HABERLER>POLİTİKA
4 Mart 2019 Pazartesi - 14:49

AK Parti adayı Korkmaz: Çiğli'yi ayağa kaldırmak hayal değil

AK Parti'den; Cumhur İttifakı'nın Çiğli Belediye Başkan Adayı olarak yola çıkan Opr. Dr. Okan Korkmaz; dur durak bilmiyor. "Çiğli Hayat Bulsun" sloganı ile alan çalışmalarını sürdüren ve projelerini halka bire bir anlatan Korkmaz;  metropol bir ilçe olan Çiğli'nin taşra niteliğinden çıkamadığını ve gerilediğini söyledi. Çiğli'de doğup büyüdüğüne ve halen orada yaşadığına vurgu yapan Beyin Cerrahı Okan Korkmaz vatandaşlarla yaptığı sohbette; ilçelerinin çöp, trafik, alt yapı gibi temel sorunlarının kronik hale geldiğine ve neşter vurulmaya ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.

AK Parti adayı Korkmaz: Çiğli yi ayağa kaldırmak hayal değil

Çiğli'nin Güzeltepe Mahallesi'nde doğup büyüdüğünü ve halen orada yaşadığını belirten Belediye Başkan Adayı Okan Korkmaz; " Ben Çiğli'yi bilirim, Çiğli beni. Biz büyüdük, ama Çiğli büyüyemedi ne yazık ki. Bu sorunları çözmek ve Çiğli'yi ayağa kaldırmak hayal değil. Ayrıca ben hayal satmıyorum, umut vadediyorum. Hepsini bir bir ele alacak, hızla çözeceğiz. Çiğli, bunca ihmali ve tabir-i caiz ise ayaklarından aşağı çekilerek yönetilmeyi haketmiyor. Yıllardır taş üstüne taş koyulmayan bir ilçede yaşıyoruz. Çocuklarımızın kaderi de yıllarca çöp sorununu tartışanları izlemek mi olsun? Onlar da mı; Dere Caddesi'nin, Maltepe Kavşağı'nın sıkışıklığında boğulsun? Sel baskınlarını yaşamaya devam etsin? Tören yapacak meydanı olmayan bir ilçede büyüsün? Çiğli bu tür sorunlarını ortadan kaldırmalı ve yeni bir vizyonla yola koyularak yeni projeleri hayata geçirmeli. Ben bu yolu açabileceğime inanıyorum. Onların, bizim kaderimizi yaşamasına izin vermeyeceğim. Önceliğimizin, onların eğitimi olduğu bir noktaya geleceğiz. Çiğli gençliği, bu sorunların içinde çırpınmayacak. Onlar okuyacak, düşünüp sorgulayacak, geleceği tasarlayacak. İlçesinin idaresinde söz sahibi olacak. " diye konuştu.BELEDİYECİLİĞİN SAATİ YOKTUR...
Belediyeciliğin de tıpkı doktorluk gibi zamanla sınırlanamayacak bir iş olduğuna dikkat çeken AK Parti Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Okan Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü; " Her insanın olduğu gibi, her kentin de müdehale gerektiren acil durumları vardır. Tedavi gerektiren sorunları olabilir. Ve bu süreçleri yönetmek, ehli keyif uygulamaları kaldırmaz, ihmali kaldırmaz. Mesleğimin hassasiyetleri, elbette sağlık porjeleriyle ilçeme yansıyacak. Ancak; belediye hizmetlerinin tümünü aynı temelde, aynı anlayışla ele almak gerekiyor diye düşünüyorum.  Temel sosyal ve kentsel hizmetlerimizin gecesi gündüzü olmayacak. Çiğli uyurken de çalışacağız. Zaman çok değerli. Kaybettiğimizi geri alamayız belki ama önümüzdeki zamanı doğru kullanma fırsatı bizim elimizde. Bir ayı aşkın bir zamandır Aday olarak alandayım. Hemşerilerimin bu heyecanıma ortak olduğunu görüyorum. Çiğli, bu sinerjiye, çağdaş bir kent olma umuduna sahip çıkacak biliyorum. "

 
HDP'den Muğla hamlesi: Adayları çektiler!
 
Albayrak: Tanzim satış kararı başarısını gösterdi
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mustafa 5 Mart 2019 Salı 09:13

Anadolu caddesinden Hastaneye geçiş üst geçidini Büyükşehir belediyesi yapmalıydı çünkü belediyenin sorumluluk sağası. Maalesef bir çok eksiklik gibi bu konuda da çiğliyi mağdur ettiler. Kenar mahalle gözüyle bakılmaktan kurtulamadı.

Yorumu oyla      4      5  
5 Mart 2019 Salı 08:31

Akp adayı samimi ise izban yapılırken neden Çiğli'de yer altına alınmamışta, insanlar protesto ederken neredeymiş? Yeni yapılan hastaneye Anadolu caddesinden yol yapılmadı. Neredeymiş şimdiye kadar? Oturduğu yer gecekondu mahallesi. Önce oturduğun yeri düzelt. Sonra Çiğli'ye gelsin sıra.

Yorumu oyla      6      5  
Eski bir dost 4 Mart 2019 Pazartesi 16:23

okan bey çocukluktan itibaren beraber büyüdüğümüz Çiğlide doğmuş büyümüş eğitim almış ve tıp doktoru olmuş devamında operatör olmuş birisidir. Ancak şu anda ameliyat yapıyor mu merak ediyorum. Yoksa yaptırmıyorlar mı. Okan bey 15 temmuz fetö darbe girişimi sonrası duyduğum kadarı ile doktorluktan atılmış altı ay bir yıl önce dönmüş diye duydum. Doğrumudur merak ediyorum. Çünkü çiğlide yaşayan akrabalarıma destek olması için haber vereceğim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Yorumu oyla      4      5  
Çiğlili 4 Mart 2019 Pazartesi 15:08

Doktor gerçekten içimizden biri. Doğru demiş biz de onu biliriz. 20 senedir CHPlilerde belediye ne gördük. artık partiye değil inandığımıza oyumuz.

Yorumu oyla      8      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu ve Akşener'den ilk ortak miting Denizli'de
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ ...
Erkek siyasetine “Kırmızı Kart” gösterelim
İzmir’de kadın kuruluşlarının örgütlü olduğu “Tülay Aktaş Gönüllü Kadın ...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'e geliyor
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın partisinin seçim çalışmalarına katılmak ...
 
AK Parti Konak Adayı Eroğlu’ndan sokak sokak çalışma
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, Bizim belediyecilik anlayışımızda ...
Ak Partili Doğan'dan muhtarlara müjde!
Ak Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, mahalle muhtarlarına ...
Zeybekci'den Çeşme mesajları: Yapamazsak o makamları işgal etmeyiz
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ...
 
YSK'dan müşahitler ile ilgili önemli karar
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçimlere katılma yeterliliği olan siyasi partilerin, ...
AK Parti Bayraklı adayı Aslan: Bahar değil yaz gelecek
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Cumhur ...
CHP adayı Çalkaya: Balçova’da oy patlaması olacak!
Cumhuriyet Halk Partisi Balçova Belediye Başkan Adayı Fatma Güçlü Çalkaya, ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva