HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Mart 2019 Perşembe - 08:02

Başkan Dalgıç personelle vedalaştı

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, belediye personeli ile yaptığı veda konuşmasında, “Çeşme’de uzun süredir devam eden bir siyasi yapı var. Bu yapı devam etmeli” dedi.

Başkan Dalgıç personelle vedalaştı

Yerel seçimlere sayılı günler kala,  Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, belediye personeli ile vedalaştı. Çeşme Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen veda toplantısında konuşan Dalgıç, Çeşme’nin uzun yıllar sol bir yapı içerisinde yönetildiğini, bu yapının da devam etmesi gerektiğini vurguladı. 

Çeşme Belediyesi meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda belediye personeline seslenen Başkan Muhittin Dalgıç, “ Görev yaptığım süre içerisinde sizlerle uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. Ben size hakkımı helal ediyorum” demesi üzerine belediye personeli de “ Bizler de sana hakkımızı helal ediyoruz” cevabı verdi."Ne kadar hastalıkları olsa da hepimiz demokrasiye inanıyoruz"
Dalgıç, yaşamın devam ettiği sürece siyasi yapıların da var olacağını dile getirerek, “ Arkadaşlarım ile göreve başladığımızda kimin kime oy verdiği ile hiç ilgilenmedik. Bu benim tarzım değil. Görev sürem içerisinde mümkün olduğu kadar ücretlerinizi, yaşam şartlarınızı iyileştirmeye çalıştık. Gönül ister ki, daha fazla yapalım. Olanaklarımız çerçevesinde bunu yaptığımıza inanıyorum. Şimdi yeni bir sürecin başlangıcındayız. Hafta sonu bir seçim yaşanacak ve hepimiz demokrasinin gereği oylarımızı kullanacağız. Ne kadar hastalıkları olsa da hepimiz demokrasiye inanıyoruz. Bu bağlamda kararı verecek olan Çeşme halkı ve bizler de bu halkın bir parçası olarak oylarımızı kullanacağız” dedi. 

 "Siyaseti Bırakmıyorum"
Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, siyaseti bırakmadığını da sözlerine ekleyerek, “ Bu bölgede uzun yıllardır devam eden bir yapı var.  Siyasal bir kimlik olarak ben bu yapının devam etmesi için herkesten destek istiyorum ve buna hakkım olduğuna inanıyorum. Kim gelirse gelsin, “ Ben Çeşme’yi satacağım, batıracağım” diye gelmez. Herkes Çeşme’ye katkı koymak adına gelmek ister. Çeşme, Türkiye’nin en aydınlık ilçesidir ve böyle kalmalıdır. Hepimiz burada yaşıyoruz ve sokakta karşılaşmaya devam edeceğiz. Bu güne kadar hiçbir arkadaşımla çatışma içerisinde olmadım, olmam da. Ailemin ve çocuklarımın yaşadığı bu bölgede, bu güzel Çeşme’de hep beraber yaşamaya devam edeceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.  İşçiler pankartla karşıladı
Belediye personeliyle vedalaşmasının ardından belediye işçileriyle vedalaşmak için meclis üyeleri ile birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne gelen Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’ı işçiler, ‘İşçi Dostu Başkan Yolun Açık Olsun’ pankartıyla karşıladılar.

"Yeni bir dönem başlıyor"
Belediye işçilerine kısa bir konuşma yapan Dalgıç, görev süresi içerisinde tüm zorlukların üstesinden elbirliğiyle geldiklerini söyleyerek emekleri için çalışanlara teşekkür etti. Muhittin Dalgıç, gerçekleştirdiği konuşmada “Şimdi bir dönem bitti, yeni bir dönem başlıyor. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” diyerek çalışanlardan helallik istedi. Belediye çalışanları da Dalgıç’a verdiği emek ve kendilerine gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür ettiler.  

"Gücümüzü aksatmadan hizmet etmeyi sürdürün"
Görev süresi boyunca en iyi hizmeti üretmek için geceli gündüzlü birlikte çalıştığı personele yeni dönemde başarılar dileyen Başkan Dalgıç, “İlçemizde gücümüzü aksatmadan hizmet etmeyi sürdürün. Bu memleketin çalışan, üreten insana ihtiyacı var. Yaptığınız işi yaparken aynı zamanda çocuğunuza, eşinize, annenize ve babanıza hizmet ettiğinizi unutmayın. Çalışmak önemlidir, alın teri kıymetlidir. Hepinize bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 

 
Göztepe'den kötü prova!
 
Mehmet KARABEL yazdı... CHP’de gözü kara olmak şart!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Uğurlu'dan 31 Mart mesajı: Mesele memleket meselesidir
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, millete hizmetkar olmanın verdiği ...
MARBLE 'çeyrek asır'ı devirdi: Dünyanın taşı İzmir'e taşındı
Dünyanın en büyük fuar etkinlikleri arasında yer alan ve bu yıl 150 bin ...
Başkan Pekdaş'a alkışlarla veda
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, beş yıllık görev süresinin sona ereceği ...
 
Başkan Selvitopu'ndan çat-kapı ziyaret
Karabağlar Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Karabağlar Belediye Başkan ...
Başkan Akpınar’dan imar planı müjdesi
Karşıyaka Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Cumhuriyet, İnönü ve Örnekköy ...
Kocaoğlu, Vali'ye o hediye ile veda etti
31 Mart yerel seçimlerinden sonra görevini devretmeye hazırlanan İzmir ...
 
Pazarcılardan Başkan İnce'ye tam destek
Güzelbahçe Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe ...
Bornova'da Atatürk Kitaplığı öğrencileri ağırlıyor
Bornova Belediyesi, her sene Mart ayının son haftasında kutlanan ve bu ...
Rüya gerçekleşiyor: İzmir adalarına kavuşuyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Körfez'i 70-80 yıl önceki haline döndürecek ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva