HABERLER>POLİTİKA
28 Şubat 2019 Perşembe - 11:30

CHP Menemen adayı Aksoy'dan rakibine: Çık karşıma, yüzleşelim!

Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy, rakibi Durmaz Bayraktar’ı medyada karşılıklı projelerini tartışmaya davet etti.

CHP Menemen adayı Aksoy dan rakibine: Çık karşıma, yüzleşelim!

CHP’li Aksoy, gövde gösterisi yaptı. Siyasette yüz yüze gelmenin önemine vurgu yapan Aksoy, Cumhur İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı Durmaz Bayraktar’a "Senin seçeceğin hangi mecra olursa olsun tartışmaya hazırım , moderatörü de , soru soracak gazetecileri de sen seç , gel projelerimizi tartışalım" dedi.

31 Mart yerel seçimlerine az zaman kala Belediye Başkan Adayları Seçim Bürosu açılışlarına devam ediyor. Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy da 4’üncü seçim bürosunu bugün Menemen’in Asarlık Semti Irmak Mahallesi’nde açtı. Açılışa Asarlık halkı yoğun ilgi gösterdi.

Kurdele kesiminin ardından konuşan Aksoy, ‘Bugün Asarlık’ta yeni bir dönemi hep birlikte başlattık. Birlik, beraberlik ve eşitliğin resmini çiziyoruz. Yan yana omuz omuza Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Zaza ve Romanıyla hep birlikteyiz. İşte Menemen’de bunun resmini biz çiziyoruz’ dedi.

Parti ayrımı gözetmeksizin tüm Menemenlileri kucakladığını belirten Aksoy, ‘Hiçbir parti ayrımı gözetmeksizin yan yana omuz omuza Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Zaza ve Romanıyla hep birlikteyiz. Ben değil biziz. Ötekileştirilmekten uzak, herkes ve hepimiz Menemen’in kendisiyiz’ diye konuştu.

"BU BİR HİZMET YARIŞIDIR"
Siyasette yüz yüze gelmenin önemine vurgu yapan CHP’li Başkan Adayı Serdar Aksoy, Cumhur İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı Durmaz Bayraktar’a ‘Medya üzerinden konuşmak siyaset değildir. İster yandaş medya, ister diğer medya ağları olsun ben hepsinde seninle aynı masaya oturmaya hazırım. Gel benimle yüzleş. Çık karşıma ve projelerini, hizmetlerini konuşalım. Bu bir hizmet yarışıdır. Kazanan da kaybeden de halkın takdiri ile olacaktır. Halkın oyu benim başımın üstündedir. Hodri meydan...’ ifadelerini kullandı.

Ak Parti Menemen Belediye başkan adayı Durmaz Bayraktar’ın, bir meydan konuşmasında kendisi için söylediği sözleri hatırlatarak tepkisini dile getiren Aksoy, ‘Durmaz kardeşimin o meydan konuşmasında  söylediği; ‘Ya bu adam hesap kitaptan anlamıyor ya da hiç dayak yememiş’ demiş lafına ancak şu söylenebilir. Sen hukukçusun. Hukukta dayak ve işkence yoktur. Haklılık ya da haksızlık vardır. Siyasette de hak değil, halkın oyu varsa varsındır. Dayakla kötekle iş olmaz. Sandıkla, demokrasiyle bu iş olur. O yüzden benim yolum demokrasidir, eşitliktir sonucu ise sandıktır’ dedi.

"BERABER YÖNETECEĞİZ"
Birlik ve beraberlik çağrısı yapan Millet İttifakı Adayı Aksoy, ‘Siyaset iddia ile olur. Siyaset vizyon ve misyonla olur’ diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Söz ve karar halkındır. Bunu yeni dönemde göreceğiz. Halk meclisinde tüm kesimleri yan yana getireceğiz. Sandıktan kim çıkarsa çıksın AKP’lisi MHP’lisi Kürdü Türkü... Biz herkesi var edeceğiz. Biz hepimiz biriz ve tekiz. Hangi partiye oy verirse versin vatandaş, alt kimliği ne olursa olsun. Biz her zaman ‘biz’ diyoruz ‘ben’ değil. Bu Belediyeyi halkla beraber yöneteceğiz’

ESKİ BAŞKANLARLA OMUZ OMUZA
Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy, eski belediye başkanları ile bir araya geldi.

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala Menemen’in köylerini ziyaret eden CHP’li Serdar Aksoy, eski belediye başkanları ile kol kola girdi. Seçim çalışması kapsamında ziyaretlerini sürdüren Aksoy, CHP Koyundere eski Belediye Başkanı İrfan Aras, CHP Seyrek eski Belediye Başkanı Nurgül Uçar, DYP Emiralem eski Belediye Başkanı Veli Dal, DYP Türkelli eski Belediye Başkanı Ali Danacı ve SHP Menemen eski Belediye Başkanı Kadir Yıldırım ile aynı masaya oturdu. Seçim sürecinde birlik beraberlik vurgusu yapan başkanlar, Millet İttifakı adayı Aksoy’a desteklerini belirttiler.

Serdar Aksoy, eski belediye başkanlarının desteğini aldığını, seçim süresince ortak akıl ile birlik içinde hareket edeceklerini belirterek, “ Bugün burada önemli bir buluşma gerçekleştirdik. Her zaman önceliğimiz Menemen ve yerelde kalkınma için birlik içinde hareket etmek olmuştur. Bizlere bugün destek olan tüm dostlarımıza teşekkürü borç bilirim. Menemen’i tüm Menemenliler ile beraber yöneteceğiz. Martın sonu bahardır” dedi.

 
CHP’li Engin: Narlıdere’yi kadın kenti yapacağız
 
Altay'da değişim zamanı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hasan 28 Şubat 2019 Perşembe 12:09

yahu biri ulukent egekent-2 deki başıboş köpek sorununu çözsün artık. Sabahları çocuklar okula gitmekte zorlanıyor. Defalarca aradık yazdık bir çözüm olmadı. Hayvanlar sürekli çoğalıyor sürü halinde geziyor.

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Engin: Narlıdere’yi kadın kenti yapacağız
CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Narlıdere Pakize Ateş Kadın ...
CHP'li Altay'dan anket sonuçları açıklaması
Yerel seçimlere ilişkin anket sonuçlarına değinen CHP Grup Başkanvekili ...
CHP’li Beko'dan bakana 'doğum öncesi borçlanması' sorusu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Kani Beko, kısa bir süre ...
 
Bayraklı'da fair-play... AK Parti adayı Aslan'dan CHP'ye ziyaret
Cumhur İttifakı ve AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı Ali Aslan,  ...
CHP Bayraklı adayı Sandal'dan 'Dadaş' buluşması: Böyle coşku görmedim
Bayraklı Erzurumlular Dernekleri Federasyonu’nun düzenlediği etkinliğe ...
AK Parti Selçuk Adayı Başterzi: Gerekirse kapılarda yatarım
AK Parti'nin Selçuk Belediye Başkan adayı Osman Başterzi, ilçeye de  gerekli ...
 
CHP Dikili adayı Kırgöz’e baba ocağında yoğun ilgi
CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz'ün yoğun seçim maratonu devam ...
Başkan Şengül’den yoğun tempo: 48 saatte 7 ilçe gezdi
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 48 saatte tam 7 ilçeyi gezerek, ...
Zeybekci: Menderes Havzası tarımda yıldız olacak
Cumhur İttifakı’nın AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva