HABERLER>POLİTİKA
8 Ekim 2016 Cumartesi - 20:58

Kaya’dan Kılıçdaroğlu'na Twitter salvosu: İyi ki İzmir’i size bırakmadık…

CHP Lideri’nin, “Yıldırım’a ‘İzmir'i bırakın, stat yapmayı da bırakın!’ 'Kim yapacak' diye sorduğunda, 'İzmir Büyükşehir Belediyesi yapacak' diyeceğim...” sözlerine yanıt veren Kaya, ‘İyi ki bırakmadık’ ifadesiyle hükümet tarafından kente yapılan projeleri sıraladı ve Göztepe Stadı için net konuştu

Kaya’dan Kılıçdaroğlu na Twitter salvosu: İyi ki İzmir’i size bırakmadık…

EGEDESONSÖZ – İzmir’deki stat tartışması Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na AK Parti cephesinden yapılan ‘davayı geri çek’ çağrısıyla tavan yaparken, art arda gelen açıklamaların akabininde kenti ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da topa girdi!

Bornova’da Büyükşehir ve ilçe belediyesi tarafından yapılan Doğanlar Stadı’nın resmi açılışına katılan CHP Genel Başkanı, “Sayın Başbakan Binali Yıldırım'la ilk görüşmede söyleyeceğim. Allah aşkına İzmir'i bırakın, stat yapmayı da bırakın! 'Kim yapacak' diye sorduğunda 'İzmir Büyükşehir belediyesi yapacak. Hem de senin bütçen azalmayacak' diyeceğim" dedi.

Kılıçdaroğlu’na AK Parti’den henüz kentte temaslarını sürdürürken yanıt geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya Twitter’dan attığı seri mesajlarla ‘İyi ki bırakmadık’ ifadesiyle hükümet tarafından kente yapılan projeleri sıraladı ve Göztepe Stadı için de net konuştu.

İŞTE O MESAJLAR
İzmir'in Milletvekili olan Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İzmir'de yaptığı açıklamalarla kentten bihaber olduğunu yine ortaya koymuş…

Sn.Kılıçdaroğlu, Sn.Başbakanımıza; "İzmir'i bırakın" diyecekmiş. İyi bilinmelidir ki, biz ne İzmir'i, ne de projelerimizin peşini bırakmayız!

İyi ki bugüne kadar İzmir'i size bırakmadık; İzmir trafiğine can suyu olan Konak Tüneli'nden 5 milyon araç geçti.

İyi ki bugüne kadar İzmir'i size bırakmadık; İZBAN yıllık 100 milyon yolcu sayısına yaklaştı.

İyi ki bugüne kadar İzmir'i size bırakmadık; Çevre Yolu'ndan milyonlarca araç geçti.

İyi ki bugüne kadar İzmir'i size bırakmadık; Adnan Menderes Havalimanı Türkiye'ye örnek oldu.

İzmir'in Başbakanı İzmir'i asla bırakmaz, daha nice projeler ve eserlerle tarihe damga vurmaya devam eder.

Ayrıca Sn.Kocaoğlu daha iki gün önce Ankara'da Başbakanımız tarafından kabul edildi. İzmir'in projeleri için kendisine destek sözü verildi.

Ayrıca Sn.Kocaoğlu daha iki gün önce Ankara'da Başbakanımız tarafından kabul edildi. İzmir'in projeleri için kendisine destek sözü verildi.

Sn.Kılıçdaroğlu, İzmir'in problemlerini bırakın da biz İzmirliler tartışalım. Siz kısa bir tatil için geldiğiniz şehrimizin keyfini çıkartın..

Yok efendim, İzmir'deki metroyu olduğu gibi stadyumları da İzmir Büyükşehir Belediyesi yapacakmış. Peki, o zaman bu davalar neden açıldı?

Bir Göztepe taraftarı olarak, camiamızın genel beklentisini iyi biliyorum. Her Göztepelinin hayali, stadyumun Güzelyalı'ya yapılmasıdır.

Kimse semtin ruhundan kopuk bir stadyum istemiyor. Tekeli'ye stadyum değil, ancak altyapı-antrenman tesisleri olur. Onu da biz tahsis ederiz.

Biz ne diyoruz, gölge etmeyin başka ihsan istemez! Ciddi meseleleri sulandırma gayretinizden, İzmirliyi oyalama taktiğinizden artık vazgeçin

İzmirliyim, Göztepeliyim. Kim ne derse desin, isteyen istediği kadar engellemeye çalışsın, Göztepe'nin stadyumu Güzelyalı'ya yapılacak.

 
Milli Parkta turistler domuz peşinde!
 
Çavuşoğlu ile Kerry Suriye'yi konuştu!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
9 Ekim 2016 Pazar 12:55

İZBAN size ve o örtülü engellemelerinize rağmen milyonlarca yolcu taşıyor. Bunu da biz, bütün İzmirliler biliyoruz.

Yorumu oyla      11      5  
Zagor 9 Ekim 2016 Pazar 12:50

Sayin Kaya´nin aciklamalri pek tutarli olmamis. Havalimani Insaa etmek Devletin isidir Belediyenin degil.IZBAN TCDD ile Ortak yapilmis masraflarin aslan payi Belediye tarafindan karsilanmistir. Bu gercek defalarca dökümanlarla ispatlanmistir.Cevre yolu keza yine Devletin görevidir. Herhalde muhalefet Partilerine " siz niye Cevre yolu yapmadiniz " diye sorulamaz.Konak Tunelinin cikis noktasi hatalidir ve sadece yayalar icin degil Esrefpasadan gelip sahil yoluna dönmek isteyenler icin iskencedir.Yerlesim biriminin ortasina Stad yapmak cinayettir. Orada olusacak kaos , orada yasayanlari canindan bezdirecektir .TC misafir olayi cok güzel aciklamistir.

Yorumu oyla      11      5  
TC misafir 9 Ekim 2016 Pazar 11:09

Mahalle arasına sanki mahalle takımına stat yapıyormuş gibi statlar istemiyoruz kaldı ki yeri zaten yanlış. Deplasmana giden taraftarların normalden daha hırçın olduğunu herkes bilir neredeyse olaysız deplasman geçmez eğer binlerce kişinin koro halinde ettiği küfürleri orada yaşayanlara dinletmek istiyorsanız bahsettiğiniz yerlere stadı yapın, maç sonrası olası olaylarda ortalığın savaş alanına dönerek stat etrafında yaşayanların huzurunu kaçırmak istiyorsanız bahsettiğiniz yerlere statları yapın, stat yapılması planlanan yerlerde zaten otopark sıkıntısı yaşanırken maç günü bir de bunu kat be kat artırmak istiyorsanız bahsi geçen yerlere stadı yapın. Şunu da belirtmek isterim ki Atilla Kaya'nın sanki bir lütufmuş gibi bahsettiği projeler zaten normal bir hükümetin yapması gereken temel görevlerdir örnekler arasında Adnan Menderes Havalimanı gösterilmiş sanki bu belediyenin göreviyken ilave olarak kendileri yapmış gibi bahsetmiş. Sayın Atilla Kaya binlerce kişiye istihdam yaratacak yapılmış tek bir tesisin örneğini verebilmiş mi genç işsizlik oranının en yüksek olan illerinden biri olan kentimiz için? Hayır. O zaman ne diye temel görevlerinizi bir başarı hikayesi gibi sunuyorsunuz.

Yorumu oyla      11      5  
9 Ekim 2016 Pazar 00:31

İZBAN' da sinyalizasyon yaptınız evlere şenlik; Konak Tüneli'ni de yaptınız ancak Buca çıkışı Allah 'a emanet olmuş. Plansız programsız, biz yaparız , yaptık oldu anlayışı ile iş yaparsan çıkış Allah' a da emanet olur , İzmir'in en uzun caddesinin Konak bölümüne tünel yüzünden sınır hattı gibi tel örgü de çekilir. Bölge devam.

Yorumu oyla      11      5  
İzmirli 8 Ekim 2016 Cumartesi 22:56

Sayın vekilimiz izmire hizmet etme gayretinizi takdir ediyor size ve başbakanımıza güveniyoruz. İzmir'in gerçek hizmetlere çok ihtiyacı var

Yorumu oyla      11      5  
8 Ekim 2016 Cumartesi 22:07

Göztepe kuş yuvası istemiyor. 25.000 kişilik stad istiyor.

Yorumu oyla      11      5  
8 Ekim 2016 Cumartesi 21:34

Bu açıklamalar hoş değil. Bu şehrin başkanı Aziz Kocaoğlu'dur. Siz kimsiniz, sizi takmıyoruz der gibi "oraya olacak, o kadar!" gibi kabadayı ağzıyla konuşmaya gerek yok.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu finali Bergama’da yaptı: Dünya çapında siyasetçimiz yok!
CHP Lideri 6 ilçeye yayılan açılış maratonunu Bergama’da sonlandırırken ...
Bahçeli'den tüm teşkilatlara kongre talimatı!
MHP Genel Başkanı Bahçeli, teşkilatlara gönderdiği genelgede kongre takviminin ...
Avrasya Tüneli'nden ilk geçiş Erdoğan'dan!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya ile Avrupa kıtalarını tüp geçişiyle birbirine ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan Karşıyaka'da hükümete yaylım ateşi!
CHP Lideri Karşıyaka’da 5 projenin temelini atarken, 10 tesisin de açılışını ...
Kılıçdaroğlu Bornova’nın yeni stadını açtı, Başbakan seslendi!
Kılıçdaroğlu 2.durağı Bornova'da Doğanlar Stadı açılışında Başbakan Yıldırım'a ...
Kılıçdaroğlu'na dışarıda protesto törende forma!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Karşıyaka’da açılış programı öncesi ...
 
Yıldırım'dan müjde: O süre tekrar 49 yıla çıkıyor
Başbakan Yıldırım, 18 yıl kalan tersanelerin kira sürelerinin sıfırlanarak ...
Bakan açıkladı: Ankara'yı kana bulayacaklardı!
Bakan Soylu, "Bu operasyonu, emniyet güçlerimizin takip ettiği ve nihayetinde ...
Beylerbeyi Sarayı'nda 2 saatlik güvenlik zirvesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, İstanbul'daki Beylerbeyi Sarayı'nda ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva