HABERLER>GÜNCEL
2 Ocak 2018 Salı - 10:14

İzmir'deki lisede dehşet saniyeleri... 'Ne oluyor oğlum?'

Ödemiş ilçesinde, okul müdürü Ayhan Kökmen'in (47), öğrencilerden İ.P. (16) tarafından öldürülmesine dair görüntüler olduğu ortaya çıktı. Kökmen'i öldüren İ.P.'nin eylemini, 17 saniyede gerçekleştirdiği, okul müdürünün saldırı anında ise "Ne oluyor oğlum?" diye bağırdığı belirtildi.

İzmir deki lisede dehşet saniyeleri...  Ne oluyor oğlum?

Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Kökmen, 15 Aralık günü, 3 yıldır görev yaptığı okulda, öğrencilerinden İ.P.'nin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Ağır yaralanan 2 çocuk babası Kökmen, ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Kökmen, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Jandarma, olayın ardından hakkında disiplin soruşturması bulunan 11'inci sınıf öğrencileri İ.P. ile bir süre önce kaydı başka okula alınan U.Y.'yi ve olayda kullanılan tüfeğin sahibi U.Y.'nin babası B.Y.'yi azmettirici olarak gözaltına aldı. Müdür Kökmen'e ateş eden İ.P. ile U.Y. ve B.Y. tutuklandı. Kızılcaavlu bölgesindeki evde yakalandıkları sırada çocuklardan U.Y.'nin, yanlarında bulunan B.Y.'ye "Baba vurduk" diye bağırdığı, operasyonu gerçekleştiren jandarma ekiplerince duyuldu. Tutuklanan öğrencilerden İ.P. hakkında disiplin soruşturması yürütüldüğü, İ.P.'nin okulun dışında U.Y. ile birlikte sigara içtiği ve saçları uzun olduğu için müdür Kökmen tarafından uyarıldığı da belirtildi. Olay günü veli toplantısının yapılmasının planlandığı, İ.P.'nin, Kökmen'den bazı konuları babasına söylememesini istediği; ancak bunun kabul görmediği ortaya çıktı.

KANLARINDA UYUŞTURUCU ÇIKTI
Soruşturma kapsamında yapılan incelemede, müdür Kökmen'i öldüren İ.P. ile arkadaşı U.Y.'nin kanında uyuşturucu tespit edildi. İ.P.'nin olayda kullandığı av tüfeği ile olay sırasında yanındaki U.Y.'nin üzerinde bulunduğu belirtilen 6.35 mm çapındaki tabancaya da el konuldu.

SON SÖZÜ 'NE OLUYOR OĞLUM?' OLDU
Okul müdürü Ayhan Kökmen'in odasında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmesine dair görüntüler olduğu ortaya çıktı. Okulun bina giriş kapısındaki kamera kayıtları, jandarma tarafından incelendi. Görüntüleri izleyen milli eğitim yöneticilerinin aktardığına ve savcılık kayıtlarına göre, Kökmen'i öldüren İ.P. ile arkadaşının olayı, 17 saniyede gerçekleştirdiği saptandı. Kayıtlara göre, kapıdan giren 2 öğrenci, yandaki odada bulunan müdürü öldürdükten 17 saniye sonra binadan çıkıp, önce bahçeye geçti. Ardından da ana giriş kapısının yanında duran motosikletlerine binerek, olay yerinden kaçtı. Okul müdürünün de saldırı anında, "Ne oluyor oğlum?" diye bağırdığı öğrenildi.

Öte yandan sanıkların kullandığı motosikletin tescilsiz olması dolayısıyla olaydan bir süre önce jandarma tarafından denetimler sırasında yakalanıp, trafikten men edildiği ve ailenin gerekli işlemleri yaptırıp, tekrar geri aldığı da öğrenildi. (DHA)

 
CHP İzmir’de beklenen oldu: Ve Gümrükçü 'adayım' dedi!
 
Karşıyaka'nın sokaklarında renk cümbüşü
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Taner 2 Ocak 2018 Salı 23:18

Atsan atılmaz satsan satılmaz. Öyle yada böyle lisedende mezun edeceksin diyor kanun. Mezun olsa ne değişecek de!! Ne acı! Öğretmeni böyle çaresiz bırakıyor sistem. Ana baba söz geçiremiyor öğretmene mi kalmış...Ver bu tipleri ortaokuldan sonra bir ustanın yanında meslek öğrensin adamlığı öğrensin.

Yorumu oyla      11      5  
Taner 2 Ocak 2018 Salı 19:33

Zorunlu eğitimi oniki yıla çıkartmak yerine 8. sınıfta bu işi sonlandırın.Okuyup okumayacak olan zaten belli oluyor. ailesinin hatta semtinde polisin baş edemediği bir çok öğrenci kılığında eşkiya bu sayede çeteleşme eğiliminden kurtulur hemde çalışır ailesine katkı sağlamaya kendi için üretmeye başlar. Öğretmenlerde bu dertten kurtulur gerçekten öğrenmek isteyenler ile uğraşır.Adam okulda sigara içiyor bıçak taşıyor suç eğilimi var bu garip öğretmen buna ne yapsın allah aşkına ey milli eğitim..

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de ev alev topuna döndü... Mahsur kaldılar!
Torbalı ilçesinde bir evde yeni yılı kutlayan arkadaş grubunun bulunduğu ...
İzmir'de feci kaza: 9 arabayı biçti!
İzmir'in Üçkuyular semtinde, 20 yaşındaki Yamaç Özkardeş'in yönetimideki ...
İzmir'de kanlı kavga... Kadın kocasını bıçakladı!
İzmir'in Bornova İlçesi'nde, Melisa K., tartıştığı eşi Erkut K.'yı bıçakla yaraladı.
 
İzmir'de yılbaşında dehşet! Fenalaştı, ölüme atladı!
Karabağlar ilçesinde bir binanın 4. katından düşen lise öğrencisi hayatını kaybetti
İtiraf etti, iki subay gözaltına alındı!
Ankara Emniyet Müdürlüğüne FETÖ üyesi olduğunu söyleyerek teslim olan ...
Yeni yıla 'düzensiz göç'le mücadeleyle girdiler
Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli, düzensiz göçle mücadelesini ...
 
İzmir'de korkutan kaza: Aracı bırakıp kaçtı!
İzmir'in Gaziemir ilçesinde kaza yapan otomobil sürücüsü aracını bırakıp olay yerinden kaçtı.
İzmir'de feci olay... Kardeşini 'tavşan' sandı ve...
Kemalpaşa ilçesinde, Yılmaz Avcı (51), birlikte ava çıktığı kardeşi Bülent ...
İzmir farkı... Yeni yıl coşkusu!
İzmir, 2018’e Cumhuriyet Meydanı’nda “Mirkelam ve Kargo” konseri ile giriyor. ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva