HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
27 Mart 2019 Çarşamba - 13:44

Başkan Uğurlu'dan 31 Mart mesajı: Mesele memleket meselesidir

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, millete hizmetkar olmanın verdiği onur ve gururla yeni döneme hep birlikte yeni hedeflere doğru emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Başkan Uğurlu, "Mesele Kemalpaşa'da Arif Uğurlu'nun belediye başkanı olması değil. Mesele bu aziz millet ile bu aziz vatandır. Milletimizin ve vatanımızın üzerinde çok büyük bir oyun oynanmak isteniyor. Bunu da yerel seçimlerde başarılı olursak yapabileceklerini düşünüyorlar. Allaha hamdolsun bizim milletimize olan güvenimiz ve inancımız tam. Bu necip millet onlara gereken cevabı 31 Martta verecektir"dedi.

Başkan Uğurlu dan 31 Mart mesajı: Mesele memleket meselesidir

Kemalpaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu, yoğun seçim çalışmaları programına hız kesmeden devam ediyor. Miting programı, mahalle ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, kahvehane toplantıları, ev ziyaretleri gibi birçok ortamda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Uğurlu, hem 5 yıllık dönemde ilçeye kazandırdığı eserleri anlatıyor, hem de yeni dönemde yapacağı projeleri paylaşıyor. 31 Martta gerçekleştirilecek olan seçimlerin sadece yerel seçimlerden ibaret olmadığını da vurgulayan Uğurlu, "Bu aziz millete ve vatana karşı oynanmak istenen oyunlara yine bu aziz millet gerekli cevabı verecektir. Biz milletimize güveniyoruz" şeklinde konuşarak seçimlerin önemini de anlatıyor."SİZLERİN HİZMETKARI OLMAYI BÜYÜK BİR ONUR VE GURUR SAYIYORUZ"
Sarılar Mahallesi'nde AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirtaş ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Uğurlu, 5 yıl boyunca gece gündüz demeden millete hizmet için durmadan, yorulmadan çalıştıklarını vurguladı. Kemalpaşa'da Sarılar'dan Beşpınar'a, Kızılüzüm'den Damlacık'a kadar bütün mahallelere hizmet ettiklerini dile getiren Uğurlu, "Şimdi yaptığımız hizmetleri sizler biliyorsunuz. Hiç kimseyi geri çevirmedik. Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın bütün isteklerine elimizden geldiği kadarıyla olumlu yanıt verdik. Yeni dönemde de Kemalpaşa'da gönül belediyeciliği ile hizmet belediyeciliği anlayışını inşallah sizlerin de destek ve duaları ile sürdüreceğiz. Bizim derdimiz seçilip Belediye Başkanı olmak değil. Bizim tek derdimiz var millete hizmet etmek. Sizler 31 Mart günü kime oy vereceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Biz sizlere güveniyoruz. Hamdolsun bizim karnemiz pekilerle dolu. Karnemizde hiç kırık notumuz yok. Bugün sizlerin karşısında kibirlenmeden, sizlere hizmetkar olmayı büyük bir gurur ve onurla anlatıyoruz. İnşallah hep birlikte yeni hedeflere doğru da yine sizlerle birlikte ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı."MESELE ARİF UĞURLU MESELESİ DEĞİL MESELE MEMLEKET MESELESİ"
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'nin İzmir'in bir ilçesi olan Kemalpaşa'da Arif Uğurlu'nun belediye başkanlığına ihtiyaç duymadığını belirterek meselenin önemine değinen Başkan Uğurlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İki büyük lider kalkacak Türkiye'de belediyeleri kazanmak için ittifak yapacak. Bütün şer odakları da bu ittifakın karşısında durmak için bir araya gelecek. Şöyle bir düşünmemiz gerekiyor. Kim kiminle bir arada diye... Mesele Kemalpaşa'da Arif Uğurlu'nun belediye başkanı olması değil. Mesele bu aziz millet ile bu aziz vatandır. Milletimizin ve vatanımızın üzerinde çok büyük bir oyun oynanmak isteniyor. Bunu da yerel seçimlerde başarılı olursak yapabileceklerini düşünüyorlar. Allaha hamdolsun bizim milletimize olan güvenimiz ve inancımız tam. Bu necip millet onlara gereken cevabı 31 Martta verecektir."

Uğurlu yaptığı konuşmanın ardından vatandaşları dinleyip sohbet etti.

 
Bakan açıkladı: Doğal gaza ve elektriğe zam yok
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ’dan Soyer’e: Dediklerim yalansa bana dava aç!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Z.B 27 Mart 2019 Çarşamba 14:52

Helal olsun Sayın UĞURLU'ya çok orijinal hiç duymadığımız bir slogan bulmuş. Ne diyor Sayın UĞURLU, "mesele memleket meselesidir". Bin yıl düşünsem aklıma gelmezdi...

Yorumu oyla      5      8  
izmirli 27 Mart 2019 Çarşamba 14:36

neyin dönüşümü kardeş... ortaçağa getirdiniz ülkeyi...

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MARBLE 'çeyrek asır'ı devirdi: Dünyanın taşı İzmir'e taşındı
Dünyanın en büyük fuar etkinlikleri arasında yer alan ve bu yıl 150 bin ...
Başkan Pekdaş'a alkışlarla veda
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, beş yıllık görev süresinin sona ereceği ...
Başkan Selvitopu'ndan çat-kapı ziyaret
Karabağlar Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Karabağlar Belediye Başkan ...
 
Başkan Akpınar’dan imar planı müjdesi
Karşıyaka Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Cumhuriyet, İnönü ve Örnekköy ...
Kocaoğlu, Vali'ye o hediye ile veda etti
31 Mart yerel seçimlerinden sonra görevini devretmeye hazırlanan İzmir ...
Pazarcılardan Başkan İnce'ye tam destek
Güzelbahçe Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe ...
 
Bornova'da Atatürk Kitaplığı öğrencileri ağırlıyor
Bornova Belediyesi, her sene Mart ayının son haftasında kutlanan ve bu ...
Rüya gerçekleşiyor: İzmir adalarına kavuşuyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Körfez'i 70-80 yıl önceki haline döndürecek ...
Başkan Bakıcı'dan personelle veda yemeği
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı görev süresinin sona erecek ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva