HABERLER>İNŞAAT/EMLAK
19 Aralık 2019 Perşembe - 13:47

Folkart Incity’de anahtar teslimi

Folkart Incity projesinin inşaatı tamamlandı, konutların anahtarları teslim ediliyor.Projede yaşam 15 Ocak 2020’de başlayacak. Bugüne kadar 11 projeyi tamamlayarak, ev sahipleriyle buluşturduklarını belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, tamamlanan 12. projenin anahtar teslimini yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Folkart Incity’de anahtar teslimi

Folkart’ın Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde inşa ettiği iki önemli projeden biri olan ‘Folkart Incity Projesi’,650 milyon liralık yatırım değerine sahip. Incity, Folkart Time projesine komşu.

Metro istasyonuna ve Yaşar Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde, Ege Üniversitesi’ne ise 2 metro durağı uzaklıktaki Folkart Incity, Ankara Asfaltı ve Çevre Yolu’na ise bir dakikalık mesafede bulunuyor.

TAM 12 PROJE ZAMANINDA TESLİM
Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’ndeki Folkart Incity projesinin inşaatı teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Projede anahtar teslimleri başladı.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Incity’de konut sahibi iş insanı Kamuran Habif’e dairesinin anahtarını teslim etti.

Mesut Sancak, bugüne kadar 11 projede anahtar teslimlerini gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Sancak, son olarak bünyesinde Mektebim Koleji’nin de yer aldığı Folkart Time projesinde, anahtar teslimlerini 2018 yılında yaptıklarını kaydetti.

İZMİR’E 5 MİLYAR LİRALIK YATIRIM
Sancak, bugüne kadar İzmir’de 4 milyar liralık yatırım değerine sahip 11 projeyi tamamladıklarını ifade etti. Folkart Incity’nin tamamlanan 12. proje olduğuna işaret eden Sancak,bu proje ile İzmir’e yapılan toplam yatırım değerinin 5 milyar liraya yaklaştığını vurguladı.

Folkart Vega projesinin lansmanını 2018 yılının Ekim ayında yaptıklarına dikkat çeken Sancak, “2019 yılı sonu itibariyle Folkart Vega, Folkart Boyalık Çeşme, Folkart Line ve Folkart Yaka Evleri projelerinde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Merkez ofisimiz ve şantiyelerimiz ile birlikte yaklaşık 1500 kişilik bir ekiple sahada çalışıyoruz. Folkart Line ve Karşıyaka’daki Folkart Yaka Evleri projelerimizi de önümüzdeki yıl teslim edeceğiz” dedi.

ZEYTİN VE MEŞE: ANIT AĞAÇLAR
Mesut Sancak, proje hakkında bilgi verdi. Folkart Incity’nin peyzaj düzenlemesine ayrı bir önem gösterdiklerini kaydeden Sancak, projede özel teras bahçeleri oluşturulduğunu anlattı. Sancak, iç avlu ve çevre düzenlemeleri için İtalya’dan zeytin ve meşe ağaçları getirdiklerini dile getirdi. Ağaçların özel olarak seçildiğini belirten Sancak, şunları söyledi:

“Peyzajımızda 4 adet büyük ağacımız bulunuyor. Üçadet zeytin ve bir adet meşe ağacımız iç avluda yer alıyor. Zeytin ağaçlarımızın her biri yaklaşık 400 yaşında. Zeytin ağaçlarımızdan biri 12 metre uzunlukta. Diğerleri ise8-9 metre uzunlukta. Meşe ağacımız ise 10 metre uzunluğa sahip.Bu ağaçlarımız ‘anıt ağaç’ kategorisinde.Uzunlukları 30 metreye kadar çıkabiliyor.Ayrıca biliyorsunuz zeytin ölümsüz ağaçtır. Peyzajımıza ayrı bir güzellik katacak.”

TESLİM SÜRECİ ÖZENİ
İnşaatı süresince ortalama günde 550 kişinin çalıştığı Folkart Incity, teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile inşaatı zamanında tamamlandı. Folkart Incity teslimleri için ise 6 aşamalı bir plan hazırlandı. Bu planda 4 ayrı kontrol sistemi oluşturuldu. İnşaatı tamamlanan konut ve ticari alanlar, ilk olarak elektrik, mekanik, mimari ve diğer ekipler tarafından kontrol edildi. İkinci aşamadaki kontroller ise en ince detayına kadar Folkart bünyesindeki Kalite Kontrol Müdürlüğü mühendisleri tarafından yapıldı. Teslim Hizmetleri ekibi, daireleri tekrar kontrol etti. Teslime uygun daireler için randevu tarihleri belirlenerek, daire sahiplerine bilgi verildi. Her bir daire, teslim öncesinde son kez tekrar kontrol edilerek, randevu günü Teslim Hizmetleri ekibi tarafından sahiplerine teslim ediliyor. Böylece daireler 4 ayrı kontrol birimi tarafından, özenledenetlendikten sonra,randevu sürecinin ardından daire sahiplerine teslim edilmiş oldu.

 
Siyanürlü şerbet dehşetinde söz sanıkta: Kırmızı gözlü şeytan koğuş arkadaşım!
 
Buca’nın kadın adayından miting gibi açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
20 Aralık 2019 Cuma 09:21

folkartın bulunduğu yerler tekin değil. akşamları sıkıyorsa dışarı çıkın bakalım evinizden. buralar bir karşıyaka, bir çiğli, bir balçova değil.

Yorumu oyla      4      5  
Dışarıdan göz 19 Aralık 2019 Perşembe 14:30

Güzelim arsaları nasıl alıyor durmadan aynı kişi anlayamadım

Yorumu oyla      6      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zorlu’dan açıklama: Gökdelenle ilgimiz yok!
İzmir'in tarihi kent merkezinin içerisinde, Pasaport bölgesinde yer alan ...
Bir bankadan daha konut kredisi faizi indirimi
Akbank, konut kredisinde faiz oranını tüm vadelerde ve herhangi bir tutar ...
İzmir'de o proje mahkemelik: Kadifekale'den bile yüksek olacak!
İzmir'in Konak ilçesinde, bir şirket, planları üç kez mahkemeden dönen ...
 
Bakanlıktan o arazi için açıklama: Onayımız yok!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Dikili’de imar planı değiştirilen ...
Menemen’deki eski Tekel arazisi satılıyor!
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile ilgili kararlar kamuoyuna yansıdı. ...
Bakanlık tarım arazisini imara açtı: Kişiye özel plan!
Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir’in Dikili İlçesi’nde 123 dönüm tarım ...
 
Dar gelirler için konut kampanyası başlıyor
Samsun'da konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, dar gelirlileri konut ...
Seferberlik başladı... İzmir inşaatlarında topuk sesleri!
İzmir'de, inşaat mühendisi kadınlar, şantiyelerde erkek egemen yapıyı ...
Milli Emlak 3 ilçede satışa çıktı: Listede hangi araziler var?
Milli Emlak Daire Başkanlığı Buca, Ödemiş ve Çeşme’de bazı araziler için ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva