HABERLER>EKONOMİ
25 Ağustos 2012 Cumartesi - 14:09

Hayvan severler PET SHOW 2012’de buluşacak

Egeli evcil hayvan dostlarının geleneksel buluşması İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşecek. Organizasyonu geçen yıl 35 binin üzerinde hayvan severin ziyaret ettiğini vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele Dünya hayvanları koruma günü arifesindeki PET SHOW 2012’de (15. Evcil Hayvan Show) sevimli dostlar ile sektör profesyonellerini tek çatı altında bir araya getireceklerini söyledi.

Hayvan severler PET SHOW 2012’de buluşacak

İZMİR - Her yıl Efor Fuarcılık tarafından düzenlenen PET SHOW serisine bu sene 15. halka da eklenecek. İzmir Uluslararası Fuar Alanı’ndaki 15. Evcil Hayvan Show 27 Eylül’de başlayacak. 4 nolu sergi salonunda gerçekleşecek organizasyonu yaklaşık 40 bin hayvan severin ziyaret etmesi bekleniyor. Evcil hayvanlar, ürünleri ve aksesuarları adına A dan Z ye hayvan severlerin aradığı geniş bir yelpazeyi içeren özel standlarda sergilenecek.
 
Her yıl dünya hayvanları koruma günü ve öncesinde düzenledikleri Evcil Hayvan Show’u yapmalarındaki hedefin hayvan sevgisini pekiştirmek ve gelecek kuşaklara aktarmak olduğunu belirten Nuray Eyigele, “Doğa ve hayvan sevgisinin gelecek kuşaklara aktarılması ve bu duygunun toplumun belleğine yerleşmesi açısından organizasyonu önemli bir araç olarak görüyoruz. Ana sınıfı öğrencileri başta olmak üzere öğrenceler ve her yaştan halkımız Evcil Hayvan Show’a büyük ilgi gösteriyor. Uzmanlardan bilgi alıyorlar, ihtiyaç duydukları doğru ürünleri bilinçli bir şekilde alıyorlar. Show’larda eğlenceli vakit geçiriyorlar. Aynı çatı altından herkes kazanımlarla ayrılıyor” dedi.
 
Yer tahsisleri büyük oranda yapılan 15. Evcil Hayvan Show’da Evcil hayvanlar, pet, gıda, kafes, elbise, bakım ve eğitim ürünleri, aşı, tıbbi malzemeler, muayene ve hastane ürünleri, akvaryum, ısıtıcılar, aydınlatma, süs balıkları, ilaçlar, su, kum gibi çok sayıda ürün ve hizmetler tanıtılacak. Tanıtımlarını geniş bir kitleye gerçekleştirecek firmalar sipariş ve randevu defterlerini dolduracak.
 
YARIŞMAYAN KALMAYACAK
Birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı PET SHOW 2012 kapsamında çok sayıda yarışma gerçekleşecek. Temiz mama.com sponsorluğunda sahibine en çok benzeyen kedi ve köpek yarışması, Sultan kedi ırkları derneği kedi güzellik yarışması, Köpek ırkları federasyonu köpek ırkları yarışması, Akvaryum düzenleme yarışması, Efor Fuarcılık’ın gelenekselleşen En Güzel ve En Yetenekli Köpek yarışması renkli görüntülerin yaşanmasına neden olacak.
 
EĞLENCELİ ETKİNLİKLER BÜYÜK İLGİ ÇEKİYOR

İtaat şov, tiyatro, defile ve animatör gösterilerini ziyaretçiler tarafından zevkle izlenecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından AKS arama kurtarma köpekleri gösterisi ve İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından K9 köpek gösterisi gerçekleştirilecek. 4 sürecek PET SHOW 2012 15. Evcil Hayvan Show saat 11:00 ile 20:00 arasında ziyaret edilebilecek. Kent merkezinde gerçekleşecek etkinlik özellikle hafta sonu yoğun bir ziyaretçi alacak. Organizasyon 30 Eylül 2012 tarihinde tamamlanacak. 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EBSO yol haritasını ‘SWOT’la çizecek
Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler doğrultusunda stratejik planlar ...
Teleferik ihalesi arapsaçı!
Ankara 14. İdare Mahkemesi KİK’in, Şubat 2012’deki ihaleyi iptal kararını ...
‘Fotokabin’ vakası! Hizmet mi haksız rekabet mi?
Emniyet Müdürlükleri, Tapu Daireleri ve diğer bazı kamu kurumlarında kullanılmaya ...
 
İTO’da tarihi dava: Demirtaş görevden mi alınacak?
İTO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Dalan’ın Başkan Demirtaş hakkında yaptığı ...
Borsa’da ‘ilk ürün’ günü: Kilo 100 TL!
İzmir Ticaret Borsası (İTB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen kuru ...
Çeşme’deki ‘rüzgar yatırımcıları’na MİT şoku!
Çeşme’de toplam tutarı 1.2 milyar lirayı bulunan 460 megavatlık 11 rüzgar ...
 
Kuru incir rekoltesi yüzleri güldürdü
Dünya kuru incir üretim ve ihracatında ilk sırada yer alan Türkiye'nin ...
İEF’de klasikler göz kamaştıracak
81. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ev sahipliği yapacağı etkinlikler arasında ...
İzmir Körfezi'ne deniz taksi müjdesi
Kültür ve Turizm Müdürlüğü deniz taksilerin çalıştırılmasını öneren raporu ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva