HABERLER>GÜNCEL
31 Aralık 2018 Pazartesi - 12:37

İzmir'de profesörün korkunç ölümü kamerada!

Narlıdere ilçesinde, metro kazısı yapılan şantiye girişinde geri manevra yapan hafriyat kamyonunun altında kalarak hayatını kaybeden Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Gürbüz Büyükyazı'nın (64) son anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Büyükyazı son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir de profesörün korkunç ölümü kamerada!

Kaza, dün akşam saatlerinde Türkan Saylan Caddesi'nde meydana geldi. Metro kazısının yapıldığı şantiyeye geri manevra yapan Ö.Ö. (35) yönetimindeki 35 NN 676 plakalı hafriyat kamyonu, Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Gürbüz Büyükyazı'ya çarptı. Kamyonun altında kalan Büyükyazı olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine gelen polis, çevre güvenliği alarak bölgeye emniyet şeridi çekti. Sağlık ekipleri tarafından Büyükyazı'nın cansız bedeni savcının inceleme yapması için Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

ŞANTİYE ALANINDA GEZME ANLARI KAMERADA
Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde önce çevredeki esnafla sohbet eden Büyükyazı, daha sonra şantiye alanına giriyor. Şantiye alanında bir süre dolaşan Büyükyazı'ya şantiye görevlileri dışarı çıkması konusunda uyarıda bulunuyor. Kapıya doğru yönelen Büyükyazı bu sırada şantiyeye geri manevra yapan kamyonun altında kalıyor. Kaza sonrası gözaltına alınan hafriyat kamyonunun şoförü Ö.Ö.'nün ise emniyette alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

SON YOLCULUĞA ÖĞRENCİLERİ UĞURLADI
İzmir'in Narlıdere ilçesinde, metro kazısı yapılan şantiye girişinde, sürücüsünün geri manevra yaptığı hafriyat kamyonunun altında kalarak, hayatını kaybeden Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Gürbüz Büyükyazı, öğrencileri ve sevenleri tarafından son yolculuğa uğurlandı. Büyükyazı için Narlıdere Merkez Camii'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene kendisi gibi eğitimci eşi Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim üyesi Dr. Münevver Büyükyazı, kızı Büşra Büyükyazı (15), öğrencileri, yakınları ve sevenleri ile Dokuz Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Saip Tiryakioğlu katıldı. Caminin bahçesinde Gürbüz Büyükyazı'nın eşi ve kızı, taziyeleri kabul etti. Öğrencilerinin yaşlı gözlerle baktığı Büyükyazı'nın tabutuna, Türk bayrağı örtüldü. Profesör için kılınan cenaze namazının ardından hep bir ağızdan helallik verildi. Öğrencileri tarafından tabutu cenaze aracına taşınan Gürbüz Büyükyazı, götürüldüğü Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. (DHA)

 
Karşıyaka'da şampiyonlardan yeni yıl kutlaması
 
Akhisarspor'un transferde rotası Avrupa
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kemal büyükyazı 1 Ocak 2019 Salı 15:45

her ne kadar inşaat alanına girdiginden dolayı rahmetli olan agbim Gürbüz büyükyazı hatalı isede inşaat sahasına girişi engelleyecek herhangi bir kapı olmaması bu kapıyı bekleyen bir görevli olmaması firmanın suçudur.Ayrıca elim bir olay meydana gelmiş ölümlü bir trafik kazası olmuştur sayın savcı kaza evraklarını bilahare ikmalen istemiş sanıgın serbest bırakılması talimatını vermiştir.sanıgı serbest bırakmak savcının saıgın hayatını tehlikeye atmasıdır. kaza evreklerını ikmalen istemek demek adi sıradan bir evrak muamelesi görmesi demektir burada ben gürbüz büyükyazının kardeşi olarak infaal hali ile gider kazayı yapan şöförü vursam bunun sorumlusu savcıdır.ölümlü bir olay var ve sanıgın can güvenligi açısından bile olsa göz altında tutulması gerekir ben savcıya işini anlatmıyorum olması gerekeni söylüyorum savcı görevini kötüye kullanmıştır bunun sebebini çok merak ediyorum neden diye

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Egedesonsöz'den İzmir'in 2018 almanağı... Kente hangi olaylar damga vurdu?
Dünya yeni bir yıla girerken Türkiye’de önemli çok sayıda gelişme yaşandı. ...
İzmir Emniyeti'nden kutlama önlemleri
İzmir Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı kutlamaları için güvenlik denetimlerini ...
İZBAN grevinde mahkemeden flaş karar!
İzmir Banliyö AŞ'nin (İZBAN), grev nedeniyle koyduğu ek tren seferlerini ...
 
İzmir'de DEAŞ baskını: Evlerden sarı yelek çıktı!
İzmir'de yılbaşı öncesi DEAŞ terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda ...
Hava Kuvvetleri'nde operasyon: 60 gözaltı!
FETÖ'nün Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki yapılanmasına yönelik soruşturma ...
İzmir'de iki otomobil alev topuna döndü!
İzmir’in Gaziemir ilçesinde, park halindeki otomobilde henüz belirlenemeyen nedenle ...
 
Dikili'de kaçak göçmen operasyonu!
Dikili ilçesinde, 88 kaçak yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı.
İzmir'de feci kaza: 3 ay önce evlenmişti...
İzmir'in Ödemiş ilçesinde, otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü Özcan ...
Dolandırıcı karı-koca yakayı ele verdi!
Ankara polisi tarafından düzenlenen operasyonlarda iki ayrı dolandırıcı ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva