HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
27 Mart 2019 Çarşamba - 10:13

Kocaoğlu, Vali'ye o hediye ile veda etti

31 Mart yerel seçimlerinden sonra görevini devretmeye hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Vali Ayyıldız'la vedalaşırken uzun yılların birikimiyle yazdıkları "İzmir Modeli" kitaplarını hediye etti. Türk Parlamenterler Birliği ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne de veda ziyareti gerçekleştiren Başkan Kocaoğlu, akşam da Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla buluştu.

Kocaoğlu, Vali ye o hediye ile veda etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, üç dönemlik görev süresinin sonuna yaklaşırken çıktığı veda ziyaretlerini İzmir Valiliği, Türk Parlamenterler Birliği ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti ile sürdürdü.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin uzun yıllar üzerinde çalıştığı ve başarılı sonuçlar aldığı "İzmir Modeli" ile ilgili yazılmış kitapları armağan etti. Vali Ayyıldız da kente büyük katkısı nedeniyle İzmirliler adına şükranlarını sunduğu Kocaoğlu'na, Osmanlı motifli koleksiyon parçası cam kase hediye etti.

ÇOK GÜZEL BİR İZ BIRAKTI
Daha sonra Türk Parlamenter Birliği İzmir Şubesi'ni ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, kentin yetiştirdiği eski parlamenterle tek tek vedalaştı. Birlik Başkanı Metin Öney, “Sizinle çok güzel bir 15 yılımız geçti. Sayenizde İzmir Türkiye’ye örnek oldu. Dürüstçe hizmet edileceğini, zamanı gelince gidileceğini de gösterdiniz. Aday olmayacağınız halde yaptığınız seçim çalışmaları bizi şevklendirdi; biz aynı gayreti gösteremedik. Arkanızda çok güzel bir iz bıraktınız. Sizi çok arayacağız” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ni de ziyaret ederek Başkan Misket Dikmen ve Yönetim Kurulu üyeleriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

BAŞIMI HEP DİK TUTTUNUZ
Akşam saatlerinde Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının düzenlediği etkinliğe katılan Başkan Kocaoğlu, duygusal anlar yaşadı. Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki buluşmada eşi Türkegül Kocaoğlu'nu da yanına alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, “Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak çok ürettik, güzel şeyler başardık. Eğer ortada Türkiye'ye örnek gösterilen bir İzmir Modeli varsa, bunda sizlerin emeği çok büyük” diye konuştu.

Ailesine de teşekkür eden Başkan Kocaoğlu şöyle devam etti:

"Eşim ve çocuklarınm, bir belediye başkanının, siyasetçinin ailesinin nasıl olması gerektiğini herkese gösterdi. Bu nedenle eşim Türkegül Kocaoğlu’na, çocuklarım Ulaş ve Çağdaş’a, gelinlerim İpek ve Esra’ya özel bir teşekkürüm olacak. Beni hiç bir zaman yere baktırmadılar; hep başımı dik tuttular. Aynı şeyi Büyükşehir personeli için de söylüyorum. Büyük operasyonlardan geçtik. 130 arkadaşımız tutuklandı. Ama bu kirlenmiş siyasette en küçük bir leke bile bulamadılar. Hepimiz bir ucundan tuttuk, inandık güvendik. Daha da önemlisi, İzmir bize inandı ve güvendi. O süreç içinde bir Allah’ın kulu 'Bu belediyede şaibe v ardır' demedi. Yüzümüzün akıyla görevimi tamamlıyorum. Zor günlerde mücadele etme azmini sizler sayesinde yakaladım. Bundan sonraki günlerde yine İzmir için çalışmaya devam edeceksiniz.”

Kısa bir teşekkür konuşması yapan Türkegül Kocaoğlu ise “Görüyorum, kocaman bir ailemiz olmuş. Sizler gibi değerli dostlarımız oldu. Biz sizi unutmayacağız; siz de bizi.. Buna yürekten inanıyorum. Ben de bir İzmirli olarak İzmir’e yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi. 

 
O ülkeden flaş karar: Tüm bahis işletmeleri kapatıldı!
 
Üsteğmen ve yüzbaşı rütbelerinde değişiklik
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmir2 28 Mart 2019 Perşembe 10:07

aziz kocaoğlu ve barış karcı belediye tarihinde gelmiş geçmiş iki efsane isim olarak hatırlanacaklar ikiside mükemmelin üstünde onlarla çalışmak çok gurur ve huzur vericiydi herkes için en iyisi olur inşallah

Yorumu oyla      5      5  
muhalif 27 Mart 2019 Çarşamba 13:22

izmir valiliğine sesleniyorum, mezarlıkbaşındaki milli eğitim müdürlüğüne bağlı İnönü ortaokulu yanındaki eski halk eğitim merkezi binası olan eski rum kız okulu tarihi binası niye kaderine terkedildi?yoksa küçük ayayanni kilisesi rum kız sübyan mektebi olduğundan dolayı yıkılmmasını mı bekliyorsunuz? kentin kültür varlıklarında da mı "ayrıcalık" yapıyorsunuz? unesco dünya mirası listesine nasıl gireceksiniz? valilik bünyesindeki fonu kullandıran "yatırım komitesi" ve milli eğitim müdürlüğü burayı neden görmezden geliyor??

Yorumu oyla      4      5  
izmirli 27 Mart 2019 Çarşamba 10:37

güle güle başkanım, seni hiç unutmayacağız...

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pazarcılardan Başkan İnce'ye tam destek
Güzelbahçe Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe ...
Bornova'da Atatürk Kitaplığı öğrencileri ağırlıyor
Bornova Belediyesi, her sene Mart ayının son haftasında kutlanan ve bu ...
Rüya gerçekleşiyor: İzmir adalarına kavuşuyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Körfez'i 70-80 yıl önceki haline döndürecek ...
 
Başkan Bakıcı'dan personelle veda yemeği
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı görev süresinin sona erecek ...
Soyer'den kadınlara kooperatif tavsiyesi
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, İzmir’de ...
Başkan Selvitopu: Karabağlar’da tiyatrolar oynanıyor!
Karabağlar Belediye Başkanı ve CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin ...
 
Anlaşma tamam: Büyükşehir'de grev düğümü çözüldü!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Genel İş Sendikası arasında İZELMAN işçileri ...
Ege’nin şampiyonu Gaziemir
Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Buğday Tanesi Projesi, 7 ilden ...
Dünyanın dev buluşması başlıyor
Bu yıl 25’inci yaşını kutlayacak dünyanın en büyük fuarlarından MARBLE ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva