HABERLER>SEÇİM 2015
16 Mart 2014 Pazar - 09:45

Masum Türker: Aliağa'nın kararı Hakkı Ülkü

Aliağa’da Hakkı Ülkü ile birlikte seçimlerde iddialı konumuna gelen Demokratik Sol Parti (DSP) ilçe örgütü ve Hakkı Ülkü gönüllüleri Genel Başkanı Masum Türker’i bağrına bastı.

Masum Türker: Aliağa nın kararı Hakkı Ülkü

İZMİR - Seçim gezileri çerçevesinde Aliağa’ya gelen Masum Türker’i binlerce partili şehir girişinde karşıladı. Kilometrelerce uzunluğundaki araç konvoyu ile şehir turu yaparak seçim bürosunun açılışı için ilçeye gelen Genel Başkan Türker ve Aliağa Belediye Başkanı Adayı Hakkı Ülkü’ye şehir turu boyunca vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu.
 
TÜRKER; “HAKKI BEY’İN BAŞKANLIĞI ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN”
DSP Aliağa merkez seçim bürosu önünde coşkulu kalabalık tarafından da alkış ve sloganlarla karşılanan Türker ve Ülkü, İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Selçuk Karakülçe ile birlikte seçim bürosunun açılışını yaptılar.  “Hakkı Ülkü’nün belediye başkanlığı şimdiden hayırlı olsun.” diyen DSP Genel Başkanı Türker, Hakkı Ülkü gönüllülerine teşekkür etti. Türker “ Seçimde görev alacak bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Büyük bir heyecan ve coşkuyla çalışan sizler 30 Mart akşamı Aliağa’nın hizmetkarı olan Sayın Ülkü’nün seçimini kutlayacaksınız, şimdiden hayırlı olsun.” Dedi.
 
DOĞRULARI SÖYLEYEN PARTİ”
DSP’nin doğruları söyleyen ve dik duranların partisi olduğunun vurgulayan Türker, “Buraya gelirken aracın penceresinden, kaldırımlarda, binalardan bizlere el sallayan insanları gördüm. Gencinden, ihtiyarına, türbanlısından ak saçlı dedelerimize, küpeli gençlere kadar her renkten insanlar bize gülümseyerek bakıyor, el sallıyor. Bu da gösteriyor ki Hakkı Ülkü insanların gönlünde gerçekten efsane başkan olmuş. Biz Hakkı Ülkü’yü Ankara’dan belirlemedik. Başka partiler gibi bizim adayımızı baronlar belirlemedi. Bizim Aliağa örgütümüz; ‘Dik duran, adam gibi bir adam var; adı da Hakkı Ülkü’ dediler. Biz de tereddütsüz tamam dedik. Bizim adaylarımızı halk belirler. Biz halkımızın belirlediği aday ‘Hakkı Baba’ ile yola çıktık. Görüyoruz ki Aliağa’nın kararı da Hakkı Ülkü ” dedi.
 
TÜRKER; “ÜLKÜ, TÜRKİYE VE DÜNYADA BELEDİYECİLİĞiN DUAYENİ”
Yolda gelirken bazı seçim afişlerinde ‘Bilen Gelsin’ sloganını gördüğünü hatırlatan Türker, “Birileri ‘Bilen Gelsin’ diye bir slogan üretmiş. Bence istemeyerek Hakkı Ülkü’nün reklamını yapmış. Evet Aliağa’ya bilen gelecek. Hakkı Ülkü gelecek. Çünkü O, 14 yıl bu kentte başarıyla yerel yöneticilik yapmış. Ülkemizde ve dünyada belediyeciliğin duayeni olmuş. Doğru söylüyor, tabii ki bilen gelecek. O isim Hakkı Ülkü’dür” dedi.
 
TÜRKER’DEN GÜNDEM YARATACAK AÇIKLAMA: TIRLARDA DOLAR VE ALTIN VARDI
Ülke gündemine ilişkin de açıklamalar yapan Türker DSP’nin hep doğruları söylediğini ama medyanın buna yer vermediğini belirterek, “Medya yazmasa da halkımız bizim söylediğimiz doğruları birbirine anlatacaktır. Ama ben medyanın yazacağı bazı şeyleri söyleyeceğim” dedi ve gündem yaratacak şu açıklamalarda bulundu; “Mersin’den Suriye’ye giden tırlar var ya. Hani insani yardım götürüyormuş. Yardımı Kızılay götürür. MİT ne zamandır insani yardım götürür oldu. O tırlarda silah götürüldüğü iddia ediliyor. O tırlarda silah falan götürülmüyor. O tırlarda altın ve dolarlar götürülüyor. El Kaide’ye gelen silahların parasının ödenmesi için Suriye aracılığı ile İran’a transfer ediliyor” dedi.
 
KARAKÜLÇE; HALKIN ZEKÂSIYLA ALAY ETMEYİN
“Birileri memlekette hak-hukuk ve çağdaşlıktan bahsederken maalesef kendi seçmenlerine bunları çok görüyor” diyen DSP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Selçuk Karakülçe  de  şunları söyledi; “Şimdi bizlere diyorlar ki, aman bölen olmayın, aman oyları bölmeyin. Lütfen kusura bakmayın, sizlerin insan zekâsıyla alay edercesine yaptığınız dayatmayı ne biz, ne Aliağa, ne de İzmir'de kabul etmiyor. Burada sizlerle birlikte bu onuru paylaşmamızı sağlayan sevgili Hakkı Hocama, ağabeyime Aliağa'ya bu enerjiyi DSP'ye yaşattığı için sonsuz teşekkür ederim. ”dedi.
 
HAKKI ÜLKÜ:“ 30 MARTTA BAYRAĞIMIZI DİKECEĞİZ VE SANDIKTA GÜLLER AÇACAK”
Belediye Başkan Adayı olmayı düşünmediğini, halkın isteği üzerine aday olduğunu belirten DSP Aliağa Adayı Hakkı Ülkü “Halkımız Aliağa’yı son 10 yıl içerisinde yönetenlerden memnun olmadığı için beni istedi. Ben aday adayı olduktan sonra baronlar devreye girdi. Baronların istediği olunca aşk bitti. ‘Ne yapayım’ derken eski aşkıma Ecevit’e rastladım. Meğerse ne güzelmiş eski aşkım. Adını dağlara taşlara yazdığımız, kendisini rahmetle andığımız Sayın Bülent Ecevit’in bıraktığı emanetleri tertemiz biçimde günün koşullarına göre yeniden yorumlayarak, mücadelemizi Demokratik sol Partinin çatısı altında vereceğiz. Ecevit değil miydi, ‘Ne ezilen ne ezen, insanca hakça bir düzen kuracağız’ diyen.   DSP ile yeni bir dönem başlattık ve bunu başaracağız. 30 Martta bayrağımızı dikeceğiz ve sandıkta güller açacak ‘’ dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
aliağalı 17 Mart 2014 Pazartesi 09:57

kemal bey neden insanlar koyun mu ki genel merkez kimi gösterirse göstersin ona oy verecek bizim o zaman akp den ne farkımız kalır sen barışı içine sindirebiliyor musun onun ne ve kim olduğunu bilmiyor musun meclise termik santral olayını getirip ilk onaylayan ve karşılığında ne aldığını herhalde sende biliyorsun daha seçime 15 gün var onların insan içine çıkacak yüzleri kalmıyacak

Yorumu oyla      11      5  
ali kemal elitaş 17 Mart 2014 Pazartesi 09:32

İZMİR DİRENİŞTE DİRENİŞ BAYRAĞI CHP DİR ŞİMDİ CHP ZAMANI BU HALKA YAZIK DEĞİLMİ 1994 SEÇİMLERİNDEKİ İNAT TÜRKİYE Yİ BAK NE HALE GETİRDİ KAYBEDEN ÜLKE OLMASIN DİYE OYLAR CHP YE

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocaoğlu'ndan Yıldırım'a Ödemiş tekzibi!
Ödemiş’te coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan İzmir Büyükşehir ...
Akpınar’ın acı günü: Babaya binlerle veda…
CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın önceki gün ...
Yıldırım havalimanı turunda: Avrupa kentlerinde böyle terminal yok
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir ...
 
Aliağa Adayı Yorulmaz’dan pazar yeri mesaisi
AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Kapalı Pazar ...
Yıldırım’dan Tıp Bayramı’nda önemli mesajlar: İzmir kan kaybediyor
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Tıbbın ...
Aksakal Kayacan'dan karanfilli Tıp Bayramı kutlaması
DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, Tıp Bayramı'nda ...
 
Kocaoğlu’nun ‘miting’ tepkisine Kaymakam’dan yanıt
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Bergama’da yapılması ...
Telefonda Erdoğan: 1 milyon İzmirli’ye davet!
İzmir Gündoğdu Meydanı’nda miting yapacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ...
Yeni Şakran Eroğlu’nu Başkan gibi karşıladı!
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, 30 ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva