HABERLER>POLİTİKA
15 Şubat 2019 Cuma - 15:15

CHP’nin İzmir’deki ‘Kalesi’nin Adayı Tugay: Kadife Kaplı Demir gibiyim!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Tugay, “Gerçekten çok konuşmayı sevmiyorum. Kendimi öne çıkarmayı şok yapmayı sevmiyorum. Mümkün olduğunca sakin ve gösterişsiz biri olmak istiyorum ama bundan da şu sonuç çıkmasın; çok cesur, çok kararlı, gerektiğinde yumruğunu masaya vurabilen birisiyim. ‘Kadife kaplı demir’ diye tanımlanabilecek birisiyim, zamanla anlaşılabileceğimi düşünüyorum” dedi.

CHP’nin İzmir’deki ‘Kalesi’nin Adayı Tugay: Kadife Kaplı Demir gibiyim!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege Programına katıldı ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı. 31 Mart yerel seçimlerine dair önemli açıklamalarda bulunan Tugay seçildiği takdirde hayata geçireceği projelerden de örnekler verdi.KARŞIYAKA’YI TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL İLÇELERİNDEN BİRİ YAPMAYI HEDEFLEYEREK ÇALIŞACAĞIZ
Tugay, “Karşıyaka’nın Türkiye’ye örnek çalışmalar yapmak için çok uygun bir yer olduğunu düşünüyorum. Karşıyakalılar ve STK’lar ile yapacağımız çalışmaların gerçekten Türkiye’ye örnek olacağını düşünüyorum. Karşıyaka’da kalabalık ve sıkışık bir yaşam var. İnsanların biraz rahat yaşaması işçin yapılması gerekenler var. Bunlardan birisi de otopark sorunu, yeşil alan ihtiyacı ve insanların nefes alacağı alanlar. Karşıyaka’ya yakışmayan bazı görüntüler var, bunların iyileştirilmesi için ve Karşıyaka’yı Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri yapmayı hedefleyerek çalışacağız” dedi.

TUNÇ BEY İLE BİRLİKTE UYUMLU BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDE GEREKLİ DÜZENLEMELERİN YAPABİLİRİZ
“Sahilin en çok kullanıldığı yer Karşıyaka ama bu bile yetersiz” diyen Tugay, “Sahilin daha verimli kullanılması, daha temiz tutulması gerekir. Daha etkin ve çağdaş düzeyde kullanılması için bir şeyler yapılabilir ama biliyorsunuz sahil bandı Büyükşehir’in kontrolünde. Önümüzdeki dönümde Tunç Bey ile birlikte eğer seçilirsek uyumlu bir çalışma içerisinde gerekli düzenlemelerin yapabiliriz” açıklamasını yaptı.

TAM BİR ŞEFFAFLIK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIM
Tugay, “Tam bir şeffaflık içerisinde çalışmayı düşünüyorum. Yaptığımız her iş güvenilir, her ihale şeffaf olacak. Şeffaflık ve katılımcılık söz olarak çok söyleniyor ama uygulamada eksik kalınıyor. Bunu biz en iyi şekilde uygulayacağız, en önemli fark da bu olacak. Çalışanlarla ilgili kimsenin endişe etmesine gerek yok. Her zaman emekten yana ve çalışandan yana bir insan oldum ve böyle olmaya devam edeceğim. Kimsenin ekmeğiyle oynama niyetimiz yok ama iyi çalışan bir belediye olmak durumundayız. Performansla ilgili bir sıkıntı varsa ve bireysel hatalar varsa bunların düzelmesini istemek durumundayız” dedi.

BELEDİYE ŞİRKETLERİNİ GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM
Tugay ayrıca, “Belediyenin şirketleri çok önemli burada, onları gerçekten merak ediyorum. Orada daha verimli çalışabilmek ve daha karlı işler yapabilmek için neler yapabiliriz diye detaylı incelemek ve planlamak istiyorum. Kısa sürede belediyenin borçlarını düzenli şekilde ödeyebilir hale getireceğimize inanıyorum. Yapılandırmalarla veya yeni kaynaklarla bir şekilde halledeceğiz. Arzum belediyeyi yeni yatırımlar yapabilecek düzeye getirmek. Ne olursa olsun belediyenin finansal durumunu düzelteceğimizi ve yeniden yatırımlar yapabilir hale getireceğimizi söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.CHP KarÅ?ıyaka adayı Tugay: Engelli ve yaÅ?lılar hassas noktamızKARŞIYAKA’DA 19 ARALIK VE 25 HAZİRAN FESTİVAL GÜNÜ OLMALI
Kültür ve sanat vurgusu yapan Tugay, “Sanat, kültür, spor ve teknoloji başlıklarının altında gerçekten çok aktif, dikkat çekici, Karşıyaka’yı hava olarak değiştirecek uygulamalarım kesinlikle olacak. Bunları detaylandırmak çok istemiyorum ama belediyenin finansal durumunu netleştirdikten sonra önümüzdeki döneme yönelik stratejik plan yapacağız, bu planı halkla yapacağız. Yani insanların beklentilerini değerlendireceğiz. Karşıyaka’da iki festival olmalı diye hep söylüyorum. Bunlardan birisi 19 Aralık Dünya Karşıyakalılar Günü olarak kutladığımız gün, diğeri de Atatürk’ün Karşıyaka’yı ziyaret ettiği gün olan 25 Haziran. Bu iki tarihi Karşıyaka’nın festivali olarak öncelikle ana arterlerimizde ama Karşıyaka’nın her yerinde coşkuyla kutlayacağız. O günler herkesin bir şekilde eğlendiği mutlu hissettiği etkinlikler yapacağız” dedi.

VATANDAŞLARIN İSTEKLERİNİ GÜNLÜK RAPORLARLA TAKİP EDECEĞİM
Vatandaşlardan gelen taleplerle yakından ilgileneceklerini belirten Tugay, “Dilek, şikayet, öneri ve proje ileten insanları dinleyen mekanizmanın çok iyi çalışması gerekiyor. Şu anda bir Call-Center var belediyemizde ama bir eksiklik olduğuna dair söylenti de var. Ne boyutta olduğunu tam bilemiyorum ama direkt bana bağlı olarak çalışan kalabalık bir ekip oluşturacağım ve her birisini, gelen şikayet ve taleple ilgili sorumlu tutacağım. Yani onu takip edip sonuçlandırmak zorunda olacaklar onlar. Bunu günlük raporlarla takip edeceğim ve bir şey aksadığı zaman ben fark edeceğim onu. İnsanların arasında olmak ve yakın olmak bana çok şey kazandırır. Bazı şeyleri çok daha doğru görmemi sağlar, aynı zamanda insanların talebi de bu, yani kendilerine yakın bir başkan görmek istiyorlar” diye konuştu.

 DOKTOR OLDUĞUM İÇİN SAĞLIKLA İLGİLİ DAHA FAZLA İŞ YAPMAM LAZIM VE YAPACAĞIM
“Doktor olduğum için sağlıkla ilgili daha fazla iş yapmam lazım ve yapacağım” sözleriyle konuşmasını sürdüren Tugay, “Yıkılan devlet hastanesi beni de çok üzen bir konum. Orada ben 4 yıl doktorluk yaptım. Şimdi oraya bir de baraka gibi bir şey yapıldı o iyice üzüyor insanı. Orada yeni bir hastane yapılması gerekiyor. Bununla ilgili sağlık bakanlığı ile görüşülmesi gerekiyor. Elimden gelen bir şey varsa mutlaka yapacağım. Ama şöyle bir gerçek var;  yeni yapılan şehir hastanesine hasta beklentisi var.  Oranın yakın bir konumda olduğunu söyleyecekler ve bunu yapmayacaklar muhtemelen. Karşıyaka halkının hem Çiğli bölge hastanesi hem de şehir hastanesine ulaşımını kolaylaştırmak için servis hizmeti sağlamak gibi bir düşüncem var. İnsanlarımızı düzenli olarak ve ücretsiz olarak hastanelere taşıyacağız. Bazı ihtiyaçları gidermek için de yeni sağlık merkezleri planlıyorum. Sporcu sağlığı merkezi kuracağız, kanser danışma merkezi kuracağız. Kanserli hastalar ve ailelerinin her türlü sıkıntılarını giderebilecek bir yer olacak. Tedavi yapmayacak ama belediye olarak üzerimize düşen her şeyi yapacak bir merkez olacak” dedi.karÅ?ıyaka stad ile ilgili görsel sonucuBAŞINDAN BERİ YALI’YA ESKİ STADIN OLDUĞU YERE YENİ BİR STAT YAPILMASI GEREKTİĞİNİ SAVUNDUM ZATEN
Stat konuna da değinen Tugay, “Ben de bir Karşıyaka taraftarıyım. Sessiz bir taraftar olabilirim ama başka bir takımla ilgim yok ve olamaz. Başından beri Yalı’ya eski stadın olduğu yere yeni bir stat yapılması gerektiğini savundum zaten. Oraya bir proje yapılmış durumda. İhalesi yapılmış durumda, Gençlik ve Spor Bakanlığı oraya stadı yapacak. Bir an önce stadın yapılmasını bekliyoruz. Stadın yapılması ile ilgili hiçbir engelimiz olamaz. Dün Tunç Bey de kulübü ziyaretinde bunu ifade etti. Hatta işi hızlandırmak için üzerimize bir şey düşerse onu da yapacağız. Ama bazı insanlardan stadı Karşıyaka Belediyesi ya da Büyükşehir Belediyesi yapacak da yapmıyor gibi şeyler duyuyorum. Böyle değil, projeyi yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı. Bu inşaatın bir an önce başlatılması ve inşaatın bir an önce bitmesi lazım. O stada Karşıyaka Spor Kulübü’nün bir an önce ihtiyacı var. O stat Karşıyaka takımına yeter mi diye sorarsanız bence yetmez çünkü küçük. Yani önümüzdeki dönemde alt yapı yatırımlarla belediye olarak hızla büyüyen kendi yıldızlarını yetiştiren kulüp olarak en hızlı şekilde süper lige kadar çıkacağız. Belki de ben başkanlığımı bitirmeden o günleri göreceğiz ve o stat bize yetmeyecek, sığmayacağız oraya. Bu kez yeni bir stat gerekecek ve o projeyi yapmak da belki bize düşer, ben de o projeyi gerçekleştirmekten onur duyarım. Yeter ki o günlere ulaşalım” diye konuştu.

ESKİ TAKSİ DOLMUŞLAR GERİ GELEMEZ
Ulaşım özelinde açıklama yapan Tugay, “İZBAN ve tramvay duraklarından başlayan, belli rotalar çerçevesinde. Belki 4 veya 5 rotada ring tarzında çalışan elektrikli küçük araçlar olması gerektiğini savunuyorum. Eski taksi dolmuşlar geri gelemez, gelir desem doğru olmaz. Bize biraz daha farklı, çağdaş bir ulaşım aracı lazım. Tramvay ve İZBAN istasyonlarından şehrin iç bölgelerine ulaşım için insanlar kendi araçlarını kullanmak zorunda kalıyorlar veya ticari taksileri kullanıyorlar. Bizim kolaylaştırmak için, bu tür bir ara çözümümüz olması gerektiğini düşünüyorum. Deniz ulaşımını da daha aktif kullanmamız gerekiyor. Deniz ulaşımı bizim sorumluluğumuzda değil ama fikrimizi de söylememize engel değil. Çok daha fazla iskele olması gerekiyor. Belki yapılacak küçük iskelelerle, taksi bot tarzında ulaşım araçları olabileceğini düşünüyorum. Bunları denemeliyiz, karşılığı olabilir” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜMLE İLGİLİ ÖZEL BİR EKİBİMİZ OLACAK
Tugay ayrıca kentsel dönüşüm üzerinden konuşurken, “Kentsel dönüşümle ilgili yasaları incelediğimde,  ilçe belediyelerine yetki verilmediğini gördüm. Kentsel dönüşümle ilgili maalesef Karşıyaka Belediyesi’nin karar verme veya plan yapma yetkisi yok. Büyükşehir belediyesi veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bazı alanlarda eğer isterse yetki devri yapabiliyor ama bu taşeronluktan öteye gitmiyor. Planları yine bakanlığın onaylaması gerekiyor ve isterlerse o zaman yine durduruyorlar. Sonu belli olmayan bir taşeronluk uygulamasının bize ne getireceğini bilmiyorum. Ama ilçede yapılan kentsel dönüşüm planları ile ilgili her zaman takipçi olmayı düşünüyorum. Bununla ilgili özel bir ekibimiz olacak, yapılan planları inceleyeceğiz, itiraz edilmesi ve müdahale edilmesi gereken durumlarda devreye gireceğiz” açıklamasında bulundu.

ÇOK KONUŞMAYI SEVMİYORUM
“Benim hastalarımın en çok şikayet ettiği konulardan birisi, az konuşmamdı” diyen Tugay, “Gerçekten çok konuşmayı sevmiyorum. Kendimi öne çıkarmayı şok yapmayı sevmiyorum. Mümkün olduğunca sakin ve gösterişsiz biri olmak istiyorum ama bundan da şu sonuç çıkmasın; çok cesur, çok kararlı, gerektiğinde yumruğunu masaya vurabilen birisiyim. ‘Kadife kaplı demir’ diye tanımlanabilecek birisiyim, zamanla anlaşılabileceğimi düşünüyorum” dedi.

BU TESİSİ BÜYÜKŞEHİR’İN YAPMASI GEREKİYOR
Katı atık tesisi için konuşan Tugay, “Yamanlar’da bir katı atık dönüşüm tesisi planlanıyordu, bununla ilgili insanlarımızın itirazları vardı. Hukuksal olarak tam ne noktada bilmiyorum ama şu anda öyle bir şey yapılmıyor. Ben de yapılmasını savunmuyorum. Ama İzmir’in bir yerinde hiç kimseyi rahatsız etmeyecek, hiçbir çevre sorunu olmayacak bir lokasyonda bir katı atık dönüşüm tesisine ihtiyacımız olduğu kesin. Bu tesisi Büyükşehir’in yapması gerekiyor. Bu konuda Tunç beyin çok hassas olduğunu bildiğim için ilk inceleyeceği konulardan olacaktır diye düşünüyorum. Bu olduktan sonra biz mutlaka geri dönüşüm atıklarını ayrı toplamaya başlamamız gerekiyor” açıklamasını yaptı.

GÜNÜMÜN YARISINI HALKIN ARASINDA GEÇİRECEĞİM AMA HABERSİZ
Tugay öte yandan,  “Günümün yarısını halkın arasında geçireceğim ama bunu önceden duyurarak değil de habersiz gideceğim tabii ki. Sabah evden çıkarken nereye gideceğimi kimse bilmeyecek. Bunu amacı denetim. Belediyemizin iyi hizmet verdiğini böyle anlayacağım. Ama önceden kurgulanmış, düzenlenmiş bir şey yapamam, bunun için haber vermeden gideceğim” dedi.

GENÇLERİMİZ BİRAZ HEYECANLI VE ACELECİ DAVRANDILAR
İlçedeki gençlik kollarına mensup bazı isimlerin meclis üye listesine tepki göstermesine değinen Tugay, “Gençlerimiz biraz heyecanlı ve aceleci davrandılar ama henüz belediye meclis üyesi listemiz ortaya çıkmadı. Liste son halini almış değil, kimse ön yargılı davranmamalı. Partinin değerlendirmesini beklemek lazım. Arkadaşlarımdan ricam, partinin aldığı kararların arkasında durmaları. Seçime kısa bir süre kaldı. Parti bir özeleştiri yapacaksa bunun konuşulma zamanı şimdi değil. Şu an eleştirileri yoğun şekilde dile getirmemek, medyatik olmamak lazım. Seçimden sonra parti içi mekanizmalarda tartışmak lazım. Dünkü gençlik kolları istifa girişiminin geri çekildiğini biliyorum ben, yani istifa etmedi o arkadaşlar, şu anda görevlerinin başındalar. Buradan tüm parti örgütüme, şu mesajı iletmek istiyorum; seçim öncesinde tam bir birlik beraberlik içinde olmalı ve tüm enerjimizi en iyi seçim sonucunu almak ve bu seçimi mümkün olan en güçlü şekilde kullanmamız gerekiyor. Tam bir birlik bekliyorum. Her ne eleştiri varsa bunu seçimden sonra konuşalım.  Parti değiştirmek de çok yanlış bir davranış. Bunu yapan arkadaşlarımızın da çok büyük bir yanlış içinde olduğunu düşünüyorum. Siyasi yaşam içerisinde kim parti değişikliği yaptıysa onun mutlaka siyasi kariyeri başarısızla sonuçlanmıştır. Ters örneğini ben bilmiyorum” diye konuştu.

İYİ PARTİ KEŞKE KARŞIYAKA’DA ADAY ÇIKARMASAYDI
Millet İttifakı’na ilişkin açıklama yapan Tugay, “İYİ Parti ile ülke genelinde bir ittifakımız var ama Karşıyaka’da bir aday çıkardılar tanıdığımız bildiğimiz iyi biri ama keşke aday çıkmasaydı diye düşünüyorum bazen. Yani bunu düşünmeden edemiyorum ama bu bir demokrasi ortamı. İnsanların siyasi mücadeleleri devam edecek. İlçede İYİ Parti’den destek olmayacak, bir oy kaybına uğrayacağımız da kesin ama seçimi kaybettirecek bir sonuç olacağını da düşünmüyorum. Ben İYİ Parti mensupları ile hiçbir zaman kavga içerisinde olmayı düşünmüyorum. Seçim sonrası ile ilgili hem İYİ Parti, hem diğer partilerle ilgili olarak, Karşıyaka paydasında olduğumuz sürece hepsi ile iş birliği yapmaya, dost olmaya, onların fikirlerini dikkate almaya hazırım” dedi.

5 YILIN SONUNDA CHP’NİN ULAŞMASI GEREKEN OY ORANI EN AZ YÜZDE 80’DİR
Hedeflediği oy oranına dair konuşan Tugay, “Yüzde 75-80 gibi bir laf etmek istiyorum ama böyle bir şey söyleyemem asla. Çünkü henüz beni tanımayan, ulaşmadığımız büyük bir seçmen kitlesi var, bunları çalışacağımız bir buçuk aylık zaman dilimi var. CHP Karşıyaka’da kazanır, bunu biliyoruz, başka bir şey düşünmüyoruz. Bunu hak etmek için ve en yüksek oy oranına çıkmak için çok çalışmalıyız bunu da biliyoruz. Ben seçim zamanına kadar şu an kararsız gibi gözüken veya tepkili olduğu için oy vermemeyi düşünen insanları kazanmak için elimden geleni yapacağım. Bunu sağlayabildiğimiz takdirde gerçekten yüzde 70 civarında bir oy bekliyorum. Bu oran olmazsa çok mu şey kaybederiz, kaybetmeyiz. Yani önemli olan başkan olursam ondan sonraki dönemde yapacaklarımız ve o zaman ulaşacağımız oy oranı. Şunu söyleyebilirim, başkanlığımız sonrasında, 5 yılın sonunda CHP’nin ulaşması gereken oy oranı en az yüzde 80’dir” diye konuştu. 

 
Berat Albayrak'tan flaş mesajlar: Atatürk İzmir'in bu halini görseydi...
 
Bilim insanlarından çağrı: Gediz Dünya Doğa Mirası olmalı
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kaptan Arif 16 Şubat 2019 Cumartesi 18:36

Dr.Bey şehir estetiği,insan estetiğinden çok farklıdır. Eğitim öğrenim c/v'in kabarık ama şehir planlamacılığı konusunda eksiğin olduğu aşikar. Karşıyaka yalıya stad dikmek küçük burunlu güzel sarışın hanıma Karadenizli burnu yapmaya benzer.Bilgin olsun dedim.

Yorumu oyla      6      5  
Melis 16 Şubat 2019 Cumartesi 18:32

"sinan" kardeş, söyleminden kafanın karışık olduğu hemen anlaşılıyor. "sanki 7 gün 24 saat maç var" diyorsun.Yani itiraf ediyorsun ki işlevsiz bir heyula Karşıyaka yalısında apartmanlar arasına dikilecek.Ve böylece AKP kronik muhalif Karşıyaka halkından hıncını alacak. Ve senin gibi tatlı su muhalifleri de sonradan başını taşlara vuracak.Biz ne ettik diyeceksiniz. Ah bu top mer

Yorumu oyla      6      5  
Ksk 16 Şubat 2019 Cumartesi 10:06

Tam destek ... 80 leri zorliyacaz...

Yorumu oyla      4      7  
Sinan 16 Şubat 2019 Cumartesi 08:14

Başkan adayı sıradışı , kaliteli bir aday, sıradan hamaset yapan siyasileri gördük ne verdiler karşıyaka ya, eminim farklı , özgün projeler olan bir dönem olacak, başarılar. Her şeye bir kulp takan siyaset dinazorlari biraz kenarda durun, sizden bir şey olsa zaten bir yere gelirsiniz.

Yorumu oyla      4      7  
Sinan 16 Şubat 2019 Cumartesi 07:06

Millet takmış stada, sanki 7 gün 24 saat maç var, bizim millete birşey beğendirmek zor, yakın olsa vay trafik var uzak olsa o kadar insan stada nasıl gider maçlar boş geçiyor, kimse gelmiyor olur. Bizim millet böyle işte , en iyisi hiç bir iş yapmayıp domates biber e devam

Yorumu oyla      4      7  
Hüsnü Gezertekin 15 Şubat 2019 Cuma 20:07

Sayın Başkan Yolun Açık Olsun Başarılar Diliyorum

Yorumu oyla      4      7  
Mümtaz Adaer 15 Şubat 2019 Cuma 18:41

Kanımca bu aday yerine uygun olmamış. Partisinin yerel seçim ilkelerinden bihaber görünüyor. Parti disiplini ve idarede süreklilik onun için ikinci planda kalmış.Yalıda stadı seçmen kitlesinin %80 i istemezken sen neden bu stadı yaptırmak peşindesin? Bir radyo programına iki gün önce verdiği röportajda taksi dolmuşları geri getirmek istediğini söylemişti. Beyefendi 1950 lerin sistemini toplu taşımacılığın önüne geçirmiş oluyordu.Herhalde gerekli tepkiyi aldı da çark etmiş görünüyor. Ancak elektrikli araç ve taksi-bot fikri az enteresan değil. Tunç Bey çok uğraşacak bu UÇUK fikirleri ile. Yine Beyefendinin kendi deyimiyle "İzmir'in her tarafından görülen DÖNME DOLAP" uçuk projesine de hiç mi hiç ihtiyaç yok.Beyefendi konuşmayı seviyorsun herhalde ama senden ricamız BİR DÜŞÜN BİR KONUŞ.

Yorumu oyla      12      5  
ksk 15 Şubat 2019 Cuma 17:36

Kusura kalmayın sayın Belediye başkan adayı eski yerine yeni stad yapılması taraftarıyım dediniz ya sizinle ilgili iyimser düşüncelerim tepetaklak oldu.Hükümet yanlısı bir adayımız mı oldu acaba....

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Berat Albayrak'tan flaş mesajlar: Atatürk İzmir'in bu halini görseydi...
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak İzmir'e geldi. Bu seçimin hem Türkiye ...
'Simit satana da aynı milyon dolar kazanana da...'
Emekli olabilmek için yatırılması gereken primin herkes için aynı olmasını ...
Millet İttifakı’nın İzmir’deki listesi tamam!
CHP ve İYİ Parti, İzmir’de çıkarılacak belediye meclis üyeliği listelerinde ...
 
Zeybekci: '10 Numara' projeler, İzmir’e iş-aş sağlayacak
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, hayata ...
AK Parti adayı Doğan'a Gazi Mahallesi'nden büyük destek
Ak Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, sivil toplum kuruşlarına ...
Tunç Soyer’den alternatif kentsel model: Sosyal demokrasi 4.0
CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kürsel sermayenin ...
 
AK Partili Arslan: Buca için Ankara'da nöbet tutacağım
Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, Buca Belediyesi eski ...
MHP'li Şahin'den açıklama: Kürt kardeşim oyuna gelmez!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin HDP Eş-Genel ...
CHP sloganının sitesini AK Partili aday aldı
CHP'nin 2019 yerel seçimleri için belirlediği "Martın sonu bahar" sloganının ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva