HABERLER>SEÇİM 2015
16 Mart 2014 Pazar - 12:19

Murat Taşer 4 ilçeyi birden gezdi: 'İzmir'in Tayyip'i...'

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, Çiğli ve Karşıyaka’da seçmenleriyle bir araya geldi. Taşer, “İzmir kavgadan sıkıldı, iki siyasi parti arasındaki kör çekişmelerden ve kandırmacalardan bıktı artık hizmet istiyor. Biz hizmet sözü verdik gerçekleştirmek için geliyoruz. İzmir'in Tayyipi de Kocaoğlu’dur. İzmir iki Tayyip’ten de kurtulmalı ” dedi.

Murat Taşer 4 ilçeyi birden gezdi:  İzmir in Tayyip i...

İZMİR - İlk olarak Çiğli Kasaplar Meydanında Çiğli Belediye Başkan adayı Yalçın Bırezeroğlu ile birlikte ve Karşıyaka’da ise belediye başkan adayları Lütfi kılıç ile birlikte Karşıyaka Çarşı’da seçmenleriyle buluşan MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, CHP ve AKP adaylarının İzmir’in sorunlara yabancı olduğunu ifade ederek, “İzmir’in sorunlarının bütün hemşerilerimizi rahatsız ettiğini; şehir yaşamını engellediğini, İzmir’i ve İzmirlileri çıkmazlara hapsettiğini herkes biliyor. Bunu CHP adayı nereden bilecek, AKP adayı nereden bilecek? Bu sorunları bilmek için sabah sekizde Çiğli’den kalkıp şehir merkezine gitmek isteyen hemşerilerim bilir. Trafikte üç dakikada geçeceği yolu 30 dakikada geçmek zorunda kalan İzmirliler bilir. Havaalanına yetişmek için Yeşildere, Karabağlar, Gaziemir yollarında trafikle boğuşmak zorunda kalan, benim insanım bilir. İzmir’in büyüyüp geliştiğini göremeyen on yıl öncesine İzmir’i mahkum eden CHP ve AKP idareciliği hemşerilerimizin nazarında iflas etmiştir. Hizmetin, çağdaş yaşamın ve huzurun adresi şimdi MHP’dir. İzmir’i, en ücra köyünden mahallesine kadar ele aldık. İzmir’in sorunları çözümsüz değil. Belediyecilik; sevda, azim ve hizmet aşkı gerektiren işlerdir. İki rakibimde bunun zerresi yok. Bunu yapacak, bu sorunları çözecek güçleri de yok” şeklinde konuştu.



“İŞLERİ BOŞ VAAT”
MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer Bayraklı ilçe Belediye Başkan Adayı Mehmet  Toptaş, Genel Başkan Yardımcısı A. Kenan Tanrıkulu ve partililer ile birlikte Bayraklı ilçe programına katıldı. Burada rakiplerinin çözümle değil vaatlerle geldiğini vurgulayan Taşer sözlerini şöyle sürdürdü; “Onlarca yıldır İzmir’in çöp sorununu halledemeyen, çöpü kazanca çeviremeyen bir zihniyet şimdi gelip yapacağız, edeceğiz vaatlerinde bulunuyor. Sizin idare ettiğiniz İzmir’in durumu bu. Biz ise çözümle geliyoruz. Biz İzmir’in çöpü altındır dedik. Alelacele sanal projeler ürettiler biz ise uygulamaları ile buna hazırız. Dünyanın en güzel körfezi bizde. Körfezimizi gerdanlık gibi saran dünyanın en güzel deniz ilçeleri bizde fakat denizden bu ilçelere ulaşamıyoruz. Bu CHP ve AKP zihniyetinin getirdiği İzmir’dir. Biz, denizimiz şehir içi ulaşımın merkezidir dedik. Şimdi rol çalmaya, proje kapmaya çalışıyorlar. İzmir bunu kabullenmez.”



BAYINDIR ÇİÇEKLERİ MHP’DE BİRLEŞİP AÇTI
Akşam saatlerinde Bayındır ilçe teşkilatının programına katılan MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, İzmir Sevda Hareketi adıyla açıkladığı  projelerden sonra İzmir’de MHP'nin iktidara yürüdüğünü söyledi. Bayındır ilçesinde 1800 araçlık konvoyla karşılanan Taşer, `30 Mart`ta İzmir`in dağlarında çiçekler bir başka açacak. İşte bunun ilk tohumunu çiçeğin başkenti Bayındır`da attık` dedi.
 
Seçim gezilerine ara vermeden devam eden Murat Taşer, Çiğli, Karşıyaka ve Bayraklı`da seçim büroları açarak çalışmalarını sürdürdü. MHP'nin iddialı adayı Murat Taşer, daha sonra Bayındır`a geçerek burada 1800 araçlık konvoy tarafından karşılandı. Halkın büyük ilgi gösterdiği Taşer, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve MHP Bayındır Belediye Başkan adayı Mümtaz Almışlar ile birlikte Bayındır`ın köylerini gezerek çiftçilerle bir araya geldi. Yeşilova Köyü`nde çiftçilere seslenen Taşer, çiftçilerin efendilikten, AKP iktidarının 
sayesinde bankalara, borçlu insanlar haline geldiğini söyledi. Kendisinin de tarım ve hayvancılıkla uğraştığını, bununla da gurur duyduğunun altını çizen Taşer, "Atatürk köylüyü milletin efendisi olarak yüceltmişti, ancak bu iktidar köylüyü borçlandırdı. Televizyonlara samimi olmayan çifti reklamı vermekle gerçekleri gizleyemezsiniz. Bunlara samanın fiyatını sorsan bilmezler. Ben çiftçilikle uğraşıyorum, ellerimde hala nasır var. Siyaset artık zenginlerin değil, elinde nasır olan emekçi köylü kardeşlerimin de hakkı olmalı. Dışarıdan ithal adaya gerek yok. Bu şehri bu ovanın çocuğu yönetmeli" şeklinde konuştu. İzmir`de CHP'nin de AKP`den farkı kalmadığını belirten Taşer, Aziz Kocaoğlu için de "Kocaoğlu İzmir`in Tayyip`i oldu" yorumunda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş ise İzmir`in bütün ilçelerinde halkı tanıyan adaylarla yola çıktıklarını söyledi.  Bayındır`da Bayındır Ziraat Odası Başkanı Mümtaz Almışlar`ı aday gösterilmesinin çok önemli olduğunu aktaran Karataş, "Bu ülke de çiftçinin derdini başbakan bile anlamıyor. Annesiyle sıkıntısını anlatmaya çalışan çiftçi kardeşimize `Ananı da al git` dedi. Bunların köylü kardeşlerimize bakış açısı budur. Bunun hesabını sandıkta halkımız soracak" dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
süleyman 16 Mart 2014 Pazar 19:18

Sonuç da belediyeciliği bilen biri İzmiri kazansa Türkiye Murat Taşeri kazanır.

Yorumu oyla      18      6  
İzmirli 16 Mart 2014 Pazar 16:03

Kim ne derse desin MHP Gümbür gümbür geliyor ve 31 mart sabahında bazı belediyelere mhpli başkanlar gelecek eğer izmirli iki kutuplu bir seçimde ısrar etmesse Murat Bey de kazanacaktır.Akpnin Chpden Chpninde Akpden bi farkı yok tek çare MHP

Yorumu oyla      21      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hüseyin Aslan: Projelerimiz İzmir'e yön verecek
Ege-Koop Genel Başkanı ve DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan, ...
Yavuz Bingöl’den Piriştina ve Kocaoğlu’na övgü
Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl, Buca Engelliler Derneği tarafından düzenlenen ...
Bayındır adayı Sesli meslektaşlarını unutmadı
14 Mart TIP Bayramı sebebi ile Bayındır CHP Belediye Başkan Adayı Sesli, ...
 
Torasan'dan Sibel Uyar' a tam destek!
CHP Urla Belediye Başkan Adayı Sibel Uyar, yerel seçim çalışmalarını mahalle ...
Masum Türker: Aliağa'nın kararı Hakkı Ülkü
Aliağa’da Hakkı Ülkü ile birlikte seçimlerde iddialı konumuna gelen Demokratik ...
Kocaoğlu'ndan Yıldırım'a Ödemiş tekzibi!
Ödemiş’te coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan İzmir Büyükşehir ...
 
Akpınar’ın acı günü: Babaya binlerle veda…
CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın önceki gün ...
Yıldırım havalimanı turunda: Avrupa kentlerinde böyle terminal yok
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir ...
Aliağa Adayı Yorulmaz’dan pazar yeri mesaisi
AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Kapalı Pazar ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva