HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
7 Mayıs 2020 Perşembe - 16:53

İZSU’nun yeni Genel Müdürü Özkan oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde İZSU Genel Müdürlüğü’ne, Genel Sekreter yardımcısı Özkan getirildi.

İZSU’nun yeni Genel Müdürü Özkan oldu!

EGEDESONSÖZ-  İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde bürokratik değişiklik gerçekleşti. Genel Sekreter yardımcılığını yürüten Aysel Özkan İZSU Genel Müdürlüğü’ne atandı. Kurumun son genel müdürü olan Raif Canbek’in ise emekliye ayrıldığı aktarıldı.

Özgeçmiş:

Aysel Özkan, 1992 yılında Ankara’da ziraat mühendisi olarak başladığı memuriyet hayatını 1998 de Bornova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne atanarak sürdürdü. 10 yıl süreyle bu görevi yürüten Özkan, 2008-2011 yılları arasında ise Bornova Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2011’de İzmir Büyükşehir Belediyesi Satın Alma Dairesi Başkanlığı’na getirilen Aysel Özkan, 2013 yılından itibaren bu güne kadar da Genel Sekreter Yardımcısı olarak hizmet verdi.

Aysel Özkan Erzincan Sağlık Meslek Lisesi ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun oldu.

 
Ödemiş’te çocuk oyun grupları dezenfekte ediliyor
 
AK Partili Dağ’dan sert çıkış: CHP’de darbe damarı hiç kaybolmuyor!
YORUMLAR
Toplam 22 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Munur odabaşı 15 Haziran 2021 Salı 13:22

İyi günler sayın müdürüm sizden bir ricam olacak banim ben seferihisar tepecik mahallesi 113 sk no 5 takvim var burda iz suyu çalışması var bizden su sanatlarını ana caddeye çıkarılmasını isteniyor benim evim üç katl 8 yıl önce yapılmış 3 metre kot farkı var perde betonlu seramik yapılmış kırılması mümkün deyil kırı?ınca her tarafı yenilenmesi lazım bu bana büyük masraf benim su saatim zaten dışarda okumaya engel deyil burda bana yardımcı olmanızı rica ederim saygılarımla

Yorumu oyla      2      3  
Munur 8 Haziran 2021 Salı 22:43

Sayın müdürüm ben seferihisar tepecik mahallesin de oturuyorum burda iz su boru ları yeniliyor yanlız su sanatlarını yol üzerine çıkartılacak deniyor yanlız benim su satım zaten kapı dışında okumaya hiç bir engel yok şimdi ol maz dışarda yol üstüne alın deniyor benim evimin onların istediği gibi olması mümkün deyil 3 katlı perde beton var en az20 .25metre mesafe var burayı kırıp boruların yapımı çok zor ve masraflı bana yardımcı ol manızı rica ediyorum evin yeni yapılacak tesisat açıkta kalıyor buda doğru deyil sizin bana yardim ci olmanızı rica ederim saygılarım la yeni görevinizde başarılar dilerim munur ODABAŞ 113 şok no5 seferihisar

Yorumu oyla      2      3  
Ali veli 9 Mayıs 2020 Cumartesi 14:30

Köylerdeki sulara çeşme taktırsın boş boş akıyor hepsi

Yorumu oyla      2      3  
Lale temelkuran 8 Mayıs 2020 Cuma 20:42

Kutluyorum çok sevindim

Yorumu oyla      3      3  
Sedef 8 Mayıs 2020 Cuma 16:21

Tarıma,dezavantajlı ailelere,emekçiye,çiftçiye,kadınlara,engellilere kısacası belediyenin dokunmak ve yanında olması gereken kim varsa herkesin yanında olan negatif olan şeylere dokunarak pozitife çeviren gönlü güzel yüzü güzel insan..Yeni görevinizde başarılar diliyorum başkanımızı tebrik ediyorum İzmir’e böyle katkıları olan birine bu sorumluluğu verdiği için.Çizdiği vizyonla sadece İzmir’e değil yeni kazanılan büyükşehirlere de örnek olan işler yapan Aysel Özkan’ı canı gönülden kutluyorum.İktidara giden yollarda taşlar böyle insanlarla döşenecek başkanımıza da çalışma arkadaşlarına da başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      3      3  
Mehmet 8 Mayıs 2020 Cuma 16:07

Şaşıran insanların şaşırmasının sebebi hasetlik olabilir.Aysel hanım üst yönetimde en deneyimli en bilgili en halka dokunan bürokrattır.Şov yapmayı sevmez olduğu gibi dürüst çalışkan pozitif üretken bir insandır.Kapısına gidip de çözüm bulamayan olmuş mu Allah aşkına? Yapabileceği bir şey olduğunda mutlaka yapar.Valla ben kendi adıma hiç şaşırmadım başkanımıza teşekkür ederim partililer adına İzmirliler adına.Tek kaygım yerine gelecek yeni gn sekreter yard umarım Aysel Özkan’ın yolundan gider ondan aldığı bayrağı yapabiliyorsa biraz daha ileri götürebilecek biri olur İzmir Aysel hanıma çok şey borçlu sistem çok iyi işlediği için farkında değiliz tabi ama o sistem kusursuz işliyorsa böyle idealist insanlar sayesinde..yolunuz da bahtınız da hep açık olsun Aysel hanım başarılarınız daim olsun..

Yorumu oyla      3      3  
Murat 8 Mayıs 2020 Cuma 15:50

Geçmişte olduğu gibi bugün de gelecekte de Aysel Özkan sorumluluk aldığı tüm konularda neler yapabildiğini hep gösterdi göstermeye de devam edecektir.Tam bir devlet kadını geleneği,işleyişi,iletişimi,mesai arkadaşlarına personele olan yaklaşımı tevazusu haksızlıklar karşısındaki dik duruşu yeter.İşçinin emekçinin yanında yer aldığı yıllar yeter.Kimse kusura bakmasın ama Aysel Özkan İçin İZSU genel müdürlüğü yakıştırması yapamayan sözümona boş başaklar Aysel hanımın toplumdaki karşılığını bir araştırsınlar önce halka bu kadar dokunmuş bir başka bürokrat belediye tarihinde kaç tane olmuş acaba?Asla tesadüf değil bu atama hatta kendisi istesin yeter ki ben çok çok daha iyi yerlerde olmasını diliyorum.Yeni görevinde başarılar diliyorum işçiler,emekçiler,çiftçiler,mevcut düzende dezavantajlı konumda olan ve elinden tutup desteklediğiniz hayatına dokunduğunuz binlerce insan sizinle Aysel hanım başarılarınız daim olsun ..

Yorumu oyla      3      3  
ayhan 8 Mayıs 2020 Cuma 09:16

Hayırlı olsun.

Yorumu oyla      3      3  
Buket 8 Mayıs 2020 Cuma 09:10

Aysel ÖZKAN çok doğru ve yerinde bir isim. İZSU'ya yeni bir soluk getirecek aktif, çalışkan ve özverili, aldığı her görevi layıkıyla yerine getirerek liyakatını sonuna kadar kanıtlamış biri, tebrikler...

Yorumu oyla      4      3  
Filiz 8 Mayıs 2020 Cuma 04:17

Kendisi gorev aski,ciddiyeti ,caliskanligi ile tanimis oldugumuz biri tebrikler,yolunuz acik olsun..

Yorumu oyla      7      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ödemiş’te çocuk oyun grupları dezenfekte ediliyor
Ödemiş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 13 Mayıs Çarşamba günü, ...
Menemen Belediyesi tıbbı bitkiler üretimine başladı
Menemen Belediyesi, Menemen Ziraat Odası ve Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü ...
Karabağlar'da mobil vezne dönemi
Koronavirüs salgınına karşı etkin ve sistemli bir mücadele yürüten Karabağlar ...
 
Başkan Demirezen duyurdu: Tire'den geri aldık!
Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen Ege Üniversitesi’nin bölgeye ...
‘Efes Tarlası Toprak Okulu’ yola çıkıyor
Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Efes Tarlası Proje Alanı’nda ...
Bergama’da manavların maskesi belediyeden
Koronavirüs salgınının başladığı ilk günden itibaren pazaryerleri, işyerleri ...
 
Çiğli’de berber ve kuaförlere hijyen seti desteği
11 Mayıs’ta tekrar faaliyete başlayacak olan ilçedeki berber, kuaför ve ...
Çeşme'de larva seferberliği!
Sinek üreme alanları kontrol altına alınarak yapılan ilaçlamalarda tüm ...
Karşıyaka'da 'normalleşme' adımı ve tepkilere cevap: Personeli çağırdık, eleştirilecek bir şey yok!
Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay, kurumdaki dönüşümlü çalışmaya son vererek ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva