HABERLER>GÜNCEL
1 Şubat 2019 Cuma - 12:59

MHP’li Şahin’den 31 Mart yorumu: O gece Cumhur İttifakı’nın mutluluğuyla biter!

AK Partili Zeybekci ve CHP’li Soyer’in rekabeti için konuşan MHP İzmir İl Başkanı Şahin, “İki aday kıyaslanacak adaylar değil” derken, ‘31 Mart akşamı İzmir’de nasıl bir tablo oluşacağını öngörüyorsunuz?’ sorusu karşısında ise Şahin, “Cumhur İttifakı 20 ilçeyi ve büyükşehiri alır. O gece Cumhur İttifakı’nın mutluluğuyla biter. Sayın Zeybekci zeybek oynayacağım diyor. Biz de yanında bulunuruz” açıklamasında bulundu.

MHP’li Şahin’den 31 Mart yorumu: O gece Cumhur İttifakı’nın mutluluğuyla biter!

EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege programına konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’i hedef alan İl Başkanı Şahin Millet İttifakı’nın diğer ortağı İYİ Parti’ye de eleştiri getirdi.

Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nihat Zeybekci özelinde değerlendirmede bulundu. Şahin ayrıca parti olarak sahaya indiklerini ve yürütülen çalışmalardan olumlu tepkiler aldıklarını aktardı.

BİZİM KURUMSAL HAFIZAMIZ BU ŞAHSI AFFETMİYOR, AFFETMEYECEK
CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in askeri savcı babası Nurettin Soyer üzerinden açıklama yapan MHP’li Başkan Şahin, “CHP geçtiğimiz günlerde İzmir adayını açıkladı. Biz rakip bir partinin hangi adayı açıklayacağı noktasında iç işlerine karışacak halimiz yok. Hayırlı olsun. Fakat Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in babasıyla Türk milliyetçilerinin geçmişe yönelik unutamadıkları hesabı var. Nurettin Soyer 1980 cuntasının bize göre 4 paşadan sonra 5’inci adamı. Asan, kesen, zulmeden, işkence yapan savcısı... 585 sanıklı MHP davasının başsavcısı. Bizzat ülkücülere işkence eden bir savcıdan bahsediyoruz. Bizim kurumsal hafızamız bu şahsı affetmiyor, affetmeyecek. 220 sanık için idam cezası istenmiş. 5 sanık idam edilmiş. Bizim bu şahsı unutma ihtimalimiz yoktur. Evet suç babadan oğula, oğuldan da babaya geçmez. Ama oğlu, ‘babam çok iyi bir hukukçu, yaptıklarıyla da gurur duyuyorum’ diyor. Oğlunun çıkıp Türk milliyetçilerinden özür dilemesini bekliyoruz” dedi.

FETÖ BİR GÜN CEZAEVİNDE YATMIŞ MI?
Nurettin Soyer’in aynı zamanda Fetullah Gülen’i ilk yargılayan hukukçu olmasının hatırlatılması üzerine konuşan Şahin, “Cezaevinde yatmış mı? FETÖ’ye dava açtığı doğrudur ama bir gün ceza evinde yatmışlığı yoktur. İzmir’de gezmiş, yakalanmamış” açıklamasında bulundu.

SOYER HDP’NİN ADAYIDIR!
Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) CHP ve İYİ Parti’den oluşan Millet İttifakı’nı dışarıdan destekleyeceğini savunan Şahin, “HDP üç büyükşehirde aday çıkarmıyor. CHP, İP ve HDP arasında gizli bir ittifak var. Bunu biz söylüyorduk. Buna göre İstanbul CHP’ye, Ankara İP’ye İzmir HDP’ye bırakılmıştır. Tunç Soyer HDP’nin adayıdır. Bunu vatanseverlerin, İzmir halkının vicdanına bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

PKK SEVİCİLİĞİ SON ANLARDA ÇIKTI
Soyer’e yönelik eleştirilerini sürdüren Şahin aynı zamanda İYİ Parti’ye giden eski partililerine seslendi ve “Tunç Soyer 10 yıldır belediye başkanlığı yapan biridir. PKK seviciliği son anlarda çıktı. 10 yıldır konuşulmuyor şimdi konuşuluyor demenin bir esprisi yok. Biz eski arkadaşlarımıza bir çağrı yapmıştık. Sanıyorum o yerini buldu. Eski ülkücü arkadaşlarımızın da CHP ve Tunç Soyer’e oy verecek bir milliyetperver kaldığını sanmıyorum” dedi  

İTTİFAK OLARAK 20 İLÇE ALACAĞIZ BİZ İSE 5’TE 5 YAPACAĞIZ!
İlçeler özelinde değerlendirmeler yapan Şahin, “Sahadayız. Çalışıyoruz. 5 ilçede sürekli alandayız. 20 ilçe iddiamız ittifak olarak devam ediyor. Biz de 5 ilçede MHP’li adaylarla yarışacağız. Biz 5’te 5 yapacağız. Gayet memnunuz, olumlu gidiyor. Cumhur İttifakı ile 20 ilçe alacağız demiştim. Bu iddia değil araştırmaların sonucu idi. Arkadaşlarımız sahaya indiğinde ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha görüyoruz. 50 yıllık Dikili’nin MHP’ye geçmesinden bahsediyoruz. Önemli bir şey konuşuyoruz. 40 yıllık Foça’nın MHP’ye, 100 yıllık Çeşme’nin MHP’ye geçeceğinden bahsediyoruz. Bunlar güzel değil mi? Arkadaşlarımız sahada adam adama çalışıyorlar. Çok mutluyuz. Onlar Çiğli’deki adayı alıp Narlıdere’ye koyuyorlar. İlçelerin özelliklerine dikkat etmiyorlar. CHP atama yapıyor. Onlardaki atama furyasıdır.  Nasıl olsa biz burayı alacağız diyorlar. Alacaklar efendim alacaklar!” diye konuştu.tunç soyer nihat zeybekci ile ilgili görsel sonucuKIYASLANACAK ADAY DEĞİLLER!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ile CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer arasındaki rekabete değinen Şahin, “İki aday kıyaslanacak adaylar değil. Bir tarafta Türkiye’nin ekonomi bakanlığından gelmiş bir adam, Denizli’yi Denizli yapmış bir adam var.  İsteyen 40 bin nüfuslu Seferihisar’a gitsin. 40 bin nüfuslu ilçeden getiriyorsunuz 4 milyon nüfuslu bir büyükşehire belediye başkanı yapıyorsunuz. 40 bin nüfuslu bir ilçeyi mahvetmiş bir adamdan bahsediyoruz bir yandan da Türkiye’nin ekonomisinin teslim edildiği bir adamdan bahsediyoruz. Bununla bunun kıyası zaten olmaz” ifadelerini kullandı.

O GECE CUMHUR İTTİFAKI’NIN MUTLULUĞUYLA BİTER
‘31 Mart akşamı İzmir’de nasıl bir tablo oluşacağını öngörüyorsunuz?’ sorusu karşısında konuşan Şahin, “Cumhur İttifakı 20 ilçeyi ve büyükşehiri alır. O gece Cumhur İttifakı’nın mutluluğuyla biter. Sayın Zeybekci zeybek oynayacağım diyor. Biz de yanında bulunuruz” dedi.

 
Aday gösterilmeyen CHP’li Dayanç’tan örgüte mesaj!
 
DSP’li Karakülçe: CHP'de seçimlerden sonra bir grizu patlaması yaşanacak!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bilinsin 2 Şubat 2019 Cumartesi 00:28

Koyun gibi birinin dediklerini tekrarlayanlar adam sınıfından sayılmıyor bizim memlekette! merkeziymiş, muratıymış boşuna yazmayın! Reisiniz Oslo der, methedersiniz, üstelik de anayasal HDPyi değil PKKyı! Sayın dersiniz terör başına, genel kurmay başkanını içeri tıkarsınız, şehitlere kelle dersiniz, Barzani kürt bayrağı diker Ankaraya! Sizler bunları bile görmeyen kullarsınız, kendinizi adam sanıyorsunuz! MHPli, ülkücü olanlar kalkmış katilleri savunuyor, sanki masumlarmış da yanlış yere mahkum edilmişler gibi! Neyin hesabındasınız biz biliyoruz da, siz koyun olduğunuzu biliyor musunuz acaba?

Yorumu oyla      10      5  
chpli 1 Şubat 2019 Cuma 23:10

Bunca yıl çalıştığım ve desteğimi verdiğim chp ye yazıklar olsun bundan sonra ne yerelde nede genelde oy vermem size

Yorumu oyla      9      6  
Merkez 1 Şubat 2019 Cuma 16:01

Evet Zeybekci zeybek oynayacak chp de boks maçı ha ha ha....

Yorumu oyla      10      8  
Muratt 1 Şubat 2019 Cuma 14:55

Hdp izmirde tunc soyer diyor.siz kimi kandiriyorsunuz hala hdp chp ip işbirliği yok diye.yazik iyi partinin tabanına yazık.eminim şuanda gerçek ip tabanı izmirdeki ittifaktan kendileri bile utaniyordur.

Yorumu oyla      12      13  
Kamil 1 Şubat 2019 Cuma 13:26

Şimdi ben kendimi bildim bileli Chp ye oy verdim.Ancak pkk dan nefret ediyorum.Şimdi hdp babasının hayrına desteklemicek soyeri.O zaman şimdi benim vergimle işe girecek pkklılar maaş alacaklar öylemi.adam biji apo derken ben bu adamın maaşını ödücem.balçovada yaşıyorum.nasıl olacak.kafam karışık bi anlatsanıza

Yorumu oyla      12      18  
Gürkan 1 Şubat 2019 Cuma 13:17

20 ilçe ve büyükşehir mi ! Ha ha ha ... Ekonomi perişan olmuş, bunlar 20 ilçeden bahsediyor :) üstelik adayları bile yok.

Yorumu oyla      19      7  
bekaa sorunu yerel secim ne alaka? 1 Şubat 2019 Cuma 13:14

bekaa sorunun yerel seçimlerle alakasi nedir? Zeybekci secilirse bakaa sorunu son mu ericek? suc babadan ogula gecmez diyip kinci konusmalar yapıp unutmayiz diyorsunuz Bahçeli''nin 2 sene önce Tayyip icin söylediklerini unutuyorsunuz!! soyer e hdp li diyip Oslo''da pazarlık edenlerle ittifak yapıyorsunuz! bu sekilde yol izlerseniz izmirde nal toplayıp soyere oy kazandirirsiniz. izmirli secmenin huyunu bilmeniz lazim size faturasi agir olur!!!

Yorumu oyla      19      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Maceracı' için istenen hapis cezası belli oldu!
FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne ait, kapatılan Samanyolu televizyonunda ...
Elektrik ve doğalgaz aboneliklerinde yeni dönem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Mart ayı itibarıyla elektrik, doğalgaz ...
İGC: Abdi İpekçi'yi saygı ve özlemle anıyoruz
İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu, Milliyet Gazetesi Genel ...
 
Arşivden... Savcı Nurettin Soyer, Uğur Mumcu'ya neler anlatmıştı?
Arşivden... Savcı Nurettin Soyer, Uğur Mumcu'ya neler anlatmıştı?
Hortum bu kez İzmir'de!
İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında dün akşam saatlerinde denizin üzerinde hortum meydana geldi.
Ödemiş'te tarlalar göle döndü!
Ödemiş'te etkili olan sağanak nedeniyle bazı tarım arazileri zarar gördü.
 
Çeşme sularında nefes kesen operasyon
İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarından geçen, Rusya bayraklı gemideki personelden ...
TÜİK açıkladı: İzmir’in nüfusu ne kadar oldu?
TÜİK verilerine göre, Türkiye'nin nüfusu, 2018'de 82 milyon 3 bin 882 ...
Ve açıklandı... İşte Türkiye'nin nüfusu
Türkiye'nin nüfusu, 2018'de bir önceki yıla göre 1 milyon 193 bin 357 ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva