HABERLER>POLİTİKA
4 Mart 2018 Pazar - 18:17

Başbakan Yıldırım, İzmir'de acıya ortak oldu

Başbakan Yıldırım, Manisa'da yaptığı konuşmada çiftçilere yapılacak mazot desteğinin bu ay içinde hesaplara yatacağını duyurdu.Yıldırım, Manisa'daki programının ardından Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Palancı'nın İzmir'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan Yıldırım, İzmir de acıya ortak oldu

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Manisa 5. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldı.

Seçim ittifakı ile ilgili çağrı yapan Yıldırım'ın konuşmasının satır başları şöyle: "Cumhuriyetimizi nasıl savunduysa Manisa 15 Temmuz'da da FETÖ alçaklarına karşı demokrasiyi savunan şehirdir Manisa. Şimdi yeni bir tarih yazmaya hazır mısınız? Bu salon muhteşem coşkusunu sandıktan gösterecek mi? Sevgili gençler, 15 Temmuz gecesini hatırlayın. 15 Temmuz Türkiye'nin karanlık bir geceden milletin cesareti ile aydınlığa çıktığı bir gündür. Cumhurbaşkanımız, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ın size selamını getirdim. Cumhurbaşkanımız o gün meydanlara davet etti. Siz, kadını ile genci ile, yaşlısı ile indiniz meydanlara. 

28 ŞUBAT MESAJI
28 Şubat'ı yapanlar  hesabını veriyor, verecek dedik. Bundan rahatsız olanlar olmuş. Tabii ki rahatsız  olacaksınız. Yaptıklarınızın yanınıza kar mı kalacağını zannediyorsunuz. Yağma  yok Türkiye hukuk devleti, güçlü iktidar var, AK Parti iktidarı var, hukuk  devletinde hukuksuz iş yapanlar, darbe yapmaya kalkışanlar hesabını mutlaka  verecek. Hiç başka yolu yok. Kalkmış diyorlar ki efendim 'Başbakan açıklama  yaparak yargıyı baskı altına alıyor'. Hiçbir yargıcımız baskılara, telkinlere  kulak asmaz, bizim hakimlerimiz kalemleriyle, kararlarıyla, delilleriyle,  kanunlarla konuşur. Onun için bizim yargıçlarımıza böyle suçlamalar yapmak ancak  ve ancak bu haksızlığı, hukuksuzluğu, darbeyi yapanların marifetlerinin ortaya  çıkmasının verdiği bir paniktir, korkudur, telaştır. Korkunun ecele faydası  yoktur.

CHP'YE ELEŞTİRİ
Kendini bilmez bir CHP'li diyor ki, MHP-AK Parti ittifakı bir şeytan ittifakıdır. Şeytan bile bunların yanında masum kalır. Böyle alçakla ifadeleri partimize yakıştıranlar siyasi mefta olmaktan kendilerini kurtaramazlar.

İTTİFAK ÇAĞRISI 
Eğer yerli ve milli iseniz buyurum cumhur ittifakına. Bu bayrak altında herkese yer var

MANİSA-İSTANBUL ARASI 2.5 SAAT OLACAK 
Yapılan yol ile Manisa-İstanbul arası 2.5 saati bulacak. Kemalpaşa'ya kadar olan 22 kilometre tamamlanmış. Şimdi, Balıkesir'e doğru devam ediyor. Manisa'ya yıllardır beklediğiniz hızlı tren de geliyor. Hayırlı uğurlu olsun. Hızlı tren Manisa'ya yakışır. 17 şehzedayi yetiştiren, 7'sini padişah yapan bu şehre en yapsak yakışır. 

"HESAPLARA MAZOT PARALARINI YATIRIYORUZ, MART SONUNA KADAR HERKES ALACAK"
Bu sene de üzümü yine yavrularımıza okullarda besleyici olarak vereceğiz. Bunun da kararını aldık. Manisa'ya son 16 yılda 1.5 milyardan fazla tarım desteği verdik. Mazotun yarısı sizden yarısı bizden, şimdi hesaplara mazot paralarını yatıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Mart sonuna kadar herkes alacak.

İZMİR'DE ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Başbakan Binali Yıldırım, şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Uğur Palancı'nın İzmir'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Manisa 5. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldıktan sonra karayoluyla İzmir'e geçen Başbakan Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de devam eden operasyonlar sırasında şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Uğur Palancı'nın anne ve babasının Gaziemir ilçesi Gazikent Mahallesi'ndeki evine gitti.

Site içerisinde kurulan taziye çadırına geçen Yıldırım, basına kapalı gerçekleştirilen ziyarette, Palancı'ın babası emekli polis İhsan, annesi Yasemin, ağabeyi Kadir ve kardeşi Ümit Palancı'ya taziyelerini belirtti.

Başbakan Yıldırım'a Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ravza Kavakcı Kan, Hamza Dağ, Mustafa Ataş ve Öznur Çalık ile milletvekilleri de eşlik etti. (AA)

 
Şenol Güneş'e Trabzon'da büyük tepki!
 
Akıl almaz olay... Sahte paraları bakın hangi yöntemle basmış!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
. 5 Mart 2018 Pazartesi 12:02

fotoğrafa bak! ulan...

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Tezcan: STK'larla da görüşeceğiz
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, seçim ittifakına ...
Yıldırım: Askerimiz Afrin'e emin adımlarla ilerliyor
Zeytin Dalı harekatı ile ilgili konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Şehitlerimizin ...
AK Parti İzmir'de iki ilçede kongre heyecanı: Başkan Şengül'den teşkilata sandık mesajı!
AK Parti İzmir’de ilk sandıklar Bergama ve Kınık’ta kurulurken, Pazar ...
 
CHP’den İzmir'deki ‘mera ihalelerine’ sert tepki
Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bağlı İl Mera Komisyonu İzmir’in ...
Muhalefet cephesinde ittifak kulisleri!
AK Parti-MHP’nin seçim ittifakı teklifi TBMM Anayasa Komisyonu’nda görüşülürken ...
İYİ Parti İzmir'de tören: Başkan Ulupınar rozetleri taktı
İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’nda toplu katılım gerçekleşti. Parti rozetlerini ...
 
Fatih YAPAR yazdı...'Önseçim kalkar mı?'
Fatih YAPAR yazdı..."Önseçim kalkar mı?"
Bornova’da teröre lanet, taşerona tepki
CHP Bornova İlçe Örgütü, hem taşeron uygulaması için hükümetin düzenlemesine ...
Meral Akşener: CHP ile ittifak yok
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva