HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
18 Mart 2011 Cuma - 00:00

Başkan İnce Muhtarlarla buluştu

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, ilçedeki muhtarla bir araya gelerek sorunları dinledi.’

Başkan İnce Muhtarlarla buluştu


 
İZMİR-Altınoluk Mandırası’’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıda 10 muhtarla buluşan Başkan Mustafa İnce, Güzelbahçe’’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.  Mahallelerdeki problemlerin çözümü için muhtarlarla işbirliği yapmanın önemini vurgulayan Başkan Mustafa İnce, muhtarların istekleri doğrultusunda AR-GE grubunun proje ürettiğini söyledi. Altyapı sorunu bırakmamak için başlatılan çalışmalar kapsamında Güzelbahçe’’yi baştan sona yenilediklerini hatırlatan Başkan Mustafa İnce, ilçenin adına yakışır alanlar yaratmak için canla başla çalıştıklarını anlattı.
 
 Başkan Mustafa İnce, şunları söyledi:
’“Halkımızın nefes alıp, yürüyüş yapabileceği yollar, denize girebilecekleri plajlar yaratmak için çalışıyoruz.  Bunun için Mithatpaşa Caddesi’’nde Ahmet Piriştina Rekreasyon alanında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kıyı düzenlemelerini yapıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz, ilçenin dört bir yerinde park ve yol düzenlemeleri yapıyor. Bu çalışmalar neticesinde artık yağışlı günler Güzelbahçelilerin korkulu rüyası olmaktan çıktı. Yalı Mahallesi’’nde 117, 127, 59, 120, 2 ve 6 numaralı sokaklar, Mehmetçik Caddesi düzenlendi. 295 sokak yeniden yapıldı. Uğur Mumcu Caddesi girişine ızgaralar döşendi. Yelki’’deki kanallar çalışır hale geldi.  Siteler  mahallemizde 225, 237 ve 378 sokaklarda yağmur suyu drenaj hatları yapılacak. Yelki’’de kanalizasyon ve içme suyu hatlarını yeniliyoruz. 16.5 kilometre uzunluğunda, 300’’lük kanalizasyon şebekesi döşenecek. Bu çalışmayı 14 Haziran’’a kadar bitirmeyi planladık.  Şu ana kadar 7 kilometrelik kısmı tamamlandı.  İçme suyu hattı inşaat işi kapsamında ise toplam 27.5 kilometre uzunluğunda basınca dayanıklı ve uzun ömürlü borular döşenecek. Bunu da Temmuz ayına kadar bitirmeyi hedefliyoruz.’” 
 
İZKA’’dan alınan 150 bin liralık hibe kredi desteği ile Çamlı Köyü’’nde inşa edilen 6 odalı 200 ton kapasiteli soğuk hava deposunun da açılışa hazır olduğuna değinen Başkan İnce, ’“Soğuk hava deposu hizmete girdiğinde Çamlı-Payamlı-Küçükkaya köylerinde yetiştirilen enfes üzümü ve buz badem başta olmak üzere 30 çeşit tarımsal ürün ekonomiye kazandırılacak. Yıllık üretim aratacak ve gelir yükselecek’” dedi. Yalı mahallesinde yapılan İlhan Selçuk ve Maltepe mahallesinde yapılan Tabaoğlu parklarının da açılışa hazır olduğunu kaydeden Başkan İnce, önümüzdeki günlerde Yelki mahallesinde kadın dayanışma merkezi ve sosyal market projesini de hayata geçireceklerini ifade etti. Her Pazar günü Yaka mahallesinde kurulan organik pazarın bölgeye canlılık kattığını söyleyen Başkan İnce,  Çelebi mahallesindeki gece pazarı ve sanat sokağının yaz günlerinde yine açık olacağını dile getirdi.
 
Öte yandan, vatandaşın belediyeye karşı görevlerini yerine getirmeleri için muhtarlardan destek isteyen Başkan İnce, daha sonra tek tek mahalle muhtarlarını dinledi. Mahallelerdeki eksiklikleri not alan Belediye Başkanı Mustafa İnce, ilgili birim müdürlerini arayarak, bu eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi. Toplantının ardından, Başkan İnce, mahalle muhtarlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Narlıdere şehitleri andı
Çanakkale Zaferinin yıldönümü ve şehitleri anma gününde Narlıdere’’de ...
Konak'ta sağanak altında tören
18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü nedeniyle Halkapınar Şehitliği’’nde tören düzenlendi.’
Bayındır'a selam, desteğe devam
Son iki yıl içinde Bayındır ve köylerinde 15 milyon liralık yatırım yapan ...
 
Karabağlar’’da toplu sözleşme tamam
Başta Konak olmak üzere birçok belediye işçi sorunlarıyla boğuşurken Karabağlar’’dan ...
Başkan Durak’’a durmak yasak!
Belediye Başkanı Cevat Durak, sorunları yerinde tespit edip anında çözüm ...
Bornova’’dan açılış yağmuruna devam
Hizmetlerinin kurdelesini bir bir kesen Bornova Belediyesi, Naldöken Mahallesi’’ne ...
 
MARBLE artık 'kabına sığmıyor!'
Kapılarını açmaya hazırlanan fuarın tanıtım toplantısında konuşan Başkaz ...
Bornova’’dan Bosna’’ya selam götürdüler
Avrupa’’nın en büyük yerel yönetimler fuarından biri olan ve Saraybosna’’da ...
İnciraltı'nda emlak vergisi indirimi
İzmir 3. Vergi Mahkemesi, emlak vergisinin 10’’da bir oranında alınmasına ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva