HABERLER>POLİTİKA
14 Haziran 2018 Perşembe - 14:26

AK Partili Eroğlu: Atatürk Stadı Millet Bahçesi'ne uygun

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Melek Eroğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın projeleri arasında yer alan “millet bahçesi” için en uygun yerin Atatürk Stadı’nın olduğu bölge olduğunu belirtti. Eroğlu, “Burada atıl alanlar var. Dev rekreasyon alanına en uygun yer burasıdır” dedi.

AK Partili Eroğlu: Atatürk Stadı Millet Bahçesi ne uygun

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Mimar Melek Eroğlu partinin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. SonSöz TV’de canlı yayına katılan Eroğlu, millet bahçesi projesinin İzmir’de de yapılmasının gerekliliğini anlattı.

Eroğlu, “İzmir’de yeşil alanların artması gerekiyor. Beton yığınları nedeniyle kentlerde rahatsız oluyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vaatleri arasında ‘millet bahçesi’ kavramı var.  Millet bahçesi projeleriyle şehir merkezlerindeki atıl alanlar yeşil alanlara dönüştürülerek yaşama katılacak.  Ne yazık ki İzmir’de yaşayıp da denizi göremeyen insanlar var. İçinde göletleri, suyu, yeşili bol geniş rekreasyon alanları neden olmasın? İzmir’deki Atatürk Stadı’nın bu konuda değerlendirilebileceğini düşünüyorum. Bu stadın etrafında geniş atıl alanlarımız var. Millet bahçesinin yeri kentte burası olabilir” dedi.

KADINLARIMIZ ÖN PLANDA
Partide kadınlara büyük önem verildiğini anlatan Eroğlu, kendisinin de listede yer almasının bunun göstergesi olduğunu söyledi. Eroğlu, “Kadınlar başta olmak üzere ailenin temelini, sonra da sosyal yapının temelini oluşturuyor. Biz üreticiyiz, yol göstericiyiz, daha duygusalız.  Siyasette de görevlere talibiz. AK Parti’nin 2002’den bu yana kadın milletvekili sayısını arttırıyor. Şu anda 122 adayımız var. Şahsen kendim uzun yıllardır partide yöneticilik yapıyorum.  Hep mutfakta çalıştım. Şimdi de ilçelerimizin tozunu yutuyoruz” diye konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM SORUN
Eroğlu, İzmir’in sorunlarını yakından takip ettiğini ve bildiğini de söylerken, “İzmir’in yapısı ve doğası farklı. Bütün illerden çok farklı bir figürü var. 8 bin 500 yıllık geleneğiyle çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış.  Bir liman kenti olduğu için ticaret ağırlığı var. Tarım, hayvancılık ve turizm de ön plana çıkan özellikleri bulunuyor. Bununla birlikte hızlı göç alınca çarpık kent yapılaşmasıyla karşı karşıya kalmışız.  Gecekondu ve çarpık yapılaşma ana sorunlar arasında yer alıyor” dedi.
HİZMET ETMEK İSTİYORUM
Adaylığı boyunca yaptığı saha çalışmalarından izlenimlerini de paylaşan Eroğlu, “İzmir’in farklı bir sosyolojik bir yapısı var. Burada AK Parti’ye kesin karşı olanlar var ama destek verenler de çok. Alanda bazen bize karşı tahammülsüz davrananlar var. Bize ‘siz buraya nasıl gelirsiniz’ diyenle de karşılaştık. Hayırlı olsun temennilerini iletip, desteklerini açıkça söyleyenler çıkıyor. Bir tarafta da inanılmaz bir şekilde alanda tepkisizlik dikkat çekiyor. Biz sürekli sahadayız. Çalışıyoruz ama diğer partileri göremiyoruz.  Ben bir İzmir kadınıyım. İş insanıyım ve yanımda onlarca insana istihdam sağlıyorum. Bu kentte yaşıyor ve burada ekmeğimi kazanıyorum. Kente yabancı değilim. Bu kent için hizmet etmek istiyorum. İsteğimin de sadece karşı olanlar tarafından zarar görmesine izin vermemeliyim” dedi.

YAPILANLARA İDEOLOJİK BAKAN BİR KİTLE VAR
Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir için büyük şans olduğunu belirten Eroğlu, “Biz İzmir’e hükümet olarak hak ettiğini veriyoruz. Bu konudaki eleştirileri kabul etmiyoruz. Sayın başbakanımızın projeleri var. Bu projelerin bir bölümü tamamlandı, bir bölümü de devam ediyor. Başbakanımız İzmir ile yakından ilgileniyor. Sorunlarını takip ediyor. Derdiyle dertleniyor. Bu konuda ciddi hassas davranıyor. Bunu en yakından bilen birisiyim. İzmir’de bazı gruplar ne yazık ki yapılanlara ideolojik olarak bakıyor. Bizim bunları da aşmamız lazım. Set çekerek, engel olarak bir yere varamayız. Sayın başbakanımızın hizmet adamı olduğunu bilmeyen yok” diye konuştu.

Eroğlu, İzmir’den başarılı bir sonuçla çıkacaklarına inandığını belirtti. Yarışın kavgasız, gürültüsüz ve tartışmasız gitmesi için hassasiyet gösterdiklerini de anlatan Eroğlu, bu konuda parti olarak gereken önemi gösterdiklerini söyledi.

2011’İN ÜZERİNDEYİZ
Eroğlu, “İzmir’de 2011 seçimlerinde 6+5 milletvekili çıkartmıştık. Şu anda yani Kasım sonuçlarına göre 4+4 milletvekilimiz var. Gelen son rakamlar ve alandan aldığımız verilere göre birinci ve ikinci bölgede 6’şar milletvekilini alacağımızı düşünüyorum. Hedefimiz daha yüksek ama bu kez 2011 seçimlerinin üzerinde bir sonuç alacağız” ifadelerini kullandı.

 
AK Parti İzmir Adayı Çankırı: Uyuşturucuya karşı önlemler alıyoruz
 
Başkan Şenol personeliyle bayramlaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İzmir Adayı Çankırı: Uyuşturucuya karşı önlemler alıyoruz
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, uyuşturucu ile ...
AK Parti İzmir Adayı Çankırı: Uyuşturucuya karşı önlemler alıyoruz
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, uyuşturucu ile ...
CHP’nin Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı 2 gün arayla İzmir’de!
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 19 Haziran’da İzmir’de iki tane salon ...
 
CHP'li Sertel, elinde mikrofon sokak sokak dolaşıyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, seçim çalışmalarına ...
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Nasır: Kazanan İzmir olacak
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, 24 Haziran seçimlerinde ...
CHP’li Sındır “Çiftçiyi görmezden geldiler, üretimi bitirdiler!”
Bakırçay ve Gediz havzalarında sürdürdüğü çalışmalarına Kınık Merkez ve ...
 
AK Parti Milletvekili Kaya'dan Otokent çıkarması
24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti ...
Balkan Dernekleri Bilal Doğan'da birleşti
Ak Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan Gaziemir Sarnıç ...
CHP'li Umdular: Rant ekonomisi köylüyü yoksullaştırdı
CHP İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Kazım Umdular, “İddialıyız, Türkiye’yi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva