HABERLER>POLİTİKA
5 Nisan 2024 Cuma - 15:00

CHP İzmir bayramlaştı!

Düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, “CHP’yi toplumumuzun gözünde küçültmeye çalıştığı günlerde partimizin onurunu yüceltmeye çalıştığınız için teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımız ile önümüzdeki 5 yıl içinde bir destan yazacağız. Böylesine başarılı bir belediyecilik anlayışını ortaya akacağız ve kimse CHP’li belediyelerin başarısı hakkında olumsuz söz edemeyecek” dedi.

CHP İzmir bayramlaştı!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir örgütü, Ramazan Bayramı öncesi bir araya gelerek bayramlaştı.

Kültürpark’ta gerçekleştirilen törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Ednan Arslan, Mahir Polat, göreve yeni seçilen ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Etkinliğin başında ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 31 Mart seçimlerinin sonuçlarının açıklanması sonrası gerçekleştirdiği konuşma alana kurulan ekranla katılımcılara izlettirildi.

TUGAY: DESTAN YAZACAĞIZ
Katılımcılara seslenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay 5 yıl içinde yapacakları çalışmalara dikkat çekerken “Gerçekten içimizde çok büyük bir kıvanç ve mutluluk var. 31 Mart seçimleri bizim İzmir’den hiçbir şüphe duymadığımız seçimlerdi. 30 ilçenin 28'ini kazandık diğer iki ilçeyi küçük farklarla kaybettik. Büyükşehir Belediyesi'nden oy veren her 2 İzmirliden 1'inin oyun aldık. Bu başarı sizlerindir. Bu bir gurur tablosu ise, bu tablonun ressamı sizlersiniz. Bize bu görevi layık gördüğünüz için teşekkür ediyoruz. Zor günlerde bizleri itip kaktıkları günlerde yanımızda durduğunuz için teşekkür ediyoruz. CHP’yi toplumumuzun gözünde küçültmeye çalıştığı günlerde partimizin onurunu yüceltmeye çalıştığınız için teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımız ile önümüzdeki 5 yıl içinde bir destan yazacağız. Böylesine başarılı bir belediyecilik anlayışını ortaya akacağız ve kimse CHP’li belediyelerin başarısı hakkında olumsuz söz edemeyecek. Bu sözü vererek görev geldik. Seçimden önceki günlerde bizler için koşturan bizlerin yanında olan kimseyi asla unutmayacağımızı bilmenizi isteriz. İzmir’e dair hayalimiz demokrasinin, özgürlüğün, eşitliğin, adaletin kenti olması. Bunun için çalışacağız. Gerektiğinde İzmir'i yeniden yapacağız. Altyapısı ve üstyapısı ile, çevre sorunları ile layık olduğu şekilde başa çıkacağız. Hak ettiğimizi iktidar gelene kadar toplumda kimsenin mağdur olmaması için yapılması gereken toplumcu, sosyal belediyeciliği onurla gerçekleştireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde CHP'yi iktidar yapana kadar, Türkiye'yi dünyanın en gelişmiş ülkelerden biri yapana kadar çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

KILIÇ: KADINLAR SAHNEDE DAHA ÇOK GÖZÜKECEK
Sevda Erdan Kılıç kadınların yerine vurgu yaparken, "İyi ki böyle güçlü bir örgütün ferdiyim. Belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize başarılar diliyorum. Bugün bir zafer varsa kadın, gençlik kolları, ilçe başkanlarımıza, iktidar gözü görmeden ölmeyeceğim diyen ak saçlılara borçluyum. 1999'dan beri bayramlaşmaya katılırım.Seçim öncesi ise yüzler güler. Seçim sonrası ise biraz buruk olur. Şimdi hem bayram öncesi hem seçim sonrası daha güçlü, daha mutluyuz ve sayenizde iktidar yakınız. Daha önce törenlere gelirken erkeklerin içinde gözükmek için renkli ceket giyerdim. Ancak bugün gelirken renkli giymeyeceğim dedim. Çünkü sahnede artık kadınlar daha fazla gözükecek. Biz kadınlar artık erkeklere sahnede yer açacağız. Bu tabloyu yarattığı için Genel Başkanımız Özgür Özel'e teşekkür ederim" dedi.

ARSLAN: CHP SAVAŞ MEYDANLARINDA KURULDU 
Ednan Arslan ise parti içi mesajlar verirken, "Burada gurur, onur, şeref tablosu var. Sizin gücünüzü kendi gücü zannedenler zannettiler ki biz olamayınca her şey yok olur. Burada Büyükşehir Belediye Başkanlarımız ve ilçe belediye başkanlarımız ile gurur duyuyorum. Hiçbir zaman ben olmadık hep biz olduk. Bize bu yetkiyi veren CHP savaş meydanlarında kurulmuştur. Biz olmasak da bundan sonra da devam edecektir. Ne mutlu sadece Cumhuriyet Halk Partili kalanlara. CHP'den aldığı gücü CHP için kullananlara. Biz yola çıktığımızda hem Büyükşehir hem 30 ilçeyi kazanacağız demiştik. Milli bayramı olmayanların dini bayramı olmaz. Olsa da esaret içinde kutlar. Bugün Al Bayrağın altında dini bayramlarını coşku ile kutluyorsak bunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz" ifadelerini kullandı.

ASLANOĞLU: İKTİDARIN IŞIĞI GÖRÜLDÜ 
CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise, “Vatandaşlarımız iki bayramı birlikte yaşatıyor bize. Bu mücadele çok uzun süredir sürüyor.Bayramlar kırgınlık küskünlüklerin sonlandığı zamanlardır. Bugün 2 bayramı birlikte yaşıyoruz. Bizler örgütün yöneticiler olarak hiçbir arkadaşımız geride bırakmadan geride kalan kim varsa tutup elinden getirerek çalışmalara dahil etmemiz lazım. Bizden kızgınlık küskünlükler bekleyenler seçim sürecinde avuçlarını yaşadılar. İktidarın ışığı göründü! 5-6 gün önce 23 belediye başkanımız vadı. Şimdi 29 CHP'li belediye başkanımız var. Biz bizimkileri her zaman koruyacağız. Hiçbir yerde eleştirilerine izin vermeyecek. Bizimkiler güzel işler yapacak, ve onların yaptığı güzel işleri dosta düşmana anlatmak bizim görevimiz. Bizler bundan sonra da yapılacak çalışmalarda belediye başkanlarımız ile omuz omuza yürüyeceğiz. Bana göre 2 yıl içinde, Cemil Başkanımıza göre 1 yıl içinde iktidar erken seçim isteyecek. O gün geldiğinde hedef iktidar! Şimdi CHP zamanı!"dedi.

 
Kocaoğlu içini döktü, bürokrasi üzerinden Soyer’e yüklendi: Tabloyu bozmasaydı kahraman olurdu!
 
Talisca sürprizi: Türkiye dahil 2 transfer ihtimali
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Cumhuriyetli 6 Nisan 2024 Cumartesi 08:36

hadi icraat lafı kes.

Yorumu oyla      0      0  
5 Nisan 2024 Cuma 22:38

Fotoğrafın sağ ve sol başındakiler goruntulenmemis

Yorumu oyla      0      0  
devran 5 Nisan 2024 Cuma 17:00

Maskeli balo ve onun sahte yüzleri. CHP savaş zamanında kuruldu derken bugün parti içi dinamiklerinize bir bakın.

Yorumu oyla      3      1  
ANKARA 5 Nisan 2024 Cuma 16:58

Ramazan ayin da insanlar oruclu iken ve insanlar ikramlara uzak iken bu neyin bayramlasmasi;bayramlasmayi bayramin 1. Veya 2. gunu gerceklestirmek neden akillara gelmiyor ne yani bugun bayramlasalim bayramda da londraya mi gidecekler partililer... Bayramlasma demek bayram gunu bayramlasma demektir. İnsanlar oruclu oruclu insanlara partililere sayginiz olsun chp lilerin belediye baskanlarin belli kesimi de oruc tutmadigi halde iftarlar da boy gostermekten de vaz gecsin... Ozetle bayramlasma boyle olmaz...

Yorumu oyla      1      4  
kazim emir 5 Nisan 2024 Cuma 16:56

BU GÜZEL DUYGULARI KÖRELTMEDEN HATA YAPMADAN GÜZEL İŞLER ÜRETEREK,HALKA DOKUNARAK İKTİDAR OLMAK YARIM KALAN DEVRİMLERİ ÇAĞA UYGUN TAMAMLAMAK GEREK

Yorumu oyla      2      0  
Vandetta 5 Nisan 2024 Cuma 16:06

Sayın kılıç acaba eski genel başkan Kılıçdaroğluna hala desteği tam mı? Genel Başkan Özel'e hala karşı mı? Yoksa koltuk nelere kadir mi? Bucadan Narlıdereye uzanan koltuk ve zenginleşme öyküsü...

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocaoğlu içini döktü, bürokrasi üzerinden Soyer’e yüklendi: Tabloyu bozmasaydı kahraman olurdu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı Aziz Kocaoğlu, büyükşehirdeki ...
İYİ Parti'de kurultay tarihi belli oldu
Seçimde beklediği sonucu elde edemeyen İYİ Parti'de kurultay tarihi 27 Nisan olarak belirlendi.
Kocaoğlu uyardı: Suda indirim vaadi popülist söylem!
İzmir Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı Aziz Kocaoğlu, “Suda ...
 
Kemal ANADOL yazdı... Doğru bilinen yanlışlar...
Kemal ANADOL yazdı... Doğru bilinen yanlışlar...
Mehmet KARABEL yazdı... Bundan sonra ne olur?
Mehmet KARABEL yazdı... Bundan sonra ne olur?
Gaziosmanpaşa'da CHP kazandı
İstanbul Gaziosmanpaşa'da oylar yeniden sayıldı. Seçimi 848 oy farkıyla ...
 
Denizli'de CHP'li Çavuşoğlu, Zolan'dan görevi devraldı
Denizli’de, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde CHP’den Büyükşehir ...
Davutoğlu: Radikal bir değişiklik kararı aldık
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, halkın radarına giremeyen ...
CHP Lideri Özel hemşerilerine seslendi: Bu birlikteliği Manisa gördü!
Memleketi Manisa'da hemşehrilerine hitap eden CHP Genel Başkanı Özgür ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva