HABERLER>POLİTİKA
8 Eylül 2017 Cuma - 21:29

Selçuk... Torbalı... Sabuncubeli... İzmir'de Yıldırım rüzgarı!

Başbakan Binali Yıldırım’ın bugünkü İzmir programı tamamlandı. Yıldırım, Selçuk ve Torbalı'daki açılışların ardından Sabuncubeli Tünelleri'ndeki 'ışık gördü' törenine katıldı. Yıldırım, tünellerin açılış tarihini açıkladı.

Selçuk... Torbalı... Sabuncubeli... İzmir de Yıldırım rüzgarı!

Başbakan Binali Yıldırım, bir dizi açılış için programı için bugün İzmir’e geldi. İlk olarak Selçuk’a geçen Yıldırım, burada İZBAN’ın Selçuk'a uzaması törenine katıldı. Yıldırım, Selçuk'taki törenin ardından İZBAN ile Torbalı'ya geçti.

Torbalı Devlet Hastanesi'nin yeni binasının açılışına katılan Başbakan Yıldırım, Torbalı Ticaret Odası tarafından düzenelenen ekonomi zirvesine katıldı.

Torbalı'daki programın ardından günün son durağı ise Sabuncubeli Tünelleri oldu. Yıldırım, 8 Eylül'ü 9 Eylül'e bağlayan gecede 'ışık gördü' töreninde konuştu.

YILDIRIM NE MESAJLAR VERDİ? NELER YAŞANDI?
İZBAN'ın Selçuk'a uzatılması törenine Aziz Kocaoğlu'nun protokolü terk etmesi damga vurdu. Kocaoğlu'nun yuhlanması ile tansiyonu yükseltti. Bunun üzerine Kocaoğlu, "Siz nezaket kuralları içerisinde beni dinlemek zorundasınız. Bu proje sayın Başbakan'ın kadar benim de projemdir. Bunun böyle bilinmesi ve adam gibi durulması gerekmektedir. Adam gibi durmaya çağırıyorum. Adam olmaya çağırıyorum" dedi ve sahneden indi. Ardından da protokolü terk etti.   

SELÇUK'TAKİ AÇILIŞTA GERGİNLİK! KOCAOĞLU ALANI TERK ETTİ VE BOMBALADI!

Başbakan Binai Yıldırım ise, “Bugün Selçuk’a kazandırdığımız bir hizmetle geldik. Başkan neye sinirlendi? Demek ki hala Recep Tayyip Erdoğan sevgisine tahammül edilmiyor. Övgü onun olsun sevgi bizim olsun. Aziz Başkan’ın şekeri var. Birden şekeri çıktı vitesler attı" dedi.

GÜNDEM İZBAN
Tartışmanın ardıdnan Yıldırım, Selçuk'ta vatandaşlara seslendi. Gündeminde İZBAN için yapılan yatırımlar vardı. 

Yıldırım, İZBAN ile ilgili olarak "Selçuk Torbalı İZBAN hattını açıyoruz. Hayırlı olsun. İzmir’in trafik sorununu çözmek için belediyelerle iş birliği yaparak projeyi hazırladı. Önce Aliağa havaalanı arasını açtık… Kuzeyde Bergama’ya güneyde Selçuk’a’ kadar hattı açtık. Ödemiş borcunu çoktan ödemiş. Bizim borcumuz var Ödemiş’e. Buradan bineceğiz 212 dakika sonra Torbalı’dayız. Orada da 250 yataklı hastaneyi açacağız.

İZBAN’DA 482 MİLYON İZMİRLİ SEYAHAT ETTİ
İZBAN’dan ne kadar İzmirli yararlandı bir tahmin edin bakalım? 482 milyon İzmirli seyahat etti. Bu hizmet önemli bir hizmet. Bakanımız açıkladı 360 milyon liradan fazlasını hükümetimiz verdi. 50 milyondan azını belediye. Gerisini biz yaptık. Önemi yok. Yeter ki hizmet olsun. Vatandaşın hayatını kolaylaştırsın. Siz mutlu olsun yüzünüz gülsün bizim için bundan daha büyük bir servet yok. Bakın İzmir’e yaptığımız bu eserleri de büyük ulaşım yatırımları da Türkiye’deki vatandaşlarımızın yüzünü güldürdük. AK Parti iktidarından önce 6 bin kilometre yol vardı. Bunun üzerine 19 bin 300 km yol yaptık. İşte hizmet. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Afra tafra yapmakla İzmir’e hizmet olmaz. 2003’te 30 kilometre köprü viyadük yapılmış. 80 yılda 300, 15 yılda ise 545 km yapılmış. AK Parti geldi; Millet yaparsa AK Parti yapar dedi; yaptık ve bitirdik. 424 kilometre tünel yapımımız da devam ediyor. Türkiye’nin göğsünü kabartan ve dünyaya ilham veren projeleri hayata geçiren kim?Çanakkale köprüsü, dünyanın en uzun köprüsüne başladık mı? Düşmana geçilmez olan Çanakkale vatandaşa geçilir olacak. Ülkemizi hızlı trenle tanıştırdık. Hava yolunu halkın yolu yaptık. Yolları böldük milleti birleştirdik. Yolları böleriz de Türkiye’yi böldürtmeyiz, ay yıldızlı bayrağı indirtmeyiz. Bizim kardeşliğimiz, birliğimiz daim olacak. Bu Selçuk’un kurtuluş gününde diyoruz ki 95 yıl önce gösterilen bağımsızlık iradesi sonsuza kadar canlı kalacak" dedi.

İLERLEYEN DÖNEM İÇİN MÜJDELER…
Yıldırım, Bizans Su Temelleri restorasyonunun projesine başlandığını belirterek, "Ben 2011 seçimleri öncesi İzmir’den aday oldum. Milletvekilli adayı oldum. Siz güvendiniz seçtiniz. O zaman 35 İzmir 35 proje dedik. Bugün bu projelerden 8 tanesi bitti. 14 tanesi de üzerinde çalışılıyor bitmek üzere. İşte bu İZBAN projesi o 35 projeden bir tanesidir. Anladınız mı? Bu projenin geçmişini anladınız mı?  Bugün Selçuk’ta başka tesisler de açacağız. Spor tesisleri, parkla, turizm alkanları, kütüphanemiz, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Fethi Sekin parkımızın da açılışını gerçekleştireceğiz. Bütün bu tesisler siz güzel hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca Bizans Su Temelleri Restorasyon projemize başlıyoruz. Biri ilkokul olmak üzere 2 okulun bugün temelini atıyoruz" dedi.

TORBALI MESAJLARI…
Başbakan Yıldırım daha sonra İZBAN’a bindi ve İZBAN'ı sürerek Torbalı’ya geçti. Torbalı Devlet Hastanesi’nin açılış töreninde konuşan Yıldırım önemli mesajlar verdi. İktidarları ve öncesindeki dönemi kıyaslayan Yıldırım, sağlık politikaları hakkında konuştu.

HASTANE DEĞİL 7 YILDIZLI OTEL…
Yıldırım, “ Yarın Karşıyaka, Alsancak ve Göztepe statlarının temelinin atacağız. İzmir için çalışmaya alın teri akıl teri dökmeye devam ediyoruz. Yapalım mı? Yapmayalım m? Nereye yapacağız? mazeret yok dedik. Torbalı’ya Menderes Ovası’nın en güzel hastanesini yapacağız dedik. Yaptık mı? Burada yatan hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Hastane değil 7 yıldızlı otel… AK Parti yaparsa böyle yapar. Kimileri laf üstüne laf koyar AK Parti taş üstüne taş koyar. 2002’den önceyi hatırlayalım. Gençler bilmez ama siz bilirsiniz. 2002’den önce hastane kuyruklarında gece yarılarından sabah kadar muayene fişi almak için soğukta ağaç olduğunuzu hatırlıyoruz. Sıra numarası arlısın doktor gelmez. Doktor gelir ilaç bulamazsın. Her şey iflas etmiş. Gidersin hastaneye şansın varsa muayene olursun ama çıkarken parayı ödemediğin zaman rehin alınırsın. Bu günleri yaşadık. Bunlar hikaye değil. 2002’de AK Parti iktidara geldiğinde dünyaya gözünü açan bebekler bugün 17 yaşına geldi. Onlar bu anlattıklarımı bilmez. Ama onların anneleri babaları bu çileleri bilir” dedi.  

RAKAM VERDİ!
Yıldırım, “Üzülerek ifade ediyorum ki o dönemlerin hastanelerinde kaliteden bahsetmek mümkün değildir. Hastane masrafını ödemediği için doğum yapan anneler bebekleriyle birlikte rehin alınırdı. Kışın devletin ulaşamadığı zor arazilerde insanlar kızaklarla karne arabalarıyla hastaneye gitmek için hayatlarını tehlikeye sokardı. Bazılar da ulaşamadan hakkın rahmetine kavuşurdu. İlaç işi rezalet. Bir tane bulursun 3 tane bulamazsın. Böyle bir şey olur mu? AK Parti olarak bu Türkiye’ye yakışmaz dedik... O günlerden nerelere geldik. Bugün dev şehir hastaneleri yapıyoruz. Şehir gibi hastaneler yapıyoruz. Bunların bir tanesinde İzmir bayraklıda başladık. 2 bin 100 yatak. Şu Torbalı’daki  hastanenin 5 katı büyüklüğünde. İzmir’e yakışır mı? Daha da güzeli yakışır güzel İzmir’e… Devletin İzmir’e 2002’de vatandaşın sağlığı için ayırdığı bütçe 13 buçuk milyardı. Bugün 111 milyar. 13 buçuk nere 111 milyar nere?

Türkiye’de başlayan büyük sağlık değişim ve dönüşümden İzmir’i de mahrum etmedik. İzmir de bundan payını alıyor. Son 15 yılda İzmir’e ilçelerin 103 tane sağlık tesisi yaptık. 2006’dan beri ödediğimiz para 870 trilyon. Helali hoş olsun. İnşaatı devam edenler buna dahil değil. Ödemiş, Foça, Kınık, Menderes’te hastane yapımları devam ediyor. Ayrıca İzmir'in sağlık medarı iftarı bayraklı şehir hastanesi, inşaatı da hızla devam ediyor” diye konuştu.

SESSİZ DEVRİM BUDUR!
Torbalı’da hayata geçirilen hastanenin özellikleri hakkında konuşan Yıldırım, “250 yatağı var. Şu anda 150 yatak faal. Buraya gelirken belediye başkanımız ve milletvekillerimiz  bana dedi ki sayın başbakanım bu hastane açıldı, çok güzel ama bir sorunumuz var. Burada doktor, hemşire, personel eksik… Buradan sağlık bakanı Ahmet bey’e sesleniyorum. Duydun değil mi? Buranın doktor ihtiyacını karşılayacağız. Şu hastanede kaç poliklinik var? Tahmin edin bakalım… 44 tane. Eskisi gibi bir odada 5 tane hasta yok. En fazla 2 yatak, bazıları tek yatak. Acil servis toplam kapasitesi 23 yatak. Yeni doğum için yoğun bakım sayısı 38. Hastaneye bugüne kadar 70 milyon para harcandı. Helali hoş olsun. Torbalı daha fazlasına layık. Torbalı için değer. Nereden nereye geldik. Bugün AK Parti ilçelere bile tam teşekkülü hastane kuruyor. Eskiden illerde de yoktu. Sağlıkta değişim dönüşüm sessiz devrim işte budur. Vatandaş devletin ayağına gitmiyor. Hizmet sizin ayağınıza geliyor” dedi.

YARINIMIZ BUGÜNDEN DAHA GÜZEL OLACAK
Yıldırım son olarak, “TOKİ’yi Torbalı’ya getireceğiz dedik. Yapılıyor mu? 350 konut yapılıyor. Daha fazlası da geliyor. Bu daha başlangıç… Torbalı’yı bölünmüş yollarla etrafa bağladık. İZBAN… Önce Torbalı’ya getirdik. Selçuk’a da götürdük. Şimdi trenle buraya geldik. 22 dakika… Bu kadar. Hiç merak etmeyin. Her şey daha güzel olacak. Yarınımız bugünden daha güzel olacak” ifadelerini kullandı. 

EKONOMİ ZİRVESİ'NDEN NELER KONUŞULDU?
Başbakan Yıldırım, Torbalı Belediyesi ve Torbalı Ticaret Odası iş birliğiyle düzenlenen "Güçlü Ekonomi, Güçlü İzmir, Güçlü Türkiye Toplantısı"nda, yeni açılan İZBAN hattını kullanarak, 22 dakikada Selçuk'tan Torbalı'ya geldiklerini ifade etti. 

Yıldırım, İzmir'in Türk ekonomisinin lokomotifi haline geldiğini ifade etti. İzmir'e yapılan otoyol ve hızlı tren projelerindeki son durum ile ilgili bilgi verdi.

Yıldırım şunları söyledi:

Bugün Ege’nin her yerinde heyecan var. Manisa’nın üzümü, Aydın’nın inciri, Denizli’nin tekstilini, Edremit’in zeytinini soruyor dünya ve satın alıyorlar. Amacımız bu zenginlikleri katma değeri yüksek hale getirmek.

Ege ve İzmir çiçek açmış kiraz ağacı gibi bir bereket sahneliyor. Ekonominin gücüne güç katıyor. Denizli’den Tornalıya Kütahya’ya kadar fabrikalar ürünleri limana indiriyor. Son 15 yılda ülke ekonomisi gibi Ege ve İzmir gelişti. 2002’de Egede’ki toplam ihracat 4 milyar dolardı. Bugün 14,5 milyar dolar. İzmir, 200 yılında 3 milyar doların altındaydı. Şu an 8 milyar doların üzerinde.

İZMİR-BURSA OTOYOLU SENEYE AÇILACAK
2017’nin ilk 7 ayında İzmir ihracatı yüzde 5.3 arttı ve 5 milyar doları aştı. İzmir’de özel sektör ihracatını arttırırken diğer yandan İzmir ve Ege ekonomisini ön plana çıkarıyor. Ekonominin olmazsa olmazı taşıma ve lojistiktir. Otoyol hızla ilerliyor. Önümüzdeki yıl İzmir-Bursa arası açılıyor. Kemalpaşa bağlantısını tamamladık. İzmir-Ankara treni Uşak’a kadar geldi. Uşakt’an Manisa ve İzmir’e çalışmalar yapılıyor.

Otoyol çalışmaları ise tam hız sürüyor. 2 saat 50 dakika İstanbul. 3 saat Ankara. Aydın-İzmir-Antalya otoyolu ile 20 milyon turistlik hareketlilik yaratacağız. İzmir-Çandarlı Otoyolu’nda Menemen’den Çandırlı’ya kadar temel atıldı. O da süratle devam ediyor. Çanakkale köprüsünün temelini attık. Çandarlı yolu ile İstanbul otoyoluna bağlanacak. Böylece sanayide ve ihracatta lojistik ve taşıma daha da hızlanacak.

Bizim İzmir için koyduğumuz hedef var. İstanbul 34, İzmir 35. İzmir’e yakışan ikinciliktir. Aliağa’daki önemli petro-kimya yatırımlarının tamamlanmasıyla İzmir, ülkemizin ve Doğu Akdeniz’in önemli ticaret merkezi oluyor.

Bundan sonrada dünyayı değiştirecek bu teknolojiler için bölgede lider olacak bir İzmir’i hayal ediyorum. İzmir Serbest Bölgesi, 2 milyar dolarlık ihracat yapıyor, 22 bin insanı istihdam ediyor. İki serbest bölgeden 4 milyar doların üzerinde gelir elde ediyor. Ekonomi ve diğer bakanlıklar önemli destekler veriyor. Cazip şartlarda teşvikler var.

GÜNÜN İÇİNDEKİ OLUMSUZ HAVAYA ALDIRIŞ ETMEYİN
Önümüz açık. Karamsar olacak tek neden yok. Siz günün içindeki bu olumsuz karamsar havaya aldırış etmeyin. FETÖ darbe girişimi, PKK terörü ile amansız mücadele sonucunda bunların ağababaları destekçileri yardakçıları Türkiye’nin dost bildiği ülkelerde kötülüyor. İçeride de kötülüyorlar. Ülkeyi kötülemenein kime ne faydası var.

Siyasetimiz yapacağız ama dışarıya karşı tek bilek tek yürek olacağız. Ülkemizin kurtuluşunda rehberlik yapan güzel İzmir üretim ve ihracatıyla öncülük yapacaktır. Etrafımızıdaki olumsuzluklar engelleyemeyecek

15 Temmuz’da büyük ihanet yaşadık. Kuvayi Milliye ruhuyla esarete boyun eğmeyen milletimiz bu ihanete geçit vermedi. İzmir, 15 Temmuz’da 9 Eyülül’den sonra yeni bir demokrasi sınavı verdi. Milletvekili olduğum şehrimle gurur duyuyorum.

SABUNCUBELİ 1 AĞUSTOS 2018'DE
Başbakan Binali Yıldırım, Torbalı’daki programların ardından Sabuncubeli Tünelleri için yapılan ‘ışık gördü’ töreninde konuştu. Tarihi öneme sahip olan projenin 1 Ağustos 2018’de açılacağını bildiren Yıldırım, tüneller ile can kayıplarının, vakit kayıplarının, yakıt kayıplarının önüne geçileceğini söyledi.

Yıldırım’ın konuşmasının satır başları:

Bugün tarihi bir gün. Tünele Manisa tarafından girdik. Manisa’nın kurtuluş günü bitmek üzereyken Manisa tarafından açtık. İzmir’in tarafında ay yıldızlı bayrağımızla karışılandık.

Sabuncubeli ne anlama geliyor? Her biri ayrı tüplerden meydana geliyor. İki geliş iki gidiş şeritli biçimde. Uzunluk 4070 metre. İki tüp 8140 metre. Bağlantı yollarını kattığımızda her biri 6660 metreyi buluyor.

500 milyon liraya mal oluyor. Bu tünel ile mevcut yolda yüzde 10’luk eğim yüzde 1,5 olacak. Konfor artıyor. 14 virajdan kurtulunuyor. Dolayısıyla Evliya Çelebi’nin korkunç Sabuncubeli hatıralarındaki tabir tarihte nostaljiye dönüşüyor. Bu projeye eylül 2011’de başladık. Yap-ilet-devret üzerinden. Yüklenici firma işin için çıkamayınca bilhare kendi imkanlarımızla yapmaya karar verdik. 1 Ağustos 2018’de tamamen bitecek.

İzmir’den Manisa’ya 40 bin araç geçiyor. Sabuncubeli’nde özellikle kışın can kayıpları oluyor. Zaman kaybı, yakıt kaybı bu tünellerle ortadan kalkacak.

Manisa ve İzmir büyümeye devam ediyor. İki komşu ilin arasında mesafe bu tünellerle kısalıyor. 15 dakikada İzmir’den Manisa’ya, Manisa’dan İzmir’e gidilecek. Tünel Manisa’ya 10, İzmir tarafına 12 kilometre. Aşağı yukarı ortada. Ege’nin parlayan yıldızı İzmir ile Manisa’yı birbirine yakınlaştıran, çevreye daha az zarar veren büyük bir proje hayata geçiyor. Bu Manisa ve İzmir’in hayaliydi. Bu proje için bizimle dalga geçtiler. Seçim yatırımı denildi. Onların bilmediği bir şey vardı, AK Parti söylediğini yapar. 35 İzmir 35 proje, 2011 seçimleri öncesinde projelendirilen ve başlayan Sabuncubeli Tünelleri için yapılan bu törenin gururunu yaşıyoruz.

Yüklenici firmaya, Ulaştırma Bakanı ve ekibine, emeği geçen herkese çok teşekkürler. Bu projenin gecikmeden hayata geçmesi için İzmir ve Manisalı vekillerimizin önemli katkıları var.

Bu duygularla gerçekleşen yeni bir projenin ve hizmetin İzmir’e ve Manisa’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum. 15 yıl boyunca bir Türkiye’yi 5 Türkiye yapan Cumurbaşkanımız Erdoğan’ı da buradan selamlıyoruz. (AA, Haber Merkezi)

 
Flaş! CHP'li Mahmut Tanal'a saldırı
 
Yurt dışına çıkış yasağı konuldu!
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmirli 9 Eylül 2017 Cumartesi 11:52

Ekonomi kötü durumda ocaklarda aş pişmiyor.Emekliler ağlıyor.İşsizlik hat boyu.Nolcak bu ülkenin hali yüzde 3-4 zamala olmuyor.Gençler işsiz.Emekli çok zor durumda.

Yorumu oyla      11      6  
öz izmirli 9 Eylül 2017 Cumartesi 11:28

öncelikle ATATÜRKÇÜYÜM izmirliyim ama valla ben pes ettim..senelerdir izmirli neden memnun kalıyor aklım almıyor..yorumlarda her yatırıma eleştiri var..bi kerede izmirde yapılan iyi bir şeyi yazsınlar lütfen..

Yorumu oyla      13      5  
hüsnü 9 Eylül 2017 Cumartesi 11:16

sayın grup başkan vekili sürekli yalan ve yanlış söyleyerek izmir haslkının aklıyla alay etmektedir.daha önce söz verilen 35 projeden kaç tanesi yaşama geçmiştir.sanki yatırım yapıyormuş algısı yaratmak istiyor ama izmirli bunların ne kadar beceriksiz ve başarısız olduğunu çok iyi biliyor.aslında kendilreride başarısız olduklarının farkında dağılan teşkilatlarına moral vermek istiyorlar ama zat ı muhteremin ne iş yaptığı hangi makamı temsil ettiği bile belli değil.

Yorumu oyla      11      5  
emre 9 Eylül 2017 Cumartesi 09:53

calisiyormu? bumu calismak senelerdir bu tunel inşaatı bitmedi ..isik göründü diye torenmi yapilir? otogar metro?candarli limani? cevre yolu menemene uzatilmasi? bayrakli sehir hastanesi? bitmeyen hatta baslanmamis o kadar cok proje varki. izmirli salak degil..o yuzden oy cikmadi cikmayacak!!! bu durumu gormek istemeyen devekuslari asil sizlersiniz

Yorumu oyla      13      6  
TC misafir 9 Eylül 2017 Cumartesi 09:50

Binali Yıldırım o kadar ballandıra ballandıra anlatmış ki sanırsınız dünya lideri olmuşuz. Yahu senin emeklin bitmiş, asgari ücretlin sefillerde başrol oynuyor, gençlerin işsiz ve umutsuz, ekonomi desen kırkı çıktı helvasını yedik, turizm desen 4 milyon suriyeli turistimiz var sayısı giderek artmakta paraları da bizim cebimizden. Yol yaptık diyorsunuz astarı yüzünden pahalı sadece asfalt bakım maliyeti bile milyarı geçiyor. Hastane yaptığınızı söylüyorsunuz 15-20 yıllık sözleşme yapıp fahiş fiyattan kira anlaşması yapıyorsunuz, yine astarı yüzünden pahalı. Hastanelerde kuyruklar bitti diyorsunuz randevu almaya kalkan 1 ay bekliyor doktora görünmesi için, hamdolsun kuyruklar bitti! 80 yılda yapılamayan yolları yaptınız da 80 yılda yapılan kamu yatırımları olan tesisleri ne yaptınız? Sizleri alkışlayanlar sizden beslenen parti fanatikleriniz. İşim icabı birçok şehir geziyorum insanlar yüksek sesle size küfür eder hale gelmiş (sizi yüksek oranda destekleyen şehirlerden bahsediyorum) bence ayağınızı denk alın suyunuz bayağı bi ısındı insanlar artık gerçekleri görüyor. Kim ne derse desin yurtdışındaki tek toprağını bir gece vakti terk edip kaçan bir zihniyetten bu memlekete bir damla fayda dokunmaz yolunuz da, köprünüz de alın sizin olsun.

Yorumu oyla      13      6  
Samet 9 Eylül 2017 Cumartesi 09:33

Hala belediyenin bürokratları burda yorum yapıo

Yorumu oyla      12      7  
Merkez 9 Eylül 2017 Cumartesi 06:58

Yorumlara bakıyorum da ne kadar haset var deve kuşu gibi kafayı kuma gömmüşler beyler akp çalışıyor gören görmek isteyen görüyor siz görmesenizde teşekkürler sayın Başbakanım.

Yorumu oyla      12      10  
Ne Göründü; ışık 9 Eylül 2017 Cumartesi 01:13

E ışık göründü ya! Manisaya giderken ışığa bakıp geççeniz, hem de şimdilik bedava.

Yorumu oyla      12      5  
BAŞBAKANIM 9 Eylül 2017 Cumartesi 01:06

Sorun bakalım Başbakanım, bakan ve tcdd bürokratları size ne bilgi vermiş? Çift hattın biri nerede? Bitti mi? Bittise üstünde neden tren yok? Sinyalizasyon bitmiş mi? Bitmişse sinyal lambaları nerede? Elektrik sistemi bitmiş mi? Bitti ise niye hattın birini üzerinde yok. Hat bitti ise çevresindeki duvarlar neden yok? Biten birşey yok. Marmara-ray kandırmacasını burada da yapmaya çalışıyorlar. Başbakan sen teknogratsın anlarsın, bir araştır bakalım, sana yutturduklarını yeme, hesap sor.

Yorumu oyla      12      5  
9 Eylül 2017 Cumartesi 00:54

Sabuncubeli Tüneli açılış tarihini yanlış okumadım değil mi ? Temeli 2011'de atıldı, açılış ise 2018 Ağustos. Yok artık !

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti ve CHP’nin il başkanları Selçuk’taki kriz için ne dedi?
Başkan Kocaoğlu, Başbakan Yıldırım’ın katıldığı törende kendisine yönelik ...
HDP'den 'Celal Doğan' tepkisi...
HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ...
AK Parti'den Murat Başoğlu teklifi!
AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, TBMM’ye verdiği yasa teklifi ...
 
CHP’nin ‘2 Numarası’ndan kongre mesajları: Benim de arzum ve dileğim…
Genel Sekreter Sındır mahalle delege seçimlerinin başlaması öncesinde, ...
CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında soruşturma
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ...
CHP İzmir’de metropolün takvimi netleşti: Hangi ilçe, ne zaman sandık kuracak?
Adalet yürüyüşü ve adalet kurultayı sebepleriyle olağan kongre takviminde ...
 
Erdoğan'dan Zafer Çağlayan yanıtı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’a hareketinden önce açıklamalarda ...
HDP milletvekili tahliye edildi
HDP Kars Milletvekili ve parti eski sözcüsü Ayhan Bilgen hakkında tahliye ...
"2019'da MHP'yle ortak aday" iddiasına yanıt
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde, başkan ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva