HABERLER>POLİTİKA
27 Nisan 2013 Cumartesi - 15:24

CHP İzmir’den miting gibi Kınık çıkarması

Kınık ve köylerinde yapacakları çalışmalar öncesinde ilçe halkı ile sabah kahvaltısında bir araya gelen CHP heyetinin ilçe ziyareti adeta mitinge döndü.

CHP İzmir’den miting gibi Kınık çıkarması

İZMİR - CHP’nin Kınık çıkarmasına CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Parti Meclisi üyeleri Seniye Nazik Işık ve Hüseyin Saygılı, CHP Kınık İlçe Başkanı Mehmet Çetinkaya, Kınık Belediye Başkanı Süleyman Kaya, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri, İl ve İlçe yönetim kurulu ile Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri katıldı.

SOKAKLARA SIĞMADILAR
CHP İlçe Başkanlığı'nın önünde sokakta kurulan kahvaltı sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen CHP heyetinin karşılanması sırasında sokağa sığmayan vatandaşlar sebebi ile bir ara izdiham yaşanırken, ziyaret mitingi andıran görüntülere sahne oldu.

Yüzlerce Kınıklının alkışlarla karşıladığı CHP heyetinin gördüğü ilgiye değinen İl Başkanı Engin, “Bu ilgi hizmete, CHP’nin uyguladığı doğru politikalara ve Kınık’a defalarca gelmemize gösterilen ilgidir” dedi.

KINIK'TA SEÇİMLERİ KAZANACAĞIMIZDAN ŞÜPHEMİZ YOK
Vatandaşlarla birlikte yapılan kahvaltı sonrası bir teşekkür konuşması yapan, CHP Kınık İlçe Başkanı Mehmet Çetinkaya, “Kınık'ta vatandaşlarımızın ilgisi ve bize olan desteği her geçen gün artıyor. İlçemize defalarca gelen il başkanımız ve milletvekillerimizin bunda çok büyük payı var. Sayın başkanımıza bu çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. Belediyemizin hizmetleri, ilçe örgütümüzün çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kınık'ta yine seçimleri kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok” dedi.

ÇOK ÇALIŞIYORUZ, KAVGAYA ZAMAN YOK
Belediye Başkanı Süleyman Kaya ise konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak “Kınık'ta kimse kavga beklemesin. Örgütümüzle birlik beraberlik içinde çalışıyoruz. Bir yerde çalışma, hizmet varsa zaten kavgaya zaman kalmaz. Kınık da rekor bir oyla yine partimizin bayrağını sallandıracağımıza kimsenin şüphesi olmasın. İl Başkanlığımızın bu çalışmalarının geri dönüşleri çok olumlu, inşallah devamı da gelecektir” ifadelerini kullandı.


GÖRKEMLİ KARŞILAMAYA TEŞEKKÜR, AKP’YE GÖNDERME
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de, artık yerelden alınacak güçle CHP’nin genelde iktidar olacağı günlerin geldiğini belirterek şunları söyledi: Tüm Kınıklılara bugünkü karşılama için çok teşekkür ediyoruz. Kendimizi mitinge gelmiş gibi hissettik. Bu ilgi bize hem güç veriyor hem de sorumluluğumuzu arttırıyor. Kınık kararını zaten vermiş gözüküyor, bize düşen AKP iktidarının yarattığı sorunları elimizden geldiğince gidermek. Ülkemiz hem sıkıntılı hem de gerçeklerin milletten gizlendiği günlerden geçiyor. Yoksulluk almış başını gidiyor, köylü ekemiyor, sağacak hayvanını satıyor, bölünme korkusu yayılarak bir süreç yürütülüyor ama halkımızın artık bu sıkıntıları kaldıracak gücü yok. Kınıklı artık ülkenin gerçek gündemini konuşacak çözecek, kalıcı huzuru pazarlıksız sağlayacak bir iktidar istiyor. Tüm Türkiye yeni bir iktidar bekliyor ama AKP yandaş medyasıyla sanki herkes halinden memnunmuş gibi bir hava yaratmaya çalışıyor. Biz yandaşlarla değil yoldaşlarla yürüyoruz ve yoldaşlarımızın sayısı ger geçen gün artıyor. Bugün Kınık’ın tüm köylerini dolaşacağız, köylümüzün sorunlarını biliyoruz nasıl çözeceğimizi anlatacağız. İzmir’in tüm köylüsü biliyor ki kendilerini kurtaracak, yeniden milletin efendisi yapacak olan tek parti CHP’dir.


BİZİM ANKETİMİZ VATANDAŞDIR
Kınık da yapılacak olan kırsal çalışmalara katılan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu da, Köylü, Kınıklı, Türkiye artık AKP’den bıktı, seçimlerin yaklaştığı her gün CHP’ iktidarının da yaklaştığı gündür” diyerek, CHP’nin bugün Kınık da olduğu gibi sokaklarda, halkla iç içe olduğunu söyledi.

Moroğlu, “İl örgütümüz İzmir de biz de Ankara da Mecliste hem AKP’nin ülkeyi içine soktuğu çıkmazı, hem de Yeniden büyük Türkiye’yi nasıl inşa edeceğimizi anlatıyoruz. Haklın ilgisi, sokağın nabzı artık CHP’nin önce yerel seçimlerde sonra da Genel seçimlerde birinci parti çıkacağının açık göstergesidir. Bizim ölçümüzde, anketimizde vatandaştır” diye konuştu.

İlçe merkezinde yapılan koordinasyon toplantısının ardından, 5 ayrı gruba ayrılan CHP’liler Kınık merkez ve köylerinde yapılacak çalışmalar için harekete geçerken, daha önce köylerde çalışmalarını yürüten il başkanı Ali Engin bu kez ilçe merkezinde Esnaf ve Oda ziyaretlerini gerçekleştirdi.

BAŞ DÖNDÜREN ÇALIŞMA PROGRAMI
Engin, Kınık turunun sabah bölümünde yoğun bir çalışma programı yürüterek sırası ile Kınık Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, Yusuf Mert, Genç İş Adamları Derneği Başkanı Tansel Sapmaz, Avcılar Derneği Başkanı Osman Çengül, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çelebi, Şoförler Odası Başkanı Aydoğan Özcan, Belde ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Güler ve Ziraat Odası Başkanı Mustafa Karga’yı ziyaret etti. Engin, Kınık’ın çarşı ve sokaklarında vatandaşlarla sohbet ederken tüm esnafı da dükkanların da ziyaret etti.

HALK AKP’YE KULAK TIKAMIŞ, CHP’Yİ DİNLİYOR
Ziyaretlerin ilk bölümünde gördüğü manzarayı değerlendiren Ali Engin, “Bu ziyaretlerin vatandaşımız üzerinde ne kadar olumlu etki yaptığını gördük. Tüm Kınıklı oda ve esnafımız memnuniyetini dile getirirken, Kınık’ın yalnız olmadığını gösterdiğimizi ve bunun ilçe halkı için çok önemli olduğunu vurguluyorlar. Bu çalışmalarımızın laf olsu diye olmadığını dolu dolu geçtiğini görmekten tüm Kınık çok mutlu. Başka partilerden olan vatandaşlarımız bile artık bizi destekleyeceklerini söylüyor. Çünkü kimseyi ayağımıza beklemiyor, vatandaşın derdini de, nasıl çözeceğimizi de ayağına giderek dinliyor ve anlatıyoruz. Tüm manzarayı değerlendirince de, Partimize verilen desteğin artması elbette beni gururlandırdı. Gördük ki, Başkanlık süreci, İşsizlik, Ekonomi, AKP’nin yandaş uygulamaları, T.C’nin kaldırılmaya çalışılması ile ilgili ne söylediysek halkımızın onayını ve desteğini almışız. Demek ki CHP halkın sözcüsü olmaya devam ediyor ve halkımız yalana, AKP’ye ve yandaşa kulağını tıkamış” dedi.

Gün boyunca Kınık ve köylerinde çalışmalar sürdürecek olan CHP heyeti, 11 Mayıs Cumartesi günü de, Menderes ilçe merkezi ve tüm köylerini kapsayan bir çalışma gerçekleştirecek.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
fatih karasu 27 Nisan 2013 Cumartesi 22:22

sayın il başkanımız çok başarılı çalışmalara imza atıyor...2014 te meyveleri toplayacağız inş.. ali engin büyükşehir sana eminimkii çok yakışacak...

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiçek’ten CHP’ye yazı: Genç’i uyarın
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in, Aile ...
Erdoğan’dan sürece karşı duruşa ‘İmam-Hatip’ kontrası!
Çözüm sürecine ilişkin konuşan Başbakan Erdoğan, ''Bu süreçte hiç sesi ...
Ve o sözler yargıya taşındı: Şahin’den Genç’e dava
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, kendisine “Atatürk bu Cumhuriyeti ...
 
Erdoğan’ın Danışmanı’ndan ‘çekilme’ mesajları…
Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, 'Çekilme sırasında askerin ...
Kandil'in istediği yasa Meclis’e geldi
Kandil ve İmralı’nın Anayasa ile yasalardaki değişiklik taleplerinin ilk ...
Günaydın’ın İzmir’le buluşmasına rötar darbesi!
CHP Genel Başkan Yardımcısı, SODEV’in paneline 2 saatlik rötar nedeniyle ...
 
Bakan Çağlayan Denizli'de: Kırmızı çizgilerimiz belli
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Denizli İhracatçılar Birliği'nin düzenlediği ...
Güler’den sert tepki: AKP Kürdistan ebesi!
AKP’nin PKK-BDP ile birlikte emperyalizmin hizmetinde olduğunu belirten ...
Başbakan Erdoğan milli içkimizi açıkladı
Alkol teşvikini eleştiren Başbakan Erdoğan, ''Bira milli içki olarak halka ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva