde hazırlanan yeni hizmet binasının açılışında coşkulu kalabalığa seslenen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Gaziemir’in gelecek 20 yılını düşünerek hayata geçirdiğimiz projelerle kentin kaderini değiştirdik. O kadar çok iş yaptık ki yaptığım işleri hatırlayamıyorum.  40 yıldır konuşulan projeleri hayata geçirdik. Kentimize üniversite, hastane kazandırdık. 30 yıldır her adayın seçim vaatlerinde yer alan belediye yeni hizmet binasını yapma gururuna ben eriştim. Artık 50 yıl Gaziemir’de kimse belediye binası konuşmayacak. Çalmazsanız, ayakkabı kutularını doldurmazsanız böyle güzel projeler ortaya çıkarırsınız. Kentimizde çok iş yaptık, daha çok iş yapacağız. Bana, çalışma arkadaşlarıma güvenin. Gaziemir’de yaşamaktan gurur duyun” diye konuştu.


 
“SEÇİM GİBİ DERDİMİZ YOK”
Gaziemir’de seçim sonuçlarının şimdiden belli olduğunu ifade eden Başkan Şenol sözlerini şöyle sürdürdü: “bizim seçim gibi bir derdimiz yok. Biz seçimi çoktan hallettik. Biz Gaziemir’in aydınlık beynini, İzmir’in aydınlık yüzünü göstererek 30 Mart’ta tüm ülkeye örnek olacağız. Biz yüzde 60’larla geleceğiz onlar gidecek.”
 
“ONLARIN GEMİCİKLERİ ÇOĞALIYOR”
Mecliste 4 bakanla ilgili fezlekeler görüşüldüğü için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlun’nun törene katılamadığını ifade eden ve yolsuzluk operasyonuna değinen Başkan Şenol, “5 yıldır belediyeye her gün mali polis geliyor, savcı geliyor. Halil İbrahim Şenol’la uğraşıyorlar. Ben Şah İsmail’in torunuyum, bir şeyimi buldunuz mu? Benim, Ali Engin’in, Aziz Kocaoğlu’nun, Kemal Kılıçdaroğlu’nun mal varlığı bellidir. Onların ise gemicikleri sürekli çoğalıyor. Doğal yaşam parkı gibi” dedi. 
 
İZMİR’DE İLK
Gaziemir’in Belediye Yeni Hizmet Binası’nın İzmir’de bir ilk olduğunu ifade eden İl Başkanı Ali Engin şunları söyledi: “Bayraklı’yı , Karabağların ilçe yapan hükümet buralara kamu kurumlarının hizmet vereceği binaları halen yapamıyor. Anacak benim Aziz Başkanım ile Halil Başkanım çalmıyor, çırpmıyor ve ilklere imza atıyor. İşin sırrı çalmamak. Gurur kaynağımız olan bu binayı yapan Aziz Başkanım ve Halil Başkanıma teşekkür ediyorum.”
Çalınan paralarla yüzlerce kamu binası, yüzlerce fabrika kurulacağının altını çizen Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı ise, “30 Mart günü saat 7 civarında Kocaoğlu’nu ve Şenol’u tekrar başkan yapacağız” dedi. 
 


Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, protokol ve vatandaşlara yeni binayı gezdirerek binanın özelliklerini anlattı. Törene katılanları meclis salonunda ve makam odasında ağırladı. Vatandaşlar ise Başkan Şenol’la yeni makam odasında bol bol fotoğraf çektirdi.
 
TEKNOLOJİK, AKILLI, ÇEVRECİ
Eski binanın olduğu yerde inşa edilen ve altında iki kat yeraltı otoparkı bulunan akıllı yeni hizmet binasını 14 bin metrekare alanı kaplıyor. Bu alanın 5 bin 700 metrekaresi 2 kat yeraltı otoparkından oluşuyor. Toplamda 175 araç kapasiteli otopark belediye personelinin yanı sıra halkın kullanımına sunulacak. En son teknoloji ile inşa edilen bina, enerji tasarruflu ve gün ışığından en fazla yararlanacak biçimde tasarlandı.  19 adet müdürlük ile 3 adet rezerv müdürlüğün yer aldığı hizmet birimleri toplam 8 bin 300 metrekare alana yayılıyor. Modern çağın gereklilikleri doğrultusunda tasarlanmış olan müdürlükler vatandaşa daha kaliteli, daha çağdaş bir hizmet verebilmek adına açık ofis düzeninde tasarlandı.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Özgürlüğüm' Takı Sergisi Urla’da
Tasarımcı Sevgihan İzat “Özgürlüğüm” adlı Takı Sergisi Urla Belediyesi ...
Konak satrançta Türkiye’yi uçurdu
WWCC’ın (World Federation of Chess Composition) düzenlediği, İzmir Varyant ...
Büyükşehir'den ulaşıma sınav düzenlemesi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Mart Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime ...
 
Ece Temelkuran ‘Akdenizli kadınları’ anlatacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Akdeniz Akademisi, "Tarih ve Kültür ...
Selçuk'tan güzel haber: Ayasuluk Kafe açıldı
Proje maliyeti 594 bin 760 TL, uygulama maliyeti ise 5 milyon 617 bin ...
Bornova'da tarih öncesi yaşam müzesi
Bornova Belediyesi’nin Dünya Mimarlık Festivali’nde ilk 10 proje arasına ...
 
Karşıyaka’da tadilat krizi: Belediyeden TCDD’ye mühür!
Devlet Demir Yolları’nın Karşıyaka İstasyonu’nda bulunan tarihi eser nitelikli ...
Başkan Tatı kendi yaptırdığı merkeze kendi adını verdi!
2.6 milyon liraya mal olan Kültür Merkezi törenle açıldı. Merkeze Buca’ya ...
İl Genel Meclisi’nin son imtihanı: RES!
İzmir İl Genel Meclisi'nde yerel seçime günler kala rüzgar enerji santrali ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva