HABERLER>POLİTİKA
4 Mart 2019 Pazartesi - 10:51

AK Parti Bayraklı adayı Aslan: Bahar değil yaz gelecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan Bayraklı’ya adeta çıkarma yaptı. Esnaf ve dernekler ile bir araya gelen Dağ ve Aslan yoğun ilgiyle karşılandı.  

AK Parti Bayraklı adayı Aslan: Bahar değil yaz gelecek

31 Mart yerel seçimleri çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ eşlik etti.

“31 MART’TA BİZE BİR ŞANS VERİN “
Esnaf ziyaretlerinin ardından Giresun Görele ve Çanakçı Sosyal ve Yardımlaşma derneğini ziyaret eden Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan Kemençe ile karşılandı.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Bize 31 Mart’ta bir şans verin. Bu şansla beraber neler yapabileceğimizi gösterelim. Başkalarına çok şans verdiniz. 2009-2014 arası Bayındır’a Kınık ilçelerimize yapılanları görün. Burada anlattıklarımı sizlerde gidip başkalarına gidip anlatın. Herkese ancak bu şekilde ulaşabiliriz” diyerek sözlerini tamamladı.

“HİZMETE SUSAMIŞ BİR BAYRAKLI VAR “
Cumhur İttifakı ve AK Parti Bayraklı Belediye Başkanı Ali Aslan,” Vatandaşlarımız hizmet alamadığı için daha iyi daha güzel bir İzmir ve Bayraklı için değişim ve gelişim istiyor. Hizmete susamış bir Bayraklı var. Yaşlılar, gençler ve  çocukların daha iyi yaşaması için hizmete talibiz. Böyle güzel bir rüzgarı yakalamışken, bunu bırakmayarak işi sıkı tutarak hep birlikte rehavete düşmeden çalışmaya devam etmeliyiz. CHP’li veya herhangi bir partili olsun onlar da bizim kardeşlerimiz, kimseyi ötelemeyerek gönüllere gireceğiz.  Bütün hemşerilerimizle herkesin kalbine ve gönlüne gireceğiz. İnşallah bu gururu hep beraber birlikte yaşayacağız.”dedi. Vedalaşma sırasında vatandaşların isteğini kırmayan Hamza Dağ ve Ali Aslan Horon oynadı.

“ALİ ASLAN’A SONUNA KADAR KEFİLİM “

Dernek ziyaretlerinin ardından AK Parti Nafiz Gürman Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan sloganlar ve yoğun ilgiyle karşılandı. Miting havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Dağ, Ali Aslan’a kefil olduğunu belirterek “Seçimi kazandığımızda Ali Aslan üzerine düşeni yapmadığında iki elim iki yakasında olacaktır. Burada bizim ve Ali Aslan’nın projeleri var. Adaletli bir şekilde bir tane evladımızın ve kardeşlerimizin kalbinde adeletsizlik olmadan hayata geçirmek bizim boynumuzun borcudur.”dedi.

“DAĞ GİBİ DESTEK…”
Bayraklı’nın çehresini değiştirmek istedikleri için  bir yola girdiklerinin altını çizen Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, "Artık böyle gelmiş böyle gitmez diyoruz.  Bayraklı'nın kaderini değiştirmek istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Nihat Zeybekçi ve ben sizlerin gönüllerine girmeye, kendimizi size adamaya  geliyoruz. Allahın izni ile sorunlarımızı Hamza Dağ vekilimizin desteği ile çözeceğiz. Bu fırsat bir daha ele geçmez. Bu sorunları çalışarak sizlerle beraber çözeceğiz.” Dedi.

“BAYRAKLI’YA YAZ GELECEK…”
Aslan “Birileri Bayraklı’ya bahar gelecek diyor. Belediye 20 senedir sizin elinizde. 20 yıldır bahar getirmeyenler şimdi baharı getireceğiz diyor. Biz size bahar getirmeyeceğiz. Biz size yazı getireceğiz.” Diyerek sözlerini tamamladı.

 
CHP adayı Çalkaya: Balçova’da oy patlaması olacak!
 
YSK'dan müşahitler ile ilgili önemli karar
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Selim 4 Mart 2019 Pazartesi 13:11

Sayın Bayraklı Belediye Başkan adayı na sormak isterim.Ozkanlar pazarı kapandığından beri dükkanlar kapanıyor. Bu semt için ne yapacak.Yeni pazaryeri yapacakmi

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP adayı Çalkaya: Balçova’da oy patlaması olacak!
Cumhuriyet Halk Partisi Balçova Belediye Başkan Adayı Fatma Güçlü Çalkaya, ...
CHP’nin Adayı Soyer: Kavga etmeye gelmeyeceğim!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, göreve başladığı takdirde ...
CHP'li Polat: Martın sonunu bahar yapacağız
CHP’li Mahir Polat, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. ...
 
CHP Narlıdere Adayı Engin: Pazaryeri modern görünüme kavuşacak
31 Mart Yerel Seçimleri öncesi seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet ...
CHP Çiğli adayı Gümrükçü: Millet için geliyoruz, hizmet için geliyoruz
İki gün içerisinde dokuz adet seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren, ...
AK Partili Nasır: Zeybekci, İzmir için büyük şans
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Ödemiş'te AK Parti Belediye Başkan ...
 
CHP Menemen adayı Aksoy'dan 'limonlu' mesaj: Kendimizi sıktırmayacağız!
CHP’li Serdar Aksoy, Egekent 2’de yeni seçim ofisi açılışında Menemen ...
CHP'li Beko: Gaziemir'de Arda'ya rekor oy çıkacak!
CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda’nın Aktepe ve Emrez seçim ...
CHP Bayraklı adayı Sandal'dan iki müjde
CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, Bayraklılı vatandaşlara ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva