HABERLER>POLİTİKA
26 Aralık 2015 Cumartesi - 15:36

Selvitopu'ndan CHP Karabağlar'a ziyaret

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, göreve yeni seçilen CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Selvitopu ndan CHP Karabağlar a ziyaret

İZMİR - Grup Başkan Vekili Levent Yıldır'ın da katıldığı ziyarette Başkan Selvitopu,  Yıldız'a ve yeni yönetim kurulu üyelerine başarı dileğinde bulundu. Selvitopu ziyarette yaptığı açıklamada ise, bugüne kadar hiç bir zaman parti içi işlere asla müdahalede bulunmadıklarını, bundan sonra da bulunmayacaklarını söyledi. Seçim yarışının bittiğini, hizmet yarışının başladığını vurgulayan Başkan Selvitopu, CHP'ye hiç oy vermemiş insanların oyunu alarak partiyi daha da güçlendirmek istediklerini ve Karabağlar'ı kale haline getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.
Partililerin yoğun coşkusuyla karşılanan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yeni seçilen ilçe başkanı, yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkanlarını tebrik etti, partililere önemli mesajlar verdi.
 
KARABAĞLAR ÇOK ŞANSLI
Başkan Selvitopu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti  dile getiren CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ise, Karabağlar'ın Başkan Selvitopu gibi bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı bir ilçe olduğunu vurguladı ve 2009'da yerel seçimlerde elde edilen başarıyı daha da perçinlemek için daha fazla çalışacaklarını söyledi. Belediye ile Karabağlar halkı arasında köprü olacaklarını da ifade eden Yıldız, belediyenin çalışmalarını halka anlatacaklarını, onları bilgilendireceklerini belirterek, "Biz Karabağlar'da yereldeki iktidarımızın sesi olacağız. Hiç kimsenin yan gözle bile bakabilecek cesareti olmayacak şekilde çalışacağız.Karabağlar'ı böyle bir belediye başkanı olduğu için çok şanslı görüyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.
 
İZMİR'DEKİ BAŞARIYI TÜRKİYE'YE YAYACAĞIZ
Partililerin yoğun alkışı arasında konuşmasına başlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise İzmir'deki başarıyı Türkiye'ye yaymak için çalışacaklarını, bunun da CHP'yi daha güçlü hale getireceğini söyledi. İl ve ilçe kongrelerine de değinen Başkan Selvitopu, parti içi yarışın geride kaldığını, şimdi hizmet yarışının başladığını belirterek seçimlerde kaybedenin olmadığını, kazananın CHP olduğunu söyledi. Selvitopu, "Yeni seçilen ilçe başkanımıza, yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Bizim burada partimizin alacağı başarı, ülkemiz için,  kentimiz İzmir için çok çok önemli. İzmir ülkemizin aydınlığa açılan kapısı. Bu aydınlığa açılan kapının büyük bir parçası ise Karabağlar. Önümüzdeki yıllarda Karabağlar'da yapacağımız çalışmalarla bu ışığın daha güçlü olmasını sağlayacağız. Daha güçlü aydınlığı sağlayarak bunu tüm Türkiye'ye yayacağız. Partimiz kongrelerle hareketli günler geçirdi. Parti içi bu yarışta kaybeden yoktur kazanan CHP'dir. Partililer olarak bize düşen görev o süreçte olanları unutup partimizin daha başarılı olması için hep birlikte çalışmaktır. Yerel yönetim olarak da üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Partimizin işlerine asla müdahalede bulunmayacağız. Bu çok çok önemli. Bugüne kadar tavrımızla da bunu göstermeye çalıştık. Partimizin organları var,  onlar bu çalışmaları yürütür. Hiçbir zaman örgüt içine müdahaleci bir anlayışımız olmadı,  bundan sonra da olmayacak. Demokrasiyi kendi içimize sindireceğiz." dedi.
 
NÖBET DEĞİŞİMİ DİNAMİZM GETİRİR
Başkan Selvitopu, parti içinde bir nöbet değişimi yaşandığını, her nöbet değişiminin de bir hareket, dinamizm getirdiğini belirterek tüm partililere düşen görevin Karabağlar'ı kale haline getirmek olduğunu savundu. Karabağlar Belediyesi olarak ilçede yaşayan 480 bin yurttaşa eşit hizmet üretmek, eşit davranmak gibi sorumlulukları da olduklarını vurgulayan Başkan Selvitopu,  sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Bundan sonraki süreçte de yerel yönetim olarak üzerimize düşen görevleri yapacağız. Ancak görev yaptığımız yer bir kamu kurumudur. Kamu kurumunun sorumlulukları vardır. Burası parti örgütü değildir, bunu özellikle herkesin bilmesini istiyorum. Bir kamu hizmetidir. Kamu hizmetinde de bizim anlayışımız, herkese eşit hizmet yapmaktır, herkese eşit davranmaktır. Biz de bu anlayışla çalışıyoruz. Amacımız partimize oy vermemiş olanları da partimize çekmek. Bunu bir alışkanlık haline getirmelerine çalışacağız. Bu da partimizi büyütecektir. Partimizde kongreler yaşandı. Karabağlar'da da bir nöbet değişimi oldu. Her nöbet değişimi bir hareket getirir, dinamizm getirir. Güzel işlerin Karabağlar'da yapılacağına inanıyorum. Hepimize düşen görev, Karabağlar'ı bir kale haline getirmek. 2019 seçimlerinde Karabağlar'ı asla tartıştırmayacağız. Yarış İzmir'de bitmiştir,  şimdi hizmet yarışı başlıyor. Belediyenin kapısı herkese açıktır. Burası Karabağlar'da yaşayan 480 bin kişinin evidir. Herkes rahatlıkla gelebilir,  derdini anlatabilir. Hiçbir zaman bizim çekincemiz,  kısıtlamamız yoktur."
 
 

 
İsmet İnönü Çeşme'de anıldı
 
Buca’nın organik ürünleri sergilendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Flaş! Başbakanlık: HDP ile görüşmenin anlamı kalmadı!
Başbakanlık'tan HDP ile yapılması planlanan görüşmeyle ilgili açıklama geldi.
CHP’li İlgezdi’den infazın yapıldığı araçla ilgili açıklama
Kağıthane'de lüks araçtaki cinayetle ilgili emniyet kaynaklı haberlerde ...
HDP’li Önder’den Davutoğlu’na kaçak çay!
Başbakan Davutoğlu'nun yeni anayasa görüşmeleri kapsamındaki randevu talebine ...
 
CHP İzmir Milletvekili Altıok anlattı: Sur’da neler oluyor?
Partinin 6 kadın milletvekilinden oluşan heyetinde yer alan İzmir Milletvekili ...
Binlerce hükümlüye denetimli tahliye yolu!
Torba yasada denetimli serbestlikle ilgili düzenlemeler Meclis Genel Kurulu'nda ...
Çıray’dan ‘zorunlu göç’ için destek teklifi!
CHP İzmir Milletvekili, terörle mücadele operasyonlarının gölgesinde kentlerini ...
 
Sındır: Doğal afetin faturası üreticiye kesilmemeli!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesinde ...
CHP’de gençlerin kongresine 1 kala 3 flaş gelişme
İl Eski Yöneticisi Tuğçe Onbaşı ve İl Gençlik Kolları Eski Sekreteri Melih ...
AK Partili Sürekli’den ortak akıl çağrısı: İzmir ruhu!
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’den ortak akıl çağrısı geldi. ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva