HABERLER>POLİTİKA
7 Şubat 2021 Pazar - 09:55

CHP'li o isimden flaş disiplin yorumu: Yapacakları en doğru şey beni ihraç etmek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Yönetimi tarafından 'kesin ihraç istemi' ile İl Disiplin Kurulu'na sevk edilen CHP Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Levent Çağlarsu disiplin süreci ile ilgili, "Disiplin Kurulu'nun yapacağı en doğru karar beni ihraç etmektir. Eğer beni ihraç etmezlerse ben bu şekilde devam ederim. Çünkü benim görüşlerim CHP'nin gerçek kimliğini yansıtıyor. Benim ismimin sağ bir parti ile AK Parti, MHP'li yan yana konuşulması bana en büyük hakarettir" ifadelerini kullandı.

CHP li o isimden flaş disiplin yorumu: Yapacakları en doğru şey beni ihraç etmek

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ -Cumhuriyet Halk Partisi'nde parti içi çatışmaların en fazla yaşandığı ilçelerden olan Gaziemir'de, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile gerek Belediye Meclisi'nde gerekse sosyal medya üzerinden sıkça karşı karşıya gelen CHP Gaziemir Meclis Üyesi Levent Çağlarsu da İl Yönetimi toplantısında 'kesin ihraç' istemi ile İl Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

Ocak ayı olağan Meclisi'nde Denetim Komisyonu'na üye seçimi sonrası yaşanan krizde Gaziemir Meclis Üyesi Çağlarsu, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'ya 'diktatör' göndermesi yaparken, Başkan Arda ise Çağlarsu için 'hain' ifadelerini kullanmıştı.

Yaşanan süreç sonrası gazetemize konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Meclis Üyesi Levent Çağlarsu, kendisinin partiden ihraç edileceğine emin olduğunu belirtirken, kendi görüşlerinin CHP'nin gerçek kimliğini yansıttığını belirtti. Çağlarsu ifadelerini şu şekilde sürdürdü;

"İki tane dosyam var disiplinde kesin ihraç istemi ile. Ben partimin vereceği karara saygılıyım. Onlar benim sadece CHP'deki kaydımı silebiliriler ancak benim ideolojimi sorgulayamazlar. Ben yine demokrasi mücadeleme her platformda devam edeceğim. Benim savunduğum görüş CHP'nin gerçek kimliğidir. Ben bağımsız bir meclis üyesi olduğum zaman asla bir sağ partiye geçme ya da onlarla ittifak yapma gibi bir düşüncem asla olmaz. Bunu bağımsız bir meclis üyesi olduğumda herkese daha net göstereceğime inanıyorum."

ARDA'NIN SİYASİ HAYATI 6 AYDA İLÇE KONGRESİ İLE BİTTİ

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile 40 yıllık arkadaşlıkları olduğunu belirten Çağlarsu, Denetim Komisyonuna kendilerinin seçilmesi sonrası başlayan tartışmaların nedenini Nisan ayı Meclisi'nde açıklayacaklarını söyledi. Çağlarsu, "Başkanın suçlaması bu. Başkan Denetim Komisyonuna kendisine biat eden üyelerin seçilmesini istiyordu ancak biz 4 tane başkana biat etmeyen belediye meclis üyesi komisyona seçilince, arkadaşımızın kimyası bozuldu ve ertesi gün gidip bizi Genel Merkeze şikayet etti. Bizlerin neden Denetim Komisyonu'na seçildiğini de Nisan ayında okunacak olan Denetim Komisyonu Raporu'nda görecekler. Niçin bizi istemediğini ben raporumda belirteceğim. Halil Arda benim 40 yıllık arkadaşım. Arda'nın belediye başkanı olmasındaki payın yüzde 90'ı bana aittir. Onun belediye başkanı aday adayı olmaya ikna eden kişi benim. Bu sürece nasıl gelindiğine değinmek gerekirse de, ilçe kongresinde yapmış olduğu siyasi konuşma ile hem siyasi hem de CHP'yi yaraladı. Yani Arda'nın siyasi hayatı 6 ayda ilçe kongresi ile bitti" ifadelerini kullandı.

BANA EN BÜYÜK HAKARETTİR

Disiplin Kurulu'ndan çıkacak süreç hakkında düşüncelerini de belirten Levent Çağlarsu, "Ben ihraç olacağına eminim. Bir an önce ihraç kararını versinler ve burada bir muğlak kalmasın. Disiplin Kurulu bir an önce benim bağımsızlığımı ilan etsin.  İhraç çıkmazsa ben istifa etmem. Ben söylediklerimden vazgeçmem. Disiplin Kurulu'nun yapacağı en doğru karar beni ihraç etmektir. Eğer beni ihraç etmezlerse ben bu şekilde devam ederim. Çünkü benim görüşlerim CHP'nin gerçek kimliğini yansıtıyor. Benim sağ bir parti ile AK Parti, MHP'li yan yana konuşulması bana en büyük hakarettir, kimse böyle bir şey beklemesin benden" dedi.

 
CHP'li Bakan: Döviz kuru çiftçileri teğet geçiyor!
 
EPDK 12 şirkete elektrik üretim lisansı verdi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GAZİEMİR 7 Şubat 2021 Pazar 15:31

Düşmanımın düşmanı " DOSTUMDUR " işin aslı olarak Levent beyi sevmem, ancak bu bel.başkanı için çok emek sarfettiği unutulmaz. Gerçi şimdilerde kendiside bin pişman! İhraç mekanizması mutlaka halil arda için çalıştırılmalıdır. Çağlarsu'yu ihraç edecekler; "sizlerde aynı yolun yolcususunuz" Daha ne diyelim VATANLA değil MAKAMLA susan OMURGASIZLARA...

Yorumu oyla      4      4  
Gaziemirli Partili 7 Şubat 2021 Pazar 15:17

YUMURTACI ALİ RIZA'NIN YANINA.. HADİ YALLAH.. :)

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Bakan: Döviz kuru çiftçileri teğet geçiyor!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, düşen döviz kuruna rağmen hayvan yemi ...
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun 'kahvecilere destek' çıkışına yanıt!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyareti ...
Sel mağdurlarına müjde: Nakit para yardımı başlıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çiğli Tramvayı’nın ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan’a ‘Konak’ sorusu: Kahvecilere yardıma neden karşı çıktınız?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konak Belediye Meclisi’nde kahvehane ...
AK Partili Dağ’dan ‘açılış’ eleştirisi: Davet etselerdi katılırdık!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ Büyükşehir ...
Tayfun MARO yazdı... Oyunun kuralları değil, kendisi değişti
Tayfun MARO yazdı... Oyunun kuralları değil, kendisi değişti
 
Menemen'de CHP'li Meclis Üyesi istifa etti!
Menemen Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Seval Bozkurt partisinden istifa ...
CHP’li Bakan’dan Boğaziçi çıkışı: İzmir iş insanları kafasını kuma gömdü
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ...
Erdoğan kongreyi selamladı: 2023 İzmir’de bir başka yıl olacak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir İl ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva