HABERLER>SEÇİM 2015
2 Mayıs 2015 Cumartesi - 12:06

Bakan Eroğlu’ndan Küçükbay büyük övgü

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Orkide ve Ekiz Yağları’nın üretildiği Küçükbay Tesislerinde incelemelerde bulunarak “Türkiye’nin gururu Küçükbay” dedi.

Bakan Eroğlu’ndan Küçükbay büyük övgü

AK Parti’nin İzmir’deki en önemli kozu Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ödemiş çiftçilerine sertifika dağıtımıyla başladığı programında Şubat ayında İhracatın Yıldızları ödülü verdiği sanayi devi Orkide’yi ziyaret etti.
 
Çalışanlarla sohbet eden ve tesisleri dolaşan Bakan Eroğlu, Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ile değerlendirmelerde bulundu.

Eroğlu’na ziyaretinde AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Ak Parti İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu ve Bakanlık Müsteşarları eşlik etti.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Orkide’den övgüyle bahseden Bakan Eroğlu, “Bizde evlerimizde, 122’nin üzerinde ülkeye ihraç edilen dünyanın en kaliteli yağı Orkide Yağları’nı kullanıyoruz” dedi. Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay’la İzmir ile ilgili projelerini de değerlendiren Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 501 projeyle İzmir’i sadece Türkiye’nin değil dünyanın incisi yapacaklarını söyledi. Ellerinde bulunan projelerin tamamını 2019 yılına kadar hayata geçireceklerini açıklayan Eroğlu, “İzmir için büyük düşünüyoruz, İzmir’in kalkınmaya ve gelişmeye ihtiyacı var. İzmir’de deniz turizmini, doğa turizmini şaha kaldıracağız. Konuşmak yerine çok çalışarak Ege’nin incisi İzmir’i daha müreffeh bir şehir yapacağız” şeklinde konuştu. İktidarın yaptığı çalışmaları takip ettiklerini ve beğendiklerini ifade eden Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ise Bakan Eroğlu’na Orkide Yağları’nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Hükümetin sektörle ilgili kararlarının sektöre artı değer kattığının altını çizen Küçükbay, “Hayata geçirdiğimiz yeni yatırımlar doğrultusunda yükselen üretim ve ihracat oranlarımızla hedeflerimizi daha da ileriye taşıyoruz. Her geçen gün dünya ile rekabet gücümüz artıyor. Kalitemizden taviz vermeden Ekiz ve Orkide Yağları’nı  tüm dünyanın sofralarına ulaştırıyoruz” dedi.
 
BİTKİSEL YAĞ SEKTÖRÜNE DE LİDERLİK EDİYOR
Bitkisel yağ sektöründe ayçiçek yağı, mısır yağı, zeytin yağı, soya yağı, kanola yağı, bitkisel karışım yağları ile hizmet veren Orkide Yağları, margarin grubunda da hem tüketiciye, hem de catering sektörüne yönelik geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Ülkemizin yağ ihtiyacının yaklaşık yüzde 25’ini karşılayan Küçükbay A.Ş., yeni yatırımlarıyla bu oranı arttırıyor. İç satış pazar payını her geçen gün yükselten Küçükbay, geniş bayi ağıyla Türkiye’de lezzet, kalite ve raflarda bulunabilirlik açısından ilk sıralarda yer alıyor. Catering sektöründe, tatlı üreticileri ve özel yemek fabrikaları tarafından yoğun olarak tercih edilen Orkide Yağları, mevcut tesislerinin yanısıra Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerine başlayan Ekiz Zeytinyağı Tesisleri’nde teknolojinin en son yeniliklerini kullanarak üretim yapıyor.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Milli İttifak İzmir adaylarını tanıttı
Milli İttifak İzmir'de genel başkanların katılımıyla 1'inci bölge ve 2'nci ...
AK Parti adayı Nasır: Kazanan İzmir olacak!
AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, 7 Haziran ...
MHP'li adaydan Emniyet Müdürü'ne vakıf baskını tepkisi
MHP Manisa 2'inci sıra milletvekili adayı Zeynel Balkız, polisin Manisa ...
 
Yıldırım ve Hotar'dan CHP'ye yaylım ateşi!
Gaziemir'deki seçim ofisi açılışına katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ...
Bakan Eroğlu’ndan işadamlarına: Ormanlar ve denizler emrinizde!
AK Parti İzmir milletvekili adayı olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel ...
HDP İzmir adayları vitrine çıktı: Hem halay, hem horon hem de zeybek!
HDP İzmir, milletvekilli adaylarını tanıttı. Basın kuruluşlarının temsilcileri ...
 
İzmir'de gündem bu fotoğraf: Hedefte Vali Toprak
TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’ın İzmir’de imam hatip lisesi ...
AK Parti İzmir’den Başkent’te gece yarısı Mardin hamlesi!
İzmir’de kıran kırana seçim rekabetinde partiler birbirlerine üstünlük ...
AK Parti adayı Sürekli: Önceliğimiz hak ve hürriyetler
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, özgürlüğü benimseyen ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva