HABERLER>POLİTİKA
4 Mart 2019 Pazartesi - 20:40

Bakan Çavuşoğlu: İzmir'de artık CHP'liler bile isyan etti!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İzmir'de artık CHP'liler bile isyan etti. Birincisi, 'Bugüne kadar oy verdik, partimizdir diye bir daha oy verdik ama bizi enayi yerine koydular, şehircilikte, belediyecilikte en geri biz kaldık.' diye isyan ediyorlar. İkincisi de CHP'nin artık marjinalleşerek terör örgütleriyle iç içe olmasından dolayı isyan ediyor." dedi.

Bakan Çavuşoğlu: İzmir de artık CHP liler bile isyan etti!

Bakan Çavuşoğlu, kentteki bir otelde düzenlenen, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı İbrahim Güler'in proje tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, kentte bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Güler'in birbirinden güzel projeleri olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, bunların hepsinin gerçekleştirilebileceğini belirtti.

Çavuşoğlu, Hatay'ın yollarını görünce üzüldüğünü anlatarak, "Yönetilemeyen ülkelerin şehirlerindeki yollar bile Hatay'ın yollarından daha iyi. Hatay bunu hak ediyor mu? Hatay da yenilikleri hak ediyor." diye konuştu.

Hatay'ın CHP zihniyetlerinin yönetiminde olmaması gerektiği ifadesini kullanan Çavuşoğlu, 31 Mart'ta değişimin yakalanmasını temenni etti.

Çavuşoğlu, "6 okun" sözde kaldığını kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnanıyorum ki 31 Mart'ta Hatay halkı öyle bir tokat atacak ki haddini bildirecek ve sandığa gömecek ki o zaman belki sandıktan nasibini alabilirler. O da belki. Efendim 'Bizde milliyetçilik var.' diyorlar. Sizin nereniz milliyetçi? Bugün aday gösterdikleriniz işte ortaya çıkıyor. Bölücübaşının posterlerinin altında siyaset yapıyorlar. Sizin adaylarınız içinde DHKP-C'li, PKK'lı var işte görüyoruz. Siz bir kere PKK ile FETÖ ile DHKP-C ile TİKKO ile ne kadar terörist, terör örgütü, bölücü, hain varsa onlarla ittifak içindesiniz. Bu mudur milliyetçilik? Bayırbucak Türkmenlerini katleden, onlara zulmeden Esed'in peşinde koşuyorsunuz. Bu mudur milliyetçilik? Bunların milliyetçilikle, milletle bir ilgisi yok. İşte Cumhur İttifakı ile zillet ittifakının arasındaki fark budur."

"İZMİR'DE ARTIK CHP'LİLER BİLE İSYAN ETTİ"
Çavuşoğlu, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'yi daha ileriye götürmeyi amaçladığını anlatarak, "Cumhur İttifakı milletimizin isteği, arzusu ve millet aklıdır." dedi.

Üretken belediyecilik ve gönül belediyeciliğini birleştirerek halka güzel hizmetler yapacaklarına işaret eden Çavuşoğlu, "Cumhur İttifakı içerisinde tüm adaylar bizim adaylarımızdır. AK Parti'den olsun MHP'den olsun. Hepsi için gece, gündüz çalışacağız inşallah." şeklinde konuştu.

Çavuşoğlu, CHP zihniyetinin şehirleri yönetemediğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"İzmir'de artık CHP'liler bile isyan etti. Bugün vatanını, milletini, şehirlerini seven CHP'liler iki konuda isyan ediyorlar. Birincisi, 'Bugüne kadar oy verdik, partimizdir diye bir daha oy verdik ama bizi enayi yerine koydular. Şehircilikte, belediyecilikte en geri biz kaldık.' diye isyan ediyorlar. İkincisi de CHP'liler, CHP'nin artık marjinalleşerek terör örgütleriyle iç içe olmasından dolayı isyan ediyor. Bugün CHP'nin içinde PKK'lı teröristlerin cenazesine gidenler var. Zillet ittifakıyla, PKK ve FETÖ ile iç içe, beraber oldukları için sırtını tıpkı HDP gibi Kandil'e dayadıkları için gerçek milliyetçi CHP'li kardeşlerimiz, dostlarımız, hemşehrilerimiz de isyan ediyor. Yetti artık, millet de enayi değil."

"TERÖRDEN ARINDIRILAN BÖLGELERE 320 BİN SURİYELİ DÖNDÜ"
İdlib ile ilgili Soçi'de Rus yetkililerle bir araya geldiklerini aktaran Çavuşoğlu, burada Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ikili görüşme gerçekleştirdikten sonra İdlib muhtırasının imzalandığını belirtti.

"Bu muhtıra imzalanmasaydı bölgede kan akmaya devam edecekti. Bundan çok sayıda Suriyeli etkilenecekti." diyen Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Fırat'ın doğusundaki teröristleri mutlaka temizleyeceğiz. Ne olursa olsun, ne pahasına olursa olsun temizleyeceğiz. Evet Münbiç'i de temizleyeceğiz. Fırat Kalkanı operasyonunu gerçekleştirdik, DEAŞ'tan temizledik. Şimdi Suriyeli kardeşlerimiz buraya dönüyorlar. Aynı şekilde Afrin bölgesine Suriyeliler dönmeye başladı. İki bölgeye bugüne kadar Türkiye'den geri dönen Suriyeli sayısı 320 bine ulaştı. Bunları bu şekilde peyderpey güvenli bölge oluşturdukça Fırat'ın doğusu dahil inşallah güvenli bir şekilde oralara döndüreceğiz. Oralarda da imkanlar sunuyoruz ki, kolay değil bir insanın evini memleketini terk etmesi."

Dünyadaki mazlumların Türkiye'den umut beklediğine işaret eden Çavuşoğlu, "Onların umutlarını boşa çıkaramayız. Onları kaderlerine terk edemeyiz." diye konuştu.

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı İbrahim Güler de projelerini tanıttı.(AA)

 
Komşu evin bahçesindeki havuza düşen minik Efe hayatını kaybetti
 
Mavi Vatan 2019 Tatbikatı sürüyor
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Oğuz Kaan 5 Mart 2019 Salı 09:19

Sayın Çavuşoğlu sizi kandırmışlar. Bir İzmirli olarak bunu net bir şekilde görüyorum. Korkum kandırılmaya müsait yapınız nedeniyle Dışişleri Bakanlığı görevinizde de kandırılıyor olmanız.

Yorumu oyla      4      5  
Bu kadar net 5 Mart 2019 Salı 09:15

""""Oy vermezseniz size niye hizmet edeyim. Oy yoksa hizmet de yok. Bu kadar net. Tamam mı? """ Köylülere böyle hitap eden kişi benim yıllarca oy verdiğim CHP li Mersin büyükşehir belediye başkanı ve adayı Lütfü Savaş... Şimdi iktidarı eleştirirken İzmirli olarak ben rahatsız oldum. CHP nereye gidiyor. Nedir bu aday saçmalıkları. Partiyi dibe vurdular. Benimde soğuttular. Bizim HDP nin İzmir''de ihtiyacı mı var Allah aşkına. Bırakın bu bölücü hainlerle anılmayı artık. Bu sebeplerle artık tercihini değiştirme kararı aldım... İzmir''e HENDEKCİ değil, ZEYBEKÇİ yakışır, İzmir''de PKK istemiyorum, Oyum Zeybekciye...

Yorumu oyla      4      5  
Bu kadar net 5 Mart 2019 Salı 09:04

Bunları CHP yönetiminden nefret eden bir CHP''li olarak yazíyorum. Dikkatinizi çekerim. -Genel seçimler yapıldı mı? Yapıldı. -2023''e kadar iktidar belilli mi? Belli(anormal bir durum olmazsa) - İzmir''in hizmete, yatırıma ihtiyacı var mı? Var. - Büyük ve exrta yatırımlar için devlet desteği lazım mı? Lazım. - İzmirimizin 5yıl daha kaybetme lüksü var mı? Yok. - Çok partili sistem bize bunu öğretti mi? Öğretti. - Hizmete yatırıma ihtiyacímız var ise yöntem belli mi? Belli. YASAMA VE YÜRÜTME YETKİSİ ELİNDE OLAN İKTİDAR PARTİSİNİN ADAYINA OY VERMEK... Yoksa biz hala Atamızın emaneti CHP''nin içindeki asalaklarla uğraşırken İzmir''imiz gerilemeye devam edecek.

Yorumu oyla      4      5  
Bu kadar net 5 Mart 2019 Salı 08:58

İzmir''e HENDEKCİ değil, ZEYBEKÇİ yakışır, İzmir''de PKK istemiyorum, Oyum Zeybekciye...

Yorumu oyla      4      5  
İzmirli 5 Mart 2019 Salı 04:39

50 yaşındayım , tüm hayatım İzmir''de geçti, ilk defa duyuyorum , kim o CHP liler bizde tanisak keşke, bana göre CHP Atatürk değerlerini savunur, bizim için en büyük tehlike ülkenini Atatürk ilkelerinden ve demokrasiden uzaklaşmasıdir.

Yorumu oyla      10      5  
berna 5 Mart 2019 Salı 02:15

kendi adınıza neden yorum yapıyorsunuz ki yetti artık lütfen uslubunuza dikkat ediniz lütfen izmirde suriyeli dilenci doldu akpli vekilde pkk cenazesine katılmıştı neden onuda söylemiyorsunuz biz öcalana sayınmı öcalanmı dedik fetöya ne isdedinde vermedikmi dedik biz teröristmiyiz pkk lımıyız chp ye oy verenler terörist değildir sayın değerli bakanı izmirliye zillet ittifakı neden diyorsunuz ki izmir cumhuriyetin kalesidir zillet değildir bu bizlere hakarettir izmirli olmaktanda gurur duyuyorum

Yorumu oyla      9      5  
Sana mı kaldı İzmir 4 Mart 2019 Pazartesi 22:40

Sen Antalya^ya baksana kardeşim. Bu seçimlerde elinizden gidiyor. Bye bye....

Yorumu oyla      9      5  
Atilla Kamar 4 Mart 2019 Pazartesi 22:25

Su, gaz, metro, tramvay, 5 yaşın altında otobüs, 5 yaşın altında körfez vapurları ve feribotlar. Dolmuş ve minübüslerin adeta olmadığı bir şehir. Kanalizasyon, arıtma yatırımları. Yetersiz fakat iyiye giden otopark. Yeşil alanlarda artış. Engellenmese idi katı atık bertaraf tesisi de yapılıp biterdi. Bu şehrin tek gayrimenkulünün satılmaması vs. Bunlar sizi rahatsızmı ediyor.

Yorumu oyla      8      5  
izmir 35 4 Mart 2019 Pazartesi 21:57

yooo biz memnunuz. asıl sizden bıktık artık. ülkeyi mahvettiniz

Yorumu oyla      10      5  
Bir sen eksiktin 4 Mart 2019 Pazartesi 21:32

Bi sen eksiktin, nerde kaldı diyorduk biz de :) Öbürleri nerede, onlar neden konuşmuyor? Anlaşılan Reis kendisi gelmeden sizden ısınmanızı istiyor :) Boş atıp dolu tutturmak istiyorsunuz da, yok, olmuyor, olmayacak bu şehirde size oy da yok, sevgi de yok! Siz şımardınız, milleti sebze-meyve kuyruğuna mahkum ettiniz, yalan söylediniz, söylüyorsunuz! Atıp, tutmayın boşuna, kendinizi de yormayın, bizi de meşgul edip, sinirimizi kaldırmayın! Haa, unutmadan, sakın besmelesiz Aziz Başkanın adını ağzınıza almayın, çarpılırsınız! Ona edilmiş ve edilen hayır dualar çarpacak siz yalancıları, iftiracıları!

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'CHP tabanı hak ettikleri dersi verecek'
Zonguldak mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP ile ittifak yaptığını ...
AK Parti adayı Korkmaz: Çiğli'yi ayağa kaldırmak hayal değil
AK Parti'den; Cumhur İttifakı'nın Çiğli Belediye Başkan Adayı olarak yola ...
Kılıçdaroğlu ve Akşener'den ilk ortak miting Denizli'de
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ ...
 
Erkek siyasetine “Kırmızı Kart” gösterelim
İzmir’de kadın kuruluşlarının örgütlü olduğu “Tülay Aktaş Gönüllü Kadın ...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'e geliyor
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın partisinin seçim çalışmalarına katılmak ...
AK Parti Konak Adayı Eroğlu’ndan sokak sokak çalışma
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, Bizim belediyecilik anlayışımızda ...
 
Ak Partili Doğan'dan muhtarlara müjde!
Ak Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, mahalle muhtarlarına ...
Zeybekci'den Çeşme mesajları: Yapamazsak o makamları işgal etmeyiz
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ...
YSK'dan müşahitler ile ilgili önemli karar
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçimlere katılma yeterliliği olan siyasi partilerin, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva