HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Kasım 2018 Cuma - 11:22

Başkan İnce’den 2019 hedefi: Üçüncülükten birinciliğe geçmek istiyorum!

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler için, “Güzelbahçe’de rekor oyla seçimi kazanacağız” dedi. İnce hedefine dair de, “Önümde çok başarılı arkadaşlarım var. Karşıyaka ve Narlıdere’nin arkasından Güzelbahçe hep üçüncü gelir. Burada yarışa talibim. Hedefim birinci olmaktır” ifadelerini kullandı.

Başkan İnce’den 2019 hedefi: Üçüncülükten birinciliğe geçmek istiyorum!

EGEDESONSÖZ- Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Sonsöz TV’de yayınlanan ‘Günaydın Ege’ programına konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı. Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkan İnce, 2009 ve 2014 yılında partisinin adayı olarak iki kez seçim kazanmasının ardından 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yeniden yarışa girmek için kolları sıvamasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İki dönemi kapsamında gerçekleştirilenleri detaylı bir şekilde anlatan Başkan İnce, 2019 seçim sonuçlarına dair öngörüsünü paylaştı. İnce hedefi için iddialı da konuştu.  

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM
İnce geçtiğimiz yıl silahlı saldırıya uğramasının ardından davadan vazgeçtiğinin söylenmesi karşısında sert konuştu ve “Eşimin yanında bir silahlı saldırıya uğradım. Davamdan hiç vazgeçmedim. Tutuklu yargılandı o şahıs. Daha sonra denetimli serbestlikle tutuksuz yargılanıyor ve dava hala devam ediyor. İlk söylediğim yerdeyim. Hakkımı helal etmiyorum, onu Allah’a havale ediyorum. Benim onunla bir işim olmadı. O kötülüğü bana neden yaptı, bilmiyorum. Şimdi siyaset başladı. ‘Mustafa İnce davadan vazgeçti’ diyorlar. Hayır vazgeçmedim. Devam edeceğim. Mahkeme neye karar verecekse o cezayı çekecek. Allah hiçbir belediye başkanına böyle kötü bir anı nasip etmesin. Belki herkesi mutlu etmediğimiz anlar olabiliyor. Bazen böyle ruh hastalarıyla karşılaşabiliyoruz. Ben bu davadan vazgeçmedim herkese duyuruyorum. Hangi akılla böyle diyorlar anlayamıyorum. Herkese bu konuda bilgi ve doküman vermeye hazırım” dedi.

BAŞKANLIĞI İÇİME SİNDİRE SİNDİRE YAPTIM, HER ANINI YAŞADIM!
İnce görevde olduğu iki dönem kapsamında ilçede yapılanları detaylı bir şekilde anlattıktan sonra, “Belediye başkanlığını içime sindire sindire yaptım. Her anını yaşadım. Hevesim, arzum, heyecanım hiç bitmedi. Benden önceki başkanların hayal ettiği ama gerçekleştiremediği projeleri gerçekleştirdim. Ekibimle birlikte zaman harcadık ve hayalleri gerçekleştirdik. Önümüzdeki Güzelbahçe farklı vizyonuyla İzmir’i kucaklayacak. Güzelbahçe artık sadece balıkçı barınakları, kültür merkezleri, belediye binalarıyla değil üniversite, turizmle anılacak” açıklamasını yaptı.

BELEDİYE MECLİS OTURUMLARI BAŞKANIN MAKAM ODASINDA YAPILIYORDU
“Belediyenin toplantı salonu yoktu” diyerek sözlerini sürdüren İnce, “Meclis oturumları belediye başkanının makam odasında yapılıyordu. Güzelbahçe’de her fiziki durumun ihtiyaçları giderilmiş durumda. 30 binleri aşan bir nüfusumuz olmasına rağmen, öğrenci sayımız 15 binlere yaklaştı. Güzelbahçe’nin geleceği için bu bir işaret veriyor. Güzelbahçe bir eğitim kenti olarak kendine bir hedef koydu. Ekonomi Üniversitesi hayalinin bizim dönemimizde planları bitti. Çok yakın bir dönemde askıya çıkacak ve inşaat başlayacak, ilk üniversite gelmiş olacak. Güzelbahçe artık balık ve kahvaltı restoranlarıyla değil kadınlarımızın yer aldığı yöresel pazarların olduğu bir yer oldu. Bundan sonra Güzelbahçe hayallerim çok daha farklı. Çok başka bir seçim bildirgesiyle vatandaşımızın karşısına çıkacağım” ifadelerini kullandı.

ORAYA İMAR BEKLEYENLER VARSA BANA OY ATMASIN!
Çevre konusunda hassas bir politika izlediklerini aktaran İnce, “Biz köy malı satmadık. Bundan sonra satmayız. Çevreyi bozan hiçbir yatırıma izin vermeyeceğim. Yelki’nin orasının imara açılmasını bekleyenler var. Söylüyorum bunu bekleyenler bana belediye başkanı olarak oy atmayın kardeşim. Go-kart pisti işlemini durdurduk. Bu işleme bu bölgede izin vermeyeceğiz. Go-kart pisti gerekli olabilir. Güzelbahçe’de de uygun bir yer var ise öneriyle gelirlerse değerlendiririz. Önerdikleri yer uygun değildir. O bölgede ‘Bisiklet Kenti Güzelbahçe’ projesi vardır. Orası büyükşehir Belediyesi’ne verilmiştir. O bölge için ‘doğal karakteri koruyacaksınız’ deniliyor. SİT alanının biraz yumuşatılmış hali. Go-kart pisti için kendilerine başka yer arasınlar” dedi.

REKOR OYLA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ!
Parti içinde yaşanan gerginliklere değinen İnce, “Ednan Arslan o dönemde ilçe başkanlığından sonra seçime girmişti. İnsanlara, ‘Ednan Arslan’a oy verin’ dedim. Ama ön seçim yapılırken hiçbir milletvekilime oy vermeyin demedim. Şimdi aday belirlenirken bunların kriter olması doğru değil. Genel başkanımız ve merkezimiz adayları ilerleyen günlerde belirleyecek ve Güzelbahçe’de rekor oyla seçimi kazanacağız” diye konuştu.

KARŞIYAKA VE NARLIDERE’Yİ GEÇMEK İSTİYORUM
2019’da gerçekleşecek yerel seçimlerin sonuçlarına dair öngörüde bulunan İnce, “Önümde çok başarılı arkadaşlarım var. Karşıyaka ve Narlıdere’nin arkasından Güzelbahçe hep üçüncü gelir. Burada yarışa talibim. Hedefim birinci olmaktır” dedi. 

 
CHP'den AK Parti adaylarına yakın takip
 
CHP'li Serter: Uluslararası köprüler kurmalıyız
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mahmut Karakaplan 23 Kasım 2018 Cuma 22:18

Belediyecilikte,belediye ile çatışmıyan bir örgüt ve ilçe başkanı'Kazım Çam'Başkanımızın başarısını dahada artırmıştır.Saygılar

Yorumu oyla      12      5  
Veli Dinçer 23 Kasım 2018 Cuma 17:37

Başkanımızl gayet başarılı .mütevazi belediye bütçesi ile büyük işler yaptı . Güleryüzlü ,dürüst, çalışkan çözüm insanı .

Yorumu oyla      11      5  
kime isyan 23 Kasım 2018 Cuma 13:18

İller bankası siyaset yapacağına belediyenin hakkını öderse, belediye de maaşları gününde öder! Kime isyan edeceğini bilmeyen ahmaklarla, bilip de edemeyen korkaklar yorum yazmasın!

Yorumu oyla      14      6  
Ahmet şen 23 Kasım 2018 Cuma 12:25

Belediyede çalışan işçilerin maaşını adam gibi ödesin ondan sonra seçim propagandası yapsın insanlar işlerinden olmamak için seslerini çıkaramıyorlar

Yorumu oyla      11      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Denizlililer Derneği'nden Başkan Batur'a ziyaret
İzmir Denizlililer Derneği, Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir ...
Buca'da iş, aş, umut üreten kurs
Buca Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi, Bucalı kadınların ...
Bornova'da yeşil harekat
Kişi başına düşen yeşil alan miktarının 9.34 metrekare ile Dünya stantdartlarının ...
 
Balçova'dan Anıtkabir'e çıkarma
Balçova Belediyesi’nin düzenlediği organizasyon ile Anıtkabir’e giden ...
İzmir'in vazgeçilmezi oldu: 21 milyonu aştı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşımı çağdaş standartlara taşıma ...
Başkan Uğurlu’dan 24 Kasım mesajı
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
 
Başkan Uyar'dan adaylık sorusuna duygusal yanıt: Gözyaşlarını tutamadı...
Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege programına konuk olan Urla Belediye ...
Gaziemir’de geri dönüşüm atağı
Geri dönüşümü başlatan ‘ilk ilçe belediyesi’ olan Gaziemir Belediyesi, ...
Karşıyaka'da son dönemeç: İkinci adres olacak
Karşıyaka Belediyesi, kadınlara kültürel ve sosyal yaşamın kapılarını ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva