YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Oğuz Kaan 5 Mart 2019 Salı 09:19

Sayın Çavuşoğlu sizi kandırmışlar. Bir İzmirli olarak bunu net bir şekilde görüyorum. Korkum kandırılmaya müsait yapınız nedeniyle Dışişleri Bakanlığı görevinizde de kandırılıyor olmanız.

Yorumu oyla      4      5  
Bu kadar net 5 Mart 2019 Salı 09:15

""""Oy vermezseniz size niye hizmet edeyim. Oy yoksa hizmet de yok. Bu kadar net. Tamam mı? """ Köylülere böyle hitap eden kişi benim yıllarca oy verdiğim CHP li Mersin büyükşehir belediye başkanı ve adayı Lütfü Savaş... Şimdi iktidarı eleştirirken İzmirli olarak ben rahatsız oldum. CHP nereye gidiyor. Nedir bu aday saçmalıkları. Partiyi dibe vurdular. Benimde soğuttular. Bizim HDP nin İzmir''de ihtiyacı mı var Allah aşkına. Bırakın bu bölücü hainlerle anılmayı artık. Bu sebeplerle artık tercihini değiştirme kararı aldım... İzmir''e HENDEKCİ değil, ZEYBEKÇİ yakışır, İzmir''de PKK istemiyorum, Oyum Zeybekciye...

Yorumu oyla      4      5  
Bu kadar net 5 Mart 2019 Salı 09:04

Bunları CHP yönetiminden nefret eden bir CHP''li olarak yazíyorum. Dikkatinizi çekerim. -Genel seçimler yapıldı mı? Yapıldı. -2023''e kadar iktidar belilli mi? Belli(anormal bir durum olmazsa) - İzmir''in hizmete, yatırıma ihtiyacı var mı? Var. - Büyük ve exrta yatırımlar için devlet desteği lazım mı? Lazım. - İzmirimizin 5yıl daha kaybetme lüksü var mı? Yok. - Çok partili sistem bize bunu öğretti mi? Öğretti. - Hizmete yatırıma ihtiyacímız var ise yöntem belli mi? Belli. YASAMA VE YÜRÜTME YETKİSİ ELİNDE OLAN İKTİDAR PARTİSİNİN ADAYINA OY VERMEK... Yoksa biz hala Atamızın emaneti CHP''nin içindeki asalaklarla uğraşırken İzmir''imiz gerilemeye devam edecek.

Yorumu oyla      4      5  
Bu kadar net 5 Mart 2019 Salı 08:58

İzmir''e HENDEKCİ değil, ZEYBEKÇİ yakışır, İzmir''de PKK istemiyorum, Oyum Zeybekciye...

Yorumu oyla      4      5  
İzmirli 5 Mart 2019 Salı 04:39

50 yaşındayım , tüm hayatım İzmir''de geçti, ilk defa duyuyorum , kim o CHP liler bizde tanisak keşke, bana göre CHP Atatürk değerlerini savunur, bizim için en büyük tehlike ülkenini Atatürk ilkelerinden ve demokrasiden uzaklaşmasıdir.

Yorumu oyla      10      5  
berna 5 Mart 2019 Salı 02:15

kendi adınıza neden yorum yapıyorsunuz ki yetti artık lütfen uslubunuza dikkat ediniz lütfen izmirde suriyeli dilenci doldu akpli vekilde pkk cenazesine katılmıştı neden onuda söylemiyorsunuz biz öcalana sayınmı öcalanmı dedik fetöya ne isdedinde vermedikmi dedik biz teröristmiyiz pkk lımıyız chp ye oy verenler terörist değildir sayın değerli bakanı izmirliye zillet ittifakı neden diyorsunuz ki izmir cumhuriyetin kalesidir zillet değildir bu bizlere hakarettir izmirli olmaktanda gurur duyuyorum

Yorumu oyla      9      5  
Sana mı kaldı İzmir 4 Mart 2019 Pazartesi 22:40

Sen Antalya^ya baksana kardeşim. Bu seçimlerde elinizden gidiyor. Bye bye....

Yorumu oyla      9      5  
Atilla Kamar 4 Mart 2019 Pazartesi 22:25

Su, gaz, metro, tramvay, 5 yaşın altında otobüs, 5 yaşın altında körfez vapurları ve feribotlar. Dolmuş ve minübüslerin adeta olmadığı bir şehir. Kanalizasyon, arıtma yatırımları. Yetersiz fakat iyiye giden otopark. Yeşil alanlarda artış. Engellenmese idi katı atık bertaraf tesisi de yapılıp biterdi. Bu şehrin tek gayrimenkulünün satılmaması vs. Bunlar sizi rahatsızmı ediyor.

Yorumu oyla      8      5  
izmir 35 4 Mart 2019 Pazartesi 21:57

yooo biz memnunuz. asıl sizden bıktık artık. ülkeyi mahvettiniz

Yorumu oyla      10      5  
Bir sen eksiktin 4 Mart 2019 Pazartesi 21:32

Bi sen eksiktin, nerde kaldı diyorduk biz de :) Öbürleri nerede, onlar neden konuşmuyor? Anlaşılan Reis kendisi gelmeden sizden ısınmanızı istiyor :) Boş atıp dolu tutturmak istiyorsunuz da, yok, olmuyor, olmayacak bu şehirde size oy da yok, sevgi de yok! Siz şımardınız, milleti sebze-meyve kuyruğuna mahkum ettiniz, yalan söylediniz, söylüyorsunuz! Atıp, tutmayın boşuna, kendinizi de yormayın, bizi de meşgul edip, sinirimizi kaldırmayın! Haa, unutmadan, sakın besmelesiz Aziz Başkanın adını ağzınıza almayın, çarpılırsınız! Ona edilmiş ve edilen hayır dualar çarpacak siz yalancıları, iftiracıları!

Yorumu oyla      8      5  
sabuncu 4 Mart 2019 Pazartesi 21:27

Yooooo hiç öyle bir şey yok sizi yine kandırmışlar

Yorumu oyla      8      5  
Mister No 4 Mart 2019 Pazartesi 21:08

Aynen. Bakin nasil Uygur Türklerine sahip cikiyoruz. Teröristlere kapiyi acarken, onlari iceri bile sokmuyoruz. Yakaladigimizida, iskence görsünler diye , kamplara tikilsinlar diye Cin´e yolluyoruz. Cünkü Uygur Türkleri adam degil, Insan degil, mazlum degil. Degilmi Sayin Bakan ? Biz ancak Ülkesindeki Savastan kacip, bizim sahillerde göbek atanlari mazlum sayiyoruz.

Yorumu oyla      8      5  
m.y. 4 Mart 2019 Pazartesi 20:57

benim anlamadığım Hatayda yani Antakya da iken İzmir ile ilgili laf etmek nereden çıktı? yoksa Hatay denince kendini İzmirde mi sandı???

Yorumu oyla      9      5  
muhalif 4 Mart 2019 Pazartesi 20:53

İzmirlilerin isyanı, "belediyecilik" yada "şehircilikte" geri kalındığından değil, merkezi hükümetin kendi partisinden olmadığı gerekçesiyle, ve siz bu sözleri söyleyebilesiniz dye, bir çok projenin ve ihalenin ankarada bekletilmesi, kabul edilmemesidir. buna rağmen izmirbüyükşehir yaptığı yatırım ve hizmetlerle başarılı olmuştur, merkezi hükümetten daha fazla yatırım yapmıştır. diğer bahsettiğiniz ise CHP.nin iç meselesidir. bizde biat olmadığından bu normaldir.

Yorumu oyla      8      5  
volkan 4 Mart 2019 Pazartesi 20:52

sana noluyo hataydan yetisiyorsun !!! bunlar kripto chp li ...boyle yaptıkça izmirli daha cok sinirleniyor ..izmirli vermicegi varsa bile verir chp ye:)) tayyip bu adamlari konusturmamali:))

Yorumu oyla      6      5