YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
İzmirli 9 Eylül 2017 Cumartesi 11:52

Ekonomi kötü durumda ocaklarda aş pişmiyor.Emekliler ağlıyor.İşsizlik hat boyu.Nolcak bu ülkenin hali yüzde 3-4 zamala olmuyor.Gençler işsiz.Emekli çok zor durumda.

Yorumu oyla      11      6  
öz izmirli 9 Eylül 2017 Cumartesi 11:28

öncelikle ATATÜRKÇÜYÜM izmirliyim ama valla ben pes ettim..senelerdir izmirli neden memnun kalıyor aklım almıyor..yorumlarda her yatırıma eleştiri var..bi kerede izmirde yapılan iyi bir şeyi yazsınlar lütfen..

Yorumu oyla      13      5  
hüsnü 9 Eylül 2017 Cumartesi 11:16

sayın grup başkan vekili sürekli yalan ve yanlış söyleyerek izmir haslkının aklıyla alay etmektedir.daha önce söz verilen 35 projeden kaç tanesi yaşama geçmiştir.sanki yatırım yapıyormuş algısı yaratmak istiyor ama izmirli bunların ne kadar beceriksiz ve başarısız olduğunu çok iyi biliyor.aslında kendilreride başarısız olduklarının farkında dağılan teşkilatlarına moral vermek istiyorlar ama zat ı muhteremin ne iş yaptığı hangi makamı temsil ettiği bile belli değil.

Yorumu oyla      11      5  
emre 9 Eylül 2017 Cumartesi 09:53

calisiyormu? bumu calismak senelerdir bu tunel inşaatı bitmedi ..isik göründü diye torenmi yapilir? otogar metro?candarli limani? cevre yolu menemene uzatilmasi? bayrakli sehir hastanesi? bitmeyen hatta baslanmamis o kadar cok proje varki. izmirli salak degil..o yuzden oy cikmadi cikmayacak!!! bu durumu gormek istemeyen devekuslari asil sizlersiniz

Yorumu oyla      13      6  
TC misafir 9 Eylül 2017 Cumartesi 09:50

Binali Yıldırım o kadar ballandıra ballandıra anlatmış ki sanırsınız dünya lideri olmuşuz. Yahu senin emeklin bitmiş, asgari ücretlin sefillerde başrol oynuyor, gençlerin işsiz ve umutsuz, ekonomi desen kırkı çıktı helvasını yedik, turizm desen 4 milyon suriyeli turistimiz var sayısı giderek artmakta paraları da bizim cebimizden. Yol yaptık diyorsunuz astarı yüzünden pahalı sadece asfalt bakım maliyeti bile milyarı geçiyor. Hastane yaptığınızı söylüyorsunuz 15-20 yıllık sözleşme yapıp fahiş fiyattan kira anlaşması yapıyorsunuz, yine astarı yüzünden pahalı. Hastanelerde kuyruklar bitti diyorsunuz randevu almaya kalkan 1 ay bekliyor doktora görünmesi için, hamdolsun kuyruklar bitti! 80 yılda yapılamayan yolları yaptınız da 80 yılda yapılan kamu yatırımları olan tesisleri ne yaptınız? Sizleri alkışlayanlar sizden beslenen parti fanatikleriniz. İşim icabı birçok şehir geziyorum insanlar yüksek sesle size küfür eder hale gelmiş (sizi yüksek oranda destekleyen şehirlerden bahsediyorum) bence ayağınızı denk alın suyunuz bayağı bi ısındı insanlar artık gerçekleri görüyor. Kim ne derse desin yurtdışındaki tek toprağını bir gece vakti terk edip kaçan bir zihniyetten bu memlekete bir damla fayda dokunmaz yolunuz da, köprünüz de alın sizin olsun.

Yorumu oyla      13      6  
Samet 9 Eylül 2017 Cumartesi 09:33

Hala belediyenin bürokratları burda yorum yapıo

Yorumu oyla      12      7  
Merkez 9 Eylül 2017 Cumartesi 06:58

Yorumlara bakıyorum da ne kadar haset var deve kuşu gibi kafayı kuma gömmüşler beyler akp çalışıyor gören görmek isteyen görüyor siz görmesenizde teşekkürler sayın Başbakanım.

Yorumu oyla      12      10  
Ne Göründü; ışık 9 Eylül 2017 Cumartesi 01:13

E ışık göründü ya! Manisaya giderken ışığa bakıp geççeniz, hem de şimdilik bedava.

Yorumu oyla      12      5  
BAŞBAKANIM 9 Eylül 2017 Cumartesi 01:06

Sorun bakalım Başbakanım, bakan ve tcdd bürokratları size ne bilgi vermiş? Çift hattın biri nerede? Bitti mi? Bittise üstünde neden tren yok? Sinyalizasyon bitmiş mi? Bitmişse sinyal lambaları nerede? Elektrik sistemi bitmiş mi? Bitti ise niye hattın birini üzerinde yok. Hat bitti ise çevresindeki duvarlar neden yok? Biten birşey yok. Marmara-ray kandırmacasını burada da yapmaya çalışıyorlar. Başbakan sen teknogratsın anlarsın, bir araştır bakalım, sana yutturduklarını yeme, hesap sor.

Yorumu oyla      12      5  
9 Eylül 2017 Cumartesi 00:54

Sabuncubeli Tüneli açılış tarihini yanlış okumadım değil mi ? Temeli 2011'de atıldı, açılış ise 2018 Ağustos. Yok artık !

Yorumu oyla      12      5  
EDEP YAHU ! 9 Eylül 2017 Cumartesi 00:19

Aziz başkan, İZBAN''da para hesabı ile hiç vurmaya çalışmamıştır. Ama gerçekten pes artık. Gerçekten belediye misli ile fazla yatırım yspmıştır İZBAN''a. Sadece Selçuk, Belevi, Sağlık istasyonları yaklaşık 25 milyon, geride var 38 istasyon daha, Nasıl utanmadan belediye 50 milyondan az para yatırdı derler anlamak mümkün değil. Tcdd 300 milyon yatırmak bir yana İZBAN''a 275 milyon hat kirası yazdı bu güne kadar. Bunun yarısını da belediyeden alacak. Yaptıkları 350 milyon hesabında, hattın arsa değerini hesap ediyorlar. İzmir''in toprağını İzmir''e yatırım diye hesap ediyorlar. Hiç mi utanmaz insan? Hiç mi yüzü kızarmaz? Bu halkın aklıyla alay etmektir. İzmirli yer mi bunu? İzmirli''ye İzban üzerinden işkence yapıyorlar, sinyalizasyon yatırımı yok! Seferleri sıklaştırmsk yok! UTANIN!.

Yorumu oyla      16      5  
erhan moroğlu 9 Eylül 2017 Cumartesi 00:09

şimdi hala kendini savunuyor muhalefet ve izmir''i yönetenler değil mi? ben de hükümet karşısında olan biri ve bir vatandaş olarak soracağım: madem öyle bütün bu yapılanlar siz hiç çalışmadığınız için göze batıyor olabilir mi?

Yorumu oyla      11      8  
Fark 8 Eylül 2017 Cuma 23:32

2019 da muhalefet vaatle iktidar yaptıkları ile vatandaşın karşısına gelecek. Tarım ve hayvancılık bitti.Ak Partli olup 15 yıldır kayıtsız şartsız destek veren partiden maddi beklenti içinde olmayan okumuş kesim farkındamısınız konuşmaya başladı nedeni ekonomi.İhracaat rekor kırdı derken ithalatın ihracatın 2 katı arttığını söylemezsen, düşük çıksın diye enflasyon sepetini kuşa çevrilmesine rağmen enflasyon çift hane, işsizlik ortada, hormonlu büyüme rakamları kimseyi inandırmıyor. Ötekileştirme yerine birlik ve beraberlik istiyor insanlar çünkü bizim gidecek başka bir yerimiz yok.Milyon euroluk makam araçlarına dikkat.Düzgün işleyen ekonomilerde kurumsal vergi rekortmenleri listesinde sanayi kuruluşları olur bankalar değil, bizde bankalar listenin başında biz faiz lobisine ne diye kızmaya çalışıyoruz. Aşırı pahalılaşınca bir ürün hemen gümrük duvarını indiriyoruz ürün eskisindende pahalı oluyor.Akşenerin partisinin adı bile yok tabanda destek buluyor.İşin sonucu ekonomi ister mikro ister makro.Referandumda ticaret-sanayi ve turizmi yani ekonomiyi elinde tutan iller uyarı yaptı ama Başkentten hamle gelmedi.

Yorumu oyla      16      5  
takuma sato 8 Eylül 2017 Cuma 23:27

gerçekten çok komik açıklamalar olmuş... izmire bir şeyler yaptıkları nerede görülmüş bu insanların? aziz başkanı pek sevmem fakat selçuk hattı için uğraş vermiştir, binalinin biz yaptık diye üzerine konması gerçekten komedi filminden farksız.

Yorumu oyla      16      5  
Ercan 8 Eylül 2017 Cuma 23:08

Bir kuruş katkınız olmayan narlıdere metrosuna bile kredi kullanimi çin onay vermiyorsunuz geçtik gerisini.Izmirin seçilmiş başkanına yaptığınız saygısızlığı unutmayacağız sayın yıldırım BU izmire nasıl bakıldığınin göstergesi zaten

Yorumu oyla      17      5  
Sayın Başbakanım 8 Eylül 2017 Cuma 22:38

Sizden bugün; diğer büyükşehirlere metro yapımı için hazineden yaptığınız yardımı "Artık İzmirede vereceğiz, talimat verdim belediyenin onay için gönderdiği raflarda uzun süredir bekleyen metro projelerini onayladım" demenizi bekliyorduk.Şeker konusuna gelince şekerimizde yükselir tansiyonumuzda 4 günde akaryakıta ikinci zam geldi.

Yorumu oyla      18      5  
Merkez 8 Eylül 2017 Cuma 22:35

Hayırlı olsun 35 proje nerede diyenler bakın bakalım.

Yorumu oyla      11      14  
Metrolardan ne haber? 8 Eylül 2017 Cuma 22:25

Sayın Başbakan, lafı evirip çevirme. Metrolardan ne haber ? Sen ondan bahset

Yorumu oyla      16      5  
misafir67 8 Eylül 2017 Cuma 22:14

Akıllanmayacaklar, artık kesin belli oldu! İzmir'liyi diğer illerle karıştırmaya, yalan söylemeye, bilmezden gelmeye devam ediyorlar!

Yorumu oyla      18      5  
8 Eylül 2017 Cuma 21:48

bizden 10 vergi topluyonuz.geriye 1 veriyorsunuz.sonra buna da şükret diyorsunuz.isterniz hiç vermeyin.canınız sağolsun.

Yorumu oyla      18      5