HABERLER>SEÇİM 2015
1 Mayıs 2015 Cuma - 12:11

Yıldırım ve Hotar'dan CHP'ye yaylım ateşi!

Gaziemir'deki seçim ofisi açılışına katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım ve kente gelişinde Kemalpaşa'da coşkuyla karşılanan 1.Bölge 2.Sıra adayı Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın hedefinde 'vaatler' vardı!

Yıldırım ve Hotar dan CHP ye yaylım ateşi!

Fatih YAPAR / EGEDESONSÖZ -  AK Parti’de geride kalan hafta yapılan tanıtım toplantısının ardından adaylar sahaya indi.

İzmir 1.Bölge 2.Sıra Adayı, Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar da bir dizi program için Ankara’dan karayoluyla kente geldi. Hotar Kemalpaşa Sütçüler Kavşağı’nda İl Başkanı Bülent Delican, ev sahibi Belediye Başkanı Arif Uğurlu, milletvekilleri, teşkilat yöneticileri ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı.



DURMAK YOK!
Alanda kurulan platforma çıkarak partililere seslenen Hotar önemli mesajlar verdi. Hotar, “Hiç kimse tek başına bir şey değildir. Birlik beraberliğimizi korursak bu seçimlerde de başarılı olacağız. Biz belli bir yaşa geldik. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve onların çocuklarının geleceği için sorumluluk taşıyoruz. Anne ve babamın çocuğuna karşı sorumluluğu daha iyi imkanlar sağlamaktır. Bunları sizlerle birlikte başardık. Bol keseden verilen vaatler Türkiye’nin kazanımlarını geri götürmesin diye daha güçlü olmak zorundayız. Seçime kadar durmak yok” diye konuştu.


 
STATÜKOYA İZİN YOK
Konuşmasına 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak başlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Bu seçimde sandıklara sahip çıkacağız. Sandık görevlilerinin dışında herkes sahip olsun. Bizim milli irademiz o sandıklardan çıkacak. Bundan sonra da iktidarlara halkın iktidarı olan AK Parti gelecek. Milletimiz statükoya izin vermeyecek. Bize düşen Anayasa değişikliği için yeterli milletvekili olan 400’ü çıkartmaktır. Hep birlikte başaracağız” dedi.
 


ONU YEDİRMEYECEĞİZ
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu yaptığı konuşmada seçimin önemine değindi. Uğurlu, “Milli olma ile milli olmama seçimidir. Bu topraklarda operasyonlar yaptılar. Batı’nın, Haçlı zihniyetinin hortladığı bir ortam oluşturmaya çalıştılar. Ne zaman bu millet ayağa kalkmış ise bedel ödemiştir. Abdulhamit, Menderes, Özal’ın ölümlerine bakın. Erbakan Hoca’yı darbe ile indirdiler. Şimdi Recep Tayyip Erdoğan ile hesap görmeye kalktılar. Ama onu ve davasını yedirmeyeceğiz. Bizi hep bizden görünenlerle vurdular. Kim ne yaparsa yapsın, nasıl oyun kurarlarsa kursunlar oyunu kuran da bozacak olan da Allah’tır” dedi.


 
KAVAL ELİN YEL ALLAH’IN!
Karşılama töreninin ardından Hotar’ın Gaziemir Akçay Caddesi’ndeki seçim ofisi açıldı. Açılış törenine Ulaştırma Denizcilik Haberleşme eski Bakanı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Milletvekilleri Ali Aşlık ve Rıfat Sait ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.

ÜMİT YALDIZ YAZDI: YILDIRIM'IN VARLIĞI/YOKLUĞU...

YILDIRIM'DAN 'KOALİSYON' ÇIKIŞI: AK PARTİ AZINLIK...



 
Törende konuşan Yıldırım, “Seçime 35 gün kaldı. 35 de İzmir’in plakası... Seçim maratonunu resmen başlattık. Adaylarımız açıklanmadan önce biz zaten sokağa inmiştik. Seçimin, kampanyanın öncüsü, süreci başlatan, vatandaşla seçimden seçime değil sürekli birlikte olan AK Parti’dir. 7 Haziran seçimleri de AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana katıldığı 10.seçim olacak. Yine zaferini ilan edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Seçim zamanı vaatler havada uçuşuyor. Bunu tüm seçimlerde gördük. Bu vaatler iş görmedi. Niye görmedi? İnsanlar söyleyene bakıyor. Ne söylediğinize bakmıyor. Her şeyi söyleyebilirsiniz ama vatandaş ‘Ben söze değil söyleyene bakarım’ diyor. Verdiği sözü yerine getiren tek parti AK Parti’dir. Ana muhalefet partisinin genel başkanı vaatleri ardı ardına sıralıyor. Güzel, kulağa da hoş geliyor. Arttıran yok mu mantığı ile hareket ediliyor. Arttırın bakalım kaval elin yel ise Allah’ındır. Bizim Kılıçdaroğlu’na teşekkür etmemiz lazım. O ‘Türkiye Cumhuriyeti 79 yılda 780 milyar dolar kaynak üretti’ dedi. AK Parti bunun üç katını üretti. Bu AK Parti’nin Türkiye’yi üçe katladığının ana muhalefet lideri tarafından tasdikidir. Kılıçdaroğlu da bunu gördü. AK Parti muhalefetine de gerçeği söyleten partidir. Bu paralar yollara, hava yollarına gitti. Ülkemizin hızlı tren özlemi gerçeğe dönüştü. Marmaray’a gitti. İstanbul-İzmir arasında otoyola dönüştü çarçur edilmedi. Hastanelerde kuyruklar sona erdi. İnsanca muamele eden sağlık-sosyal sistem kuruldu. O yüzden ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Kılıçdaroğlu 2009’da İstanbul’da adaydı. O zaman ‘seçilirsem her aileye 600 TL vereceğim’ dedi. Genel başkanımız da ‘İzmir sizin söyleyin versinler’ dedi. Verdiler mi hayır. Şimdi de kredi vereceğini söylüyor. İş Bankası sizin elinizden tutan mı var? Ey ahali vatandaşlarım, İzmirliler. Bunlar kulağa hoş gelir ama arkası boştur. Bunların sicili bozuk… Türkiye’de bunların yaptığı Cumhuriyet tarihinde bir iş var mı? İzmir’i uçuracak, ayağa kaldıracak projeleri geciktirmek için, engellemek için her şeyi yaptılar. Onlar yaptı biz de kararlı olduk. Mayıs ayının ortalarında Konak Tüneli açılacak. Hani hayaldi? İZBAN uzadı, Kuzey Ege Limanı başladı. Menemen’e otoyol uzadı mı? Ankara-İzmir hızlı treni başladı mı? Daha hangisini sayayım. Seçim yaklaşıyor. Gerçekleri anlatacağız. Ne aldanan ne de aldatan olacağız. Adaylarımızın tabi ki yapacağı çok iş var. Onlardan daha fazla bizim yapacağımız iş var. Kimse sevinmesin. Binali Yıldırım aday olmadı İzmir’e bakmaz diyenlere selam olsun. Binali Yıldırım İzmir’den hiç çıkmadı. Çıkmaya da niyeti yok. Burası benim evim” dedi.
 
Genel seçimlerin İzmir ve Türkiye açısından önemli olduğunu ifade eden Nükhet Hotar da vatandaşların süreci partiler üstü düşünmesi gerektiğini söyledi. Hotar, “Geleceğimizi düşünerek oy verelim. Bu seçim ülkemizin geleceğini etkileyecek bir seçimdir. Bu ülke, gelecek hepimizin. Hayattaysak, sağlıklıysak ülkemize sahip çıkacağız” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Merkez 2 Mayıs 2015 Cumartesi 11:12

Hiç merak etmeyin muhalefet dersini alacak yine.

Yorumu oyla      11      6  
bülent ışık 1 Mayıs 2015 Cuma 17:15

Bunların yaptığı cumhuriyet tarihinde birşey var mı demiş.Daha önceki hükümetler zamanında yapılan kamu kuruluşlarının özelleştirmesinden gelen para 51 milyar dolar(138 milyar lira).12 yılda ulaştırmaya harcanan para 140 milyar lira.

Yorumu oyla      16      8  
1 Mayıs 2015 Cuma 16:14

Binali Yıldırım ne alaka? Aday vekiller nerede?

Yorumu oyla      20      8  
volkan 1 Mayıs 2015 Cuma 15:45

metro noldu binali..çevre yolu menemene gelmdi daha..liman noldu çed gelmedi izkaray noldu liste uzzar böle siz anca kemalpaşaya kadar girebilrisniz izmire %20 alında görün

Yorumu oyla      24      8  
Büşra 1 Mayıs 2015 Cuma 15:16

geleceğimizi düşündüğümüz için İzmir de size oy çıkmaz.Başka kapıya Allah versin....

Yorumu oyla      25      10  
Gariban35 1 Mayıs 2015 Cuma 15:15

Gülerim sana Binbirali hala İzmir den dersini almadınmı..Gölge etmeyin başka ihsan istemez.

Yorumu oyla      25      10  
1 Mayıs 2015 Cuma 14:43

Tünel ne oldu, Manisa tüneli

Yorumu oyla      22      12  
1 Mayıs 2015 Cuma 14:25

Milletin derdi geçinmek bunların derdi de 400 vekil, başkanlık ... :)) Asgari ücretli ile sabahtan akşama kadar çalışanlara 1000 lirayı bile çok görenler Kılıçdaroğlu'nun vaadi ile dalga geçiyorlar :( Herkesin gemisi yok

Yorumu oyla      27      10  
İzmirli 1 Mayıs 2015 Cuma 13:52

Bugün bu konvoyu gördüm. arabaların hemen hepsi son model mercedes, bmw, audi tarzı arabalardı. vah akp vah sana. hani bu nasıl halkmış anlamadım. :)

Yorumu oyla      28      10  
1 Mayıs 2015 Cuma 13:09

PARTİDE SELAM VERMEYEN YÖNETİCİLER MECLİS ÜYELERİ BİZLERİ SOĞUTTU ÇIKIN CENGİZHANA , ERZURUMLULAR KONYALILAR AĞRILILAR KARADENİZLİLER SİZE TOKAT GİBİ CEVAP VERECEK

Yorumu oyla      28      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Eroğlu’ndan işadamlarına: Ormanlar ve denizler emrinizde!
AK Parti İzmir milletvekili adayı olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel ...
HDP İzmir adayları vitrine çıktı: Hem halay, hem horon hem de zeybek!
HDP İzmir, milletvekilli adaylarını tanıttı. Basın kuruluşlarının temsilcileri ...
İzmir'de gündem bu fotoğraf: Hedefte Vali Toprak
TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’ın İzmir’de imam hatip lisesi ...
 
AK Parti İzmir’den Başkent’te gece yarısı Mardin hamlesi!
İzmir’de kıran kırana seçim rekabetinde partiler birbirlerine üstünlük ...
AK Parti adayı Sürekli: Önceliğimiz hak ve hürriyetler
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, özgürlüğü benimseyen ...
Kılıçdaroğlu İzmir’e otobüsten seslenecek!
İzmir adayı CHP Genel Başkanı büyük miting öncesinde kente gelerek ikinci ...
 
HDP İzmir’den iddialı miting çıkışı
İzmir mitingi AK Parti ile aynı güne denk gelen HDP, tarihi bir gün öne ...
Kılıçdaroğlu İzmir’e Hıdrellez’e geliyor!
İzmir adayı CHP Genel Başkanı büyük miting öncesinde kente gelerek Roman ...
Gündoğdu arenasına ilk Bahçeli çıkacak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İzmir mitingi tarihi belli oldu.
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva