HABERLER>POLİTİKA
14 Haziran 2018 Perşembe - 14:15

AK Parti İzmir Adayı Çankırı: Uyuşturucuya karşı önlemler alıyoruz

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, uyuşturucu ile mücadele konusunda AK Partinin, çok ciddi çalışmalar yaptığını söyledi ve bu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti İzmir Adayı Çankırı: Uyuşturucuya karşı önlemler alıyoruz

İzmir'in sorunlarını yakından takip eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, kente uyuşturucu bağımlılığının yüksek seviyelerde olduğunu bazı maddelerin yakalanmasında birinci sırada yer aldığını söyledi. Zaman zaman bağımlıların aileleri ile karşılaşan Ceyda Bölünmez Çankırı, bu sorunun çözümü için önemli adımlar atıldığını söyledi. Çankırı, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak adına Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulu’nu kurduk. Bu konuda kapsamlı bir Eylem Planı hazırlayarak uygulamaya koyduk. Uyuşturucu ile Mücadele Strateji Belgesi ile Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı hazırlık çalışmalarını sürdürmekteyiz. Bağımlılık ile mücadele kapsamında toplam 2,8 milyon kişiye farkındalık eğitimleri verdik. Hastanelerde poliklinik ve servisler oluşturup ÇEMATEM ve AMATEM sayılarını artırdık. Uyuşturucu ile mücadelede koruyucu ve önleyici tedbirleri arttırmak için 50 ilde Narkotimleri devreye soktuk. Aile hekimlerini eğiterek bağımlılıkla mücadele etkinliğimizi güçlendiriyoruz. Gençlerin bağımlılıkla mücadele projelerine destek verdik” diye konuştu.
Kendisi de anne bir olan Çankırı, bu sorunun en çok annelerin, ailelerin canını yaktığını ifade ederek, “Ben çocuğunu ihbar edip alın götürün kurtarın çocuğumu diyen anneler görüyorum. Uyuşturucuyla mücadelemiz tüm gücüyle devam edecek. Özellikle uyuşturucu ile mücadele hususunda toplumsal mutabakatın sağlanacağı caydırıcı önlemlerin gündeme getirilmesini sağlayacağız” dedi.
KAVACIK’IN TÜM OYLARINA TALİBİZ
Karabağlar’a bağlı Kavacık köyünde iftar yemeğine katılan Ceyda Bölünmez Çankırı, köy sakinleriyle köy kahvesinde bir araya geldi. Kavacık kadın girişimi üretim ve işletme kooperatifi üyesi kadınlarla üretim projeleri üzerine konuşan Çankırı, Mardin’de başlattığı topraktan tabağa projesini anlattı. İlk hasadı geçtiğimiz günlerde yapılan “Topraktan Tabağa” projesini İzmir’de de hayata geçireceklerini söyledi.

Ak Partinin yüksel oy oranına sahip olduğu Kavacık’ta köy sakinlerine seslenen Çankırı, AK Parti dışında kalan oylara da talip olduklarını söyleyerek Kavacık’tan tam destek istedi. “Bu güne kadar PKK, PYD, FETÖ gibi terör örgütlerinin elbirliği ile yaptıkları karışıklıklar bizi yıkamadı” diyen Çankırı, “Şimdi seçim öncesi yaşatılan ekonomik kriz ortamının da hep birlikte üstesinden geleceğiz. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun” dedi.  Çankırı, iftarın ardından Kavacıklılara kendi elleriyle lokma dağıttı.
BİNLERCE İZMİRLİYE ULAŞTI
Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Karabağlar Yeşilyurt mahallesinde ise SKM açılışı yaptı. Coşkunun yüksek olduğu açılışta balkonlardan kendisine el sallayan vatandaşları selamlayan Çankırı, hediye edilen Bozyaka Spor formasını giydi. Coşkunun 24 Haziran’da sandıklara yansıyacağını söyleyen Çankırı, çalışmalara son güne kadar devam edeceklerinin mesajını verdi.

İŞTE ÇANKIRI’NIN 20 GÜNLÜK KARNESİ
Seçim öncesi sürenin kısa olması sebebiyle yüksek tempoda çalışan Çankırı, partililerle ve vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirip, günlük ortalama 15 bin adım atıyor. Esnaf ziyaretlerinde günlük ortalama 500 kişinin elini sıktı, hal hatır sordu.  20 günlük seçim çalışmasında yaklaşık 100 kıraathane, 2000 dükkan, 40 taksi durağı ziyaret etti. 20 günde yaklaşık 30 STK ile buluştu. Her gün iftarda ortalama  1500 kişi ile el sıkıp sohbet etti. 20 günde yaklaşık 30 kez ilçe başkanlığı ziyaret etti. Seçim bölgesinde 14 ilçe yer alırken her birini ortalama 2 kez ziyaret etti. Her akşam ortalama 4 ev olmak üzere 80 ev ziyaretinde yaklaşık 2500 kişiyle oturup sohbet etti, sıkıntıları dinledi. 5 SKM'nin açılışını bizzat yaparak yüzlerce teşkilat üyesi ile seçime dair toplantı yaptı. 20 günde yaklaşık 20 kez SKM ziyareti yaparken, ziyaretler sırasında yaklaşık 15 kişiyi parti üyesi yaptı.

 
AK Parti İzmir Adayı Çankırı: Uyuşturucuya karşı önlemler alıyoruz
 
AK Partili Eroğlu: Atatürk Stadı Millet Bahçesi'ne uygun
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İzmir Adayı Çankırı: Uyuşturucuya karşı önlemler alıyoruz
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, uyuşturucu ile ...
CHP’nin Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı 2 gün arayla İzmir’de!
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 19 Haziran’da İzmir’de iki tane salon ...
CHP'li Sertel, elinde mikrofon sokak sokak dolaşıyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, seçim çalışmalarına ...
 
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Nasır: Kazanan İzmir olacak
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, 24 Haziran seçimlerinde ...
CHP’li Sındır “Çiftçiyi görmezden geldiler, üretimi bitirdiler!”
Bakırçay ve Gediz havzalarında sürdürdüğü çalışmalarına Kınık Merkez ve ...
AK Parti Milletvekili Kaya'dan Otokent çıkarması
24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti ...
 
Balkan Dernekleri Bilal Doğan'da birleşti
Ak Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan Gaziemir Sarnıç ...
CHP'li Umdular: Rant ekonomisi köylüyü yoksullaştırdı
CHP İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Kazım Umdular, “İddialıyız, Türkiye’yi ...
İYİ Partili Kerpişçi: İzmir kararını çoktan verdi Akşener'i bağrına bastı
İYİ Parti İzmir 2. bölge 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi, ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva