HABERLER>GÜNCEL
23 Nisan 2012 Pazartesi - 10:53

Sağlıkçıların ‘E.K.’ kabusu!

Çevreyi rahatsız ettiği için kendisini şikayet eden sağlık görevlilerinin bulunduğu 112 istasyonunu döner bıçağıyla basan ve 3 kişiyi tartaklayan E.K., serbest bırakılmasından bir gün sonra yine sağlık görevlilerine saldırmaktan gözaltına alındı. E.K., ifadesinin alınmasının ardından bir kez daha serbest bırakılırken, özellikle bölgedeki sağlık çalışanlarının tedirginliği arttı.

Sağlıkçıların ‘E.K.’ kabusu!

İZMİR - Karabağlar 112 Ambulans İstasyonu görevlileri, yaklaşık 20 gün önce, sokakta içki içip çevreyi rahatsız eden E.K. ve bir grup arkadaşını polise şikâyet etti.

Bu durumu hazmedemeyen E.K., geçen cumartesi günü, Peker Mahallesi 4951 Sokak 31 numarada bulunan 112 ambulans istasyonunu, iddiaya göre elindeki döner bıçağıyla bastı. O sırada orada bulunan Yeşilyurt, Torbalı ve Ödemiş 112 Ambulans İstasyonu görevlilerinin de aralarında yer aldığı 15 kişiye saldıran E.K.'yi 3 sağlık görevlisi durdurdu. Elindeki döner bıçağının alınması üzerine kaçan E.K., ihbar üzerine polis tarafından yakalandı.
 
Darp raporu alan sağlık görevlileri Bekir Gürel (39), Gürkan Denizçelik (24) ve Emin Ölmez (21) zanlı E.K.'den şikayetçi oldu. Polisin ifadesini aldığı E.K., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Hakkındaki evrakların adliyeye gönderilmesi istendi.
 
TEKRAR SAHNEDE
Dün akşam saatlerinde, Abdi İpekçi Mahallesi 3725 sokak üzerindeki kahvede, fenalaşan bir hastanın bulunduğu ihbarını alan Karabağlar 112 Ambulans İstasyonu görevlileri harekete geçti. Bir gün önce arkadaşlarına saldıran E.K.'nın serbest bıkarılmasının tedirginliğini yaşayan sağlık görevlileri, bildirilen adrese vardıklarında şoke oldu. Sağlık görevlileri, girdikleri kahvede, hasta diye bildirilenin E.K. olduğunu görünce dışarı çıkıp uzaklaştı. Yeşilyurt Polis Merkezi'ne giden 3 acil yardım görevlisi, serbest kalan E.K.'nın kasıtlı olarak yalan ihbarda bulunulmasını sağladığını ve can güvenliklerinin olmadığını belirterek şikayetçi oldu. Bunun üzerine polis ekipleri E.K.'yı yakalamak için çalışma başlattı.
 
ACİL SERVİSİ KARIŞTIRDI
Ekipler sokaklarda E.K.'yı ararken, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde bir kişinin doktor ve sağlık görevlisine saldırdığı ihbarı geldi. Acil servise yönelen ekipler, saldırganın şikayet üzerine aradıkları E.K. olduğunu gördü. Gözaltına alınan E.K., Yeşilyurt Polis Merkezi'ne götürüldü. Arkadaşları tarafından sinir krizi geçirdiği söylenerek acil servise getirilen E.K.'nın "Bana dokunmayın, dokunursanız fena olur" diyerek tedaviyi kabul etmediği, yakınlarının ise "Sakinleştirici yapmazsanız burada bırakırız" demesi üzerine sakinleştirici iğne yapıldığı belirtildi.
 
Yapılan sakinleştiricinin ardından E.K.'nın aniden Doktor Neslihan Satılmış ile sağlık görevlisi Metin Can'a saldırdığı bildirildi. Araya giren güvenlik görevlilerinin kurtardığı Dr. Neslihan Satılmış ile sağlık görevlisi Metin Can, polis merkezine giderek E.K.'den şikayetçi oldu. Polis merkezinde ifadesi alınan E.K. savcının talimatıyla yine serbest bırakıldı.
 
Sağlık çalışanlarının konuyla ilgili olarak İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yarın basın açıklaması yapacakları öğrenildi. (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
çetin 23 Nisan 2012 Pazartesi 18:33

sayın dersimli bu kadar fanatik protestocu muhalif tavrınız hiç inandırıcı degil.Türk adeletine sonuna kadar inanıyorum

Yorumu oyla      11      6  
DERSİM ÇELİK 23 Nisan 2012 Pazartesi 13:50

HELAL OLSUN İŞTE İŞTE GERÇEK TÜRK ADALETİ GERÇEK TÜRK SAVCISI.DÜŞÜNCESİNİ BİLE AÇIKLAYINI İÇERİ ATTIRAN SAVCILAR İŞ CANİLERE GELİNCE SADECE SEYREDİYORLAR.DAHASI BU SAVCININ SERBEST BIRAKMA KARARINI DENETLEYEN YOK KİMSE HESAP SORAMIYORKİ.ESAS SUÇLU O SALDIRGAN DEĞİL ONU TEKRAR TEKRAR BIRAKAN OLAYA BAKAN SAVCIDIR...

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Minik Aslanlar’dan muhteşem kutlama
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İzmir'de çeşitli törenlerle ...
İzmir’e yeni Vali ve Emniyet Müdürü!
İzmir Valisi Cahit Kıraç ve İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, 23 Nisan Ulusal ...
Metroda mucize kurtuluş: Raylara düştü!
İstanbul’da dün gece Mecidiyekoy metro istasyonunda sara nöbeti geçirerek ...
 
Polis ‘Kanlı 1 Mayıs’ı otelden izlemiş!
1977 yılındaki "Kanlı 1 Mayıs" sırasında, kalabalığa ateş açılan otelde ...
İzmir’in otistik çocukları yalnız değil!
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, otistik çocuklar için Menemen'de ...
Bugün 23 Nisan: Sevinin küçükler övünün büyükler
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği '23 Nisan ...
 
YGS’de yine skandal: 1 günde 100 puanı gitti
Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na giren bir aday, sınav sonuçlarına ilk gün ...
Evlenme vaadiyle iki kere dolandırmışlar
İzmir'de kendisini Almanya ve İtalya'daki büyük otomobil firmalarında ...
Patrik Bartholomeos İzmir'de ayin yönetti
Fener Rum Patriği Bartholomeos, Yunanistan'ın İzmir Başkonsolosluğu tarafından ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva