HABERLER>GÜNCEL
3 Mart 2019 Pazar - 12:02

Market kralına milyonluk tazminat davası

İzmir’de iki çocuk annesi Neşe Pehlivanoğlu (65), evliyken başka bir kadınla yaşadığını ve zina yaptığını iddia ettiği marketler zinciri kralı eşi Hanif Pehlivanoğlu’dan (69) boşanmak için mahkemeye başvurdu. Pehlivanoğlu, evlilik birliğinin, eşinin devam eden zina eylemleri nedeniyle temelden sarsıldığını, bu nedenle boşanmak için 2 milyon’u maddi, 2 milyon’u manevi olmak üzere toplam 4 milyon lira tazminat ile 70 bin lira aylık nafaka istedi. Neşe Pehlivanoğlu, eşinin birlikte yaşadığı, ‘öteki kadın’ Dilek Duz’a (42) da 20 bin liralık tazminat davası açtı.

Market kralına milyonluk tazminat davası

 İzmir Gazetesi'nden Bahri Karataş'ın haberine göre; Avukatı aracılığıyla, Aile Mahkemesi’ne boşanma dilekçesi veren emekli hastane hemşiresi Neşe Pehlivanoğlu, şunları belirtti: 
“Eşim ile 1975 yılında  Balıkesir’de evlendik. Eşim, o zamanlar stajyer avukattı. Bir yıl sonra kızımız doğdu. Eşim, doğumdan sonra 18 ay askerlik yaptı. Bu süreçte hem çalıştım, hem de tek başına kızıma baktım. Askerden gelince Akhisar’a taşındık. Kendisi avukat çıktı. Ben de çalışmaya devam ettim. Kızım büyüdü. Bakacak kimse yoktu. Eşim, bana ‘sen işi bırak, ben sana maaşını veririm, evde otur kızımıza bak’ deyince, ben de işi bıraktım. Ardından oğlumuz dünyaya geldi. Birikimlerimizle bir ev bir araba aldık. 1984 yılında İzmir’de marketçilik yapan abisinin çağırması ile buraya taşındık. Birikimlerimizi satıp şirkete ortak olduk” dedi.


Davada adı geçen Dilek Duz ve Hanif Pehlivanoğlu

KASİYERKEN EŞİMİ AYARTTI
Eşinin, şu an birlikte yaşadığı ve 2 çocuğunun babası olduğu Dilek Duz ile 2000 yılında Eşrefpaşa semtindeki mağazada kasiyer olarak çalışırken tanıştığını belirten Neşe Pehlivanoğlu, şunları aktardı: “Evli olduğunu bildiği halde eşimi bir şekilde ayartmış. Eşim bu kadınla birlikte olduğunu ilk kez bana ve çocuklarıma 2000 yılında söyledi. Kendisi birlikte olduğu bu kadının hamile olduğunu, çocuğu aldırmasının mümkün olmadığını, ailesi tarafından ölümle tehdit edildiğini, bunu kabullenmemizi istemiştir. Bu sözleri duyunca ben sinir krizi geçirdim. Psikolojik tedavi gördüm. Öteki kadın çocuklarıma telefon edip, ‘babanız artık benimle yaşıyor, sizinle yaşamıyor, sizi istemiyor, onun ailesi artık benim’ demiştir.” Bu olay sonrası, evi terk etmediğini belirten Pehlivanoğlu, “Eşim ilk başta 5 gün bizle, 2 gün de diğer kadınla kalmaya başladı. İkinci çocuk dünyaya gelince de eşim artık eve hiç gelmez oldu. Beni ve çocuklarımı terk etti. 10 yıl boyunca tek başına yaşadım. Sahilevleri’nde birlikte yaşadıkları evi yaptırdılar. Bu zamanda eşim ve birlikte yaşadığı Dilek bizle kaldı. Beraber kaldığımız süreçte, benim acı çekmem için elinden ne geldiyse yaptı. Çok eşlilik sevdalısı olan eşim ve kadın, adeta bana işkence ettiler. Bunlar hala devam etmektedir.”

SÜREKLİ ONU ÖVÜYORDU
Marketler zincirinin ve sayısız gayrimenkulün sahibi olan eşinin diğer kadın ile ortaklı payları bulunurken kendisinin hiç olmadığını vurgulayan Neşe Pehlivanoğlu, “Eşim beni hem aldatıyor, hem de sürekli Dilek’i övmektedir. Bana sürekli, bu kadının kendisine yaptığı cilt bakımı, masaj ve cinsel birlikteliklerini anlatıp, onun sayesinde gençleştiğini söyledi. Bu duruma uzun süre katlandım. Davayı açma nedenim çocuklarım ve eşimin zina yapmasıdır. Dilek ile resmi eşi gibi yaşamaktadır. Dilek, şirkette söz sahibi ve her yerde kendisini Hanifi’nin eşi olarak tanıtmaktadır. Eşim, maddi baskı, psikolojik baskı yanında gerçek anlamda fiziksel şiddet de uyguladı. Son bulan bu evliliğin en büyük sadakatsizliğin ortaya çıkması yaşanan tartışmalar sonucu olmuştur. Eşim, haksızlığın bastırmak için defalarca beni darp etti. Tanınmış aile olduğumuz için bunu dışarıya yansıtmadım. Kendisi bana ‘gizli boşanalım’ diye söyledi. Bütün bu yaşananlardan sonra manen ve ruhen terk edilip yalnız bırakıldım. Bu duyguyla kendimi değersiz ve onuru kırılmış gördüm” dedi.

EŞİM HACI OLMUŞTU
Kirada oturduğunu emekli maaşı dışında geliri olmadığını söyleyen Neşe Pehlivanoğlu, “Bunca yıl çile çektim. Öteki kadın gelip şimdi sefasını çekiyor. Bu kadın hayatımıza girmeden önce, hiçbir sorunumuz yoktu. Hatta eşim hacı bile oldu. Beni götürmediği yerlere bu kadını götürüyor. Dilek’in yaşadığı ev 25 milyon lira değerinde. Ben ise kiralarda sürünmekteyim. Ödemelerim var. Dilek’in izniyle eşim bana para verdi. Pehlivanoğlu şirketinin dağılmasına bu kadın sebep olmuştur. Boşanmak için 4 milyon lira tazminat ile 70 bin lira nafaka talep ediyorum” dedi.

NİYE BU KADAR YIL BEKLEDİ
Hanifi Pehlivanoğlu da avukatı aracılığıyla mahkemeye verdiği cevap dilekçesinde, eşinin asılsız ithamlarda bulunduğunu, kendisinin de boşanmak istediğini belirtip, “Ancak kusuru kabul etmiyorum. Evlilik birliğinin devamını çekilmez hale getiren ve sebep olan davacı taraftır. Davanın zina nedenine dayalı olarak açılması doğru değildir. Dilek Duz ile ilişkimi  20000 yılında eşime söyledim. Kendisi evden çekip gitmemiş, kendisine en uygun olan davranış biçimi olan ikili  yaşamı seçmiştir. Dilek ilk çocuğu doğurduğunda, kendisi hastaneye gelip tebrik etmiştir.Tüm giderleri karşılanmaktadır. Boşanmak için neden bu kadar yıl beklemiştir” dedi. Neşe Pehlivanoğlu’nun avukatı Hanif Pehlivanoğlu’nun müvekkiline yaklaşmaması için 1 ay uzaklaştırma kararı aldıklarını, bu kararın sona erdiğini ve yeni bir karar almak için mahkemeye başvurduklarını belirtti. Neşe Pehlivanoğlu’nun avukatı ayrıca evlilik birliğini bozan Dilek Duz hakkında da 20 bin lira tazminat istemiyle dava açtıklarını söyledi.

MARKET KRALI
Hanif Pehlivanoğlu’nun kendi adını taşıyan 75 adet marketin yıllık cirosunun yaklaşık 450 milyon, 10 tane benzin istasyonun yıllık cirosunun 15 milyon, her bir şirketin cirosunun yıllık 30 milyon lira olduğu, 100 gayrimenkulü bulunan ve Dilek Duz ile oturdukları evin değerini 25 milyon lira olan Hanif Pehlivanoğlu’nun şirketleri ise şunlar:
1-Pehlivanoğlu Gıda Pazarlama Market A.Ş.
2-Hanifi Pehlivanoğlu Gıda Pazarlama Market A.Ş.
3-Pehlivanoğlu İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Ltd.Şti
4-Pehlivanoğlu Entegre Eat Gıda Ürünleri Ltd.Şti
5-Dizep Elektrik Üretim Ltd.Şti.
6-Pehlivanoğlu Özel Güvenlik ve Yurt İşletmiciliği Ltd.Şti.
7-Meytin Gıda,tarım,hayvancılık Ltd.Şti.
8-Ekoli Gıda Ltd.Şti.
9- Nazilli AB Petrol
10-Marşe Turizm İnşaat

 
AK Parti adayı Eroğlu: Konak’ta yeni bir dönem başlayacak
 
CHP’li Sındır: Güç verin derdinize derman olalım
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
4 Mart 2019 Pazartesi 08:37

adam adam olsa resmi eşini bu durumlara düşürmez. ikinci kadın adamın gevşekliğinden yararlanmış. evli karısına helal olsun, adamın elinde ne varsa alsın. bakalım ikinci kadın beş parasız pehlivanoğlunu o şekilde kabul edecekmi?

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
5 katlı bina da yangın: 4 işçi öldü
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 5 katlı bir binanın 2. katında henüz bilinmeyen ...
Çavuşoğlu: İsrail aynı hataları tekrarlamaktadır
Dişişleri Bakanı Çavuşoğlu, "İsrail yaşananlardan ders almak yerine aynı ...
İzmir'de kaçak göçmen operasyonu: 44 gözaltı!
İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında Yunanistan'a geçmek isteyen 44 yabancı ...
 
Şiddet uyguladığı iddia edilen müdüre inceleme
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde okula geç kalan öğrencilere şiddet ...
Mehmet KARABEL yazdı... Atatürk bizden biridir!
Mehmet KARABEL yazdı... Atatürk bizden biridir!
Bu numaradan aranırsanız sakın açmayın!
Türk Telekom tarafından, şirketin adı kullanılarak, abonelerin arandığı, ...
 
Gizli bölmede yakalanan DHKP-C'lilere tutuklama!
DHKP/C terör örgütüne yönelik operasyonda, Okmeydanı'ndaki İdil Kültür ...
İzmir jandarmasında asayiş raporu: 1 haftada 29 kişi!
İzmir'de jandarma ekiplerinin kent genelinde yaptığı eş zamanlı asayiş ...
İzmir'de belediye meclis üyesi adayına silahlı saldırı
Aralarında husumet olduğu iddia edilen eski çalışanı tarafından av tüfeğiyle ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva