HABERLER>POLİTİKA
4 Şubat 2017 Cumartesi - 19:17

Bozdağ: MHP üzerine oyunlar oynanıyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Yozgat'ta düzenlenen toplantıya katıldı. Türkiye’ye ve Türk milletine ihanet eden ne kadar terör örgütü varsa, hepsinin 'hayır' için işbirliği yaptığını söyleyen Bozdağ "Şimdi CHP de, HDP de aynı safta eylem birliği yapmışlar" dedi.

Bozdağ: MHP üzerine oyunlar oynanıyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye’ye ve Türk milletine ihanet eden ne kadar terör örgütü varsa, hepsinin 'hayır' için işbirliği yaptığını belirterek, "Şimdi CHP de, HDP de aynı safta eylem birliği yapmışlar. Hedefleri de Türkiye’nin hükümet sistemini değiştirmesine engel olmak. Allah'ın izniyle bu iş 'evet'le bitecek ve 'evet'le yollar açılacak” dedi. 

Partisinin Yozgat il teşkilatı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Bakan Bozdağ yaptığı konuşmada, 2016 yılının 15 Temmuz darbe teşebbüsüyle Türk demokrasisi, Türk siyasi hayatı bakımından çok önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Bozdağ, “15 Temmuz’da Türkiye'nin hem siyaseti, hem yönetimi, hem meclisi, hem medyası, hem sivil toplum örgütü, hem de halkımız farklı durmuş. Ölümüne hep beraber demokrasi demiş, hukuk demiş, milli irade demiş ve darbecilere Türkiye'yi değil, dünyayı dar etmiştir. Şimdi Amerika'ya, Almanya'ya, başka yerlere kaçıyorlar. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar; hangi deliğe saklanırlarsa saklansınlar, onları bulmak, milletin yargısının önüne çıkarıp, hesap vermesini sağlamak bizim boynumuzun borcudur. Kaçan darbeciler mutlaka hesap verecekler. Kaçanlar, kaçtıklarıyla kalacaklarını düşünmesinler. Millete yaptıklarının, bu devlete yaptıklarının, şehit ettiklerinin, gazi yaptıklarının, akıttıkları kanların, bu millete ve devlete yaptıkları ihanetin cezasını mutlaka görecekler. Ondan kimsenin endişesi olmamalıdır” dedi.

HAYIRCILARIN SAFINA BAKIN

Bakan Bozdağ, referandum konusunda terör örgütlerinin işbirliği içerisinde olduklarını ifade ederek, “Bakın hayırcıların safına. PKK’ın ele başları açıklama yapıyor. 'MHP ve AK Parti anlaştı, bizi bitirecek' diye. Onun için 'aman bu sistem gelmesin' diye herkesi seferber ediyorlar. Pensilvanya’daki bedduacı FETÖ terör örgütünün elebaşı bütün kadrolarıyla onlar da 'hayır' çıksın diye uğraşıyorlar. DHKP-C terör örgütü dahil ne kadar Türkiye’ye ve Türk milletine ihanet eden terör örgütü varsa, hepsi hayır için işbirliği yapıyorlar. Şimdi CHP de, HDP de aynı safta o hedefi gerçekleştirmek için eylem birliği yapmışlar. Hedefleri de Türkiye’nin hükümet sistemini değiştirmesine engel olmak"dedi.

MHP ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi üzerine oyunlar oynandığını belirten Bakan Bozdağ, "Oynayanlar da belli. Bu milletin hukukunu her zaman çiğneyenler, oradan buradan karıştırıyorlar. Zannediyorlar ki, ülkücüleri, MHP’lileri, vatanını, milletini sevenleri PKK ile hedef birliğinde aynı amaç için ter döktüreceklerine inanıyor bu zavallılar. AK Partilileri böyle yaptıracaklarına, Saadet Partilileri, Büyük Birlik Partilileri böyle yaptıracaklarına inanıyorlar. Boşa kürek çekmeyin. Ne bir AK Partili, ne bir MHP’li, ne bir Saadet Partili, ne de BBP’li, PKK ile hedef birliğine ve bu 'hükümet sistemine hayır' kampanyası yapmaz, yapılmasına dahi izin vermez. Onların vatan, millet ve devlet sevgisi buna mani olur" diye konuştu.

GELECEĞİMİZİ YENİDEN KURMALIYIZ

Türkiye’nin geleceği için sistem değişikliğinin gerekli olduğunu belirten Bakan Bozdağ, "Türkiyemizin gelecekte daha güçlü olması için bu hükümet sistemi değişikliğini el birliğiyle yapmamız ve halkımızın 'evet' demesiyle Türkiye’nin geleceğini yeniden kurmalıyız. Büyük Türkiye’nin temelleri inşallah 'evet'lerle atılacaktır. Ben, bölgesinde ve dünyada güçlü yol ve pota belirleme kudretine sahip büyük bir Türkiye için 'evet' diyorum, 'evet' diyorum, 'evet' diyorum. Yozgatlı da 'evet' demeye var mı?. Allahın izniyle bu iş 'evet'le bitecek ve 'evet'le yollar açılacak" dedi. (DHA)

 
Menemen'de deve güreşi heyecanı
 
Twitter Trump’a karşı 1,6 milyon dolar bağışladı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
5 Şubat 2017 Pazar 00:03

Milleti resmen aptal zannediyorlar.

Yorumu oyla      11      5  
SABUNCU 4 Şubat 2017 Cumartesi 21:33

BEN SIRADAN KENDİ HALİNDE EMEKLİ MAAŞINLA GEÇİNMEYE ÇALIŞAN VATANDAŞIM OYUMU DA HAYIR OLARAK KULLANMAK İSTİYORUM BENİM FETÖ İLE PKK İLE DHKP C İLE NASIL BİR BAĞLANTIM OLUR SAYIN BAKAN AÇIKLAMA YAPARSANIZ AYDINLANMIŞ OLURUM

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Türkmen divan üyeliğinden istifa etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasını istediği Adana Milletvekili ...
Yol haritası şekillendi: CHP 'hayır' için sahaya çıkıyor!
CHP anayasa değişikliği için yapılacak halk oylaması çalışmalarına start veriyor.
Başbakan dev projenin açılış tarihini açıkladı
Başbakan Binali Yıldırım, Çamlıca'da TV ve radyo vericilerinin toplanacağı ...
 
Kılıçdaroğlu İzmir'de acıya ortak oldu: Can ailesine ziyaret
Kılıçdaroğlu, İzmir'deki terör saldırısında hayatını kaybeden adliye çalışanı ...
Yüksekdağ'ın dosyasına 'yetkisizlik' kararı
Terör soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra 83 yıla kadar hapis ...
DSP referandum kararını verdi: Hayır
Demokratik Sol Parti (DSP) de referandumda kullanacakları oyu açıkladı.Genel ...
 
Hotar’dan referandum mesajları: ‘Evet’i anlatmanı yolu…
Referandumda anayasa değişikliğine neden 'evet" denilmesi gerektiğini ...
Kaya’dan ‘sarı-kırmızı’ mesajlar: Efsane hak ettiği yere dönecek!
AK Parti İzmir Milletvekili, "Hasret sona erecek, efsane hak ettiği yere ...
Çıray’dan hükümete sağlık salvosu: Göz boyamada sınıra dayandık!
CHP İzmir Milletvekili Çıray, “Sağlık politikalarında işler hiç iyi gitmiyor. ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva