HABERLER>EKONOMİ
26 Ocak 2018 Cuma - 15:41

İzmir'de oda başkanlarından Mutlu'ya destek

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu'yu makamında ziyaret eden oda başkanları, mayıs ayında yapılacak genel kurulunda kendisini destekleyeceklerini açıkladı.

İzmir de oda başkanlarından Mutlu ya destek

İzmir esnaf teşkilatının seçim maratonu sürüyor. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (İESOB) bağlı meslek odalarının genel kurullarının mart ayı sonuna kadar tamamlanması gerekiyor. Odaların üst kuruluşu olan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ise genel kurulunu mayıs ayında gerçekleştirecek. Ay başından beri süren genel kurulların ardından seçilen yeni yönetimler de görevine başladı. Yeni dönem öncesi İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu'yu makamında ziyaret eden İzmir Milli Piyangocular Odası Başkanı Paşa Çakmak, İzmir Otobüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı ve yönetim kurulu üyeleri ile Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, mayıs ayında yapılacak genel kurulda kendisini destekleyeceklerini açıkladı.

Zekeriya Mutlu'nun çalışmalarından memnun olduklarını söyleyen İzmir Milli Piyangocular Odası Başkanı Paşa Çakmak, İzmir esnaf teşkilatının Zekeriya Mutlu gibi çalışkan ve konularına hakim yöneticilere ihtiyaç duyduğunu söyledi. Çakmak, 'Üyelerimizin içinde bulunduğu zor süreçte her konuda bize yardımcı olan Birlik Başkanımız Zekeriya Mutlu'nun yeni dönemde de yeniden aday olmasını istiyoruz. Bu düşüncelerle yönetimimizle birlikte kendisini ziyaret edip şahsına olan desteği açıklayan ilk oda olmak istedik. Biz başkanımızdan memnunuz, yeni dönem için de Mutlu'nun yanındayız" dedi.

Yeni yöneticilerini Mutlu'ya tanıtan İzmir Otobüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı da Zekeriya Mutlu'ya olan desteğini dile getirdi. Üyelerin sorunlarını çözme konusunda Birlik Başkanı Mutlu ile birlikte hareket ettiklerini belirten Bostancı, "Cümle alem duysun ki mayıs ayındaki genel kurulda Zekeriya Mutlu'nun aday olmasını istiyoruz ve yönetim olarak kendisinin yanındayız. Kendisi sorunlarımızı en az bizim kadar iyi biliyor. Camiamıza önemli hizmetleri bulunuyor" diye konuştu.

İzmir Birliği ile içiçe çalıştıklarını belirten Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş ise, "Başkanımız Zekeriya Mutlu ile uyum içinde Foça esnaf sanatkarı için çalışmalar yapmaya özen gösterdik. Yeni dönemde de İESOB'nin desteği ile güzel projelere imza atmak istiyoruz. Uyumlu çalışmalarımızın sürmesi için Birlik kongresinde Zekeriya Mutlu'yu destekleyeceğiz" dedi.

Oda başkanlarına teşekkür eden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, oda yöneticilerine tavsiyelerde bulundu. Kongre sürecinin geride kaldığına dikkat çeken Mutlu, "Şimdi mesleğinize emeği, sermayesi ve sanatıyla katkı koyan üyelerinize hizmet verme zamanı. Yeni dönemde kimseyi ayırmadan, camianızdaki herkesi kucaklayarak en iyi hizmeti vermek temel amacınız olmalı. Bugüne kadar iyi hizmetler verdiniz ve kongrede üyelerinizden güvenoyu aldınız, bundan sonra da çıtayı daha yukarılara çıkaracağınızdan eminim" diye konuştu.

Oda yöneticilerinin kendisine yönelik teveccühlerinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Mutlu, "Ben de her başınız sıkıştığında yanınızda olmaya, sorunlarınızın çözümü için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Gün birlik beraberlik zamanıdır. Üyelerimiz zor günler geçiriyor, el birliği ile beraber çalışarak sorunları daha kolay aşabiliriz" dedi. (DHA)

 
Karabağlar Belediyesi’nden amatöre anlamlı destek
 
Hatay'da boş pazar yerine roket atıldı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir EMITT'te tanıtıldı
İzmir, İstanbul'da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan 22. Doğu Akdeniz ...
Kordon’da 4’üncü Şanlı dönemi
Kordon İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Şanlı yapılan olağan ...
EBSO Başkanı Yorgancılar’dan 'siyaset' çıkışı: Biri öğretirse, yapman lazım derse…
EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar adının zaman zaman siyaset için ...
 
Otoparklarda her şey değişiyor!
Otopark Görevlilerini kapsayan meslek standartları Resmi Gazete'de yayımlandı. ...
İEKKK'da gündem Zeytin Dalı: Türkiye'nin güvenliği için tam destek!
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör ...
On binlerce işçinin grev kararına erteleme!
Metal sektöründe üç işçi sendikasının toplam 179 firmada aldığı ve 130 ...
 
Mehmetçik için Kemeraltı’nda anlamlı kampanya
Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Afrin’de ‘Zeytin Dalı Harekatı’ başlatan ...
Büyükşehir çalışanlarından yemek ve ulaşım eylemi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşlarında çalışan memurlar, ...
İzmir’de ‘taksicilerin patronu’nu ile A'dan Z'ye: Siyasilere flaş mesaj... Zam gelecek mi?
Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Anık, “Siyasilere sesleniyorum; ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva