HABERLER>GÜNCEL
1 Haziran 2016 Çarşamba - 10:41

İzmir’de trafik polisi trafik terörü kurbanı!

İzmir’in Konak İlçesi'nde trafik akışını düzenleyen 11 yıllık polis memuru 33 yaşındaki Sabri Emir, emniyet şeridinde hızla ilerleyen motosikletin çarpmasıyla ağır yaralandı. Yaklaşık 3 yıl önce baba olduğu öğrenilen polis memuru Emir, uzun süre kalp masajı yapılmasına rağmen kurtarılamadı.

İzmir’de trafik polisi trafik terörü kurbanı!

Kaza, Altınyol Zafer Payzın Köprü altında bugün sabah saatlerinde meydana geldi. İzmir'de 7 yıldır görev yapan ve 35 A 4241 plakalı polis otosunda görevli polis memuru Sabri Emir'e, sabah trafiğinin akışını sağladığı sırada, Karşıyaka'dan Konak yönüne giden Burak Demir yönetimindeki 35 DC 2039 plakalı enduro tipi motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulup başını beton zemine çarpan 11 yıllık polis memuru Emir, ağır yaralandı. Ekip arkadaşı telsizden yardım istedi. Olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, Emir'i ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Kalbi duran ve yaklaşık 1 saat kalp masajı yapılan talihsiz polis memuru kurtarılamadı.

EŞİ HASTANEDE ÖĞRENDİ
Polis memurunun eşi Özlem Emir, eşinin kaza yaptığını öğrenince hastaneye geldi, acil serviste acı haberi alan talihsiz kadın sinir krizi geçirdi. Emir'in meslektaşları da gözyaşlarına hakim olamadı. Valiler Kararnamesi ile İzmir'den Malatya Valiliği'ne atanan Mustafa Toprak, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Ege Üniversitesi Rektörü Candeğer Yılmaz ve polis müdürleri hastaneye gelerek, bilgi aldı. Vali Toprak hastane çıkışında, "Başımız sağ olsun" dedikten sonra bir yorum yapmak istemediğini belirtip hastaneden ayrıldı.

'TRAFİK TERÖRİSTİNİN KURBANI OLDU'
İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, "Maalesef bir trafik şehidimiz daha listeye dahil oldu. Genç bir kardeşimizi trafik kazasında kurban verdik. Görevi başında, insanların güvenliği, canı ve malı için hizmet eden 30'lu yaşlarda aslan gibi bir kardeşimiz trafik teröristinin kurbanı oldu. Terörist diyorum, çünkü terörist olmak için illa elinde silah olması gerekmiyor. Ümit ediyorum ki ülkemizde terörden kaynaklı şehitlerimiz inşallah bitecek ama görüyoruz trafik teröründen verdiklerimiz, vereceklerimiz bitmiyor. İnşallah insanlarımızın bilinci, kültürü ve eğitimi artar da her gün onlarca trafik mağdurunun olmayacağı bir ülke oluruz. Altınyol'da Zafer Payzın Köprüsü'nün bulunduğu noktada biliyorsunuz trafik oluyor her sabah, trafik düzenlemesi esnasında emniyet şeridinden hızla giden bir motosiklet memurumuza çarpıyor. Olay yerinde uzman bir plastik cerrahi hocamız ilk müdahaleyi yapıyor, bir de ambulans gecikmesi oldu, yolda lastiği patlamış, arkadaşımızı maalesef 33 yaşında bir fidanımızı kaybettik" dedi.

Kazanın ardından gözaltına alınan motosiklet sürücüsü Demir'in alkolsüz olduğu belirlendi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (dha)

 
Osman Gazi Köprüsü'nde ilk asfalt ve ilk bayrak!
 
CHP'li Özdemir'e ABD’den özel davet!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BORNOVALI 2 Haziran 2016 Perşembe 09:08

Sesli- sessiz motorsikletler kaldırımlarda ve ters yollarda gidiyorlar- Neden bu motorlar kilitlenip büyük ceza görmüyorlar ? Yayaların hayatı Allaha kaldı. Trafik memurumuza Allah rahmet eylesin. Geride kalanlarına sabır versin.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Okul yıllığında bir seri katil portresi!
İşlediği cinayetlerle Türkiye'nin gündemine gelen Atalay Filiz'in Galatasaray ...
Şok iddia: Oğlumun babası Hamza Hamzaoğlu!
Türk futbolunun önemli isimlerinden Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile ...
Genelkurmay Başkanı operasyon bölgesinde!
Orgeneral Hulusi Akar ve Kuvvet Komutanları bölgedeki operasyonları denetlemek için Şırnak'a gitti.
 
Yaşar Nuri Öztürk’ten üzücü haber
Ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk'ün sağlık durumunun ağır olduğu ortaya çıktı.
Otelde fuhuş için gizli bölme yapmışlar!
Fuhuş yapıldığı iddia edilen otellere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda ...
İzmir'deki kavgada kurşunlar konuştu: 1 ölü, 2 yaralı
İzmir'in Buca İlçesi'nde husumet nedeniyle çıkan olayda Mamur A., tabancayla ...
 
İzmir'de kahvehanede yangın paniği!
İzmir'de bu sabaha karşı Şehit Fethi Bey Caddesi'nde bulunan bir kahvede ...
Gezi’nin yıldönümünde İstiklal’de hareketli saatler!
Gezi Parkı eylemlerinin yıldönümü nedeniyle bir grup İstiklal Caddesi'nde ...
Cezaevinden paspas sapı ile firar
Diyarbakır'daki D tipi cezaevinden Mart ayında kaçan 6 firari mahkum aranıyor. ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva