HABERLER>EKONOMİ
16 Mayıs 2012 Çarşamba - 10:45

İZFAŞ konsoloslarla işbirliği yapacak

İZFAŞ ile İzmir’deki Fahri Konsoloslar, İzmir Enternasyonal Fuarı ve ihtisas fuarları hakkında gelecek yıllara ilişkin olarak bilgi paylaşımı için buluştu.

İZFAŞ konsoloslarla işbirliği yapacak

İZMİR - Konsoloslukların öneri, destek ve katkılarını almak için İZFAŞ’ta gerçekleştirilen toplantıya; Türkiye Fahri Konsoloslar Birliği Başkanı ve Ürdün Fahri Konsolosu Ömer Kaplan, İzmir Fahri Konsoloslar Onursal Başkanı ve Hindistan Fahri Başkonsolosu Turgut Koyuncuoğlu, Romanya Konsolosu Cosmin Lotreanu, Endonezya Fahri Konsolosu Nalan Rimer, Avusturya Fahri Konsolosu Ülkü Caner, Malta Fahri Konsolosu Ahmet Çalık, Ukrayna Fahri Konsolosu Çetin Güvercin, Slovenya Fahri Konsolosu Mazhar İzmirlioğlu, Türkmenistan Fahri Konsolosu Necdet Göktepe, Macaristan Fahri Konsolosu Erdal Keresteci, KKTC Fahri Konsolosu Uğur Umar, Şili Fahri Konsolosu Martin E. Sanford, Fransa Fahri Konsolosu Zeliha Toprak ve Bosna Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak katıldı.
 
Toplantıda konuşma yapan İZFAŞ Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs “Fuarlarımızın gelecek yıllardaki gelişim ve değişimine büyük katkısı olacağına inandığımız işbirliği toplantımızda siz değerli temsilcileri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.
 
Türkiye Fahri Konsoloslar Birliği Başkanı ve Ürdün Fahri Konsolosu Ömer Kaplan ve İzmir Fahri Konsoloslar Onursal Başkanı ve Hindistan Fahri Başkonsolosu Turgut Koyuncuoğlu’na organizasyondaki destekleri için ve tüm konsoloslarımıza teşekkür ediyorum. İzmir’deki fuarcılık hareketini çok daha iyi noktalara taşımak için uluslararası desteğe ihtiyacımız var. İzmir’i fuarlar ve kongreler kenti yapma yolunda sizlerle işbirliği yapmak istiyoruz. Hem İEF’ye, hem de ihtisas fuarlarımıza uluslararası yönde katkı ve desteklerinizi bekliyoruz“ dedi.
 
81. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın, 1 Eylül Dünya Barış Günü ve 9 Eylül İzmir Kurtuluşu’nu kapsayacak şekilde gerçekleşeceğinin önemini vurgulayan Örs, “Fuarlarımızda sadece ticari, ekonomi yönden değil sosyal ve kültürel olarak da işbirliği yapmak istiyoruz. Bu yıl İEF’de Latin Amerika ülkeleri ilk kez toplu bir katılım gerçekleştirecek. Küba’nın başkanlığında 9 Amerika ülkesi bir çatı altında fuarda buluşacak. Bu bizi heyecanlandırıyor. Önümüzdeki fuarlara da bu tür katılımların devamı olmasını arzu ediyoruz. Gelecek yıllarda partner ülke konusunda desteklerinizi bekliyoruz“ dedi.
 
 
Türkiye Fahri Konsoloslar Birliği Başkanı ve Ürdün Fahri Konsolosu Ömer Kaplan ”Konsolosluklar olarak İzmir fuarlarına elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.
 
Fahri Konsoloslar, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, ülke ve firma katılımının daha fazla olması için öncelikle yabancı katılımcıların fuarda satış yapabilmesinin önemli olduğunu söyledi. Şirketlerin fuarda sadece tanıtım için değil, satış da yapmak istediklerini belirtti. Uluslararası anlamda daha fazla katılımın sağlanması için stant ücretlerinin minimum ölçüde tutulması talebinde bulunan konsoloslar, uluslarası alanda tanıtımın daha etkin yapılmasını istedi. Ayrıca İzmir Enternasyonal Fuarı’na dünyaca ünlü starların getirilmesiyle, fuarın çok büyük bir tanıtımı olacağını ve ses getireceğinin altını çizdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım: Kuzey Ege’ye Kemalpaşa’yı bağlıyoruz
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir’i lojistik ...
İZSATU dünyanın sağlık ve turizm devlerini İzmir’e getirecek
İzmir Sağlık Turizmi Derneği, alanında bir ilke imza atıyor. Sağlık Bakanlığı ...
İZSİAD yeni merkezine taşındı
İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği, 400 bin liralık yatırımla yaptığı merkezine kavuştu
 
Çağlayan Türkiye'nin ihracat yapamadığı tek ülkeyi açıkladı
135 Milyar Dolarla Cumhuriyet tarihinin ihracat rekorunu kırdıklarını ...
Türkiye itiraz etti EXPO oylaması değişti
EXPO 2015'te İtalya'nın Milano kenti ile EXPO yarışında eleştirilere neden ...
İTO’dan kordon’un 330 yılını anlatan yeni kitap
İTO İzmir’le ilgili kitaplarına bir yenisini daha ekledi. İzmir Rıhtımında ...
 
İzmir İktisat Kongresi 90 yıl sonra geri dönüyor
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İzmir İktisat Kongresi’nin 90’ncı yılında ...
İZFAŞ'ta değişim ve yenilenme zamanı!
31 Ağustos – 9 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İzmir ...
İşsizlik oranı çift hanede kaldı
İşsizlik oranı Şubat ayında yüzde 10.4 olarak gerçekleşti. İşsiz sayısı 2.7 milyona geriledi.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva