HABERLER>POLİTİKA
8 Nisan 2019 Pazartesi - 11:16

İzmir'de tarihi gün... Soyer dönemi resmen başladı

31 Mart Yerel Seçimleri’nden CHP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer, seçim kurulundan mazbatasını aldı. Devir-teslim töreni için İzmir Büyükşehir Belediye Binası'na gelen Tunç Soyer, yaptığı açıklamada "Aziz Başkandan aldığım bayrağı düşürmeyeceğime söz veriyorum" dedi.

İzmir de tarihi gün... Soyer dönemi resmen başladı

Mehmet İŞLER/EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na 31 Mart yerel seçimleri sonucunda gelen Tunç Soyer, seçim kurulundan mazbatasını aldı. Kültürpark’taki 4 nolu holde coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Soyer burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Soyer’e törende eşi Neptün Soyer ve kızları da eşlik etti.

Soyer, “Tarihi milattan önce 6 bin 500 yıl öncesine giden 8 bin 500 yıllık şehre belediye başkanlığı seçilmenin büyük gururunu yaşıyorum. İzmir’in 35’inci belediye başkanıyım. Gerçekten çok büyük bir gurur. Bugün efsane Büyükşehir Belediye Başkanımız merhum Ahmet Piriştina’nın doğum günü. Onun efsanesine sahip çıkacağım. Bu bir nöbet. Nöbetin sonunda gururla bırakmayı bileceğiz. Umarım İstanbul’da o koltukları bir türlü boşaltmayanlara ders olur. Bana oy veren vermeyen herkesin bu kentte daha büyük onur duyarak yaşaması için, bu kenti koruyup ileriye taşımak için aşkla çalışacağım” dedi.

Soyer’i yeni seçilen ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, il örgütünün temsilcileri yalnız bırakmadı.

Soyer daha sonra 15 yıldır koltukta oturan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan görevi devralmak için belediyeye geçti. Törende konuşan Soyer, "Aziz Başkandan aldığım bayrağı düşürmeyeceğime söz veriyorum" dedi.

ZİRVEDE BIRAKTIM, SON DERECE MUTLUYUM
Soyer ve Kocaoğlu devir teslim töreninde bir araya geldi. Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu ve Soyer’in eşi Neptün Soyer de programda yer aldı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve il örgütü üyelerinin de hazır bulunduğu törende konuşan Kocaoğlu, “Hepinize iyi günler diliyorum. 15 yıl İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra yaklaşık 5 yıldır en büyük hedefim bayrağı CHP’li bir arkadaşa teslim etmekti. Aday olmayacağımı söyleyerek bunu da ifade etmiştim. Bunda da başarılı oldum. Tunç Soyer’in başarılı seçimini hep birlikte yönettik. Başarılı bir seçim geçirdik. 2004-2009’da aday gösteren genel başkanımız Deniz Baykal ve MYK üyelerine, 2014 yılında Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki genel merkezimize beni aday gösterdikleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Partiler aday gösteriyor ama asıl sizi başkan yapan İzmirli hemşerilerin oylarıdır. Bornova ve İzmir’de beni teveccüh edip başkan seçtikleri için ben ve ailem İzmirlilere minnettar kalacağız. Her şeyin bir sonu olduğu gibi seçilmişliğin ve belediye başkanlığının da sonu var. Siyasetin bir meslek olmadığını, zamanı geldiğinde zirvede bırakılması gerektiğini düşünüyorum ve hayat felsefemden dolayı zirvede bıraktım. Bugün son derece mutluyum” dedi.

1 EKİM’DEN SONRA PARTİM İÇİN KARINCA KARARINCA ÇALIŞTIM
Kocaoğlu, “Aday olmayacağımı 1 Ekim’de açıkladıktan sonra yine köylerimizde partim için çalıştım. Karınca kararınca seçim sürecine katkıda bulunmaya çalıştım. İstanbul da hallolacak. Bu seçim AKP’nin belki de 17 yıllık iktidarında sayın Cumhurbaşkanın yaptığı yanlışların bir muhasebesi oldu. Ekonomik sıkıntılar elbette var. Seçimin kaderini belirleyen en önemli faktör sayın cumhurbaşkanının yönetim yönünden hatalı davranışlarıdır. Birçok kişi yarına olan güvencesinde şüphe içine düşmüştür. Bu da sandığa yansımıştır. Ülkenin geleceği açısından saygın konumuna dönmesi açısından tarihi bir seçimdir. Bu seçimin ülkemiz,  İzmir’imize ve tüm 82 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına ve dünyaya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Umuyorum iktidar bu seçimleri doğru değerlendirir. Bugüne kadar yapılan hatalardan dönülür ve barış içinde tekrar çalışıp kalkındırarak Atatürk’ün belirttiği gibi muasır medeniyetler seviyesine çıkılır” açıklamasında bulundu.

EŞ KOCAOĞLU’NDAN MESAJLAR!
Kocaoğlu, “Tunç Başkanımıza, ailesine İzmir’e Türkiye’ye hayırlı olsun diyorum” diyerek sözlerini noktaladı. Sonrasında ise Türkegül Kocaoğlu söz aldı ve “Hiç aklımda olmayan bir görevle karşılaştım 15 yıl önce. Ben de karınca kararınca bu ülkeye olan borcumuz nedeniyle elimden geleni yapmaya çalıştım. Çocuk kadın ve yaşlılık alanlarında yaptım. 15 yıl boyunca benimle aynı kaderi paylaşan başkan eşleriyle birlikte oldum. Kocaman bir ailem oldu. Neptün hanımı çok iyi tanıyorum, kendisine başarılar diliyorum. Sayın başkanımıza da başarılar diliyorum ve kolay gelsin diyorum. Ufak tefek zorluklarla 15 yılımız geçti, sizin de inşallah güzel geçer” ifadelerini kullandı.

SOYER’DEN KOCAOĞLU’NA: MÜSTERİH OLUN BAŞKANIM!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, “Bir teşekkür edeyim başkanım. Kendimi çok şanslı hissediyorum. 15 yıl İzmir’de büyük bir onurla ve büyük bir başarıyla belediye başkanlığı yapan Aziz Başkanımızın ardından bu görevi devralacak olduğum için şanslıyım. İzmir asla Aziz Başkan’ı ve yaptıklarını unutmayacak. Kendisinden müsterih olmasını rica ediyorum. Onun bayrağını asla aşağı indirmeyeceğiz. Bulunduğu yerden daha yukarı taşımak için canla başla çalışacağız. Huzurlu bir gelecek diliyorum. Başımız sıkıştığında her zaman yanınıza geleceğiz” dedi.

TARIMDA KALKINMAYI SAĞLAYACAĞIM DİYEN İLK VE TEK BELEDİYE BAŞKANIYIM
Makamda gerçekleşen devir teslim töreni sonrasında Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda konuşmalar gerçekleşti. İlk olarak kürsüye Kocaoğlu geldi ve “Tüm seçilen başkanları canı yürekten kutluyorum. 15 yıl geldi geçti. Biz CHP’nin mensubuyuz. 4 yaşında ilçe kurulunda maskot gibi dolaştığımı hatırlıyorum. Daha sonrasında oy pusulası dağıtmış bir kardeşinizim. 1954 yılından beri de partinin neferiyim. Nasip oldu önce Bornova’ya daha sonra Allah nur içinde yatırsın Ahmet Piriştina’nın zamansız vefatıyla meclisten seçildim ve İzmir’in problemleriyle uğraşmaya çalıştım. 2004 yılında İzmir’in ekonomisi nasıldı? İzmir’in ürettiği katma değer neydi, sanayisi, tarımı üretimleri nasıldı? Bunları ve bugün geldiğimiz durumun muhasebesini yaptığımızda İzmir’in diğer kentlerle büyüme trendine baktığımızda bizim yaptığımız daha iyi anlaşılacaktır. Türkiye Cumhuriyeti’nde belediye başkanı tramvayını, metrosunu, arıtmasını yapacak. Bunu yapmazsa zaten belediye başkanlığı yapmış sayılmaz. Benim getirdiğim yenilik belediye başkanı kentin her sektörde büyümesini sağlatmaktı. Başkan her sektörün alt yapı problemlerini tamamlamak ve kentini ekonomik olarak büyütmek durumundadır. Biz bu misyonu üstlendik. Yaptıklarımız ortada. Bağ bahçe yollarını düzelten ve tarımda kalkınmayı sağlayacağım diyen ilk ve tek belediye başkanıyım. Kırsal neden öne çıktı? Kırsaldaki insanlarımız çok daha samimi, vefasızlık yapmıyor. Onlarla beraber yaptığımız çalışmaları hafta sonları İzmir’den gelen çocuklarına anlattılar hem de Büyükşehir Belediyesi’nin sektör için ne yaptığını göğüslerini gere gere anlattılar. Biz bunları diğer sektörlerde de gerçekleştirdik. Ulaşıma geldiğimizde İzmir ulaşımda çağ atlamıştır. Metromuz 70 bin kişi yaşıyordu şimdi 850 bin kişi taşıyor. Raylı sistem ağımız 179 kilometreye çıktı. Çalışmalar devam edecek. Nüfusa göre kıyasladığımızda sadece İzmir Büyükşehir Belediyesi öz kaynaklarıyla yapılan raylı sistemleri devletin imkanları toplanarak hiçbir ilde başaramadı. 2 milyar TL’lik gayrimenkul aldık. 17 milyar 500 milyon TL yatırım yaptık. Merkezi hükümet 60-70 milyar TL’den bahsediyorsa da devletin rakamlarına göre 15 sene içinde merkezi hükümetin yaptığı fiili yatırım 15 milyar TL’dir. 81 vilayet içinde devletin yaptığı yatırımdan daha fazla yatırım yapan bir belediye biliyorsanız o da o belediyenin başarısıdır, ben bilmiyorum!” dedi.

İZMİR’E HİZMET DUYGULARIN EN YÜCESİDİR, DİLİYORUM TUNÇ BAŞKAN’IM DA UZUN SÜRE BU DUYGUYU YAŞAR
Kocaoğlu, “Seçim bir yarış. İstanbul’da bir dolap çevrilmek isteniyor. Buna kimsenin hakkı yok. Sadece CHP’liler değil 82 milyon vatandaş eğer ilerlemek istiyorsa, ekonomisini büyütmek istiyorsa mutlaka ve mutlaka bu seçimlerde Millet İttifakı’nın yanında yer almak kimsenin hakkını kimseye yedirmemek zorundadır. Bu hem bizim hem İYİ Parti’nin hem de 82 milyon vatandaşın görevidir. Verdiğin oya da vermediğin oya da sahip çıkacaksın. Yarın sana yapılmasını istemediğin şeyi bugün başkasına yapmayacaksın. Türkiye’nin hatta dünyanın en güzel kentlerinden birinde yaşıyoruz. İzmir’in birçok özelliği var. İzmir’in kadınları her koşulda İzmir duruşuna destek oldular. Hiçbir zaman taviz vermediler. İzmir’in efeleri… İzmir’e 17 senedir AKP iktidarı ‘bana oy ver, sana yatırım yapacağım’ diyor. Her seçimde bunu söylüyor. Oyla tehdit ediyor, seçimden başarısız çıktığında da İzmir’e gereken yatırımı yapmıyor. Ama İzmir Atatürk ilkelerine bağlılığıyla, tarih boyunca Akdeniz coğrafyasında aydınlığıyla, ‘yapmazsan yapma, ben ilkelerimden, yaşamam biçimimden taviz vermem’ dedi ve demeye de devam edecek. İzmir’e hizmet etmek, duyguların en yücesidir. Ben bu duyguyu 15 sene yaşadım. Diliyorum Tunç Başkan’ım da uzun süre bu duyguyu yaşar ve başarılı olur” diye konuştu.

AZİZ BAŞKAN’IN BIRAKTIĞI YERDEN DEVAM EDECEĞİMİZE HUZURLARINIZDA SÖZ VERİYORUM
Soyer de kürsüye geldi ve açıklamalarda bulundu. Soyer, “Bir açıdan bakarsanız işim çok kolay, diğer açıdan çok zor. 15 yıl boyunca büyük başarıyla ve onurla, örnek kimliğiyle çok başarılı işlere imza atan Aziz Kocaoğlu’nun arkasından görevi devralacak olmam, onun belediyede bıraktığı verilerle yola çıkacak olmam kolaylık. Hiçbir büyükşehirde olmayan bir avans ve avantajla yola çıkıyorum. Zorluklar ise, onun yükselttiği bayrağı aşağıya indirmemek gibi bir sorumluluk var. Bunun gereğini yapmak kolay değil. Türkiye’de bir değişim başladı. Bunun öncüsü olmak durumundayız. Türkiye’de, ‘asla değişmeyecek’ dediğimiz iktidar 1 Nisan itibariyle değişmeye başladı. 15 yıl önce onlara iktidarın kapılarını açan yerel çalışmaları olduğu gibi Türkiye’de başka bir şey gelişmeye başladı. Bu iktidarın değişmesinin mümkün olduğu Türkiye’de anlaşılmaya başlandı. Türkiye yerelden değişmeye başlayacak. Bugün bize düşen demokrasiye sımsıkı sahip çıkmaktır. Bizim Atatürk’ün soylu hatırasına buradan sahip çıkarak onu yüz yıla taşımanın gururunu yaşayacağız. Cumhuriyetin yüzüncü yılında o koltukta oturuyor olmanın gururunu taşıyor olacağız. 150 yıllık belediye, 35’inci başkan olmanın gururunu yaşıyorum. Bu şehri gerçekten koruyarak geliştirmeye devem edeceğiz. Öncelikli olarak kenti koruyacağız sonrasında büyüteceğiz. Bu kentin refahını büyüteceğiz. Bu da Aziz Başkanın söylediği gibi üretmekle olacak. Ayrıca bu refahın adil paylaşılmasını sağlamak olacak. Bunu tarımsal kalkınmanın başkenti olarak yapacağız. İzmir önümüzdeki yıllarda tüm Türkiye’de çok daha yakından izlenen, gıpta edilen ve takip edilen bir kent olacak. Canla başla aşkla Aziz Başkan’ın bıraktığı yerden devam edeceğimize huzurlarınızda söz veriyorum. İzmir’de kimsenin başını öne eğdirmemek için canla, başla, aşkla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Devir teslim töreni ve meclis konuşmaları ardından bina önünde işçilere seslendi. Sonrasında çelenk töreni için Cumhuriyet Meydanı'na geçildi.

CUMHURİYET MEYDANI’NDA ATATÜRK’E SÖZ VERDİ!
Meydanda konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “8 bin 500 yıllık tarihi olan bir kadim bir kentte görev üstlenmek çok büyük bir sorumluluk veriyor. Bu büyük gururun farkındayım ve bu büyük onura layık olmak için canla başla çalışacağım. Burada Ata’mın huzurunda söz vermek istiyorum. Bundan 100 yıl önce Hasan Tahsin ilk kurşunu bu topraklarda sıktı. Dünyanın emperyalizme karşı zaferlerinden biri bu topraklarda kazanıldı. Dolayısıyla buradan Ata’ma, atalarımıza, dedelerimize, ninelerimize söz vermek istiyorum; bu tarihi günde bu sorumluluğu üstlenen biri olarak açtıkları yoldan asla ayrılmayacağım. Onların asil mücadelesine saygılı olmak için sonuna kadar mücadele edeceğim. Demokrasiden asla kopmayacağım ve İzmir Türkiye’ye öncülük etmeye devam edecek. Bugün Dünya Romanlar Günü… Romanlar eşit haklara sahip olduğunu dünyaya duyurmaya çalışıyorlar. Bugünden itibaren İzmir Büyükşehir Belediyesi bir belediye ana olarak tüm vatandaşlarını aynı şefkatle kucaklayacak. Elbette roman vatandaşları bugüne kadar esirgenen şefkati gösterecektir. Roman vatandaşlara sahip çıkacağız. Biz Millet İttifakı olarak 31 Mart’ta demokrasi dersi verdik. CHP İYİ Parti hormonik değil tamamen organik bir büyümeydi. Birleşe birleşe kazandık ve kazanmaya devam edeceğiz. Türkiye 1 Nisan’dan itibaren bir değişimi başlattı. Türkiye, ‘asla gitmeyecek’ denilen iktidarın gitmesinin mümkün olduğunu gördü. Türkiye bunun yerelden başlayacağını gördü. Şimdi Türkiye’nin belediye başkanları bir araya gelerek Atatürk’ün koyduğu muasır medeniyetler seviyesine ülkeyi çıkaracağız. Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz” diye konuştu.

KIRMIZI ÇİZGİMİZ ATATÜRK’TÜR, CUMHURİYETTİR!
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törende konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “17 yıldır ülkemizde yapılan tüm seçimlerde olduğu gibi 31 Mart’ta da çok zor şatlar altında, vatan millet sevgisiyle, cumhuriyet ve Atatürk aşkıyla yılmadan yorulmadan çalıştık. Amacımız Atatürk ve arkadaşlarının bizlere armağan ettiği cumhuriyete sahip çıkmak ve insanlarımıza hizmet etmekti. Bu yola çıkarken paylaşan, bölüşen bir Türkiye hayali kuran sizlerle birilikte yürüdük. Bu yolda kendi kişisel hırsları uğruna halkı bölen, kutuplaştıran anlayışın akla hayale gelmeyen iftiralarıyla karşılaştık. Ancak İzmirli hemşerilerimiz geçmişte olduğu gibi bu anlayışa pirim vermedi. Birileri terör, beka dedikçe, insanlarımıza iftiralar attıkça biz tek bir şey söyledik. Aşkla, coşkuyla İzmir dedik. İzmirliler dedikoduya, lafa bakmaz, tehdide boyun eğmez. İzmirli kimin demokrasi için, cumhuriyet için, halk ve İzmir için çalıştığına ve hizmet ürettiğine bakar. İzmir kadını, genci ve insanı zora düştüğünde değil aldığı her solukta İzmir duruşunu sergileyebiliyor musunuz? Sokakta herkese kardeşçe bakabiliyor musunuz? Kordon’da çimlerin üzerinde oturan gençlerin ne içtiğine değil kalplerindeki ve gözlerindeki ışığa bakabiliyor musunuz? İktidarın yobazlığa varan hareketlerine karşılık İzmirli kadınların baş kaldırdığını gördüğünüzde gurur duyabiliyor musunuz? İzmirli bunlara bakar. İzmir demokrasinin kuruluş ve kurtuluşun başkenti. Bu bir demokrasi sınavıydı. İzmir bundan başı dik çıkabildi. İktidarın tüm çamur atmalarına rağmen İzmir barışın, kardeşliğin kenti olduğunu kanıtladı. Bugün İzmirlilerin büyük desteğiyle seçilen Tunç Soyer mazbatasını alarak görevi Aziz Kocaoğlu’ndan devraldı. 15 yıl kentimize başarıyla hizmet eden Aziz Kocaoğlu’na, partim ve şahsım adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Görev süresi dolan tüm belediye başkanlarımıza kentimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. O bu yola çıkarken ‘aşkla İzmir, ben bu kenti aşkla yöneteceğim’ dedi ve seçim kampanyasında bunu dışarıya yansıttı. Ben rekor oyla seçilen Tunç Soyer’i kutluyorum ve başarılı olacağına tüm yüreğimle inanıyorum. Seçilen tüm başkanlarımızı da kutluyorum. Artık seçim yarışı bitti, hizmet yarışı başlayacak. İzmir’e katkı koymak için hangi siyasi görüşten olursa olsun kapımız açıktır. Bizim kırmızı çizgimiz, cumhuriyettir, Atatürk devrimleri, vatan ve milletir. Bize düşen görev İzmir’deki başarımızı Türkiye’ye yaymaktır. Yetkilileri artık İstanbul’daki hukuksuzluğu bitirmeye davet ediyorum” dedi.

İZMİR’E BAHAR GELDİ!
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar da, “Bir şeyi isterseniz olur. Bir şeyi millet isterse o çok daha güzel olur. İzmir’e bahar geldi mi? İstanbul’a da çok kısa bir süre sonra bahar gelecek ve Büyükşehir Belediye Başkanımız koltuğuna oturacak. Biz birleşe birleşe kazandık, bundan sonra da ürete ürete kazanacağız. Bu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in başarısına bağlıdır. Kendisine başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu. 

 
Karşıyaka'da Tugay dönemi resmen başladı: Bu bir vatani sorumluluk
 
Ankara'da Mansur Yavaş dönemi resmen başladı
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
turan 9 Nisan 2019 Salı 10:50

Sosyalist rumuzlu arkadaşa canı gönülden katılıyoruz. TUNÇ başkanla birlikte hak hukuk adalet liyakat gelir inşallah.

Yorumu oyla      6      6  
tunc soyer gönüllüleri 9 Nisan 2019 Salı 09:01

sayın başkanım sizleri bu makam mevkiide gormekten cok mutluluk duyuyoruz. ALLAH yolunuzu açık etsin ,yaklaşık 2 aydır sizlerle birilkte canla başla çalıştık cabaladık karsılıgındada sizi bu görüntülerle görme serefini yasadık. yolunuz yolumuz MUSTAFA KEMAL in ışığından yürümektedir. bizler seçim kampayasında canı gönülden destek veren tüm gönüllü ekibe cok teşekkür ediyorum.

Yorumu oyla      7      5  
Yasemin 8 Nisan 2019 Pazartesi 21:06

İzmir sizinle gurur duyuyor güle güle aziz başkan hoşgeldin tunç başkan İzmirimiz için hayırlı olsun

Yorumu oyla      7      6  
8 Nisan 2019 Pazartesi 21:04

Fecebook paylaşımı yapılmış bu arada, başka hesaba bakmışım. Az önceki mesajı yayınlamazsanız sevinirim. Paylaşım yapılmış zira

Yorumu oyla      4      6  
Ayıp oldu 8 Nisan 2019 Pazartesi 21:01

Tunç Başkan'ın facebook hesabında bu devir teslim törenine ilişkin tek paylaşım olmamasını kınıyorum. Bu tavır Tunç Başkan'ın bilgisi dahilinde olamaz bence, biri işgüzarlık yapmış. Bu ayıbı aklınca Kocaoğlu'na yapmış ama bugün orada olan olamayan tüm partili arkadaşlara yapmış aslında. Bu tür ergen atarlarına karşıyız, dilimiz sevgi, kalbimiz sevgi. Kimse kralcılık oynamasın.

Yorumu oyla      4      8  
Sosyalist 8 Nisan 2019 Pazartesi 19:39

Tunç baskanim, izmir buyuksehir belediyesinde ki tüm bürokratları değiştirmelisiniz, kazan dairesinden genel sekreterliğe kadar tüm bürokratlar değişmeli, dış birimler ona keza ,eshot,izsu,eşrefpaşa hastanesi başhekim ve yardımcıları ve müdürü, değişmeli,fen işleri ve makina ikmal de değişmeli baskanim

Yorumu oyla      11      10  
Ahmet şevki ünal 8 Nisan 2019 Pazartesi 16:41

Sayın başkana hayırlı uğurlu olsun yeni görevi..?????? Başarılar.. İzmir liler her zaman yanında sn .Başkan....

Yorumu oyla      7      5  
Adem BALCI 8 Nisan 2019 Pazartesi 15:06

işte cumhuriyet halk partisi anlayışı budur aydın insanların güzel izmirimizin teveccühleri ile yepyeni bir hizmet aşkıyla izmir hikayesi başlıyor Büyük Babamız sayın Aziz Kocaoğluna sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu bir ömür dilerim Değerli izmirlilerin vermiş olduğu oylarıyla Seferihisardan bu yola çıkıp izmire ve izmirlilere hizmet etmek aşkıyla tıpkı Aziz Başkanım gibi kente ve kentliye sahip çıkacağına inanıyoruz güveniyoruz izmir yaşatacak ve yaşanabilen kenttir saygılarımla sevgilerimle hayırlı uğurlu olsun başarılı ve sağlıklı yıllar dilerim izmir aşkıyla yola çıkan TUNÇ SOYER başkanıma

Yorumu oyla      14      11  
ibbli 8 Nisan 2019 Pazartesi 14:33

buyuk baskan umarım en kısa sürede üst yönetimi değiştirir.

Yorumu oyla      25      10  
Giritli 8 Nisan 2019 Pazartesi 14:24

Sayın kocaoğlu’na sonsuz teşekkürler.Tunç soyer’e başarılar diliyorum.İzmir’de güven ve huzur içindeyiz darısı Ekrem İmamoğlu ‘nun başına.

Yorumu oyla      18      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: İmamoğlu, İBB Başkanı seçilmiş vaziyette!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul'da son durumu açıkladı. Kılıçdaroğlu, ...
YSK Başkanı: Yargı süreci devam ediyor
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, 31 Mart Mahalli İdareler ...
CHP, İstanbul'daki son durumu açıkladı
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu ve rakibi Binali ...
 
İstanbul seçimi yorumu: Neredeyse bütünü usulsüz!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ziyareti öncesinde düzenlenen ...
CHP'li Purçu'dan Dünya Romanlar Günü kutlaması
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü sebebiyle ...
Mansur Yavaş: 'Hadi Bismillah' dedik, başlıyoruz
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini önde tamamlayan Millet ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Arzular şelale ama…
Mehmet KARABEL yazdı... Arzular şelale ama…
AK Partili Çelik: Sürecin patronu YSK'dır
AK Parti Sözcüsü Çelik, AK Parti'nin yerel seçim sonuçlarına yaptığı itirazlara ...
Kılıçdaroğlu ve Akşener'den kritik buluşma!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva