HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
10 Haziran 2016 Cuma - 06:47

Fuar İzmir’den tarihi smaç!

Türkiye’nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir, daha önce binlerce firmanın tanıtım için boy gösterdiği hollerini bu kez dev bir spor kompleksine dönüştürdü. Türkiye voleybol tarihinde ilk kez aynı anda 8 maçın oynandığı Altyapılar Şampiyonası, Fuar İzmir’e bambaşka bir renk kattı.

Fuar İzmir’den tarihi smaç!

Türkiye'nin en büyük ve en yeni fuarcılık tesisi Fuar İzmir,  ülkede ses getiren fuarların yanı sıra önemli organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen vevoleybol altyapılarının değişmez bir parçası olarak tanımlanan Türkiye Şampiyonaları bu sene Fuar İzmir’de yapılıyor. 30 Mayıs’ta başlayan ve 3 Temmuz’a kadar sürecek voleybol şöleni boyunca 4 bin 500 voleybolcu Gençler, Yıldızlar, Küçükler ve Minikler kategorilerinde mücadele ediyor.

B Holü “voleybol cenneti” oldu
Türkiye’de ilk defa gençler, yıldızlar, küçükler ve minikler olmak üzere aynı anda 8 maçın (4 bayan – 4 erkek) oynandığı Türkiye Şampiyonları için Fuar İzmir, dev bir voleybol sahasına çevrildi. Fuar İzmir’de 26 bin 500 metrekarelik B Holü’nde 8 adet voleybol sahası ve seyirciler için tribün oluşturuldu. 28 adet konteyner soyunma kabini ve 10 adet duş kuruldu. Holün içinde bir bölüm festival alanına dönüştürülerek küçük çocukların oynaması için 3 adet voleybol sahası oluşturuldu.

Düzenlenen alanda antrenman yapan sporcuları ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, başarı dileğinde bulundu. “Altyapılar Türkiye Şampiyonası”na Fuar İzmir’de ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Kocaoğlu, ilk kez dev bir voleybol arenasına çevirdikleri Fuar İzmir’in gelecek yıllarda da bu tür organizasyonlara evsahipliği yapabileceğini ifade etti.

Fuar İzmir’de kapalı ve geniş alanında oluşturulan sahalarda mücadele etmekten memnun olduklarını ifade eden sporcular ise İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. 

Festival coşkusu
Her kategoride 32 bayan, 32 erkek takımın katıldığı organizasyonda voleybolcular bir yandan mücadele ederken bir yandan da Voleybol Festivali coşkusu yaşanıyor. Festival alanında karikatür etkinlikleri,  nail art, rengarenk boncuklar ve iplerle saç örme, graffiti workshoplar, post-it art, liselerarası müzik yarışması İzmir finalistlerinden konserler, el izi duvarı, zumba gibi eğlenceli etkinlikler düzenleniyor.

3 Temmuz’a kadar devam edecek olan turnuvalarda, Veteranlar Şampiyonası’nın ardından Gençler Türkiye Finalleri de sona erdi. Voleybol şöleni 8- 15 Haziran 2016 tarihleri arasında Yıldızlar Türkiye Finalleri (Bayan-Erkek) mücadelesi ile devam edecek. 17-24 Haziran 2016 tarihleri arasında Küçükler Türkiye Finalleri (Bayan-Erkek) karşılaşmaları yer alırken, 26 Haziran - 3 Temmuz 2016 tarihleri arasında Minikler Türkiye Finalleri (Bayan-Erkek) gerçekleşecek.

 
Karşıyaka'da bu yaz 4 bin çocuk spor yapacak!
 
Flaş! Ve Tesco Kipa resmen satıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'da bu yaz 4 bin çocuk spor yapacak!
Karşıyaka Belediyesi, 20 Haziran’da başlayacak ‘Yaz Spor Okulları’ ile ...
Toprak’tan Kocaoğlu’na veda ziyareti: İkili ne mesaj verdi?
Valiler Kararnamesi ile Malatya'ya atanan İzmir Valisi Mustafa Toprak, ...
Vali Toprak helallik istedi: Beni bağrına bastıklarını…
İzmir İl Müftülüğünün iftar programında konuşan Vali Mustafa Toprak helallik ...
 
Başkan Şenol: Yeşilimize, geleceğimize sahip çıkalım
5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında ağaç diken Başkan Şenol, ...
Narlıdere’de sertifika coşkusu
Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde(AKM), yıl boyunca 12 ayrı ...
Karşıyakalı minikler hem eğlendi, hem öğrendi!
Çocukların okul dışında kalan vakitlerini daha kaliteli ve verimli hale ...
 
Buca'da minikler eğlenerek bilinçlendi!
Bucalı minikler eğlenerek bilinçlendi. İlçede yaşayan çocuklarda çevre ...
Buca'da zam coşkuşu: İşçiler Belediye'ye yürüdü!
Buca Belediyesi temizlik işçilerine yüzde 16’ya varan iyileştirme zammı ...
Başkan Selvitopu iftarda mahalle sakinleriyle buluştu
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cennetçeşme Mahallesi’nde ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva