HABERLER>POLİTİKA
19 Aralık 2019 Perşembe - 14:00

Buca’nın kadın adayından miting gibi açıklama

CHP İzmir’in kongre sürecinde, örgütün desteğini arkasına alarak Buca İlçe Başkanlığı görevi için yola çıkan Hacer Taş, miting gibi toplantıyla adaylığını açıkladı. Çok sayıda delegenin katılımı ve renkli görüntülerle gerçekleşen toplantıda iktidar için, barış için, sevgi dili için aday olduğunu ifade eden Taş, “Buca, örgütlü mücadelede hep en önde olmuştur. Artık bu büyük aile, kavgalardan, çekişmelerden, bireysel hırslardan sıkıldı, bıktı. Artık iktidar olmak istiyoruz” dedi.

Buca’nın kadın adayından miting gibi açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir İl Örgütü’nde kıran kırana geçen delege seçimlerinin ardından ilçe kongreleri sürecine geçildi. Gözler ise CHP İzmir’in dinamosu, Buca İlçe Başkanlığı seçimlerine çevrilirken, CHP Buca İlçe Başkanı Adayı Hacer Taş adaylık açıklaması gerçekleştirdi.

MİTİNG GİBİ ADAYLIK AÇIKLAMASI
CHP Buca İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirilen adaylık açıklaması öncesi, Menderes Caddesi’nde yoğun bir kalabalıkla karşılaşan Hacer Taş, “İşte örgüt işte başkan” sloganlarıyla karşılandı. Taş, ilçe binasının önünde ise meşalelerle, marşlarla, alkışlarla karşılandı. Çok sayıda delegenin katılımıyla dikkat çeken toplantıya CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ’ın yanı sıra yüzlerce partili katıldı.

ÖRGÜTE GÜÇ KATMAK İÇİN, İKTİDAR İÇİN, BARIŞ İÇİN ADAYIM
Konuşması öncesi açıklamaya katılanlara kırmızı karanfil dağıtan Hacer Taş, kürsüde sözlerine örgütü selamlayarak başladı.  Taş, “Bizlerin gelecek hayalleri kuruduğu bu kent, benim de bir işçi kızı olarak örgütlü mücadeleye gönül verdiğim, birlikte yaşama hayaline gönül verdiğim kenttir. CHP her zaman ilklerin partisi olmuştur, öncü olmuştur, devrimci olmuştur. Bu bilinçle yürüdüğümüz yol ve siz büyük örgütümüzün tercihiyle, ilçe başkanı adayı olarak karşınıza çıkmama imkan vermiştir.  31 Mart’ta Ankara ve İstanbul başta olmak üzere pek çok kentte kazanılan CHP iktidarını genele taşımak için, ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturmak, devraldığımız bu bayrağı bir adım daha yukarıya taşımak için,  örgütümüzün gücüne güç katabilmek için, sevgi dilini hakim kılmak için,  barış türkülerini hep bir ağızdan söyleyebilmek için Buca İlçe Başkanı adayıyım” diye konuştu.

GERÇEK DEMOKRASİ GELİNCEYE KADAR MÜCADELE
Konuşmasında mücadele mesajı veren Taş, “Biz bu ülkeye gerçek anlamda demokrasi gelinceye kadar mücadele edeceğiz.  Biz biliyoruz ki mücadele edenler hep kazanmaz ama kazananlar hep mücadele edenlerdir. Amacımız ve inancımız CHP ’yi yerelde ve genelde iktidar yapmaktır. Bu görevi örgütüm teveccüh eder de verirse herkesin derdini çözmeye çalışan, kimseyi ötekileştirmeyen bir başkan olacağıma söz veririm” şeklinde konuştu.

ARTIK AİLE KAVGALARINDAN SIKILDIK
Taş, “Buca örgütü vefalıdır, emektardır. Buca, örgütlü mücadelede hep en önde olmuştur. Bununla her zaman gurur duydum. Artık bu büyük aile kavgalardan, çekişmelerden, bireysel hırslardan sıkıldı, bıktı. Artık iktidar olmak istiyoruz. Haydi Mustafa Kemal’in aydınlığına inanlar haydi gençler, kadınlar beyler yola çıkıyoruz. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de omuz omuza çalışarak umudu güçlendireceğimize inancım tamdır. Aydınlık geleceği, kardeşliği hep birlikte inşa edelim. Buca’da barış dilini hep birlikte kullanalım ve kuralım” ifadelerini kullandı.

 
Folkart Incity’de anahtar teslimi
 
O belediyede yeni kriz: Sendikalar ayakta!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dış göz 20 Aralık 2019 Cuma 15:07

belediye seçimlerinde neredeydin? Erhan Kılıç desteği olmasa 10 delegeden zor oy alırsın. Bucaya Ali Hıdır Uludağ gelecek örgüt ayağa kalkacak

Yorumu oyla      4      6  
Necip 19 Aralık 2019 Perşembe 20:00

Buca kaosunda il deyken korler sagirlari oynadi simdi gozumu acildi arkasina belediyeyi almis ben varim diyor sen hic yoktun mahallen bile seni kabul etmedi neyin varligi belediye destegini cekse 20 oy alamazsin

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayır’dan Burak Oğuz meselesinde ihbarcı çıkışı: Belediyeden ihale alamamış!
Milletvekili Bayır, Urla Belediye Başkanı Oğuz’un tutuklanmasında itirafçı ...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Belediyeler engelleniyor!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, turizm konusunda belediyelerin önünü ...
CHP'li Serter'den hükümete 'savunma sanayi' eleştirisi!
TBMM’de süren bütçe görüşmelerinde Savunma Sanayi Başkanlığı bütçesi üzerine ...
 
5 ülkeyi işaret etti: Ömrünü tamamlamıştır!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malezya'da Kuala Lumpur Zirvesi'nde ...
Erdoğan'dan 'Simit Sarayı' açıklaması
Ziraat Bankası'nın Simit Sarayı için Rekabet Kurumu'na başvurmasına yönelik ...
CHP'li Balyeli yola çıktı: İktidar ateşini Kemalpaşa’dan yakmaya hazırız!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Kemalpaşa ilçe başkanlığı yarışında ...
 
AK Partili Kırkpınar'dan tarım mesajı, 'spekülatör' uyarısı!
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, tarım sektöründeki spekülatörleri ...
CHP’li Sertel’den basın kartı tepkisi!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, 3 bin 804 ...
İl Başkanı Yücel’den ‘kayyum’ tepkisi: Kabul edilemez!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Urla Belediye ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva