HABERLER>POLİTİKA
1 Ağustos 2012 Çarşamba - 13:38

CHP’nin ‘yeni 2 numarası’ndan İzmir’e çok sıcak mesajlar

Cumhuriyet Halk Partisi’nin olağan kurultayından sonra partinin Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen, Eski Genel Sekreterlerden Denizli Milletvekili Adnan Keskin, egedesonsoz.com aracılığıyla İzmir örgütüne önemli mesajlar verdi.

CHP’nin ‘yeni 2 numarası’ndan İzmir’e çok sıcak mesajlar

EGEDESONSÖZ/ÖZEL- İlk olarak MYK seçiminde PM’ye seçilen İzmirlilerin hiçbirine yer verilmemesinin yarattığı şoku değerlendiren Keskin, İzmir’de çok önemli dostluklarının olduğunu ve bir Egeli olarak İzmir örgütüne kapısının her daim açık olduğunu söyledi. 

BİR MYK ÜYESİ GİBİ ÇALIŞACAKLARINDAN ŞÜPHEM YOK!
Keskin, Parti Meclisi’ne seçilen İzmirlilerin ‘her birinin kendini kanıtlamış’ değerli siyasetçiler olduğuna vurgu yaparak, “Üç değerli bilim insanı var aralarında... Geçmişte İl Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmüş isimler var. Ama anladığım kadarıyla Sayın Genel Başkanımız bir takım zorluklar nedeniyle MYK’yı belirlerken İzmirli arkadaşlarımıza yer veremedi. Ama bunun bir küskünlüğe yol açacağına asla ihtimal vermiyorum. Hatta bu arkadaşlarımızın İzmir’de ve Türkiye’de kendi üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerinden en küçük bir şüphem yok. Her birinin CHP’deki tarihi sorumluluklarının bilinci içinde olduğunu biliyorum. Bu nedenle her biri bir MYK üyesi gibi CHP’nin başarısı için hem İzmir’de hem de ülke genelinde ter dökeceğinden, çalışacağından kuşkum yok” dedi.

BENİ İZMİRLİ OLARAK KABUL EDELİBİRLER
Bir Egeli ve CHP’de uzun yıllar siyaset yapan bir parti emektarı olarak İzmir’e yabancı olmadığının altını çizen Keskin, “Genel Başkanımız bu dönem beni ve Bülent Tezcan arkadaşımızı görevlendirdi Ege’den… İzmirli hemşerilerim beni rahatlıkla kendilerinden görebilirler. Çünkü uzun siyaset yolculuğumda İzmir’den çok şey öğrenmiş, İzmir’le uzun yıllara dayanan dostluklar kurmuş bir siyasetçiyim. İzmir’de çok dostum çok arkadaşım var. Eski Genel Sekreterlerimizden Şeref Bakşık ve Alev Coşkun’la çalıştım. İzmir örgütüne kapım her zaman açık… MYK’da İzmirlilerin olmamasını dert etmesinler. Siyasette bazen böyle aksaklıklar olur. MYK nedeniyle yaşanan olası gönül kırıklıklarını en kısa sürede tamir edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
 
SİYASETTE KAN DAVASI OLMAZ!
Sorumuz üzerine Kurultay sonrası oluşan tabloya bakarak İzmir’de örgütün özellikle eski yapı taşlarının yaşadığı ‘ötekileştirme ve tasfiye’ korkusuna da değinen Keskin, “Siyasette kan davası olmaz. Yeni CHP ile ters düşen arkadaşlarımızın hepsini çok önceden tanıyorum. Ve onların CHP’liliklerinden en küçük bir kuşku duymuyorum. Önümüzde parti olarak çok çetin ve zorlu süreçler var. Ve bu süreçte CHP’li olan her arkadaşımıza ihtiyacımız var.

KIRILMALARIN TORTUSUNU BİLE TAŞIMAMALIYIZ
Çünkü Türkiye’nin sorunları bireysel kaygılarımızın çok üstünde… Siyasette bazen ayrışmalar olabilir. Ama asla kan davası olmaz. Siyaset adamı ve CHP’li olan herkes bu kırılmaların tortularını bile taşımamalıdır. Ve bizim tüm bu korkuları son kurultayda aştığımızı düşünüyorum. Yeni dönem parti içi barışın yeniden tesis edildiği örgütünün gücüyle iktidara yürüyen CHP’nin dönemi olacak” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
2 Ağustos 2012 Perşembe 10:08

İŞTE BU.TEPRİKLER.SAYIN.KESKİN

Yorumu oyla      11      5  
Bilal-İzmirli 1 Ağustos 2012 Çarşamba 16:48

Denizli Milletvekili Adnan Keskin, BENİ İZMİRLİ OLARAK KABUL EDEBİLİRLER....Tabi'ki İzmirli OLARAK KABUL EDERİZ Sayın Vekilim sizde bunu pkk ve kuzey ırak şerefsizleri ve içerideki işbirlikçi hainlerinin kaçırıp esaret altında tuttukları MEHMETÇİKLERİMİZİ (VATANDAŞLARIMIZI)kurtarıp Bayramlarını Evlerinde Ailelerinle geçirmelerini sağlayınız. ne alaka derseniz bilmiyorsanız cevabını veririm.CHP Vatandaş.

Yorumu oyla      12      6  
HASAN TUFAN 1 Ağustos 2012 Çarşamba 15:35

PARTİYİ KUCAKLAYACAK DOĞRU ADIMLAR ATILMIŞTIR. İZMİRLİ OLUP OLMAMASI GENEL BAŞKANIN TAKDİRİDİR. BUNUN ALTINDA BİRŞEY ARAMAMAK GEREKİR.PARTİ MECLİSİ İZMİR'DEN YOĞUN OLARAK TEMSİL EDİLMEKTEDİR. ŞİMDİ ÇOK ÇALIŞMA ZAMANIDIR.

Yorumu oyla      17      6  
tayfun 1 Ağustos 2012 Çarşamba 15:22

chp sosyal demokrat bir parti ki bu parti de hemşericilik ten zerre kadar iz olmamalı , bu parti ilke partisi ,bolge-etnisite-dinsellik gibi kumelesmeler bu partide kesinlikle olmamalı.

Yorumu oyla      15      5  
ersin 1 Ağustos 2012 Çarşamba 14:27

İzmir liye yer veremedi ise oy zamanı da İzmir li oy veremedi deriz olur biter bay Adnan..

Yorumu oyla      13      23  
NECATİ YILDIZ 1 Ağustos 2012 Çarşamba 13:58

CHP'NİN YENİ BİR RUHLA SİLKELENİŞE İHTİYACI VARDI.O RUH 34.KURULTAYI İLE TEMİN EDİLMİŞTİR.ŞİMDİ SIRA YEREL ÖRGÜTLERİN SİLKİNİŞİNE GELMİŞTİR.O SİLKİNİŞİDE GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ADNAN KESKİN'İN SAĞLIYACAĞINDAN EMİNİM.

Yorumu oyla      23      7  
Ahmet Ünal 1 Ağustos 2012 Çarşamba 13:48

MYK’yı belirlerken İzmirli arkadaşlarımıza yer veremedi , demek ne demek İzmirliler tasfiye edilmiş

Yorumu oyla      18      16  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türeli'nin uyarısı bakanlığı harekete geçirdi
CHP’li Türeli’nin yazlıkların (ikincil konutların) turizme kazandırılmasına ...
Bakan Yıldırım’dan Güler’e taş ocağı yanıtı
Aliağa’nın Aşağı Şakran Sakarkaya mevkiindeki muhtarlıkların, yörede durmadan ...
Yüksel'den Bakan Erol'a: Gediz'i hangi iller kirletiyor?
CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan ...
 
'Vatandaş artık istediği hastaneye gidemeyecek!'
SGK’nın son tebliğinden sonra vatandaşlar artık karneleriyle istedikleri ...
AK Parti Karşıyaka Razaman'da durmuyor
Ramazan ayı mesaisi en yoğun teşkilatlardan olan AK Parti Karşıyaka İlçe ...
CHP ‘başı dara düşenden’ telefon bekliyor
Yeniden parti yönetimine giren Gürsel Tekin'in ilk projesi, Genel Başkan ...
 
Kritik K.Irak ziyareti öncesi son temas
Bugün Kuzey Irak'a kritik bir ziyaret gerçekleştirecek olan Dışişleri ...
Yeni MYK sonrası Koç'tan ilk açıklama
CHP Sözcüsü Haluk Koç yeni Merkez Yönetim Kurulu’nun ilk toplantısı sonrasında ...
Susam: O tokadın gerekçesi oruç olamaz
Konya’nın Yunak İlçesi'nde, AKP’i Belediye Başkanı Yusuf Bayat, market ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva