HABERLER>POLİTİKA
10 Şubat 2024 Cumartesi - 16:10

Büyükşehir Adayı Tugay'dan '30 ilçe' hedefi: Bu seçimde oy rekoru kıracağız!

Bayraklı'da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, "Bu seçimde oy rekoru kıracağız! Bu seçimde 30 ilçeyi birden alacağız! Genel başkanımızla parti örgütlerimizle, yoldaşlarımızla, ilçe belediye başkan adaylarımızla, eşlerimizle, ailelerimizle hep beraber bu zaferleri elde edeceğiz. Az önce çalan şarkı ilk defa burada çaldı. Benim şarkım. O şarkıda diyor ki zaferi kazanacak sonra Gündoğdu'da hep beraber kutlayacağız!" dedi.

Büyükşehir Adayı Tugay dan  30 ilçe  hedefi: Bu seçimde oy rekoru kıracağız!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, saha çalışmaları kapsamında Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal’ın seçim ofisi açılışına katıldı.

Kurulan platformda katılımcılara seslenen Tugay ve Önal dikkat çekici mesajlar verdi. Seçim koordinasyon merkezi açılışına ayrıca Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila ve CHP geçmiş dönem Genel Sekreterlerinden Kamil Okyay Sındır da katıldı.

TUGAY: SİZE SÖZ VERİYORUM!
Açılışta konuşan Tugay, 30 ilçeyi de kazanacaklarını belirtirken, “Cumhuriyet Halk Partisi aday olarak bizi tercih ettiği için hayatımızın en büyük gururlarından birisini bize armağan etti. Elbette ki bu gurur aynı zamanda sorumluluk demek. O sorumluluk bizlerin çok çalışmasını çok dikkatli davranmasını ve gereğini yapmamızı gerektiriyor. Bunu yapmaya hazırız değerli yoldaşlarım. Çünkü bizler bu şehrin ve bu ülkenin yetiştirdiği çocuklarız. Bizler doğduğundan beri Cumhuriyet Halk Partisi'nin gölgesini üzerinde yetişen çocuklarız. Bizler bu halkın her ferdinin ayrı ayrı hakkını gözetecek olan ama ihtiyaç olduğu zaman aynı zamanda herkesin kapısının önünde öncelikle dezavantajlı, sosyal ihtiyaçlı daha fazla desteğe ihtiyacı olan insanlarımız olmak üzere kapısının önünde olacağız. Bugün burada gördüğünüz bu gurur tablosunda özellikle değerli başkanım Olgun Atilla ve değerli eski milletvekilimiz genel sekreterimiz aynı zamanda Bornova Belediye Başkanlığımızı yapmış olan Kamil Okyay Sındır’dır. Huzurlarınızda olmak istediler. Biz hep beraber bu görüntüyü vermek istedik. Çünkü bugün görev bizdedir. Yarın bir başka partili arkadaşımız da olabilir. Ama neticede hepimiz biz bu ailenin bir mensubu olarak hiçbir zaman kim aday oldu, kim aday olmadı tartışması içerisine girmeden bir hazımsızlık hissetmeden, ne zaman bize görev düşerse bunu yapmaya hazırız. Ama bu yollar beraber yürünüyor. Yalnız yürünmüyor. Ben parti üyesi olduğum ilk günden bugüne kadar her seçimde her yarışta, her mücadelede günü geldi Gezi gibi olaylarda kendi partililerimizin nasıl bir dayanışma içerisinde olduğunu bizlere nasıl sahip çıktığını çok iyi gördüm. Bunun değerini bilmemiz gerekiyor. Yine birlikte olacağız. Yine birimiz düştüğü zaman diğerimiz tutacak. Bu mücadeleyi cumhuriyetimiz için yapacağız. Halkımız için yapacağız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk için yapacağız. Ve biz bu mücadeleyi sokaklarında büyüdüğümüz büyüklerimizin başımızı okşadığı, karnımızı doyurduğumuz, havasını soluduğumuz, iyi gününü, kötü gününü yaşadığımız, bu şehir için canımız, İzmir için yapacağız. Sakın ola, sakın ola sizi mahcup edeceğimizi düşünmeyin. Sakın ola sizsiz yol yürüyeceğimizi düşünmeyin. Bugün burada olduğunuz gibi birlik beraberlik içerisinde bizim size duyduğumuz sevgi ve saygıyla sizin de bize göstereceğiniz destekle bu seçimde kazanılacak. İzmir hiçbir zaman Cumhuriyet Halk Partisi dışında bir yere teslim edilmeyecek. Ben size söz veriyorum değerli yoldaşlarım. Bu seçimde oy rekoru kıracağız! Bu seçimde 30 ilçeyi birden alacağız! Genel başkanımızla parti örgütlerimizle, yoldaşlarımızla, ilçe belediye başkan adaylarımızla, eşlerimizle, ailelerimizle hep beraber bu zaferleri elde edeceğiz. Az önce çalan şarkı ilk defa burada çaldı. Benim şarkım. O şarkıda diyor ki zaferi kazanacak sonra Gündoğdu'da hep beraber kutlayacağız!” dedi.

ÖNAL: BAYRAKLI’NIN SORUNLARINI İYİ BİLİYORUM
Yapacağı ilk işin kentsel dönüşüm olacağını ifade eden Önal, “Şunu bilmenizi istiyorum; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir evladı olarak çıkmış olduğum bu yolda Bayraklı'nın sorunlarını da sizlerin taleplerini de çok iyi biliyorum. Bu yola çıkmadan önce biz dersimize iyi çalıştık. Burada iktidar olsak bile alacağımız bayrağı daha ileriye taşıma noktasında sizlerin desteğiyle tekrar Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz Bayraklı olarak hem şanslı yanımız, hem de maalesef geride kalmış, ihmal edilmiş noktalarımız da bulunuyor. Bunlarda sadece yerel yönetimlerin payı yok. Maalesef merkezi hükümetin de yıllardır bu noktadaki ayrımcılık politikalarının bir sonucu olarak bir yanımızda kulelerin olduğu kat yüksekliği sınırı olmayan serbest gökdelenler… Bir yanımızda da gecekondularımız… Bunlarla ilgili 5 yıl içerisinde yapmış olduğumuz planlar oldu. Bunların hayata geçmesiyle ilgili bir kısım uygulamalarımız oldu. 30 Ekim depreminde 117 canımızı yitirmiştik. Onunla ilgili korunacak alanlar Manavkuyu, Mansuroğlu ve Osmangazi'deki planlarımız geçti. Ama beraberinde İzmir'in çeperi, arka sıraları dedikleri yerlerinde dönüşüm noktasında sizlerin desteğiyle hazırlıklarımız tamam. Desteğinizle bunları da hayata geçireceğiz. Göreve başlar başlamaz temel belediyecilik ve sosyal belediyecilik noktasındaki hizmetlerimizi zaten projeler olarak aktaracağız. Ancak insan yaşamından hayatımızda daha değerli olan hiçbir şey yok. Bu sebeple ilk yapacağımız iş kentsel dönüşüm noktasında desteğinizle planların, uygulamanın ve sonrasında inşa faaliyetlerini birlikte önceleyen 1 yıldaki eylem planımızı sizlere sunacağız. Sizlerin desteğiyle yarının Bayraklı'sını değil, 2050 yılının Bayraklı vizyonunu ortaya koyacağız. Kendi çocuklarımıza değil, torunlarımıza hazırlayacağımız bir Bayraklı kurmanın sözünü veriyorum. Biz bu yola çıkarken önce örgütümüze, sonra değerli Bayraklı hemşehrilerimize güvenerek çıktık. Bu noktada da yalnız bırakmayacağımıza inanıyorum” dedi.

 
CHP Çiğli Adayı Yıldız'dan miting gibi buluşma: Şaşı bakanlara 31 Mart'ta yanıtı vereceksiniz!
 
CHP'li Önal'dan muhtarlara söz: Hep yanınızda olacağız
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gaziemir 11 Şubat 2024 Pazar 17:24

Kırdığınız ve hala kırmaya devam ettiğiniz kalpler nolacak? Seydiköylü dili ile alırmısın çokmağı!!!

Yorumu oyla      2      1  
ezegeye 11 Şubat 2024 Pazar 10:06

ezege üzülme sen cemil tugay rekor oy alır ve bu işi bitirir sen ve senın gibi tunc trölleri de izmiri erkedersiniz artık rekor oyu gorunce

Yorumu oyla      1      1  
Kamil 11 Şubat 2024 Pazar 07:32

Kamil o pozisyonu ne için aldığını biliyoruz. Bu kadarsın işte

Yorumu oyla      1      1  
Karşıyaka lı 11 Şubat 2024 Pazar 06:27

Garanti görüyorlar İzmir maaş ödemesi yapmayan adamı izmirin başına getirecegını sanıyorlar Yazık chp ya

Yorumu oyla      3      2  
İzmirli 11 Şubat 2024 Pazar 00:37

Sahte yüzler, yazık Sındır hocaya, ne işin var orada sevgili hocam ya !

Yorumu oyla      2      2  
Mehmet79 10 Şubat 2024 Cumartesi 23:34

Hezimet yaşarsanız şaşırmam.

Yorumu oyla      7      2  
ezege 10 Şubat 2024 Cumartesi 21:38

eeeey chp gn merkezi izmir isyanlarını duy. son kalede izmire koyduğun adaylar sayesinde kaybedilmek üzere... ne cemil tugayı nede ithal adayları istemiyor izmirliler.

Yorumu oyla      6      2  
yazık 10 Şubat 2024 Cumartesi 21:11

izmiri çantada keklik sanıyorsunuz bu izmir size öyle bir tokat atıcakkı bi gün keşke toplu halde tip ye versek ozaman görün siz

Yorumu oyla      10      3  
10 Şubat 2024 Cumartesi 20:47

Aslında komik biri

Yorumu oyla      9      3  
Gaziemir 10 Şubat 2024 Cumartesi 18:24

Ayva çiçek açmış....Hamsi kavağa çıkacakmış...

Yorumu oyla      12      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Çiğli Adayı Yıldız'dan miting gibi buluşma: Şaşı bakanlara 31 Mart'ta yanıtı vereceksiniz!
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; mahalle buluşmalarına ...
CHP Karşıyaka adayı İşçimenler, iş dünyası ile buluştu: Sokak kültürü gelişecek, esnaf kazanacak
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan adayı Yıldız İşçimenler ...
AK Partili Bursalı, İzmir verilerini paylaştı: 7 yılda 288 bin aileye destek!
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, AK Parti iktidarı döneminde ...
 
AK Partili Kaya'dan Dağ'a övgü: Torbalı'daki her çivide imzası var!
Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ’ın ...
AK Partili İnan, CHP'li yerel yönetimlere yüklendi: İzmir'de belediyecilikte eser siyaseti yok
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir ...
Tugay, 31 Mart için iddialı konuştu: İzmir’de CHP bayrağı yere düşmeyecek!
Bayraklı’da muhtarlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir ...
 
AK Partili Dağ'dan 'merkez-yerel uyumu' mesajı: Üçlü olsun, güçlü olsun!
Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, ...
Meclis üyesi aday adaylarıyla buluşan Eşki: Hedef adalet ve liyakat!
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, Bornova Belediye Meclis Üyelikleri ...
Kritik zirve sonrası Soyer'den açıklama... Teklifi reddetti!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile İzmir Büyükşehir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva