HABERLER>EKONOMİ
19 Haziran 2014 Perşembe - 13:14

İZSİAD’tan muhteşem ‘yaza merhaba’ gecesi

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği yeni oluşturduğu Kadın Komisyonu ev sahipliğinde düzenlediği muhteşem gece ile 'Yaza Merhaba' dedi.

İZSİAD’tan muhteşem ‘yaza merhaba’ gecesi

EGEDESONSÖZ - İZSİAD üyelerinin eşlerinden ve bayan üyelerden oluşan Kadın Komisyonu’nu tarafından düzenlenen 'Yaza Merhaba' gecesine,  İZSİAD  üyesi olan CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın yanı sıra Altay Spor Yönetim Kurulu Başkanı, İZSİAD üyeleri ve aileleri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kadın Komisyonu Başkanı Mukaddes Çelik, “Kadın Komisyonu bizler için gerekli olan ve henüz bir ay önce kurulmuş bir topluluktur. Kadın komisyonu kurma fikri GAP gezimiz sırasında ortaya çıktı ve gezi sonrası hemen faaliyetlere başladık. Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Küçükkurt olmak üzere bize güvenen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum ve düzenlediğimiz bu Yaza Merhaba gecemizde hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.


 
Komisyon Başkanı Mukaddes Çelik'in ardından söz alan İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt , gecenin düzenlenmesinde emeği geçen, başta Mukaddes Çelik olmak üzere  tüm kadın komisyonu üyelerine teşekkür ediyorum dedi ve İZSİAD'ın  yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler vererek devam etti. “Siz değerli üyelerimiz ve aileleri ile birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok dinamik bir yıl geçirdik bir çok faaliyetlerde bulunduk, tarihi güzelliğimiz AGORA’ya gezi düzenleyerek tarihimizi yakından tanıklık ettik. GAP gezisi, Karadeniz gezisi ile doğanın güzellikleri ile buluştuk. Yine Aralık ayında düzenleyeceğimiz Küba gezisi ile siz kıymetli üyelerimiz ile bir arada olacağız. İzmir'e Katkı Ödülleri gecesi düzenleyerek Merhum Nejat Uygur adına oğlu Süheyl Uygur’a ve Norm Civata Nedim Uysal'a ödül verdik. 8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadın üyelerimiz ile toplandık, Çarşamba toplantılarımıza devam ettik.” İş Dünyası Buluşuyor” toplantısı düzenledik. İZSİAD dergisinin ilk üç sayısını sizlerle buluşturduk, üye firma ziyaretleri yaptık. Sokak çocukları adlı sosyal projemizi hayata geçirdik. " dedi ve sözlerine "gecenin en önemli saatlerini çalmak istemediğini belirterek gecede emeği geçen Kadın Komisyonu üyeleri için Nazım Hikmet'ten " Kadın" adlı şiiri okuyarak  İZSİAD’lı günlerde buluşmak dileği ile" sözlerine son verdi.

Gecede sahne alan Tamer Aytuğ ve saz arkadaşları eşliğinde doyasıya eğlenen İZSİAD’lılar , gecenin devamında yapılan hediye çekilişinde, Diyarbakır Kuyumculuk, Favori Kuyumculuk, Özşanal, Hayal Dünyası Oyuncak, Bortar Yemek, Eforbim Bilgisayar, TP Elektrik, Serter Mobilya ve Fuga Mobilya  firmalarından şanslı üyelere çeşitli hediyeler verildi.

İZSİAD üyelerinden oluşan "İZSİAD Korosunun" verdiği konser gecenin diğer bir sürprizi oldu. Ayakta alkışlanan koro istek üzerine repertuarının dışında parçalar seslendirdi. 
Gece geç saatlere kadar devam eden eğlencede hep birlikte yaza merhaba diyen İZSİAD üyeleri, sahnede yer alan sanatçılarla birlikte şarkılara eşlik edip,  dans ettiler gönüllerince eğlendiler.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
somalı 19 Haziran 2014 Perşembe 15:40

SİZİNDE EĞLENMEK HAKKINIZ.. NE DİYELİM ... SİZ ANLADINIZ..

Yorumu oyla      11      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
LİYAKAT ‘Eskinazi’yle devam’ dedi
Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT) yeni dönemde de Kurucu Başkan ...
Ve fırıncılar Ramazan pidesinin fiyatını açıkladı
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Türkiye genelinde ...
İTO’da ‘safari’ tartışması: Neden Benin?
İzmir Ticaret Odası'nın Afrika ülkesi Benin'e 23-26 Haziran tarihlerinde ...
 
Flaş gelişme: Dolar bir gecede tepetaklak!
Son bir kaç gündür IŞİD gerginliği ve ABD'de beklentilerin üstünde çıkan ...
İTO Başkanı Demirtaş’tan bomba yorum: Vali’yle…
Geçtiğimiz hafta İzmir Valisi Mustafa Toprak başkanlığında yapılan toplantıda ...
Dev grupta sahiplik tartışması: Bu hastane kimin?
Universal Hastaneler Grubu’na bağlı hastanelerde sahiplik tartışması çıktı. ...
 
İzmir sevdası ve Bodrum tarzı ilk kez buluşuyor
Kurulduğu günden itibaren inşaat sektöründe başarılı projelere imza atan ...
Asgari ücrete 45 lira zam
Asgari ücret, Temmuz ayında yapılacak yüzde 5,88 zam ile 45,03 lira artarak net 891,03 lira olacak.
Sanayiciye Ar-Ge müjdesi
Türkiye genelinde 150, İzmir'de ise 13'te kalan Ar-Ge merkezlerinin sayısını ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva