HABERLER>POLİTİKA
14 Haziran 2018 Perşembe - 16:17

Başkan Şengül 'Çay çiğdem bizden, sohbet sizden' etkinliğinde gençlerle buluştu

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Seferihisar’da Gönül Sofrası iftarında vatandaşlara hitap etti. 24 Haziran’da milletin sağduyusunun tecelli edeceğini söyledi. Şengül daha sonra da Kordon’da ‘Çay, Çiğdem Bizden; Sohbet Sizden’ etkinliğine katılarak, gençlerle sohbet etti.

Başkan Şengül  Çay çiğdem bizden, sohbet sizden  etkinliğinde gençlerle buluştu

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, seçim çalışmalarını bir birinden özgün projelerle sürdürüyor. Bu projelerden biri olan ‘Çay, Çiğdem Bizden; Sohbet Sizden’ etkinliğinin 3. gün konuğu ise AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül oldu. Seferihisar’daki iftar programının ardından Birinci Kordon’a geçen Başkan Şengül, gençlerle buluştu. İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, 24 Haziran’a kadar sürecek bu etkinlik kapsamında Ak Partili milletvekili adaylarını, İzmirli gençlerle buluşturacaklarını söyledi. Bu etkinliğin sadece Kordon’da değil, İzmir’in bir çok ilçesinde farklı mekanlarda sürdürüldüğünü anlatan İnan, İl Başkanı Şengül’e de katılımlarından dolayı teşekkür etti.

BİZDE NEFRET YOK!
Etkinlik kapsamında Birinci Kordon’da gençlerle çimlere bağdaş kurarak sohbet eden İl Başkanı Şengül, hem gençleri dinledi hem de tavsiyelerde bulundu. Gençlerin, seçim çalışması yapan bazı stantlarının saldırıya uğradığını hatırlatması üzerine de Başkan Şengül, “Onlar bizi ne kadar ötekileştirirse ötekileştirsin, dışlarsa dışlasın bizler samimiyetle anlatmaya, onların bu inadını kırana kadar devam edeceğiz. Çünkü biz bunları ülkemiz için yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki ülkemizin gelecek hedeflerine 81 milyon ile bir ve beraber olursak ulaşabileceğiz. Ayrışmadan, kutuplaşmadan, kopmadan bir birimizi ötekileştirmeden, saygı duyarak, hepimiz birbirimizi benimseyerek o hedefleri yakalayacağız” dedi.
ÜNİVERSİTELİYE YAZIN ÇALIŞMA FIRSATI
Gençlerle sohbetinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üniversite öğrencilerine yönelik açıkladığı yeni proje hakkında da bilgi veren Başkan Şengül, isteyen öğrencilerin yaz tatillerinde asgari ücretle çalışabileceğini kaydetti.

ÇOKÇA KİTAP OKUYUN!
Gençlere çokça kitap okumaları tavsiyesinde de bulunan Şengül, “Arkadaşlar bolca kitap okuyun. Okudukça dünyaya bakış açınız değişiyor” dedi.

Muhalefetin Atatürk, Laiklik ve Cumhuriyet hakkındaki bazı çıkışlarını da hatırlatan Başkan Şengül, “Bunlar, bu ülkenin ortak değerleridir. Onlar sadece konuşarak bu değerlere sahip çıktıklarını zannederler. AK Parti ise çalışarak, üreterek, ülkemizi büyütüp daha güçlü kılarak bu değerlere sahip çıkar. Hani bizim bir sloganımız var; ‘Onlar konuşur Ak Parti yapar diye’… Onlar konuşmaya devam edecekler, Ak Parti’de çalışmaya, üretmeye, ülkemize gerçek anlamda hizmet etmeye devam edecek” diye konuştu.

SEFERİHİSAR GÖNÜL SOFRASI’NDA BULUŞTU
Başkan Şengül, Kordon’da gençlerle buluşması öncesinde ise Seferihisar’daydı. Burada İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Gönül Sofrası iftar programına katılan Başkan Aydın Şengül, vatandaşlara hitap etti. Başkan Şengül, buradaki konuşmasında ise Türkiye’nin son 16 yılına dikkat çekerek, “Sizi yanıltmak isteyenler olabilir, soframızda son 30-40 yılı yakinen bilen insanlar da var. Sadece son 16 yıla bakmanızı rica ediyorum. Son 16 yılda Türkiye nereden nereye geldi? O fotoğrafa iyi bakın, kimler Türkiye’nin bu büyümesinden ve gelişmesinden rahatsız, kimler tedirgin? Birlik ve beraberliğinden kardeşliğinden kimler rahatsız? Kimlerin gitmesini istiyorlar, kimlerin gelmesini istiyorlar? Sağduyulu olun, elinizi vicdanınıza koyun, son 16 yılı bir film şeridi gibi gözünüzün önünden geçirin. Çünkü 15-16 yılda Türkiye çok şey yaptı, kasasını doldurdu, zenginleşti. Her dönem ne zaman Türkiye kafasını kaldırsa, ne zaman iç huzurunu yakalasa hemen bir müdahale olur. Askeri darbe olur ve kendi içimizdeki ortak noktalarımızı, kardeşliğimizi ayrıştırarak, birbirimize düşman ederek, enerjimizi içerde harcatarak, dışarıdan bize müdahaleyi yaparlar. O biriktirdiğimiz bütün birikimimizi bir anda alıp giderler, yine öyle bir dönemdeyiz. Yine müdahale etmek istediler, bu birlik ve beraberliği bozmak istediler. Yaşanan süreçleri hep birlikte yaşadık, askeri müdahale yaptılar, darbe girişimleri oldu, ekonomik darbeler oldu ve halen devam ediyor” diye konuştu.
GEÇTİ O GÜNLER!
Türkiye’nin artık her söyleneni kabul edip, uygulayan bir ülke olmadığını hatırlatan Başkan Şengül, “Türkiye artık dik duran, mazlumun yanında duran, ülkenin menfaati için ne gerekiyorsa onu yapan, yapmaya çalışan, dünyadaki haksızlıkları bu sömürücülerin yüzüne söyleyebilen bir ülke konumundadır. Bu birilerini rahatsız ediyor. Ya bu huzurumuz, birlik beraberliğimiz devam edecek, ya bizi bölüp parçalayacaklar, o eski çatışmalı günlerimize döneceğiz. Bizim vatandaşımız çok zeki, çok sağduyulu, ne yaparlarsa yapsınlar o vicdanından gelen sesi dinliyor, ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor” dedi.

 
Gülümseten 'uzlaşma' şartı
 
AK Parti İl Başkanı Şengül’den mevkidaş turu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den 'Einstein'lı paylaşım!
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce sosyal medya hesabından Albert ...
AK Partili Eroğlu: Atatürk Stadı Millet Bahçesi'ne uygun
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Melek Eroğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
AK Parti İzmir Adayı Çankırı: Uyuşturucuya karşı önlemler alıyoruz
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, uyuşturucu ile ...
 
AK Parti İzmir Adayı Çankırı: Uyuşturucuya karşı önlemler alıyoruz
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, uyuşturucu ile ...
CHP’nin Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı 2 gün arayla İzmir’de!
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 19 Haziran’da İzmir’de iki tane salon ...
CHP'li Sertel, elinde mikrofon sokak sokak dolaşıyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, seçim çalışmalarına ...
 
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Nasır: Kazanan İzmir olacak
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, 24 Haziran seçimlerinde ...
CHP’li Sındır “Çiftçiyi görmezden geldiler, üretimi bitirdiler!”
Bakırçay ve Gediz havzalarında sürdürdüğü çalışmalarına Kınık Merkez ve ...
AK Parti Milletvekili Kaya'dan Otokent çıkarması
24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva