HABERLER>ASTROLOJİ
20 Mart 2024 Çarşamba - 14:25

Günlük burç yorumları (20 Mart 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 20 Mart 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Günlük burç yorumları (20 Mart 2024)

Bugün Güneş koç burcunda ve Ay Aslan burcunda ateş elementinin etkisini hayatımızda fazlasıyla hissediyoruz. Harekete geçmek, yeni girişimlerde bulunmak, doğal liderliğin öne çıktığı, zorluklardan güç alıp mücadele etme günü. Güneş Plüton’dan destek alırken gücümüzü test ettirecek ve Ay’ın Plüton karşısında oluşu egonun zarar veren yönlerini de hatırlatıyor olacak. Bir olabilmenin mücadelesini verebilirsek kazanacağız. Sevgiyi, değerleri sorgulayacağız. Yeni başlangıçların heyecanını taşırken, karşımıza çıkacak engelleri aşmayı öğreneceğiz

Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün tüm enerjinizi toplayıp yapmayı istediğiniz şeylere odaklanabilirsiniz. Duygularınızı açığa çıkarmak, hisleriniz hakkında konuşmak isteyebilirsiniz

Boğa Burcu: Sevgili Boğa, artık kendinize güvenmenin zamanı geldi, ailenizden ve sevdiklerinizden güç alarak hayattaki engelleri aşmak adına hareket edebilirsiniz. Evinizde vakit geçirmek, ailenizle olmak isteyebilirsiniz. Sizi yüreklendiren insanlara daha fazla çekileceksiniz.

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, iletişimin yoğunlaşması, sosyal çevrenizin hareketlenmesi beslendiğiniz konular olacak. Kardeşler, akrabalar ve yakınınızdaki insanlar ile hislerinizi paylaşmak gücünüzü toplamanıza yardım edebilir. Hayal kırıklığı yaşadığınız insanlar ile ilgili bazı iyileşmeler olabilir.

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün kariyer hayatınızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı yönetmek adına yeni ve tamamen farklı kararlar alabilirsiniz. Iş ortamında gücünüzü tekrar toparlayacaksınız ve iletişimde bazı insanlar ile uzlaşmaya başlayacaksınız.

Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün kendinizi anlatmak ve duygularınızı ifade etme konusunda daha aktif olacaksınız. Partnerinizle hiç konuşmadığınız ama sizi rahatsız eden konular gündeminize gelebilir. Hareketli olacak ve kişisel bakımınız, eğitimleriniz ile ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Başak Burcu: Sevgili Başak, sizi zorlayan duyguların ne olduğunu anlamak ve günlük yaşamınızda bir blokaj olarak değerlendirdiğiniz konuları aşmak için içinize dönebilirsiniz. Herkes enerjisini dışarıya yönlendirirken siz oturup yaşananların sizde bıraktığı etkileri ölçümlemek isteyeceksiniz. Gücünüzü toplamaya başlıyorsunuz.

Terazi Burcu: Sevgili Terazi, artık insanlardan beklentilerinizi dile getirmekden çekinmeyecek noktaya geleceksiniz. Iş ortaklarınız, arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Sosyalleşmek ve dış alanlarda olmak size iyi hissettirebilir. Sizi sevindiren haberler alabilir, küçük kutlamalar gerçekleştirebilirsiniz.

Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün liderlik özellikleriniz ön planda, olayları ele alış biçiminiz herkes tarafından dikkatle izlenecek. Mücadele etmeniz gereken güçler olabilir ancak özellikle işinizle ilgili parlama yaşayacaksınız.

Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün duygusal veya zihinsel olarak sizi kısıtlayan herşeyden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Özgürlük hissinin tadını çıkaracak ve göstermek istediğiniz duygulara odaklanacaksınız.

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün maddi kaynaklar konusunda şanslı bir gün sizi bekliyor. Ortaklıklardan veya aile kanalıyla kaynaklarınızı arttırabilirsiniz. Aile ve ev konularıyla ilgilenmek isteyebilir, duygusal olarak kapalı alanlarda daha rahat hissedebilirsiniz.

Kova Burcu: Sevgili Kova, partneriniz ve ortaklı işleriniz için faydalı bir gün sizi bekliyor. Bazı konular kontrolünüzden çıkıyor gibi hissettirebilir. Seyahat etmek ve yeni anlaşmalar yapmak faydalı olabilir. Kendinizi ifade etmek ve karşınızdaki insanlar ile uzlaşı sağlamak için verimli bir gün.

Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün maddi kaynakların artışı, yatırımlar konusunda şanslı durumalr ile karşılaşacaksınız. Çocuklarınız ve aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Duygularınızı daha fazla ifade edeceksiniz.Sevdiğiniz insanlar ile bir arada olmak isteyebilirsiniz. (NTV)

 
Bodrum Belediyesi'nden 382 kaçak yapıya mühür
 
Türkiye'yi sarsan cinayette gerekçeli karar: Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
18 Mart Haftası Burç yorumları
Tutulma öncesinde olduğumuz bu hafta Güneşin Koç burcuna geçişi ile kuzey ...
11 Mart Haftası burç yorumları
Bu hafta Balık burcunun enerjisini çok net hissedeceğiz. Yeniayın etkisi ...
Tutulmalar yaklaşıyor
8 Nisan’daki Güneş tutulması cesur adımları ve yenilikleri destekliyor.
 
4 Mart Haftası burç yorumları
4 Mart haftasının gündemini Mars ve Balık Yeniayı belirleyecek. Hafta ...
26 Şubat Haftası burç yorumları
Başak Dolunayının etkileri devam ederken, Balık ve Kova burcundaki yerleşimlerin ...
19 Şubat haftası burç yorumları
Ekim sonunda ön planda olan konuların tekrar dikkat çekeceği, Başak Dolunayı'nın ...
 
Günlük burç yorumları (29 Ocak 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 29 Ocak 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
15 Ocak Haftası burç yorumları
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı, Plüton’un Kova burcuna geçişi olacak.
Günlük burç yorumları (10 Ocak 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 10 Ocak 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva