HABERLER>POLİTİKA
27 Kasım 2015 Cuma - 16:54

CHP Bornova’da Kavalar rüzgarı!

CHP Bornova İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Kavalar, gövde gösterisi yaptı. Adaylık açıklamasında büyük bir kalabalığın desteğini alan Kavalar, adaylık konusunda örgütten destek gördünüğü söyledi. Kavalar, elinde sihirli değnek olmadığını, örgütle birlikte bir şeyler yapacağının altını çizdi.

CHP Bornova’da Kavalar rüzgarı!

Gökhan KOÇ / EGEDESONSÖZ - CHP Bornova’da adaylığını açıklayan ilk isim Nevzat Kavalar oldu. Daha önce önseçime girerek milletvekili adayı olmayı başaran Kavalar, Bu kez Bornova İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.
 
6 Aralık Pazar günü ilçe kongresi gerçekleştirecek olan Bornova’da Nevzat Kavalar rüzgarı esti.
 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve örgütün desteğini arkasına alan Kavalar, Bornova Meydanı’nda gövde gösterisi yaptı.
 
Kavalar’a, İl Sekreteri Osman Peri ve İl Başkan Yardımcısı Metin Atmaca da destek verdi.
 
Daha önce ilçe binasında yapılacağı bilinen açıklama, katılımın yüksek olması nedeniyle Bornova Meydanı’nda yapıldı.


 
MEVCUT BAŞKAN’DAN YENİLENME MESAJI
Kongrede aday olmayacağını açıklayan Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru alanda mikrofonu ilk alan isim oldu. Uzun aradan sonra yenilenme süreci içine girdiklerini söyleyen Doğru, kalabalığın kongreye duyulan ilginin ve heyecanın arttığının göstergesi olduğunu söyledi. Doğru, “2012 sürecinde sonra kongreler ertelendi. Seçimler yaşadık. Nihayet tekrar yenilenme süreçleri geldi. 6 Aralık’ta kongremizi yapacağız. Partimiz için ülkemiz için toparlanma sürecidir. 2 genel seçimden sonra partideki motivasyonun yükselme sürecidir. Herhangi referandum olmazsa seçimler yaşamayacağız. Rekabetin olmayacağı bir dönem. Motivasyonun yükselme tekrar seçimlere başarılı çıkacak şekilde hazırlanma dönemidir. Hepimiz toparlanarak aktiflenme dönemimiz. Her gün daha da kötüye gidiyoruz. Basının yaşadıklarını görüyoruz. Demokrasiden hızla uzaklaşıyoruz. Hukuksuzlukla karşı karşıyayız. Özgürlüklerin kısıtlandığı dönemdeyiz. Sorumluluklarımız ağır. Banane diyebileceğimiz bir dönem değil. Geleceğimizle ilgili hepimizin endişeleri var. İçerde ve dışarda barış ortamına ihtiyacımız var. Diktatörlüğe gidiyoruz. Kimse benim tuzum kuru diyemez. Partiye çalışmak, katkı koymak sorumlulukla emek sarf etmek hepimize düşen vatandaşlık görevidir. Bu şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz. Hayırlı olsun diyorum. Partimize Bornova’ya hayırlısı olsun” dedi.
 

 
KAVALAR’A RAKİBİNDEN ÇİÇEK
Nevzat Kavaklar’ın kongrede rakibi olan Bornova Eski Meclis Üyesi Kudret Yiğit’te Kavalar’ın adaylık açıklamasına geldi. Kavalar’a çiçek veren Yiğit, “Ben CHP’ye katıldığım günden bu yana elinde büyüdüğüm değerli ağabeyim Nevzat Kavalar’ın açıklaması dinlemek için geldim. Kendisine başarılar diliyorum” diyerek fair play örneği sergiledi.


 
BASIN SUSMAYACAK!
Konuşmasının başında basına yapılan saldırıyı kınayan Kavalar, “Basının bizde her zaman ayrı yeri vardır. Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Erdem Gül’e yapılan saldırıyı cumhuriyete yapılan saldırı olarak görüyorum. Buradan bu yapılanları kınıyorum. Basını özgür olmayan ülkenin vatandaşı da özgür olamaz. Yandaş basının yaptığı gibi taraflı yayınlar yapılmaz. Basın susmayacak, susmayacak, susmayacak… Ülkeyi yönetenler bunu iyi bilmelidirler. Her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.


 
ELİMDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK
İlçe başkanlığına adaylığını açıklayan Kavalar, neden ilçe başkan adayı olduğunu söyledi. Kavalar, “40 yıldır partinin içindeyim. CHP’den gençlik kollarında yetişen biriyim. Daha önce bu görevleri yaptım. Bu görevi bana sizler verdiniz. Burada aday oluyorsam yine örgütün isteği olduğu için buradayım. Seve seve yapmaktan, sizlerle birlikte barışı, sevgiyi, dostluğu pekiştirmek, Bornova’da CHP’nin seçimlerde aldığı oyu artırmak için mücadele için buradayım. Sizlerden güç aldım. Bunun için aday oldum. Hep birlikte yapacağız. Benim elimde sihirli değnek yok. Birlik içinde, hep beraber başaracağız görevleri. Gece gündüz demeden, yarın seçim varmış gibi mücadele edeceğiz. Yerelde iktidar olan CHP’nin oylarını daha yükseğe çekerek iktidar yapmak için uğraş vereceğiz. Bu örgütün yoğun baskı yaptığından dolayı bu görevi üstlendim. Ben görevden kaçmayı hiçbir zaman sindiremem. CHP’ye hizmet etmek boynumun borcudur. Bizde kongrede görevlendirme olur. Kazanmış olarak görmem. Bu zaman kadar layıkıyla yaptım, bundan sonra da arkadaşlarla birlikte layıkıyla yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

 
Gaziemir’deki 24 Kasım ayıbına noktayı Genel Merkez koydu!
 
Ve dünya moda devi İzmir’de!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
denizim 27 Kasım 2015 Cuma 22:36

Parti gençleşiyormuş,40 yıldır partinin içindesiniz madem birikimlerinizi ve tecrübenizi gençlerle paylaşıp aday olduğunuz görev yerini neden devredemiyorsunuz? Aziz beyin destek verdiği kişiye,Olgun beyin destek vermeme şansı olabilir mi?

Yorumu oyla      11      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan’dan kontra: Rusya ateşle oynamasın!
Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının kasıtlı olarak düşürülmediğini ...
Çıray'dan gazetecilerin tutuklanmasına sert tepki
Can Dündar ve Erdem Gül’ün tutuklanmasını şiddetle kınayan CHP İzmir Milletvekili ...
CHP'li Çam'dan Dündar ve Gül tepkisi: O TIR'larda...
CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ...
 
MHP İzmir’e yeni A takımı: İstifaların yerine kimler geldi?
1 Kasım seçimlerindeki başarısızlık sonrası il yönetim kurulundan 6 ismin ...
Flaş! CHP İzmir'de 2 ilçeye yeni başkan
İlçe kongreleri maratonu kaldığı yerden devam ediyor. Konak ve Urla’nın ...
Böke’den PM'ye çarpıcı ekonomi raporu!
CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’nin parti meclisine sunduğu raporda ...
 
Erdoğan: Rus uçağı olduğu belli olsaydı...
France 24 kanalına konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Rus uçağının ...
İzmirli muhtarlar Cumhurbaşkanı’na gitti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen ...
Bahçeli: Putin'in sözleri fos sızlanma
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, düşürülen Rus uçağı için açıklama yaptı: ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva